It's all the same!

Igår orkade jag inte blogga något. Jag rörde inte datorn en för en sekund. Det enda jag gjorde var att ligga på soffan och titta på film. Okej, det var inte det enda jag gjorde för jag var i Alingsås och tog ett test mot TBC. Alla dessa läkarbesök man måste göra för att få åka. En sak är säker, jag kommer aldrig att vara rädd för läkare längre.
 Åter till vad som hände igår. När jag kom hem vid 9 så gick jag ut med älskade Ina. Vi tog en lång promenad till sjön. När vi kom hem tog jag mitt täcke och slängde mig på soffan för att titta på film. Men sjävklart somnade jag med en gång nästan. När jag vaknade flera timmar efter så var det dags att gå ut med hunden igen. Sen åt jag lunch framför tv såklart. Asså det är ingen idé att jag skriver mer om gårdagen för det hände verkligen inget annat. Joo föresten Sex and the City filmen kom i brevlådan så jag såg självklart på den. Superbra var den!!! Jag är nig den sista på jorden som itne har sett den än. Men nu står den i alla fall i min bokhylla så jag kan titta på den om och om igen.

Idag har inte dagen varit så soännande heller. Jag var ute med hunden igen och Johanna ringde. I eftermiddag kommer Carro hit för första gången. På fredag har vi våran årsdag och hon har ännu inte varit hemma hos mig än. Det är inte klokt!! Jag funderar på att göra någon god tårta eller nåt så att vi kan fira ikväll.

Nu måste jag dra! Ha de bra :)

Love Johanna ♥

Musik är själens tankar

Tänkte bara tipsa om en jättebra låt!
http://se.youtube.com/watch?v=IrZcB-9i7I0

Broken Strings med James Morrison och Nelly Furtado

Den är super! Jag hade laddat upp den om jag hade vetat hur man gjorde :P

Hemma hos mamma

Efter skolan idag åkte jag hem till mamma. Jag sak vara här till tisdag sen åker jag hem igen. Det rä så mycket sprutor jag ska ta nu så det är bra om jag kan sova här. kommer vara ensam hemma rätt mycket och det ska bli jätteskönt. Imon ska jag passa hunden så då tänkte jag ta en promenad till sjön med henne. Jag behöver igentligen plugga och fixa praktikplats men nu är jag väldigt trött. Jag har alltid sagt att fredagar är den enda dagen man inte ska plugga på. Men jag kanske gör ett undantag imorgon.

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Hallå hallå!

Idag hade jag en kort dag i skolan. Jag och Johanna bara flummade hela tiden. Vi hade svenska och kunde sitta och slappa och prata hela lektionen nästan. Superskönt!
Efter lektionen så gick vi in på samma toalett medans Johanna skulle ringa sin killkompis och jag behövde kissa. Så när jag väl sitter där på toan så öppnas dörren. Jag ropar till Johanna "Va fan Johanna har du inte låst dörren?!!". Hon ragerar inte först så jag får ropa en gång till. Fortfarande så står min klasskompis i dörren och bara tittar in. Efter ett tag så får hon ut ett litet "förlåt" och stänger sedan dörren och går. Men det tog ett bra tag innan hon stängde och Johanna gjorde ju ingenting. Efteråt så satt jag och Johanna och skrattade en bra stund innan vi vågade gå ut. Tack och lov hade hon som öppnat dörren gått därifrån. Jag ska aldrig mer lita på Johanna när det gäller att låsa toadörren.

Jaha så idag började jag med att skriva ner vad som har hänt idag som var positiva. Det var verkligen rätt dag att börja på för det har hänt massa roligt. Tänkte att jag lika gärna kunde skriva ner det i bloggen också. Efter som att jag precis har börjat så tänker jag inte ta det så allvarligt utan jag tänker både skriva ner saker som inte alls är viktiga och saker som är lite mer djupa. Fast idag var det inte så djupa saker om man säger så :)

  • Svenskaprovet gick bra och jag blev nöjd. Nu får jag ju bra betyg så det var bra.
  • Jag har sett två snygga killar idag och båda har flörtat med mig. Haha! Vem blir inte glad då lixom? Johanna var självklart med. Dessutom känner man sig ju väldigt snygg om någon flörtar med en och självförtroendet höjs lite ;)

En ganska bra start på uppgiften eftersom att jag inte har kommit in i det. Inte så allvarliga men endå bra saker.

Love Johanna♥


Just make me feel better

Jag glömde berätta om uppgiften som min studievägledare Ann gav mig. Det är inte så att hon kommer att kolla upp om jag verkligen gör den och hon tvingar mig ju inte. 
Hon sa till mig att jag skulle skriva ner vad det är som är roligt och går bra och varför det är så. Tex om jag går ut från en lektion och tänker "idag var det roligt" då ska jag skriva ner vad det var som var roligt och varför det var det. Eller om jag är bra på något eller vad som helst typ. Det är lite svårt att föklara. Men hennes anledning var att hon tyckte att man för ofta bara tänker på negativa och tråkiga saker. Hon sa också att om någon ber dig berätta något negativt så har man oftast svar med en gång. Ber denna människa dig att berätta något positivt så är det oftast svårare att svara. Tänker man på bra saker så stärker man sig själv. Tror ni att det kan funka? Borde jag pröva och se hur det går?

Det känns som att jag är på väg till samma väg som jag var förra våren. Sara vet och pappa kanske vet. Mamma vet absolut inte vad som hände och kanske håller på att hända.
Den där uppgiften kanske kom i rätt tid?

Love Johanna♥

Motgångar gör dig bara klokare!

Idag har det verkligen varit en dag som både gått upp och ner. För det fösta så fick jag sova ganska bra inatt och det var skönt. Jag vaknade en halvtimma innan jag skulle gå upp så jag kunde ligga och mysa lite. Med andra ord så började min dag bra och jag var glad. Skulle ju börja 13.00 så det var skönt.Jag hann till och med gå och köpa nytt te. Det blev något te med blåbär blandat med något annat. Till min besvikelse var det inte alls så gott som jag trodde att det skulle vara. 
Handelslektionen var helt okej även fast vi blev lite sura på läraren. På rasten gick jag och Frida inn till studievägledaren för att prata om praktikplatser. Efter att vi hade pratat en stund förstog hon att jag behövde mer hjälp så jag fick gå dit igen efter lektionen. Hon tyckte att det var självklart att jag skulle vara på en fastighetsbyrå eftersom att jag vill bli mäklare. Det finns bara ett problem och det är att många inte tar emot praktikelever som inte går mäklarutbildningen. Att det desutom är lågkonjunktur hjälper inte till. Så min dag har varit riktigt psykiskt jobbig!

Nu när jag entligen har kommit hem så har jag fått lite mat i magen och satt mig framför datorn. Nu ska jag leta praktikplats på Enrio, packa och plugga inför ett prov. Klockan är jättemycket redan och jag vill bara gå och lägga mig. Men jag antar att det är en del av livets spel. Lite motgångar stärker bara ens sinne när man väl har klarat det!

Love Johanna!



Jobbig dag

Aaaah jag är så jävla trött!!! Jag har inte sovit ordentligt på en hel vecka nu. Det känns jättejobbigt. Men men det löser sig nog.
I morse smsade Johanna mig och sa att hon var sjuk och det konstiga var att inatt när jag inte kunde sova så tänkte jag att hon var sjuk så att hon inte skulle komma till skolan. Vadå se in i framtiden? Haha! Idag var det en lång dag i skolan. Jag gick 9-15 och det var skitsegt. På lunchen så gick jag omkring i stan och letade praktikplats och det gick pissdåligt. Jag hatar detta!!! Antingen så tar de inte emot praktikelever eller så måste man komma från en speciell linje eller så är man för ung eller så är platsen upptagen just de veckorna som man ska ha sin praktik på. Jag blir så arg!!!

Aja imorgon ska jag träffa Frida innan skolan och så ska vi gå och prata med Syon Ann så att vi kan få lite hjälp. För detta funkar inte!

Mamma ringde sista lektionen och undrade om jag ville ta en fika. Så efter skolan så gick jag och mötte henne och vi gick och fikade på Dahls i Arkaden. Det var supergott och jag är fortfarande asmätt!

Nu är jag så sjukt trött så det blir att ta en kopp te och mysa under en mysig filt i soffan. Tänkte titta på Andra Avenyn med. Jag har börjat få feber också. Usch!

Looove Johanna!


Det närmar sig med stormsteg!

Nu har drömmarna börjat komma. Jag har drömmt två nätter i rad om att jag har varit på en flygplats och är på väg att åka. Hela tiden är jag så läskigt nervös så att jag skakar massor och allt omkring mig snurrar. Det är verkligen läskigt. 
Det känns som att det bara var två månader sen som det var Maj när jag skickade iväg ansökningarna och gick på intervju. Men igentligen har ju hela sommaren gåttoch hela hösten också. Tiden går så sjukt fort! Tänk vad våren kommer att gå fort. Jag menar den går ju fort varje år och detta året har jag så mycket roligt att göra så det kommer gå i ultrafart. Rätt som det är så står jag där ute på Landvetter.
Häromdagen sa jag till mamma att jag vill att pappa ska köra mig till flygplatsen. Det känns väldigt viktigt för mig.

Nu måste jag äta :) Jag tänkte att jag skulle köra med att inte äta efter 19.00 eftersom att jag har så svårt att sova. Ojdå klockan är redan 18.13 då måste jag skynda mig! Jag vill ju a en kopp te också!



Johanna Mayer


Game of life

I höstas när jag var hemma hos några släktingar en helg så satt vi och pratade långt in på natten. De sa att om man tänker på livet som ett spel så blir allt mycket lättare att uppnå. Enda sedan den kvällen har jag försökt att tänka så och det hjälper faktiskt. Det känns liksom inte som att verkligheten hinner i kapp en då.

I mitt fall tänker jag att mitt liv är som ett dataspel eller en tävling och att jag varje dag har ett mål och en ny uppgift att uppfylla. Eftersom att jag tycker det kan vara jobbigt att gå till skolan så kan det vara att till exempel gå till skolan och få bra betyg på ett prov . Men om jag skolkar eller nåt så bryter jag mot reglerna och tappar i poäng typ. Det är skitsvårt att förklara men hoppas att ni fattar. Sen i slutet av spelet så har man ett stort mål typ som studenten, en bra karriär eller möjligtvis en resa till USA. Får man inte sina bra betyg så får man inte den stora vinsten i slutet.Det behöver ju inte handla om just skolan men jag tar det som exempel.  När du väl har nått det stora målet kommer ett nytt och svårare spel.

Det låter som att jag är jättesnurrig och helt knäpp men för mig funkar det. Jag vet att det gör det för många andra också. Idag vaknade jag med tanken om att jag skulle gå upp till skolan och kämpa mig igenom dagen. Jag gjorde misstaget att inte följa detta målet. Jag gick på en lektion och sen struntade jag i den viktigaste lektionen på hela dagen. Det känns lite jobbigt men vissa dagar måste man göra det för att orka och jag hade väldigt roligt med Johanna måste jag säga. Så tack för denna dagen!

♣ Johanna


Nytt nytt nytt!! :D

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you
When I close my eyes
I'm goin outta my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hands and be my guide ♥

Kom hem för en stund sen. Jag och mamma var på klädknallen och tittade på kläder. Jag fick ett par jeans från Levis. Det var verkligen mer än vad jag hade vågat hoppas på i och med att mamma har betalat massor av USA-resan denna månaden. Jeansen är i alla fall grymmt snygga. De är ett par mörka stuprör. Tror bestämmt att Johanna har ett par sådana! Haha! 
Jag hörde föresten att man kan köpa Levis jeans för 150 spänn i USA. Snacka om skillnad! Man kan typ få fyra par i USA för priset av ett par i Sverigen. Det är inte klokt!

Usch jag håller på att bli sjuk tror jag. Jag är helt slemmig, nyser och snorar hela tiden. Inte så trevligt precis. Imorgon har jag redovisning med en klasskompis. Skitkul om man måste stå och snyta sig hela tiden. Annars är måndagar ganska okej. Först har vi 3 timmars typ bild där vi sitter och ritar eller liknande. Sen är det ju bara en mattelektion. 

XO XO Johanna ;)


Thats why you are beautiful♥

Idag är det en ny dag och en ganska bra sådan!

Jag vaknade vid 11 och gjorde mig i ordning. Jag blev ganska snygg om jag får säga det själv. Hela morgonen har jag haft Beyonces nya skiva på rullning. Riktigt bra är den! Det är både lugna och lite mer fartiga låtar som man bara vill dansa till. Superbra!
Nu ska jatg snart äta lite lunch sen ska jag och mamma åka till Klädknallen. Jag kanske får ett par byxor om jag fjäskar riktigt mycket och säger att jag verkligen inte har ett öre i plånboken. Vilket också är sant så jag ljuger inte. Haha! Efter det så kör mamma hem mig till pappa. Det tar ju tre timmar att komma hem på en söndag. Det är inte rikitgt klokt igentligen! 

Aja när jag kommer hem till pappa så ska jag få lamm! Härligt gott är det!
Imon är det åter till skolan igen. Hoppas att jag vaknar riktigt glad och pigg. Typ taggad för att gå till skolan :P

Love Johanna ♥

Release me!

Idag har det varit ännu en dag när jag har tagit det lugnt. Jag gick upp vid 11 och mamma tpg fram frukost åt mig. Vi skulle igentligen åkt till Klädknallen men vi gör det imorgon istället. Så  det enda jag har gjort är att titta på film och myst. Det har ju regnat ute hela dagen annars hade jag tagit mig en promenad. Nu ska jag nog ta och baka en god kaka! Haha jag har så tråkigt att det enda jag kan göra just nu är att baka :P

Hasta la vista!!


Det har inte hänt så mycket de senaste timmarna. Jag har tittat på The Hills och The City. När jag hade lagat mat så krossade jag ännu ett glas. Nu har vi inte alls många glas kvar här hemma hos mamma. Jag undrar varför jag gör sönder så mycket hemma hos mamma men inte hos pappa.

Nu ska jag dra ut på en promenad till sjön hade jag tänkt.

Ciao!

Freeeeeeeeeedag!!

Nu är det äntligen fredag! Igår kväll efter att jag hade pratat med Johanna så fick jag också såndär fjantig bacillskräck så mamma sa till mig att dricka något konstigt. Men enär jag hade druckit upp det så mådde jag dåligt av det. Så jag fick stanna hemma från skolan endå. Det var lite tråkigt eftersom att denna dagen verkade vara rätt rolig i skolan. Dessutom ville Carro träffa mig efter skolan. Men men det är sånt som händer.

Så idag blir det endast att vara hemma och att ha ont i magen. Hoppas att det går över snart. Just nu är jag så sjukt sugen på att sticka ut och springa. Men det är för kaaaaalt. Nästa söndag börjar dansen så då hoppas jag att mitt spring i benen försvinner lite.
Ikväll är det dock Lets DAnce på tv så efter att jag har tittat på det så kommer det att vara ännu värre.

I helgen är det verkligen helt dött så jag får se vad som händer. Jag känner för att gå på bio, ta en fika eller något men jag är pank så får se hur det blir med det.

Ciao!

Bacillskräck!

Nu sitter jag hemma hos mamma. Jag skulle igentligen åkt hit i morgon men Knut kunde hämta mig så jag tänkte "Varför inte?". Mammas dator är fixad nu och det är så sjukt skönt. Nu kan jag äntligen ladda ner lite musik igen.

Morgonen var riktigt seg och det var jättenära att jag stannade kvar i sängen med syftet att ´ligga där hela dagen. Men jag drog mig upp och snart var jag i skolan. När jag väl var på centralen så köpte jag mig en Vaniljlatte. Men eftersom att jag är så trög på morgonen så råkade jag ta någon annans vanliga latte. Det är inte första gången det händer och jag blir alltid lika förbannad när jag känner lattesmaken. Jag vill ju ha vanilj!!! Haha!

Svenskalektionen gick fort och jag slutade kl 12. Handelslektionen var inställd så det blev en kort dag. Jag fick även reda på att jag ligger på ett VG i betyg. Det känns skönt!

Nu måste jag gå och lägga mig. Imorgon blir det nämligen en hel dag med Sex & Samlevnad. Haha det ska bli spännande! Det är väldigt många som är magsjuka nu så jag och Johanna övervägde att stanna hemma. Hon är nämligen väldigt rädd för att bli sjuk. Men vi bestämmde oss efter många om och men att vi skulle träffas som vanligt kl 8.30 i mittenmitten.

Hasta la vista!


Mr. Brightside ♥

Jealousy
Turning saints into the sea
Turning through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
Cause I'm Mr. Brightside

Onsdag!

Igår var Johanna här och hon fick träffa min pappa för första gången. Vi hade jätteroligt och skrattade hela kvällen. Jag vet inte när vi somnade men det var alldeles för sent.
Jag har snart gått i skolan i två veckor och jag är redan supertrött. Jag tror att det beror på att jag inte har tränat på två månader. Är det inte så att man blir piggare om man tränar? Nu har jag i alla fall gjort min svenskaläxa så nu kan jag slappa hela kvällen.
 Idag hade vi prov i Småföretagande och det gick jättedåligt. Jag har verkligen inte orkat plugga. Jag behöver hitta lite motivation nu känner jag.

I helgen blir det antagligen att jag går på en fin middag på Särö hemma hos Johannas kompis. Om jag orkar!! Jag är verkligen sjukt trött och det hade varit skönt att bara ligga och slappa hela helgen. Jag får se hur det blir. Johanna sa att jag kunde bestämma mig på fredag. Jag har en klänning som jag inte har andvänt än som hade varit perfekt.


Ciao!

Knas!

Min morgon började verkligen inte bra. Det var en såndär morgon när man absolut inte kan tänka sig att gå upp och bara vill stanna hemma i sängen hela dagen. Men jag drog mig upp i alla fall och jag åt frukost. Plötlsigt var det dags att åka och när jag skulle sätta mig i bilen kom jag på att jag inte hade borstat tänderna. Så jag rusade in och slukade massa tandkräm och sen fick jag rusa tillbaka till bilen. Vid den här tiden var jag alldeles för sen och självklart hade jag missat bussen. Men pappa som är så snäll körde ikapp bussen och jag kom på. Det första jag gör när jag kommer på bussen är att halka så jag glider ungefär fram halva bussen. Jag slappa gå i alla fall. Haha! 
 När jag satte på musik på mobilen så kom det typ 17 låtar på rad som precis stämde in på mitt humör. Det gjorde min dag mycket bättre. När jag sen åkte förbi flyplatsen och såg ett plan lyfta så insåg jag att jag faktikst ska åka iväg till hösten. Det är verkligen inte föräns idag som jag har insett att jag skall åka till USA. Jag blev så lycklig att jag nästan började att gråta. Mitt på bussen haha!
När jag väl kom till centralen hängde Mikaela med mig för att möta Ring. Vi köpte tuggumi och sen gick vi till skolan. I skolan hade vi Estetisk verksamhet och vi körde Gissa Låten hela lektionen. Det var riktigt roligt.

Jag och Johanna gick till biblioteket och plugagde en stund efter skolan. Snacka om att jag har skrattat massor hela dagen. Johanna fick världens skrattanfall när jag tappade min nyköpta macka på marken. Hon vek sig dubbel och jag trodde på allvar att hon skulle lägga sig ner på marken xD Haha!

Imon börjar jag vid 13.00 så det blir en sköön och lång sovmorgon!!

Hasta la vista!

Uppdatering från Lidköping!

Hej i stugan denna mysiga lördag! 

Jag tog mig aldrig hela vägen upp till Skövde utan jag fastnade i Lidköping hemma hos min syster. Så nu sitter jag här och tar det lugnt för en stund.
Vi har varit ute sen klockan 9 imorse så jag är grymmt trött!  Vi har varit ute i stallet och det var sååå mysigt. Jag har verkligen saknat det massor men det var ändå inte så jobbigt som jag har trott att det skulle vara.  Jag har verkligen varit upptageb hela dagen och mer lär det bli. Om några timmar åker vi och hämtar upp Melanie så hon ska sova här. Så ikväll blir det massa mys med  allt gods som vi köpte igår. Imorgon åker vi hem igen då skriver jag mer och laddar upp llite bilder!


Det har varit sjukt skönt att komma hemifrån ett tag!

Hasta la vista!

The boy does nothing!

Som jag sa igår bär det av till Skövde i eftermiddag. Jag vaknade kl 7 för att jag skulle packa och sånt innan jag åker in till stan för att möta Johanna. Jag gick alltså upp 3 och en halv timma innan jag skulle åka. Men helt plötslig har det gått massor med tid och jag hade bara en timma på mig. Inte hade jag hunnit packa heller. Men nu är jag äntligen klar och det är ungefär en kvart tills jag ska åka.
Det har varit massor med problem och grejer för att jag sak hänga med så nu är jag inte lika pigg på det längre. Jag hoppas att det blir roligt i alla fall. Snart ska jag ju som sagt åka in till stan för att möta Johanna. Då åker vi till Annedal och Hemköp för hos ska träffa någon där. Hon ska ju ha sin praktik där. Snacka om att jag är stressad över min praktik jag har ju inte ens börjat att leta än.

Nu är jag superstressad så jag måste gå nu! Men vi hörs på söndag eller måndag :)

Ha en bra helg! <3


Inget gjort!

Nu är klockan 17.16 och jag har fortfarande inte jgort något av det jag skulle göra. Förutom att jag har hängt upp min tvätt. Men jag är inte i närheten av att ha börjat att packa och jag har inte målat mina naglar heller. Jag har inte ens tagit fram en väska att packa i. Det enda jag har gjort är att sitta framför datorn och lyssna på Gavin Degraw.


Shine on!

Johanna var lata på lektionen. Vi är alltid lata. Idag var det bara en lektion på 3 timmar sen fick jag åka hem. Jag och  Johanna måste snart skärpa oss! Nu ska vi ju till och med hoppa va italienskan. Det är lite tråkigt men eftersom att vi inte orkar lyssna så lär vi oss inget. Vi går ju knappt dit längre. Man kan ju alltid åka dit och plugga eller gå italienska på högskolan.
 Jag kom i alla fall hem vid 13.30 och det var så fint väder så jag gick faktiskt hem. Det kunde jag behöva eftersom att det känns som att jag har gått upp lite i vikt. Åååh vad jag läntar till dansen börjar igen så att jag får röra lite på mig. Jag kan varken sitta still eller konsentrera mig längre. Idag fick jag också höra att Carro förmodligen kommer att kunna dansa nä det sätter igång.
Haha idag fick jag även träffa den omtalade Svanå! Det var ju lite kul, han och Johanna följde mig till min buss och väntade med mig.

I morgon bär det av till Skövde. Jag har såndär packningspanik man kan få när man skall packa. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska packa. Jag vet inte heller riktigt vad det är vi ska göra så det gör det blir ju inte lättare. Men Melanie ska ringa mig ikväll så jag får väll fråga. Jag håller på att tvätta som en galning för jag vill ju ha lite olika alternativ med kläder.

Innan skövde så ska jag följa med Johanna in till stan för att gå till hennes praktikplats. Tänkte köpa lite godis som jag kan ha på vägen upp till Skövde.

Nää nu måste jag hänga upp tvätten!

Johanna x2

Nu är jag äntligen hemma! Igår åkte jag hem till Johanna efter skolan eftersom att vi skulle börja klockan 13.00 idag. Jag sov så klart över där och vi hade en jättemysig kväll där vi tittade på Andra Avenyn och pratade massor. Vi gick och la oss väldigt sen men jag sov verkligen jättegott. Jag drömde en helkonstig dröm fast den var ganska trevlig endå.
 Imorse vaknae vi vid 8 men gick upp vid halv 9. Vi åt frukost och myste sådär som är så mysigt på morgonen. Sen tittade vi på "Flight 93" och den var faktiskt väldigt bra tycker jag. Efter det var det dags att åka in till stan. Det blev middag på Jensens med mamma, Rose-Marie och Knut. Det var ju som vanligt super gott men det var inte så roligt att sitta och lyssna på mamma när hon pratade om sin föreläsning som hon ahde gått på. Det var det enda samtalsämmnet på heeeela middagen. Förstår ni att jag blev trött?

Aja nu är jag i alla fall hemma. Jag sitter och tittar på Top Model och dricker te med katten brevid mig. Jättemysigt!
Imin blir det skola 9-15 :)

Ciao!

First Schoolday!

Idag var det första dagen i skolan. Jag mötte som vanligt Johanna på centralen och vi gick till skolan tillsammans. När vi kom dit så fick vi träffa den nya killen Jonathan. Han verkar vara en trevlig prick även fast vi inte har snackat än :P Första lektionen hade vi estetisk verksamhet. Läraren va asgo så det var ju skönt men jag tycker faktiskt att det är lite onödigt med att sitta och rita. Det är ju inte precis något man behöver kunna. Aja lektionen var ju ganska rolig endå och vi fick rita av en kompis ansikte. Så jag ritade ett porträtt av Madeleine. Det blev jättefult så klart men det hon ritade på mig var riktigt fint. Det såg verkligen ut som jag och det kan jag ju säga att det gjorde inte den jag hade ritat. Haha!
 Jag blev snabbt trött eftersom att jag endast har sovit ungefär tre timmar inatt. Men jag får ta igen det denna natten istället. Jag och Johanna var helt flummiga hela dagen. VI skrattade verkligen hela tiden! Men ett gott skratt fölänger livet eller hur?

Vi fick våra scheman också! På onsdagar börjar jag kl 13.00 och jag är ledig på fredagar. Härligt va? Men de andra dagarna går jag 9-15 så de dagarna är ju lite jobbigare.
Efter skolan så gick jag och Johanna och åt middag på Jensens. Det var supergott fast lite onödigt att lägga ut pengar när vi igentligen inte behövde. När vi väl skulle gå till Italienskan så bestämmde vi oss för att inte göra det så vi gick till NK i stället. Så vi gick omkring där ett tag.
Vi funderar på att hoppa av italienskan så det blir nog inte många fler sådana lektioner.

Imorgon ska jag kanske sova över hemma hos Johanna så jag ska väl ringa henne om en stund :) Det ska bli trevligt!


Nu ska jag sova!


Ciao!


Jorgubbar!

I går kväll vid 00.30 när jag skulle gå och lägga mig satte jag väckarklockan på kl 9.00. Tror ni att jag gick upp kl 9.00? Inte en chans att jag orkade det! Jag hade suttit uppe och pratat med Johanna till 3 halv 4 ungefär. Johanna kom på en grymm idé om att vi två skulle åka upp till Strömstad i sommar och plocka jordgubbar i två veckor som ett sommarjobb/semester. Jag berättade för både pappa och mamma och det var helt okej med dem så nu sitter jag och letar efter någonstans att bo. Men det är ju så gott som omöjligt att hitta något bra men vi ska fixa det här. Jag kan verkligen se mig och Johanna stå på var sin sida av ett stort jorgubbsfält och ropa till varandra. Vi är ju så lättroade!
Vad mysigt det skulle vara! Sommar och sol vid skärgården är ju inte så dåligt precis!

Aja nu ska jag väl leta lite mer efter någonstans att bo. Men jag behöver plugga, duscha, ,fixa för imorgon, städa och massa annat så jag får väl sätta igång nu.

Ciao!


Släktmiddag igen!

Idag är det Lördag och ännu en släktmiddag är på gång! Om en stund ska jag åka hem till Lena & Odd för att träffa släkten så klart och för att äta massa god mat.
Idag har jag världens humörsvängningar så vi får se hur middagen går. Jag bråkade med pappa om USA nyss. Eller vi bråkade väl inte direkt, men ni fattar va? Grejen är ju den att vi båda är väldigt envisa så våra bråk tar ju aldrig slut. Utan det rinner mer ut i sanden typ.

Jag ska träffa min syster Cissi idag! Det ska i alla fall bli roligt. Både hon och Lena har fyllt år så vi ska fira det. Fast nu börjar jag tröttna på alla släktmiddagar. Våran släkt är kända för att träffas väldigt ofta för att äta och sånt.

När jag kommer hem ska jag ta mig en kopp te och titta på den där filmen om World Trade Center. Kommer inte ihåg vad den heter men har hört att den ska vara bra i alla fall. 

 Nu ropar pappa att vi ska åka!

Ciao!


Watch your mouth girl!

Jaha nu har första avsnittet av Lets Dance slutat. Jag höll på att skratta ihjäl mig när Hasse Aro Dansade sin Cha-Cha. Det var super roligt. Blondinbella var faktikst dåligare än jag hade väntat mig. Lite skadeglad blev jag allt där. Men något som jag verkligen inte gillade var att hon sa att ungdomar inte dansar pardans. HALLÅ VAD ÄR DET JAG HÅLLER PÅ MED DÅ?! ELLER ÄR MAN INTE UNGOM NÄR MAN ÄR 16 ÅR?!
 Men någon som var riktigt bra var Laila Bagge! Riktigt snygg är hon också! Bra fotarbete och allt hade hon också.

Sen ringde Ring och vi satt och snackade i 3 timmar. Kommer inte ens ihåg när jag pratade i telefon så länge. Tur att hon ringer gratis i alla fall. Vi pratade verkligen om allt möjligt. Killar, smilisar på msn, dans, födelsedagar och allt annat mellan himmel och jord. Skitmysigt! Vi pratade även om att ha någon sorts fin middag eller något när vi fyller år eftersom att vi fyller ganska nära varandra. Det blir nog till och med två middagar. En väldigt fin och en lite mer vanlig.


Så min kväll har endast bestått av att prata i telefon, titta på tv och självklart att dricka massa gott te. Men nu är det nog dags att sova så att jag är pigg imorgon när jag ska träffa min syrra. Eller mina syrror kanske jag borde säga. Ska ju träffa båda två. Fast innan jag går och lägger mig måste jag luska ut vad Carro har gjort med den där killen Mårten. Haha! Att jag aldrig kan låta bli andras kärleksliv. Det är som att jag lever mitt kärleksliv genom mina kompisar. Men det funkar ju det med. Fast inte riktigt lika bra som om jag hade haft ett eget. Men men! Nu måste jag sova :)


Ciao!

P.S SKrev detta inlägget igår kväll men då gick det inte att ladda upp det så det kommer nu istället! :)


Lets Dance!

Nu är jag hemma! Det var riktigt kul att träffa Melanie. Jag hade inte insett hur mycket jag faktiskt har saknat henne. Jag mötte henne på våran gammla vanliga mötesplats vid centralen. Vi träffas alltid vid Franks gatukök.
Eftersom att jag hade några små ärenden att gå så gjorde vi dem först. Vi gick in på Kicks och köpte balsam och sen gick vi in i den lilla tebutiken vid Kungsport. Den butiken är verkligen jättegullig, mysig och det luktar verkligen gott där inne. Jag köpte ett te som heter "Mammas Mirakel". Det är ett te som jag har smakat hemma hos Ring några gånger och eftersom jag tyckte så mycket om det så köpte jag det idag. Så nu kan jag dricka det varje dag! Efter det så gick vi in på NK och tittade lite. Men vi blev ju självklart väldigt sugna på fika så vi satte oss på Espresso House och fikade. Mumms var det!
När vi var klara gick vi omkring på stan lite. Vi gick in i underklädesaffären "Victoria" och där köpte jag en BH från Triumph som jag har velat ha ett tag. Men den har alltid varit så dyr så jag har inte velat köpa den men nu var det halva priset så jag slog till. Men nu är jag helt pank. Men men, jag har ju ytterligare en BH i underklädeslådan.

När jag satte mig på bussen så började det att lukta te i hela bussen. Vilken tur att det luktar gott i alla fall! Bakom mig sätter sig ett par gäng killar som snackar skithögt. Jag hade musik på jättehög volym men ändå hörde jag dem. Efter ett tag börjar det lukta illa. Vet ni vad det var? Jo det var en av killarna som hade fisit inne på bussen! Man blir ju så iriterad. Varför kan inte folk ha lite vanligt bussvett ibland? Haha riktigt sur blev jag!

Aja snart börjar Lets Dance så jag tänke göra mig en kopp te, ta ut linserna och sätta på mig glasögonen. Självklart ska jag byta om till myskläder också!

Ha en bra kväll people!

Glad idag!

Nu ska jag snart sticka till tåget. Jag ska in till stan för att träffa Melanie och ta en fika. Fast innan det måste jag nog dra med henne på några små ärenden. Jag behöver köpa nytt balsam och te. Mitt hår funkar verkligen inte utan mitt schampoo och balsam längre. Jättetråkigt tycker jag eftersom att det är så dyrt om man ska köpa det på kicks hela tiden.
Ikväll är det sesongsstart för Lets Dance! Jag har väntat supermycket på denhär kvällen. Ska bli jättekul att titta på! Då blir det gott med en god kott te till :)

Bu the way! Har ni sett vilket fint väder det är ute idag? Superfint är det!!!


Ciao!

Under Toscanas sol

Jag tittade nyss på filmen "Under Toscanas sol". Hon som spelar matten i "Mstte söker Husse" spelar huvudrollen i denna filmen också. Så jag har sett två filmer med henne idag. Enda sen många år tillbaka, eller kanske 4 år så har jag älskat denna filmen. Den handlar om en kvinna som blir dumpad av sin man. Hennes bästa vänninor bjuder henne på en resa till Toscana. När hon är där hittar hon ett hus som hon bestämmer sig för att köpa och så börjar hon renovera det till ett fint ställe. Under tiden letar hon efter en ny man.
 Den är verkligen jättebra! Det är ju en dröm jag alltid haft att bara åka till ett varmt land. Typ grekland,spanien eller liknande och bara flytta dit bara så där. Tur att jag har ett så långt liv att jag har tid på mig att göra det. Det är ju kanske lite för tidigt nu om man säger så.

Nää nu ska jag raka vägen ner i sängen. Imon måste jag vara pigg och fräsch för jag ska ju till stan :)

Hasta la Vista babes!<33

Old memmories comes and goes

Tänk vad dagen går fort när man går upp vid 12. Det är skönt men endå lite tråkigt eftersom att det känns som att lovet tar slut fortare.

Hela dagen har jag gått omkring med den där drömmen som jag hade i tankarna. Tur att jag berättade för Ring för annars hade jag dött av att hålla det inne. Den var så konstig, vet inte vad det var som gjorde att jag drömde den.
Idag har jag bara varit hemma. Jag har haft lite skönhetsdag och målat naglarna och lite sånt.

Just nu sitter jag och tittar på "Matte söker Husse". Den får mig att påminnas om när jag och Linus la ut en såndär grej på internet. Kommer inte ihåg vad hemsidan hette men vi hittade i alla fall på en tjej. Tjejen hette Bisel och kom från Kina eller något sådant asiatland. Hon var florist och ganska ung. Det var något hon älskade som jag inte kommer ihåg. Det var i alla fall jättekul tyckte vi. Haha!

Imon får jag en skön sovmorgon igen för jag ska inte träffa Melanie föräns 14.30 i stan. För hon ska gå i skolan innan.

Ciao!

The City

Idag är den sista slappdagen jag kan ha innan skolan börjar så jag tänkte slå till stort med att bara ligga och slappa heeela dagen. Det är ändå inget fint väder idag så då kan jag lika gärna stanna hemma.
 Jag har spenderat morgonen med att titta på de tre första avsnitten av "The City" på datorn. Det är en serie som bara har hunnit spelas i USA och handlar om Whitney som var med i "The Hills". Nog om det! När jag vaknde i morse hade pappa redan gjort frukost till mig. Jag hade en så sjukt konstig dröm i morse så när jag vaknade vägrade jag att somna om. Det värsta är att jag verkligen kommer ihåg alla detaljer i hela drömmen.

Imorse fick jag också reda på att min första skoldag kommer att bli superlång. Jag börjar 9 och slutar 18.30. Det suger!
Imon ska jag träffa Melanie på stan för en fika. Det ska bli ganska trevligt. Dessutom ska pappa ge mig pengar så att jag kan köpa något gott te i någon söt liten tebutik.

Igår kväll vid 21.00 ungefär tog jag mig ett varmt bad och det var jättemysigt. Efter det satte jag mig framför tvn för att titta på "Spider Man". Haha det var riktigt roligt ;)

Ciao!

Did you think that you could smile and steal my heart away?

Idag har det varit en superskön dag! Jag vaknade vid 12 och då gjorde pappa frukost till mig. Gulligt va? Fast han gör ju frukost varje dag så det var väl inget ovanligt. Efter frukosten städade jag faktiskt lite och tvättade. Jag kan ju säga att min tvättkorg var överfull till 100.
Sen gick jag ut på en mysig promenad och rensade tankarna lite. Det behövdes verkligen! Jag hade sammlat på mig massa tankar eftersom att jag inte kan sticka ut och springa längre. Det är verkligen något jag kommer att sakna under våren. Jag kommer inte kunna sticka ut och springa när vårvädret kommer och när vitsipporna börjar slå ut. Jag kommer inte ha tid till något sådant. Jag får väl försöka dra mig ut på den enda lediga dagen jag kommer att ha. Det är ju så skönt och alla tankar och känslor bara släpper.

Just nu har jag ganska mycket som snurrar omkring i mitt huvud. Ring är den enda som vet vad jag tänker. Det är väl inte världens problem men det känns lite jobbigt. Därför var det perfekt att gå ut på en promenad! Jag var ute minst en timma.

Nu ska jag bänka mig framför tvn med pappas underbart goda hemmagjorda chokladpudding. Mumma!

Ciao!


Visst är det fint?

Inte för att jag gillar snö men visst är det fint endå. Det är så vitt och det glittrar så fint.
 Igår kväll tittade jag på Zorro. Jag skrev väl att jag har tittat på honom sen jag va typ 4 fast då fattade jag ju såklart inte vad de sa. Det slog mig i alla fall att Zorro är väldigt snygg. Haha!

Idag ska jag bara vara hemma och städa min våning. Den är inte så stökig men jag tänkta försöka hålla det lite städat. Det är ett av mina nyårslöften! Det kan u inte vara så svårt att hålla eftersom jag bara behöver göra det ett halvår.

Snart börjar skolan och det suger! Jag skulle gärna vara hemma en vecka till. Det värsta är ju att vi har ett svårt prov första veckan så jag måste sätta mig för att plugga snart. Vi har prov på just det som jag inte lyssnade på lektionen. Usch! Nu har jag lärt mig min läxa i alla fall.

Nu ska jag dra mig mot städningen!

Ciao!

Snö Snö Snö!

Usch när jag kom hem nyss så snöade det massor! Bläää! Haha!

Jag kom nyss hem från en underbar dag på stan med Ring. Vi möttes vid tolv och då gick vi på stan ett tag. Men eftersom att det inte var några affärer öppna så gick vi och åt kinamat. Det va jättegott såklart. Efter det gick vi på stan lite till och så köpte vi en latte som vi gick runt med. Efter ett tag tröttnade vi på all blåst så vi gick och såg filmen "The duchess" på bio. Den var verkligen superbra!!! Så värt pengarna var den!! Både jag och Ring satt och lipade vid flera tillfällen.

Jag har bestämmt mig för att ha en såndär nyttig period igen nu när skolan börjar. Det är ju så mycket lättare när man inmte hinner att äta. För det kommer jag verkligen inte att hinna om jag ska träna så mycket. Jag kommer bli skitsnygg och få muskler!! Haha!

Nu ska jag titta på Zorro! Haha jag har älskat det sen jag va liten och ikväll kommer filmen :D Supermysigt kommer det att bli!

Ciao!

Ännu mer släktmiddag :)

Nu har denna dagen gått mot kvällen och ännu en släktmiddag har avverkats. Jag var ju hemma hos Lena & Odd och åt lunch. Jonathan var också där så jag satt och hjälpte honom med att bygga en sopbil av lego. Haha det var faktikst roligt. Han är verkligen en av de enda barnen jag gillar. Min syster hämtade i alla fall upp mig hemma hos Lena & Odd och så åkte vi hem till pappa. Pappa hade lagat sjukt god mat idag. Efter välklomtsdrinken fick vi lamm med potatisgratäng. Det var supergott! Jag som verkligen älskar lamm uppskattade dte mycket.
 Nu har hela familjen åkt hem och det är lugnt i stugan igen. På lördag blir det ännu en släktmiddag fast hemma hos Lena & Odd. Innan middagen ska vi åka skridskor på deras sjö. Mysigt va?

Nu ska jag som vanligt slappa till 100 %. Jag är dömätt så jag var tvungen att ta på mig mysbrallor och slänga mig på soffan. Ikväll kommer "13 snart 30" på tvn så jag tänkte faktikst titta på den även fast jag har sett den flera gånger än jag kan minnas.

Ciao!

5 Januari

Idag är det den 5 dagen på året! Idag ska jag på lunch hemma hos Lena & Odd. Rättare sagt om en halvtimma ungefär. De ska till Frankrike i två månader som de gör varje år så vi ska spendera lite tid tillsammans innan. Efter lunchen måste jag åka hem för att ha middag hemma hos pappa med min syster och hennes stora familj. Så nu måste jag fixa mig i ordning lite :) Vi hörs ikväll!

Ciao!

Släktmiddag!

Nu är middagen slut. Släkten kom vid 14.30 tror jag. Pappa hade lagat jättegod mat. Först blev det hummer till förrätt. Till huvudrätt blev det anka och till efterrätt blev det färsk annanas med en jättegod chokladtårta. Det var mumma! De började att prata om gammla resor och första fyllan så jag fick höra en hel del roliga histrier. Jag fick höra att min syster som är ungefär 40 år träffade sin man när hon var 16. Nu är de gifta och har 3 barn och jättefin villa i Onsala. Tänk att de har varit tillsammans så väldigt länge.

Imorgon ska jag åka åka till Lena & Odd och äta lunch. De är ju mina gudföäldrar så jag träffar dem ibland och äter med dem. Efter lunchen måste jag åka hem till pappa igen för då ska vi ha ännu en släktmiddag. Då ska vi äta lammstek. Min favoritmat!!! Ska bli supergott! Det blir en himla massa släktmiddagar nu. Det blir ännu en på lördag hemma hos Lena & Odd. Men det hör väl till julen antar jag :)

Nu blir det film och mys pys i soffan med en varm kopp te.

Ciao!

Danssugen till 100!

Just nu är jag så sjukt sugen på att dansa. Kanske lite Tango eller Salsa? Det skulle vara så roligt att bara släppa loss lite. Jag har inte dansat på en månad nästan och det är en hel månad kvar. Den 1 Februari börjar det och det börjar stort! Det blir träning fem dagar i veckan och vissa dagar 3 timmar. Jag kommer att vara hemma väldigt sen varje kväll men det är det ju värt. Våren kommer att gå så himla fort och rätt som det är blir det sommarlov och snart åker jag iväg till USA. Denna våren kommer verkligen att bli lyckad!

Sitter och väntar på släkten som är ungefär 40 minuter försenad. Det betyder väl att jag inte får någon mat på ett tag heller. Seeegt! Hmm vad händer ikväll då? Det blir väl att slänga sig på soffan. Det har blivit rätt mycket slappande de senaste två veckorna men det behöver jag nog. Med tanke på att jag kommer att ha fullt upp när skolan börjar.

Nu får jag väl dra mig ifrån datan. Jag antar att släkten kan komma när som helst.

Ciao!

4 Januari 2009

Idag är vi inne på våran fjärde dag detta året. Visst känns det bra att man har ett helt nytt år framför sig?

Igårkväll eller rättare sagt inatt när jag hade verit hemma en stund tog jag ett låångt bad i min bubbelpool. Det kan jag säga er att det var så längesen jag gjorde det så jag minns inte ens när. Jag tror att det var förra våren eller nåt. Efter det gick jag och la mig. Jag har sovit hela natten utan att vakna. Det var riktigt skönt. När jag vaknade gick jag ner till pappa som stod och höll på med en hummer så jag antar att det blir ganska fin middag. Nu måste jag göra mig i ordning för gästerna kommer klockan 13.00 och jag måste hem till Louise innan och hämta min väska.

Vi hörs senare! :) Ciao!

Funderingar om nyårslöften

Jag har tänkt på dethär med nyårslöften. Har ni några sådana i år?
Mina löften är att träna mer och att plugga lite mer. Men det är ju samma gammla vanligt som man har varje år och som inte blir uppfyllda. Men det där med träningen komer ju faktikst att funka bra och pluggandet återstår att se. Men är det någon som har ett litet anourlunda nyårslöfte? Jag skulle vilja ha ett roligt som man blir atggad av att uppfylla. Då hade det varit mer som en utmaning som man måste klara.
ett ganska självklart nyårslöfte som jag skulle kunna ha är ju att inte fika så ofta. Men det måste jag tänka lite på först.

Nu ska jag nog ta en mysig och varm bubbelbad och bara slappna av och mysa till lite musik.

Sov gott <3

Senaste dagarna

Dagarna efter nyårsafton har varit minst sagt underliga. Jag ska berätta allt från början. Ska vi börja med nyårsafton kanske?

Nyårsafton spenderades med Ring och lite annat folk. Först åkte vi in till stan för att titta på de underbart fina fyverkerierna vid Göteborgsoperan. Efter det begav vi oss till Mölndal för att vara i Mickas brorsas lägenhet. Vi åt kinamat, drack vin, dansade och gjorde allt man brukar göra på nyår.Min nyinköpta tröjja försvann och är nu efterlysst bland alla som var där. Tolvslaget firades ute på balkongen med fyverkerier och skrikande. Kvällen slutade med att jag följde med en tjej som jag ahde träffat under kvällen hem. Jag sov över hemma hos henne och vi hade det ganska trevligt. Nyårsafton var ganska lyckad och jag är glad över att jag spenderade den med Ring. Tack för en trevlig kväll allihopa!

Dagen efter nyårsafton. Bakisdagen nummer 1 och den första på året. Jag vaknade tidigt på morgonen hemma hos Lucy som jag hade träffat kvällen innan. Efter ungefär två timmar vaknade skönheten själv och vi åt frukost och jag fick träffa hennes mamma och typ styvfarsa. Jag fick skynda mig till tåget och åkte in till centralen. Jag ville inte vara hemma för sent så jag tänkte att det var lika bra att åka. Väl hemma hoppade jag in i duschen och slängde mig på soffan. Då messade Olivia mig och hon ville komma hem till mig på kvällen. Vid 18.00 körde Robin hit henne och vi hade en mysig kväll då vi satt och snackade och lite sånt.

2 Januari gick jag och Olivia upp tidigt för att åka in till stan och handla mat och äta frukost på Espresso House. Efter det åkte vi hem till mamma där ingen var hemma eftesom att alla var i Blekinge. Vi hade altså hela huset för oss själva. Vi lagade god mat som bestod av foliepaket med fisk, potatis och goda kryddor. Vi hade en Beck-kväll och myste i soffan. Sen hade vi ett långt snack om lite allt möjligt där sex var ett av de stora samtalsämmnena. Det var riktigt kul och känndes kul att prata med någon om lite allt möjligt.

3 Januari. Alltså idag åkte jag och Olivia in till stan och åt åter igen frukost på Espresso House. På en vecka har jag spenderat 1000 kr på fika och bio. Olivia blev hämtad av Robin och jag satte mig på bussen mot Landvetter. När jag bytte buss i Landvetter mötte jag Sara och Martin på bussen. Det var verkligen inte igår och det var kul att snacka med båda två. Vi bestämmde att jag skulle komma hem till Louise efter att jag varit hemma och hämtat mina skridskor. Jag skyndade mig hem och efter ett tag så stod jag på sjön med ett par skrillor på fötterna. Vi gick in och åt middag, sjöng karaoke och drack te. Sen gick vi upp till Hindåsskolan och åkte lite skridskor där. Saras byxor gick sönder mellan benen och jag fick mig ett gott skratta kan man ju säga xD. När Louises och Saras kompisar kom så hade jag ingen lust att stanna kvar så jag åkte hem och lämmnade min väska kvar hemma hos Louise. Så imon måste jag åka tillbak aoch hämta den. Men men sånt är livet.

Detta var en förkortning av vad som har hänt de senaste dagarna. Nu ska jag snart sova för jag har en släktlunch imorgon som jag inte får missa. Dessutom ska jag ju hämta min väska hemma hos Louise.

Hasta la vissta mina vänner!

RSS 2.0