Come as you are.....

Ligger och myser i min säng nu. Lyssnar på en jättemysig låt som Carro skickade till mig i veckan. Har satt den på såndär när den bara spelas om och om igen ni vet. Jag äter mörk choklar med hallon och bara lever. Visst är det härligt?
Borde igentligen packa och städa lite men jag har inte lust just nu. Sådet blir väl någon gång inatt innan jag går och lägger mig. Som jag nämnde förut så har jag haft en underbar dag. Efter att jag kom hem var jag trött och lite grinig men jag fick lite choklad och mat i mig så då blev det bättre. Vi firade Knuts födelsedag och han fick ju en såndär bok med göteborgshumor i.

Mamma och Knut har redan börjat att fundera på att skaffa en hund. Det har inte ens gått en vecka sendan Ina dog. Men Knut hade tittat på en kull med schäfervalpar. I så fall tror jag att det blir en hanhund.

Imorgon åker jag hem till pappa och sen ska jag träna. Täntke vara där lite extra tidigt imorgon. Kanske dansa lite foxtrott, bugg och vals. Alltid bra att fräscha upp minnet lite. Fast vill inte dansa med min lärare. Hmm får se om jag går den kursen. Annars finns det alltid lite folk att prata med under tiden.

Danstävling :D

Hallå där!

Idag har det varit en superdag! Vaknade vid 9 av att Sara kastade en kudde i mitt huvud. Sen gick vi upp och drack te och spelade piano. Åkte in till stan för att gå på danstävlingen på Valhalla. Det var verkligen askul att se alla dansa. Speciellt Tommy och Hannes med deras partners. Blev tyvärr inte så många bilder utan jag filmade istället. Blir mycket bättre då eftersom att dans går så fort så att bilderna blir suddiga. Annars gick det ganska bra för dem. Hannes och Sara kom tvåa och Anton kom på delad trea. Så några kom allt på pallen. Inte Tommy tyvärr.
Hon som är dommare i Lets Dance var dommare idag med. Hon som är så snygg. Inte hon som är sur. Haha kommer inte ihåg vad hon heter nu.  

Josefin började prata med en kille som tydligen också gick i sjövärnet. Så helt plötsligt stog killen och Carro och babblade med varandra. Så i ungefär en timma hade jag ingenting att göra. Fattar ju inte vad de pratar om så jag gav upp efter en stund. Gick runt lite och hamnade hos Tommy och hans goa mor. Sen kom jag till Pär och då kom tommy. Ja alltså jag har umgåtts med massa olika folk idag. Sjukt roligt!

Nu blev allt jätterörigt. Men det jag ville koma fram till är att jag har haft sjukt roligt och jag tror att jag är lite småkär tror jag!!! :D Haha!

Love Johanna♥

Härlig dag :D

God morgon!

Vaknade med en hemsk huvudvärk nyss. Så jag la lap topen i sängen så jag har alltså inte rört en fena idag. Eftersom att jag inte har gått upp än vet jag inte hur det är med träningsvärken. Men det är nog bättre idag. Måste skcika iväg mitt engelska arbete nu känner jag. Sen blir det frukost för att sedan åka in till stan och träffa Sara. Ska bli underbart kul!

Love Johanna♥

Bussy bussy ;)

Hejsan!

Har inte bloggat på några dagar nu. Har verkligen inte haft tid. Det enda jag har gjort är sovit, ätit och dansat. Kan börja berätta lite av vad som har hänt de senaste dagarna.

I tisdags tränade jag Street dance. Passet var väldigt jobbigt. Jag var verkligen helt slut efter det. Det var ju föresten samma dag som jag var hos frissan. Har fått massor med fina komplimanger av alla om håret. Jag var verkligen helt slukörd efter träningen men jag och Carro stannade ändå och dansade lite salsa. Sen var det bumms ner i sängen för min del.
Onsdag, alltså igår. Otrolig träningsvärk från tisdagen. Kunde knappt gå. Lika hemskt var det idag. Jag gick i skolan i typ en timma och sen fick vi gå. Så jag uträttade några ärenden och gick till mammas jobb för att äta och plugga. Efter det så dansade jag salsa. Träningen gick superbra och jag var riktigt taggad. Efter träningen så gick vi ut.  Lilla Lördag ju :D På Stigbergstorget finns ett ställe som man kan gå och dansa salsa på onsdagarna. Så jag, Carro, High Tech, Miriam, Pablo och Tommy åkte dit. Vi hade jättetrevligt och framför allt roligt. Dansade mest med High Tech och Tommy. Jag sa ju att det gick jättebra på träningen men här gick det verkligen uselt. Men roligt hade jag och det är ju allt som betyder något. Haha! Sov hos Carro efter det. Så vi sov i ungefär 4 timar. Snacka om att jag är trött idag.

Torsdag, idag då. Hade skola en stund sen åkte jag och Johanna hem till mig. Jag packade träningskläder och kläder till mamma. Sen åkte vi in till stan för att dansa Chacha och Qickstepp. Jätteroligt var det och det gick super :D
Åkte sedan hem till mamma och här sitter jag nu.

Det blev mycket om dansen och allt det i detta inlägget. Men det får ni stå ut med! För övrigt är det nog inget speciellt som jag vill ta upp. Carro och pär har gaddat ihop sig mot mig och får mig skenerad flera gånger om dagen. Nu har de till och med fått med Johanna på ett hörn. Haha det blir bara värre och värre. Till råga på allt slog jag mig i huvudet och har nu fått en bula :P

Imorgon ska jag in till stan för att träffa underbara lilla Sara som jag inte har träffat på år och dar :D

Sov Gott allihopa :D

Love Johanna♥

Semledagen!

Idag är det ju semledagen! Fast jag åt semla på lovet så det blir ingen idag.
Om en stund ska jag åka till tåget mot Göteborg. Ska träffa Carro och träna. Vi ska dansa street dance. Jag dansar inte det för att det är kul igentligen utan för att det känns som ett aerobicspass typ. Det känns som att man har tränat riktigt ordentligt när man går därifrån. Känns så skönt då. Även fast jag vet att jag tränar mer än andra kanske gör. Haha nu babblar jag bara!

Ska i alla fall träffa Carro och vi behöver prata om imorgon. Vi ska ju ut på salsakrog på stigbergstorget. Ska bli jättekul! Det är ju faktiskt lilla lördag på onsdagar. Haha! Så imon blir det först salsaträning och sen salsa på krog. Super!

Nää nu måste jag göra mig i ordning. Hörs imorgon tror jag :)

Love Johanna♥

Frisör Johanna!

Nu har jag varit hos frissan. Jag blev supernöjd! Jag klipper mig hos en tjej som heter Johanna (komiskt va?) och hon är verkligen jättebra. Jag säger hur jag vill ha det och kommer alltid ut med ännu bättre hår. Hon förstår precis vad man vill ha och det är så skönt att kunna gå dit utan att vara nervös för att det ska gå åt helvete. Haha! 


Laddar upp en sån här fin fjortisbild :) Det syns inte så jättemycket på bilden att jag har klipt mig. Men i verkligenheten syns det jättemycket. Det är lixom lite mer.....hmmm vad ska man säga??....lite mer rockigare! Haha! Det ser skitcoolt ut och fräsht!


Nu måste jag plugga!


Love Johanna♥


Tisdag

God morgon!

Nu har jag verkligen fårr min skönhetssömn! Är hemma från skolan (friluftsdagen) idag för jag ska klippa mig. Skulle ju igentligen gjort det på lovet. Men eftersom att jag blev sjuk så fick vi boka en ny tid och denna var den enda hon hade på jättelänge. Det ska bli sjukt härligt att sitta där och få sitt hår tvättat och klippt. Man känner sig så lätt när man går ut från frisörsalongen.

Efter det ska jag åka hem för att städa och plugga. Johanna undrade om vi skulle träffas i stan så det kanske blir det. Men det är inte bestämmt än. Sen ska jag träffa Carro och vi ska gå till Lázárs och dansa Street dance. Fast vi båda missade förra gången så vi har mycket att ta igen. Men det fixar vi!

Och Sara! Du är så lättlurad så att jag tuppar av. Det finns ingen Erik! Hahahahahaha xD

Love Johanna♥

Det skulle vara gratis att prata i telefon!

Hej igen!

Kom nyss ifrån ett långt telefonsamtal med Carro. Jag har stora tankar på att ta telefonräkningen och bränna upp den innan pappa ser den. Fast å andra sidan så kommer det säkert fram att jag har tagit den och då får jag ännu mer skäll. Så det står mellan att få skäll och att få ännu värre skäll. Usch usch!

Behöver inte gå och lägga mig tidigt idag så jag tänkte titta lite på tv. Det är ju så mysigt. Hinner ju inte med det så mycket när jag tränar.

Alltså det här med Ina känns ändå otroligt bra. Klart att det känns tungt och jobbigt. Men det var det också att se henne må dåligt.

Nu ska jag titta på tv och ´mysa med min stora godispåse:D

Love Johanna♥

Denhär låten passar perfekt för mig och Johanna :)

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första I år
Och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
När jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...

Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna

(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så
(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel

Aldrig, aldrig nöjd
Aldrig, aldrig, aldrig nöjd

R.I.P Ina <3

Nu är jag hemma från skolan och allt annat hemskt. Orkar inte berätta vad som hände men jag har bestämmt mig att jag får deppa idag och imorgon sen måste jag ta mig i kragen.
Jag har pluggat lite engelska. Det känns skönt att ha börjat i alla fall. Nu sitter jag och deppar framför Sex and the City och ska snart äta middag. Pappa kom hem för en stund sen och sa att jag måste städa för att vi ska värdera huset. Det är bara det att gubben kommer på onsdag och det finns för lite tid och för mycket skräp på golvet. Hur ska jag lösa detta med all dans och sena kvällar?

Haha just det! Glömde att berätta om två saker igår. Den första var att jag träffade en lärare från Aniara på Lazar. Han gick precis den kursen som jag hade tänkt gå. Så får se om jag verkligen vill det nu. Haha för den läraren har jag verkligen ingen stor lust att bugga med. Nr 2 var att jag träffade en jättesöt kille igår på tangon. Han hetter Henry eller Henrik eller något sånt. Hörde inte så bra för musiken. Eller det kanske inte ens var musik på då. Men i alla fall så pratade vi en hel del och hade roligt ihop. Min beskrivning på honom lät så här när jag pratade med Carro: Han är typ en brat/estetare som är lite halvtöntig men endå cool. Visst låter det bra? Jag fick honom att kanske komma till salsan. Så nu får vi hålla tummarna på att han dyker upp.

Love Johanna♥

Söndag!

Tänkte blogga lite innan sängen kallar. Jag kom nyss hem från en mycket trevlig dag. När jag skulle gå till bussen var det riktigt tungt att säga adjö till Ina. Men under dagen har jag också sett att hon inte mår bra så det kändes ändå rätt. Men tungt var det kan jag säga.
Träffade Johanna inne i stan. Vi tog en fika på Dahls i Arkaden och sen gick vi till operan. Vi skulle ju titta på Läderlappen och när vi kom in på operan var det en söt kille som gjorde någon undersökning så vi pratade med honom lite. Eller vi gav honom vårat namn och nummer rättare sagt.
Läderlappen var faktiskt bra. Mycket bättre än jag trodde att den skulle vara. Men det var lite mystiskt att se sin mamma delta i en orgie (ni vet en sån där det är typ asmånga som har sex). Det är ju inte varje dag det händer om man säger så.
Efter operan så hade jag träning. Tango! Det gick superbra och det slutade med att jag fick lektion med tjejerna medans min danslärare hade lektion med killarna. Haha riktigt roligt var det!

Nu ska jag sova :)

Love Johanna♥

Sista dagen

God Morgon!

Nu sitter jag hemma hos mamma och myser lite. Gick upp vid 9 och åt frukost med mamma och Lennart. Efter det gick jag ut trädgården och tog lite fina kort på Ina. Det är ju hennes sista dag idag. Trots allt så är hon väldigt pigg och det känns bra att hennes sista dag är så fin. Jättefint väder och allt ju.

Fina Ina :)

Ska göra mig i ordning snart för jag och Johanna ska gå på operan i eftermiddag. Vi ska se Läderlappen com min mamma är med i. Ska bli trevligt. Det kanske blir en fika också. Efter föreställningen ska jag ha träning. Tango ska det bli. Hoppas bara att det går bra med tanke på att det gick så dåligt i torsdags.

Nu kallar mitt smink. Haha!

Love Johanna♥

Snart åker jag :)

Nu sitter jag och väntar på mamma. Vi ska åka till Alingsås och handla och sen ska vi åka hem till Sjövik. Ikväll ska jag gosa med Ina och titta på Melodifestivalen. Massor av popcorn ska vi äta också. Mumms! Jag har bestämmt mig för att inte gräva ner mig och vara ledsen utan jag ska vara glad över att hon har haft ett superliv och att hon slipper lida. Det känns bäst så. Även fast jag gärna är en sån människa som gräver ner sig i flera veckor och bara deppar ibland.

Love Johanna♥

This is the end

Nu är det dags. Ina ska avlivas på måndag. Jag tror inte att jag kommer till skolan då. Mamma ringde mig för ungefär en halvtimma sen och berättade. Så hon kommer och hämtar mig om ungefär två timmar så att jag kan få säga adjö och sånt. Åh nu kan jag inte hålla tårarna inne. Det blir att hoppa in i duschen och göra sig i ordning. När jag kommer dit ska jag ta en mycig promenad med älsklingshunden. Ge henne massor av godis och bara kramas.



Nu är det dags att käka lite. Bloggar nog ikväll tror jag.

Love Johanna♥

Pankakor med sylt!

Tjolahopp!

Nu är det kväll och min dag har varit jättemysig. Jag har varit ensam hemma hela dagen och snart ska pappa göra pankakor med blåbärssylt till mig som jag kan äta frmaför Lets Dance. Mumms! För en stund sen så låg jag och tittade på Beverly Hills. Den gammla alltså. Riktigt mysigt! Det var längesen man tittade på det.

Nyss slog det mig att denna veckan har varit riktigt bra. Jag antar att det beror på att jag har fått en ny kompis. Haha! Carro har i princip slagit vad om att jag kommer att ha en kille inom två månader. Enligt mig så kommer det inte bli så. Men är det inte så att man oftast faller för den som man minst anar att man ska falla för? Haha vi får väl se hur det blir med det.

Har gått omkring och tänkt på min lilla Ring idag som har haft en väldigt händelserik dag. Just nu i denna sekunden är hon nog och träffar en kille också. Moahahaha! Spännande!

Åh nu blev jag väldigt salsasugen :O Vill bara dansa!! Jag får aldrig nog!

Love Johanna♥

Troschock!

Jag såg att Fridagumman hade skrivit om pinsamma saker som hon har gjort. Då blev jag påminnd om vad som hände mig igår på Lazar.

Jag hade typ 50 minuter mellan två pass så jag låg i soffan och slappade och drack massor med vatten. Dansskolan fylls med folk och plötsligt är det helt fullt med människor. Jag blir ju självklart kissinödig av allt vatten så jag går på toa. När jag är klar så går jag ett varv inne vid receptionen. Jag går förbi Anton och David som sitter och skrattar jättemycket.  När jag sen ställer mig vid vattenkranen för att dricka ännu mer vatten så märker jag att min kjol hade fastnat i mina strumpbyxor. Då har jag alltså gått en bra bit och visat upp min vackra rumpa. Fort som satan drog jag ner kjolen och tittade mig omkring. Några tittade på mig men det kändes inte som att så många hade sett det. Jag undrar om det var mig Anton och David skrattade år eller om det var något annat.
Pinsammt var det i alla fall!


Glömsk är mitt namn!

Såg nyss att jag har glömt engelskaboken i skolan också. Så det blir inget plugg denna helgen. I stället får jag ta med datorn till mammas jobb och plugga efter skolan innan träningen. Tungt säger jag bara!

I onsdags var jag och mamma faktiskt och tittade på minilaptops. Hon tyckte att jag behövde en sån. Får se hur det blir eftersom att jag åker till USA snart.

Nu har jag i alla fall damsugat hela min våning. Skönt!

FREDAG!

Äntligen är det fredag! Är ju alltid ledig på fredagar så just nu ligger jag hemma på soffan och slappar. Jag gick upp för typ en timma sedan. När jag vaknade så hade vi ungefär en decimeter snö. Nu är det säkert lite mer. Det är mysigt när man ligger inne och tittar ut med en kopp te i handen. Men inte när man väl ska ut. På söndag när jag ska åka hem från träningen kommer jag antagligen att hata det.
Fast igår när jag åkte hem och det snöade massor så fick jag en jättehärlig känsla i kroppen. Tänk om det kunde vara så varje dag jag fick se snö. Men det finns nog en anledning till varför jag gillade det så mycket. Men det är hemligt!

Idag så skulle jag plugga hade jag tänkt. Men handelsboken ligger i skolan. Så jag ska nog städa lite istället. Jag kanske gör lite engelska också. Det är bäst att göra det när man hinner. Helt plötsligt när man tränar så mycket så finns det ingen tid kvar. Det allra jobbigaste är när man på morgonen ska hämta ett par nya trosor och märker att det bara finns sånna där gammla fjortistrosor från högstadiet. Usch! Då har man inte hunnit tvätta något på hela veckan.

Jaja nu ska jag ta fram städtanten i mig och ta ett tag i badrummet.

Ha en bra dag!

Johanna♥

Massa dans dans dans!

Hejsan :)

Visst blir man glad när folk kommenterar inläggen man har skrivit? Jag blir superglad i alla fall. Men du som skrev att du gillar att umgås med mig och tycker att jag är en underbar kompis får gärna säga vem du är. Haha! Kan ju faktiskt vara kul att veta vilka det är som kommenterar :P

Igår var jag ju på konditorit i Mölnlycke. Det gick bra och jag ska ha hela min praktik där i 6 vekor. Klockan 8-15 ska jag jobba så kom och hälsa på om ni kan. Pappa körde inte mig till stan så att jag slapp ta bussen. Snacka om skönt! Rollspelet gick ganska okej och efter det så var det ju salsa som gälde. Det är verkligen den roligaste dansen som finns! Robin och Tommy var där så jag fick mig en hel del roliga skratt.

Efter salsan frågade några om jag skulle hänga med ut på krogen och dansa ännu mer salsa. Men jag har ju inga pengar och så måste jag ju fråga pappa så jag och Tommy sa att vi skulle göra det nästa onsdag istället. Det ska bli superkul! Jag har fått med mig Carro också. Sen kom vi på att Tommy faktiskt går på Hulebäck så han får ta och komma och hälsa på mig. Sen har vi Elin som jobbar på optiken så det blir perfekt! Sara bor ju där också!


Idag hade jag en svenskalektion sen fick jag sluta. Jag gick och åt sallad med mamma och sen gick vi och tog en fika. Jag drack ett jättegott rabarberte som jag blev helt förälskad i. Mumma! Efter fikan gick jag och mamma och köpte min födelsedagspresent som jag skulle få i förskott. En jättesnygg Humeltröja som jag har velat han sen i somras typ. Så nu är jag glad ett bra tag till.

På kvällen hade jag ju chacha med Johanna och vi hade jätteroligt tycker jag. Hoppas att hon också hade det :) Robin var där idag med. Jag måste bara lära mig att koncentrera mig så ska det nog gå ännu bättre med dansen. Sen dansade jag tango, foxtrott och vals och det gick åt skogen nästan allt. Det är Carro som inte var där och gav mig tur som gjorde det. Haha!

Nej nu vet jag inte ens vart jag var så nu går jag och lägger mig. Imorgon är jag ledig! Ska bli skönt att få sova ut!

Love Johanna♥


Glad idag!

Nu är kl 10.15 på morgonen. Visst är det härligt när man inte börjar skolan förän kl 13? Fast om ungefär en halvtimma ska jag åka till Mölnlycke och prata med en kille på ett café. Det ska bli spännande. Sen har jag ju en redovisning/rollspel i skolan. Fick nyss reda på att jag fick VG+ på den skriftliga delen. Supernöjd blev jag! Snacka om att jag fick lite mer självförtroende inför rollspelet.

I morse vaknade jag upp och var på så väldigt bra humör. Det var så härligt! Det var verkligen längesen jag vaknade och var på bra humör så den här dagen skall jag ta vara på! Ikväll är det salsa. Det ska bli jätteroligt att träffa alla. High Tech som jag inte har träffat på flera månader kommer dit idag :D

Alltså denna dagen kan inte bli annat än bra!

Love Johanna♥


Äntligen en bra praktikplats!

Jag har bestämmt mig för att tacka nej till praktikplatsen i Frankrike. Det är så mycket som jag skulle missa om jag åker. All träning som jag älskar och dessutom har betalat för själv tex. Jag åker ju ändå till USA snart. Det borde räcka. Imorgon ska jag på en intervju på ett café i Mölnlycke. Det är typ säkert att jag ska vara där men man går ju alltid dit innan och fyller i papper och sånt.

Idag har det rent ut sagt varit en kass dag. Början var väl okej men slutet av dagen var inte lika bra. Jag bestämmde mig faktiskt för att skita i träningen och åka hem. Behöver öva lite inför imorgon och så ska jag ju till Mölnlycke innan skolan också.

Efter skolan imorgon så går jag till mamma och äter mat med henne. På kvällen är det salsa som gäller. Det ska bli jätteroligt! Marcello, Tommy och alla andra är ju där.

Nu måste jag dra och plugga :)

Love Johanna♥

Praktikplats

Nu har jag fixat en praktikplats. Eller rättare sagt pappa har. Men den är lånt hemifrån. Så långt som till Frankrike faktikst. Jag ska praktiksera på en mäklarbyrå. Det skulle altså innebära att jag ska vara borta i 7 vekor. Jag kommer att missa massor med dans. Eftersom att jag redan sak åka iväg till hösten så känns det jobbigt att lämna allt för detta. Men så kommer det bli! Antagligen blir det jätteroligt. Pappa följer så klart med. Jag förstår igentligen inte hur jag kan ha så mycket tankar omkring detta. Det borde ju vara ett självklart val. Men det är det verkligen inte. Kommer sakna Johanna massor. Och dansen! Hur ska jag klara mig utan den?


Lite uppdatering :)

Sitter här och går igenom min almenacka för att se vad som händer de närmaste veckorna. Har fullt upp hela tiden verkar det som. Massa plugg och dans hela tiden.

Nu måste jag fixa en praktikplats tills imorgon. Men pappa sa att han skulle ringa Carina och säga att han har fixat en plats. Han sa att allt skulle fixa sig så jag kan vara lugn.

Imorgon har jag ett prov och sen ska jag till biblioteket och plugga. Efter det har jag träning :) MVD ska det bli! Carro är i fjällen så jag blir själv :)

Plugg

Idag har jag bara pluggat, pluggat och pluggat! Duktigt va? Nu är mitt hadelsarbete klart och jag är nöjd med det. Fick massor av bra hjälp av mamma. Hon har ju pluggat massa handelsgrejjer på senare dagar.

Mamma körde mig till Lerum och sen hämtade pappa mig där. Nu siter jag och tittar på One tree hill och om en stund är det Gossip girl. 

Imorgon börjar skolan! Har faktiskt längtat xD Olivia börjar i min skola imon också. Ska bli spännande!

Hasta la vista!


Alla hjärtans dag!

Jaha idag är det dagen som man alltid går och väntar på. Det är typ som påskafton. Man får massor med godis och presenter. Man brukar även gå ut med sin pojkvän om man har en sådan. I mitt fall så finns det ingen pojkvän så jag ska vara hemma med familjen.

Nu ska jag gå ut med Ina. Det blir nog en sväng till sjjön tror jag. Kanske sitter där en stund om det inte blir för kallt för rumpan :P



Love Johanna♥

Fredag 13

Hallå där!

Har precis ätit middag med mamma och Lennart.  När jag satt och åt kom jag på att det är Fredagen 13 idag! Det har inte hänt mig något alls. Men för några år sedan så dog en liten söt häst som jag tyckte väldigt mycket om.

Nu står mamma och slår in min Alla hjärtans dag present jag ska få imorgon. Undrar vad det kan vara?

Ikväll blir det Lets Dance som gäller! Ska bli kul att se vad de ska dansa. Jag hejjar som vanligt på Laila Bagge! Hoppas att de dansar salsa! Även fast det inte ingår i tiodans så hade de salsa förra året. Så nu hoppas jag stort!

Imorgon kommer Johanna hem!!!! :D Ska ringa henne så fort jag vaknar på morgonen!

Love Johanna♥

:)

Igår orkade jag inte blogga så jag gör det idag istället. Som jag har sagt innan så åkte jag in till stan för att träffa Melanie. Vi gick och köpte Lennarts present men jag hade tyvärr inte råd med scrapbooken för jag var tvungen att äta. Men jag ska väl antagligen köpa den nästa vecka eller något. Vi gick och fikade på Espresso House på NK. Där satt vi brevid Malin från Lets Dance igen. Hon var med förra året och dansade med Danny. Jag har även haft henne som danslärare en gång. Lite småkul tycker jag! Sen gick vi i massa affärer och prövade en hel del snygga skor. Efter det gick vi och köpte en latte och gick ner till operan och pratade. Skitkallt var det! Men till våren är det ju perfekt! Jag följde med till Melanies häst och sen hämtae hennes pappa oss och körde mig till centralen. Så jag var hemma vid 19.30. Tack för en mysig dag!

Nu började det snöa också. Usch! Aja idag är det hemmadag som gäller. Ska passa hunden och lite smått & gott. Tänkte att jag skulle diska så att mamma och Lennart blir lite glada.

Imorgon är det Alla hjärtans dag! Eftersom att jag inte har någon kille eller kompis att fira med i år så ska jag vara hemma och äta fin middag med mamma och Lennart. Ska bli mysigt! på kvällen är det P.S I love you och Melodifestivalen så det blir absolut bara lite lugnt myspys här. Vad ska ni göra?

Love Johanna♥

Längtar tills imon!

Nu är denna dagen snart slut. Imogon ska jag inte till stan och träffa Melanie. Det ska bli kul. Det var ju ett tag sen vi träffades nu. Vi ska väl fika antar jag sen ska jag köpa en present till Lennart och en scrapbook. Har verkligen hittat en perfekt present. Det är en rosa bok med Göteborgshumor i. Lennart är verkligen göteborgare rätt igenom och jag brukar ge honom rosa saker i present. Så den är verklige perfekt!

Föresten har ni hört låter Three floors down med Kim? Ni vet han som var med i Made in Sweden. Jag lyssnar på den låten hela tiden nu. Grymm är den!
Nu är det bara halva lovet kvar ungefär. Jag längtar faktikst till skolan. Och inte bara skolan utan jag längtar efter Johanna och dansen också. Pappa ska beställa en ny klipptid också. Så det blir antagligen på fredag nästa vecka.

Love Johanna♥

Vill ha vår nu!

Hej i stugan!

Det är massa snö ute. Usch säger jag bara! Ni som känner mig vet att jag hatar snö.

Idag har jag varit hel ensam hemma. Eller nästan ensam, hunden var ju hemma. Jag har faktikst varit duktig och pluggat lite idag. Det känns bra. Jag behöver nog plugga lite imorgon med om jag hinner. Innan jag pluggade ringde jag runt till massa praktikplatser. Men det var ingen som kunde ta emot mig. Jag blir galen!! Vi har praktik om typ 6 veckor och jag har fortfarande ingen plats. Jag har verkligen inga idéer kvar heller. Så det får väl bli ett till möte med Ann snart antar jag. 
Efter att jag gav upp på letandet efter praktikplats så gjode jag ett alla hjärtans dag kort till Johanna. Hoppas att hon blir glad. För en stund sen var jag ute med hunden så jag kom in nyss. Det var faktiskt skönt att gå ut en stund.

Vet ni vad jag skulle behöva göra nu? Springa! Jag behöver rensa tankarna lite känner jag. Eller jag behöver nog rensa tankarna jättemycket.

Imorgon ska jag antagligen in till stan och träffa Melanie. Tänkte köpa en sån där scrapbook som jag kan klistra in fina bilder på mig själv i. Asså det ska vara till min blivande värdfamilj hade jag tänkt.

Love Johanna♥

Underbar natt med Linus :)

Hej där allihopa!

Igår kväll vid 20.30 kom Linus hit. Vi åt popcorn, tog massa roliga kort och tittade på film. Vi gjorde helt enkelt allt som vi brukade göra när vi gick i högstadiet. Det var jätteroligt och jag tycker verkligen om att allt är som vanligt när vi träffas även fast vi bara typ träffas varannan månad.
Vi va uppe jättelänge och det var väl inte så bra med tanke på att jag fortfarande är sjuk men det var det värt. Vi såg filmerna Sandor Slash Ida och sen såg Vi Noll Tollerans. Sandor Slash Ida var ju som vanligt lika bra och jag gillade den andra filmen också. Den var väldigt bra för att vara svensk och så var den inspelad i fina Göteborg. Vi somnade ungefär 4.30 efter att ha legat och prata länge. Förr hade vi aldrig något att prata om när vi skulle sova. Vi somnade alltid så fort vi la huvudet på kudden men nu låg vi och pratade jättemkt. Mysigt!

I morse vaknade Linus innan mig. Jag kan säga er att det har ALDRIG hänt förut. Jag får alltid dra upp henne ur sängen för att äta fukost. Men idag så vaknade jag av att hon stod i min dusch. Haha! Inte nog med att hon gick upp tidigare utan hon stod i duschen också! Nu har vi båda duschat, ätiut frukost och gjort i ordning oss. Just nu sitter Linus och gör ett Alla hjärtans dag kort till mig. Ska bli spännande att se för hon har hållit på hur länge som hellst.

Snart kommer mamma och hon har köpt semlor till mig,Linus och pappa. Snällt va? Anledningen är nog att hon vill sitta ne roch prata lite med pappa och berätta att hon har betalat USA. Att allt är på riktigt och att allt kommer att hända lixom. Efter "the talk" så ska jag och mamma köra hem Linus. Sen följer jag med mamma hem så att jag kan plugga lite och umgås.


Vi hittade några tomteluvor och tog lite kort med dem på :) <33


Love Johanna♥


Grattis Johanna ♥

Idag är det den 9 Februari! Det betyder alltså att Ring fyller år :D Tyvärr för min del så är hon långt borta i Norge och åker skidor. Hoppas att hon har massor med roligt! Vi hade tänkta att fira hennes födelsedag om några veckor eftersom att jag också fyller år då. Så typ mitt i mellan våra födelsedagar hade varit perfekt. Det blir nog antagligen en räkmacka på Gothia Tower och lite sånt mys. Det blir som två flugor i en smäll eller vad man säger.

För övrigt så mår jag bättre idag. Men jag nyser och nyser hela tiden. Det är jättejobbigt! Pappa är i alla fall och handlar mjölk till mig så att jag kan dricka lite te. Det ska bli gott! Nu är det dags för middag :)

Love Johanna ♥


Jag vill bli frisk nu!

Jag blir vansinnig! (som min mamma brukar säga) I torsdags kväll fick jag ju väldigt ont i halsen och på fredag morgon trodde jag att det var över. Efter ett tag blev det värre och sen blev det bättre. Igår kväll så blev jag mycket mycket sjukare än vad jag någonsinn har varit. Nu mår jag bättre och kan till och med sitta upp. Min natt har varit förjävlig rent ut sagt. Jag hade feber och mardrömmar.

Jag var inte på min träning igår och det var ju bra annars hade jag säkert legat ännu sjukare nu. Men det var verkligen helt omöjligt att ens gå och dricka ett glas vatten igår. Idag skulle jag klippa mig men jag bestämmde mig för att avboka tiden. Jag bli helt yr bara av att gå ner och göra en kopp te. Så idag ska jag bara vara hemma och försöka bli frisk.

I morgon skule jag åka till mamma men eftersom att hon ska ha en viktig provsjungning så får jag inte smitta henne. Jag som skulle sitta och plugga hemma hos henne. De har en bättre dator och alla mina papper är där. Men men får se hur det blir nu. Jag kan ju faktikst förstöra ett helt jobb för henne om jag smittar henne.

Nu ska jag titta lite på Oprah hade jag tänkt. Det var så längesen :)

Love Johanna♥

vart försvann dem?

Vad har igentligen hänt med alla dåliga såpor man burkade titta på när man var lite och hemma från skolan? Idag är det tredje dagen som jag är sjuk och jag blir nästan bara värre. Det värsta är att man inte har något att göra. Förr kunde man alltid ligga och titta på såpor en hel dag. Man blev helt road över allt drama som hände, alla var otrogna, någon råkade ligga med sin syster och någon fick barn. Det hände alltid något så det va liksom inte lika tråkigt att ligga hemma och vara sjuk.

Love Johanna♥

Fortfarande sjuk

I morse åkte Ring till Norge så hon rinde vid 9.30 och vi pratde tills nu. Vi kan ju inte prata på en hel vecka. Jag blev så sjukt sugen på att åka bort själv. Fast det ska jag ju göra till hösten och mycket längre dessutom. Åååh vad jag längtar!

Somnade vid 5 i morse och vaknade 9.30 haha det är bara 4,5 timmars sömn. Inte mycket när man är så pass sjuk som jag är. Jag har även fått öroninflamation så det bli absolut ingen träning idag. Tråkigt! Det är väldigt fint väder ute men det är väl inte så bra om jag går ut och går. Jag har fortfarande lite feber och massor med huvudvärk. Usch! Så det blir att stanna hemma framför tvn idag med. Kanske orkar tvätta lite och kaaaanske damsuga men det är inte så troligt.

Vad tyckte ni om melodifestivalen igår då? Jag gillade inga bidrag men om jag måste välja ett som var bäst så var det nog Emilia. En söt liten kärlekslåt. Men det var verkligen ingen som var riktigt bra. Nästa vecka ska Måns vara med. Hoppas bara att han har en bra låt så att han inte skämmer ut sig. Jag tycker så mycket om honom.

Det är så sjukt tråkigt nu när alla är bortresta på lovet. Jag tror inte att jag har åkt bort på ett enda spotrlov i hela mitt liv. förutom när jag har åkt till min syster i Lidköping.

Nu ska jag gå och äta lite :)

Love Johanna♥

Föresten! Det skulle vara jätteroligt om ni kunde kommentera lite oftare :)


Melodifestivalen ikväll!

Nu är jag här igen. Det är sjukt hur tråkigt det är att vara sjuk! Det finns ju inget att göra. Vet inte om jag ska gå på träningen imorgon. Jag vill men jag vet inte om jag orkar. Jag missar inte precis något för jag kan redan det vi ska göra.
Idag har det varit lika slappt som igår. Det gör inte lika ont i halsen längre så det känns skönt.


Detta är till dig Ring!!!
Jag kommer typ dö utan dig när du åker till Norge och jag till USA. Så fort jag tänker på det så börjar jag lipa. Det är så sjukt att vi har blivit så bra kompisar på så kort tid. Vi ska ha så mycket roligt ihop!  Vi är så lika! Loooooooove youuuu <333

Love Johanna♥

jobbig natt

God morgon!

Eller nu är det väll inte morgon? Louise ringde och väckte mig imorse vid 11 och undrade om jag ville gå på bio. Tyvärr har jag inga pengar och är ju sjuk så det går inte. Men vi pratade ganska länge. Kändes bra! Sen ringde Ring så det enda jag har gjort idag är att prata i telefon. Jag har varit uppe i två timmar nu.

Snart ska jag äta mat. Jag tror att jag skulle kunna orka att tvätta och lite sånt idag. Det behövs verkligen! Ikväll börjar väl melodifestivalen va? Eller har jag hört fel? Om det nu är ikväll så tänker jag titta på det.

Vi hörs senare!

Love Johanna♥

Läskigt!

Usch jag ska berätta något läskigt som hände förut. Jag svimmade! Det var tredje gången i mitt liv som jag gjorde det. Jag stod och duschade och helt plötsligt blev allt svart. Jag kommer nog att få ett och annat blåmärke tror jag. Just nu tittar jag på Lets Dance utröstningen men innan det tittade jag på en rätt bra film. Dont say a word heter den.

Nu måste jag sova strax så God natt!

Love Johanna♥

Nu mår jag pyttelite bättre :)

Åååh det är så tråkigt att vara sjuk! Det enda som jag kan göra är att sitta vid datorn eller tvn. Jag sitter och knaprar på några godisbitar som jag hittade. Men till och med godis är svårt att svälja. Hoppas bara att jag kan gå på träningen på söndag. Min rygg gör förbannat ont också. Haha allt jag gör är att klaga. Det är en klagodag idag.

Ikväll ska jag titta på Lets Dance. Det ska bli kul och se vem som åker ut. Jag har ingen aning om vad de ska dansa så det får blir en överraskning!

Love Johanna♥

följ min blogg med bloglovin :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/56571/johanna-mayer-?claim=9qja63fmzn2">Följ min blogg med bloglovin</a>

Snygg, Sexig & Sexton!

Blää jag ligger fortfarande kvar i soffan med katten som sällskap. Tog en kopp te för en stund sen. Det hjälpte så länge jag drack men när det tog slut så började det att göra ont igen. Hatar att vara sjuk!

Nu är det ju sportlov. Skithärligt! Jag har verkligen inget för mig på heeeela veckan. Det enda jag sak göra är att klippa mig på måndag :D Men det är faktikst skönt, då har jag tid att bli frisk och plugga lite. Synd bara att alla mina böcker är i skolan. Men vissa grejjer kan jag göra endå.

Haha jag måste bara berätta en ganska rolig sak. Igår så fick Tommy reda på att det finns en kille som jag tycker är skitsnygg. Han ville ju självklart få reda på vem det var men efter typ en halvtimma så hade han inte kommit fram till något alls. Han bara pratade om killar som var i våran ålder och när jag sa för typ sjunde gången att killen var äldre än honom så fick jag höra det här:

T- Men jag är ju snygg......
J- Men du är inte typ 20.
T - Men jag är snygg och sexton!
J- Du är Snygg,Sexig & Sexton!!!

Fyfan vad jag fick till det alltså. Det låter inte så roligt kanske men om man känner Tommy så vet man att han kan låta ganska roligt.

Love Johanna♥

Ny design!

Jaha nu har jag ändrat min design på bloggen. Det är perfekt att göra när man är sjuk och behöver något att göra ett tag. Så vad tycker ni? Visst blev den ganska fin? Jag är inte supernöjd men när är man det igentligen. Är det någon som vet hur man ändrar färgen på texten i menyn? Man ser ju knappt vad det står!

Aja jag är fortfarande jättedålig och har så sjukt ont i halsen. För en stund sen kom pappa upp med mat men den var jättejobbig att äta. Fick ner det till slut i alla fall.

Love Johanna♥

Still sick

Eftersom att jag är sjuk och inte orkar flytta mig från soffan så tänkte jag att jag kunde fixa bloggdesignen lite :) får se hur det går.

Loove Johanna♥

Hektisk vecka!

Jösses vad denna veckan har gått fort. Jag har bara tränat, tränat och tränat hela tiden. Tyvärr så hinner jag inte blogga så mycket nu men jag får köra på att göra det på fredagar och lördagar.

I måndags var jag ledig från skolan så jag va och tog 2 sprutor. Jag kan säga er att jag har fortfarande jätteont och idag är det fredag! Jag var helt stel i tisdags så det slutade med att Ring fick skriva mina uppgifter. Efter skolan i tisdags så var det dags för mitt första MVD-pass. Jag var helkass! Men det var väldigt roligt och det kändes mer som att jag var på ett aerobicspass än att jag dansade. Måste bara se till så att jag kommer ihåg koreografin eftersom att det inte är något nästa vecka på grund av SPORTLOV. Ååh vad härligt det ska bli att ligga hemma och sova en hel vecka.

Nu hoppar vi till onsdagen. Jag skulle ha ett salsapass. Vilket alltid har varit det roligaste eftersom att jag är ganska bra på det och kursen var precis lagom svår. Men nu fick min grupp hoppa ner till fortsättningskursen och vi som har dansat avacerat hur länge som helst. Det kändes lite surt. Men och andra sidan så kan jag kocentrera mig på att få en egen stil och göra stegen skitsnyggt eftersom att jag lär mig så fort. Jag får helt enkelt göra det till en utmaning!

I torsdags alltså igår var det en helt okej dag. Ring började chacha med mig och det var superkul. Specielt när alla snygga tävlingsdansare är med. Raaaw säger jag bara! Efter det passet så var det lite bugg och sen ett pass med foxtrott och tango. Roligt var det! När satte mig på bussen hem så började jag att få ont i halsen. Det var typ som att min förkylning bara hade väntat på att jag skulle sluta träna och ha en hel veckas lov framför mig. Så nu ligger jag här hemma och har skitont i halsen och huvudet. Till råga på allt så skakar jag som en gris när jag ställer mig upp. Jag orkar inte heller lyfta armen för att äta. Det hjälpte inte ens med att dricka te.

För övrigt så har det börjat att gå lite dåligt i skolan. Jag känner att jag har lite för mycket frånvaro och nu har Carina ringt hem. Som tur var så förstog pappa och sa bara att om jag viste vad jag gjorde så var det inte så farligt. Det känns som att jag behöver det här lovet för att få en slags nystart och köra igång med skolan ordentligt efter. För nu får det inte gå ner mera!!

Jag antar att ni får vänja er med lite längre inlägg nu.

Love Johanna♥


Fullsatt vecka :D

Just nu sitter jag och dricker en koppt te och går igenom i min almenacka vad som kommer att hända i veckan. Nu börjar den perioden där jag kommer att ha fullt upp nästan hela tiden. Det är skola,dans och självklart att vara med kompisar som gäller. Det ska bli jätteroligt! Dessutom kocentrerar jag mig på skolan mycket bättre om jag tränar och har vissa tider som jag måste plugga på. Jag kommer att sitta och plugga på mammas jobb en hel del. Sound good I think!
Det är sjukt hur lätt det är att gå upp på mogonen om man vet att man ska ha ett roligt danspass framför sig.

Denna veckan blir såhär:

Mån: Idag var jag ledig. Tog två st sprutor.
Tisdag: Skola 9-15. Träffa mamma för att äta och få pengar. 18.15 blir det dans.
Onsdag: 13-15 skola. 18.30 dans.
Torsdag: Skola 9-15 tror jag. 18.15-21.30 dans. Johanna ska också dansa!! :D
Fredag: Ledig från både skola och dans. Ska antagligen in till stan för att träffa Olivia och hänga med till Ann.
Lördag: Slappa och plugga hela dagen!
Söndag: Dansa dansa dansa!

Massor med dans som ni ser. Det ska bli sjukt härligt!
Går jag inte igenom min kommande vecka så glömmer jag minnst hälften av vad det är jag ska göra. Men på det här sättet går det jättebra!

Love Johanna♥


You can't play on broken strings!

Hej där denna fina nästan vårdag :D

I helgen har jag varit hemma hos mamma och hennes virusprogram på datorn hade gått ut så jag fick inte nadvända hennes dator. Men nu är jag äntligen hemma hos pappa. Efter alla dessa test och sprutor har jag överlevt alldeles utmärkt faktikst. I fredags tog jag ju ett test mot TBC och idag tog jag två sprutor. En i varje arm och jag är halvt förlamad nu. Fast det skulle jag tydligen bli så det är nog inte farligt hoppas jag.

Igår började min dans igen! Jag var sjukt nervös i början men i slutet släppte det. Efter dansen, vi dansde tango föresten. Efter tangon så satt jag och Carro och pratde med Pär om killar och sånt. Han sa att vi snart kommer att träffa den rätta och massa gulligt. Han är verkligen underbar! Är man deppig så räcker det att man tänker på honom så blir man jätteglad :D Misstro mig inte nu, han är typ 40 år gammal och har fru och ett barn i min ålder. Haha! Han är typ som min och Carros psykolog eller nåt. Superbra!
Jag fick ny dansskor igår också! Jaa hela dagen var super! Imorgon ska jag dansa Music Video Disco Dance och jag undrar hur det kommer att går. Men har ju dansat lite sådant innan så det ska nog inte bli några problem.

Nu måste jag verkligen börja ta tag i skolan igen! Jag bara glömmer allt hela tiden. Alla mina börcker är i skolan och jag kan inte öppna våra uppgifter på internet så jag kan inte göra mina läxor tills imon :( Jobbigt!


Nu ska jag ta och städa lite tror jag :) Och packa danskläderna till imorgon.


Hasta la vista!


RSS 2.0