HAPPY NEW YEAR!!

Gott Nytt År!!!!!

Idag är det nyårsafton som ingen kan undgå. Jag satte väckarklockan på 11.30 så då gcik jag upp. Jag ska snart göra mig i ordning men jag vet verkligen inte hur jag ska se ut. Jag vet att jag först ska ha jeans och vanliga kläder när vi tittar på fyverkerierna men sen har jag ingen aning eftersom att jag inte vet vad vi ska göra. Men jag får väl ta med en klänning i handväskan. Haha! Usch jag har nog aldrig varit så förvirrad på nyår. Hur ska jag göra håret och hur ska jag sminka mig? Haha det låter som att det är väldens u-landsproblem men det är det ju förståss inte. Även fast det nästan känns så.

Idag är jag i alla fall glad och det är ju en fördel en sånhär dag. Nää nu blir jag galen!! Jag kan inte bestämma mig :S Och jag måste fixa i ordning mig snart eftersom att jag ska åka vid 15.00. Aja jag får väl dra mig mot badrummet och allt smink :P


Ha en grym nyårsafton!!!!!! <33


Längtar!!

Jaha nu sitter jag här och myser på min slappdag. Jag tittar minsann på film också. Jag såg att High School Musical 2 gick på tvn så jag tänkte att jag kunde se den. Även fast jag redan har den på dvd.

 Det har blivit ganska många slappdagar detta jullovet men det är skönt eftersom att jag vet att jag kommer ha fullt upp med dansen till våren. Om jag nu kan fixa ihop pengar till det. Men det ska nog funka.

Jag sitter och läser massa bloggar från folk som är i USA just nu och jag blir verkligen sugen. Det är så sjukt att jag verkligen ska åka om ungefär 7-8 månader. Våren kommer att gå så väldigt fort med all dans och så blir det ljusare och allt. Fast jag tycker lite synd om Ring som blir så ledsen när hon tänker på att jag ska åka. Men du kommer ha det jättebra utan mig och du kommer att få massa kompisar på handelslinjen. Jag lovar! :)


Tomorrow Tomorrow!!

Hej i stugan denna goa morgon :):P

Inatt läste jag ut "När jag hör din röst" så jag somnade ganska sent. Vid 5 imorse ungefär. Men vid 11 messade Ring mig så det blev inte mycket sovande. Men vem vaknar inte lite tidigare på morgonen för att prata med Ring? Haha! Vi snackade i telefon en ganska lång stund och pratade om morgondagen. Då är det ju NYÅR!! Roligt ska de bli!
Jag ska vara med Ring och hennes kompisar i Mölndal. Det hade varit sjukt kul med utgång men vi får se hur det blir. Vi ska iaf vara i Mickas brorsas lägenhet :P Hörde också att det fanns ett gäng snygga killar i samma hus ;) Haha ni vet väl vad jag tänker då antar jag?

Idag blir det slappdag för hela slanten. Jag skule åkt in till stan och fikat med Melanie men så blev det inte. Så det blir att vara hemma och slappa framför en bra film. Jag kanske går ut och tar en promenad eller något liknande.
 Allt detta funderande om nyår får mig att börja tänka på mitt nästa nyår i USA. Jag undrar hur de firar det där? Jag antar att det är större än i Sverige. Det ska bli skitkul!

Nu ska jag ta och fixa mig lite. Äta frukost och lite sånt. Jag måste ringa Carro också!


Shoppinghelg med Ring <3

Nu har jag inte bloggat på några dagar så nu har jag lite att berätta för er.
 I lördags åkte jag inte till stan för att träffa Ring. Vi skulle självklart shoppa på mellandagsrean. Jag åkte in gasnka tidigt eftersom att vi skulle träffas kl 11. Vi tänkte att det skulle vara skönt om det inte var så mycket folk. Och vi hade rätt! Det var faktikst inte så mycket folk. Så vi passade på att gå på stan på morgonen. Men tror ni att vi hittade något? Nepp inte ett dugg. Efter ett tag begav vi oss till Jensens för att äta lite god mat. Men självklart fick vi sitta vif fönstret där alla gick förbi. Vid ett tilfälle stod det till och med en gubbe och tryckte upp ansiktet i rutan för att se in genom förnstret. Det var väl inte så roligt kanske. Efter att vi hade ätit en stund så kom det in ett gäng killar men jag såg ingenting för de var bakom mig. Men Ring hade fri utsikt och kunde titta. Haha och så hände det en liten rolig sak som gjorde det hela jättekul.
 Vi gick verkligen omkring i stan hela dagen och när vi väl var klara så hade jag hittat en kofta och en bok. Jag som hade planerat att köpa massor med kläder. Men jag väntar tills rean är över. På kvällen gick vi och såg "Allt flyter" på bio. Den var faktiskt ganska bra och rolig. Vi tog 21.30 bussen hem så vi va hemma ganska sent.
 Den kvällen satt vi och pratade läänge. Men det är riktigt mysigt! Det var längesen jag hade en kompis som jag verkligen kan prata om allt möjligt med. Vi skulle sova inne hos hennes brorsa så vi gick in dit vid 3 och resten är historia för jag va så trött att jag knaoot kom ihåg vad vi gjorde. Haha! Eller jag kommer ihåg allt men jag orkar inte skriva mer om det.

Igår när jag kom hem. Alex skjutsade mig vilket var väldigt sjysst med tanke på att vi bor så långt ifrån varandra. När jag kom fick jag i alla fall ett städryck så jag städade hela min våning. Lika bar att passa på när man får ett sånt där ryck. Sen satt jag och läste hela kvällen. Jag läste ut "Om jag kunde drömma" och började på "När jag hör din röst". Jag läste i flera timmar.

Idag blir det slappdag/skönhetsdag. Jag ska väl måla naglarna och lite sånt hade jag tänkt.

Hasta la vista!


Shoppa Shoppa Shoppa!!!

Hejsan Svejsan!

Igår var jag väl inte på det bästa humöret kanske. Men det får ni förlåta mig för jag hade en pissig dag.
 Idag så hade jag en låång sovmorgon och jag vaknade ju upp hemma hos pappa eftersom att jag åkte hem en dag tidigare från mamma. Har ganska stora humörsvängar ibland. Men idag va jag på bra humör och vid fyra åkte vi hem till Lena & Odd i Rävlanda på middag. Middagen var trevlig. Christoffer va där med sin tjej Sandra. Det var första gången han tog med henne för att träffa släkten. Och plötsligt slog det mig att jag också skulle vilja göra de. Asså ta med mig min kille och visa upp för släkten och allt. Det ser så mysigt ut på något sätt. Så nu är jag på sånt där deppigt humör men jag ger inte upp. Haha jag har ju mina drömmar tillsammans med Ring.
 Middagen var som sagt trevlig det var en gammal tant där som va jätteglömsk och frågade flera gånger hur gammal jag var och vad jag hette. Hon sa också flera gånger att hon hade 18 grader varmt i sitt hus. Haha!

Imon blir det storshopping med Ring. Det ska bli jättekul och skönt att komma hemifrån ett tag. Jag ska köpa massa kläder. Eller vi får se hur mycket det blir. Vi ska fika så klart och sen ska vi gå på bio. Det blir nog filmen "Allt flyter" eller kanske "The Duchess" (stavas?). Det ska verkligen bli roligt! Efter bion så hänger jag med Johannisen hem och så blir det mys hemma hos henne :D Har aldrig vart hemma hos henne när hennes föräldrar har varit hemma så de ska bli lite kul.

SARA!! Vi måste bestämma en dag som vi kan umgås lite! Saknar dig massor!


Nu ska jag gå och lägga mig. Jag vet att klockan bara är 22.30 men jag tänkte lägga mig och läsa en stund. Det slutar väl med att jag ligger och läser hela natten. Men jag ska upp tidigt imon så det går inte för sig.

Ciao!!


nu är julen slut

Jaha det var denna julen då. Den är ju inte riktigt slut det är ju faktikst imorgon också. Men för mig känns det verkligen som att den är helt slut. Igår var det en ganska okej julafton. Inte den roligaste kanske men den var okej. Jag och pappa åkte upp till Mölndal där hela släkten var. Det var jus jälvklart massa god mat och trevliga människo. Men jag känner mig alltid lite borta när jag är där. Antagligen för att jag så sällan är där. 
 Förra året hade vi en långt snöre genom hela vardagsrummet och på det snöret hängde det massa tomteluvor. På tomteluvorna stod det en lapp med ledtrådar och så skulle man då hitta den som tillhörde sigh själv. I år så sa Håkan alla ledtrådar och så fick man sen gå och ta en luva. Så nu har jag två jättefina tomteluvor.
 Efter maten körde pappa mig till Centralen och där hämtade mamma upp mig. Det var väl rätt mysigt hemma hos mamma antar jag.


Nä asså jag är verkligen inte på humör nu så det här blir ju inget roligt inlägg. Skriver mer nån annad dag.

Ciao!


Slår in julklappar!

Jaha nu sitter man här och klockan är 23.40. Det är alltså 20 minuter till Julafton och det jag gör med min tid av väntan är att slå in julklapparna. Det är så att jag är lite efter med inslagningen så jag tänkte att det är lika bra att göra det så att jag slipper gå upp tidigare imon. Jag har det riktigt mysigt faktikst. Fast det skulle ju inte sitta fel med lite julbelysning och glögg. Men vi har verkligen inget av det.

Jag undrar hur julen i USA kommer att vara. Den firas väl så mycket mer där? Allt är väl så mycket större? Tänk vad underbart att få pröva på en amerikansk jul. Nu under julen har jag verkligen blivit taggad över att åka. Det ska bli så sjukt kul!!! Haha jag vet redan vad jag ska köpa för julklappar nästa år när jag är där borta :) Tjejer ni kommer bli lyckliga ;) Haha!


Nu är det 10 minuter kvar och jag funderar på att skicka ett sms till en kompis och skriva God Jul. Det blir upp till bevis vem det är som får smset :) Hihi!

Det kommer som vanligt vara omöjligt att somna inatt så jag lär väl läsa lite ur min nya bok. Den är ju så bra! Eller så kanske det blir någon film om det nu går någon på tv. Imon blir det iaf att gå upp tidigt för vi ska åka vid halv tolv ungefär. Då ska man ju göra sig i ordning också så jag måste gå upp vid 9 eller nåt :(


Merry Christmas!!!

Det blev stan endå :)

Pappa sa ju i morse att vi absolut inte skulle åka till stan. Men efter ett tag ångrade han sig och vi åkte till Allum. Pappa köpte boken "Om jag kunde drömma" till mig och en till Linn. Vi köpte en julklapp till Jonathan också. Sen hände det inte mycket och vi åkte hem. Enda sen vi kom hem har jag läst i boken. Snart har jag kommit halvvägs och jag fick tvinga mig själv att sluta läsa den. Jag vill inte att den ska ta slut! Det finns en menig som jag bara älskar när han säger i filmen och i boken läste jag den säkert tio ggr om och om igen. Haha det känns som att jag låter som en viss person som också är helt galen i Twilight xD Johanna du vet vem det är ;) Nää nu ska jag väl kolla en stund på tv eller kanske slå in de ddär julklapparna som pappa vill att jag ska slå in. Men jag tycker att det är så sjukt tråkigt bara. Vi får se vad som händer :)

Hasta la vista!

:)

Vet ni vad? Jag börjar tycka att det är riktigt roligt att blogga igen. Nu när jag har tid så tänker jag bara njuta av det. Men det känns som att mitt liv är så mycket roligare nu så genom att skriva ner vad jag håller på med om dagarna gör att jag beräftar det för mig själv på något sätt.
Nu tänkte jag skriva ner vad som händer denna veckan. Ni vet lite då och då skriver jag ner alla veckodagar och vad som ska hända för att det ska bli lite lättare att gå upp på morgonen istället för att ligga kvar i sängen hela dagen. Även fast det är lov så tycker jag inte att man ska ligga is ängen hela dagen det är ju så tråkigt. Igentligen så var ju tanken att jag skulle göra det här varje söndag men  det har jag totalt glömmt bort. Så idag får jag helt enkelt börja med Onsdag och köra halva veckan.

Onsdag: JULAFTON!!! Vem orkar inte gå upp tidigt då? Idag blir det lunch med släkt från pappas sida och på eftermiddagen åker jag till mamma.
Torsdag: Dagen efter julafton är faktikst ganska sysslolös för tillfället så jag är öppen för förslag. Det enda jag vet att jag ska göra är att ringa Ring :)
Fredag: Detta är väl annandagen va? Då blir det nog middag uppe i Stockabäck med släkten från julafton. Fast idag kommer min syrra från Lidöping ner också. Ännu mer paketöppning väntar.
Lördag: Inget planerat än så länge
Söndag: Också tomt i planeringen så ring mig ;)

Haha som ni ser är det vissa dagar som är tomma så hör av er så kan vi hitta på något kul. Har ju faktikst en massa som jag ska göra men har ju inte bestämmt dag än. Fika med Frida, Melanie och Olivia. Hitta på något med sara och shoppa med Ring.

Det kan nog bli en rolig vecka :)

Ciao!

Dagen före julafton!

Idag är det dagen före julafton! Eller är det idag man säger "Dagen före dopparedan"? Imon är det iallafall julafton. Men idag har jag verkligen ingen julstämmning alls. Men det kan ju vara för att pappa inte julpyntar i huset. Inga ljusstakar och  sånt i fönstrerna. Idag skulle jag och pappa åkt och shoppat julklappar och köpa en bok till mig. Men pappa orkar väl inte eller något för han säger att vi inte ska åka. Så det blir väl slappdag idag med. Men det är bara härligt.Jag har så sjukt on i hela kroppen också så jag orkar inte med så mycket nu endå.

Igår skrev jag dedär kortet till mamma och Knut nu gäller det bara att jag vågar ge det till dom. Asså det är ju inte klokt att jag är rädd för att ge dem ett vanligt kort. Men jag antar att det är för att jag inte vart en ängel under hösten.

Ska jag berätta lite om vad som händer imon? Först blir det lunch i mölndal sen åker jag hem till mamma och får nog ta med mig paketen från mölndal. Hemma hos mamma blir det julklappsöppning. Hoppas att jag får många roliga paket :D

Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa heeela dagen :) Vadå inte ha något liv xD


Hatsa la vista!

Läskigt...

Aaaaah jag blir galen!!! Jag vill så hemskt gärna åka till USA nu!! Varför kan inte tiden gå lite fortare? Fast jag vet att min vår kommer att gå så sjuukt fort med Ring och all dans. Den kommer inte bara att gå fort den kommer att vara den roligaste våren jag har vart med om. Det är så mycket som kommer att hända! 2 stycken sjukt roliga fester och säkert fler, massa massa dans, jag fyller 17 och jag får inte glömma valborg och så är det säkert massa saker som jag glömt av.

Hur mycket jag än längtar till USA så skräms jag lite av det. Jag har hört talas om 15 långa sidor noveller som man ska skriva,  massvis med svåra prov och läxor till dagen efter. Hur kommer jag att palla!?!? Tänk vad kobbigt det kommer att bli med språket första månaden. Jag är bra på att förstå engelska men jag är kass på att prata. Tänk om jag inte får några vänner. Alla kanske tycker att jag är dötråkig. Jag kanske hamnar med en hemsk amilj och inte trivs över huvud taget. Ååh det finns så mycket att oroa sig för.

Men det är ju inte bara hemska saker att tänka på. Jag kanske får jättemånga vänner. Det kan bli det bästa året i hela mitt liv. Jag kanske träffar en snygg Edward och lever lycklig i alla mina dagar. Eller så kanske det går jättebra i skolan och jag får A+ i betyg i alla ämnen.

Haha nu har jag fått ut lite tankar :)


Tänd ett ljus och låt det brinna!

Jaha nu sitter jag här igen. Visst är det lite roligt att jag har börjat blogga lite igen? Just nu sitter jag och lyssnar på "Tänd ett ljus". Hörde den på stan förut och blev lite sugen på att sjunga med. 
 Idag träffade jag mamma i stan för jag skulle ta en spruta mot livmoderhalscancer. Men det blev ingen spruta utan det blev lite shopping på stan istället. Det var faktiskt på ganska bra humör så jag sa inget spydigt alls till mamma. Jag antar att julenstämmningen har tagit över och gjort mig snäll. Vi gick in på Dressman och köpte en skitsnygg slips som jag valde. Den var mörklila och skimrade lite ock var riktigt fin. Jag ska ge den till Knut i julklapp. Hoppas att han blir glad! Han har nämligen sagt att om jag köper en sån slips som Rickard Sjöberg har så tänker han inte ta på sig den. Men mamma har lovat att tvinga honom så det löser sig säkert.
 Jag och mamma gick och fikade i Arkaden och då kom Carro och gjorde oss sälskap. Jag undrar vad mamma tänkte när hon kom och vi bara dissade varandra hela tiden. Haha! Vi har alltid så roligt ihop. Efter det så sa vi hejdå till mamma och så gick vi själva på stan en stund.
 Jag köpte ett kort till mamma och Knut med en ängel på. Jag tänkte skriva något i stil med "Tack för att ni uppfyller min dröm att åka till USA! Kramar Johanna". Det lät väl rätt bra? Jag har så sjukt svårt för att säga tack för skaker. Asså inte småsaker som att något skickar saltkaret utan lite större saker. Så jag tänkte att det skulle bli bra om jag skrev ett fint kort istället.
 Efter att vi gått omkring lite så gick vi till Bältesspännarparken för att åka skridskor. Det kändes riktigt bra faktikst! Jag bara gick ut på isen och började åka direkt. Jag har allt förbättrats lite. Fast jag är fortfarande kass på attt svänga och bromsa går inte alls. Haha! Men det är kul endå!

Igår pratade jag och Johanna med varandra två timmar i telefon. Det var aslängesen jag hade en kompis som jag kan snacka med så länge. Det är roligt! Längtar sjukt mycket tills vi ska shoppa!

God Jul!


God Jul!



Twilight var underbar!

Imorse vaknade jag av att pappa damsugade vid 10tiden. Förr i tiden innan pappa åkte så hatade jag verkligen att han började damsuga. Men idag tyckte jag bara att det var mysigt och jag somande om med en gång. Det är inte klokt vad man kan förändras på en kort tid. Jag och Louise tjafsade i typ två timmar igår om hur mkt jag har förändrats. Det var faktikst ganska roligt. Vi skrattade hela tiden och det är något man bara kan gör med sin bästa kompis. Skratta samtidigt som man bråkar, det är inte illa!
  Igår gick jag och Linus på bio. Vi såg Twilight och den va så underbart bra så jag vet inte vadrt jag ska ta mig till nästan. Edward cullen var ju sjuukt snygg med sina sexiga ögon. Man ville bara ha mer och mer hela tiden. Så ni som inte har sett den måste se den! Nu är jag helt inne på att läsa böckerna så jag funderar på att köpa iaf den första nu efter jul. Det hade vart mysigt att krypa upp i soffan med en bok och en varm choklad så här års.
 Idag blir det slappdag till hundra. Kanske ska städa lite, men bara lite. Om några dagar är det ju jul så då ska det ju vara lite fint. Ååh vad jag vill ha en egen lägenhet nu!
 Just nu sitter jag och tittar på Harry Potter. Jag tycker verkligen att de filmerna är mysiga. Dock är denna översatt till svenska så den är inte lika bra. Men jag missade den engelska igår så det här är bättre än ingenting.

Nu ska jag väl fortsätta med filmen.

Ciao!

Bio med Linus! :D

Igår kväll vid halv tolv kom Linus hit. vi såg på en film och åt massa popcorn. Det var jättemysigt! När filmen var slut vid 3 så hade Linus somnat i soffan så jag gick och la mig själv. Men hon kom in vid 9 på morgonen. Hon pratar alltid jättemycket i sömnen. Det kan vara riktigt roligt att lyssna på faktiskt.
 Imorse vaknade jag vid halv tolv då gick jag upp. Men det vaar omöjlgt att få upp Linus så hon givk inte upp föräns vid två. Då bestämmde vi att vi ska på bio ikväll. Vi tänkte se Twilight. Jag har hört så mycket bra om den så det ska bli kul.

Aja nu må¨ste jag dra till bussen :)

Ciao!

Pigg nu :P

Eftersom att jag sov så länge förut så är jag jättepigg nu.....och rastlös. Nu när det är lov har jag tagit med datorn som brukar ligga på skrivbordet till soffan. Så nu kan jag ligga och slappa med datorn i soffan hela lovet om jag så vill. Men som vanligt så hinner man aldrig ta det lugnt under lovet. Det finns massa saker som jag ska hinna med.

Ta spruta, fika med frida, shoppa med Ring, fika med Mellanie, träffa Carro, fira jul, gå på bio typ 3 ggr..... Det bara fortsätter och fortsätter. Men allt är saker som jag ser fram emot så det är faktikst roligt. Jag ser mest fram emot att shoppa med Ring. Det ska bli jättekul! Och tror ni att jag har köpt några julklappar än? Nepp det haar jag inte! Det är nog första julen som jag är efter med julklapparna. 

Snart kommer nog Linus hit. Det ska bli kul! Vi har inte träffats på ett tag nu. 

Hasta la vista!
 


Julloooov!!! :D

Nu har äntligen jullovet börjat! Är det inte härligt? Idag hade vi julavslutning. Det var ganska mysigt faktikst. Min mentor Linda drog med mig och Johanna för att göra smällkarameller men jag gav som vanligt upp efter en stund. Men Johannas blev fin. Efter det gick jag och Johanna ut för att åka lite skridskor och då gick självklart min påse sönder så då fick jag bära både Johannas och mina skridskor i hennes väska. Det blev iaf ingen skridskoåkning och när vi kom tillbaka till skolan så stod alla lärare och sjöng julsånger. Sen fick vi mat och tårta. Fast istället för att äta tårta så gick jag och 4 tjejer till Heden för att åka skridskor. Det var hur mysigt som helst och vi drack glögg och varm choklad.
 Vi blev intervjuade av två killar från Kanal Lokal så vi kommer minsann få vara med på tv efter nyår. Jag är inte riktigt säker på om jag verklgen vill se det. Programmet går i repris typ hundra gånger så nån gång lär jag väl se det.
 När jag kom hem åt jag middag och somnade på soffan vid 17.00 och sov till 20.00 för då ringde Milan en stund. Nu tittar jag på Sälskapsresan men ska nog se på någon annan film sen. Tänkte ringa Linus och se om hon vill komma hit imonkväll eller något.





Inget hänt..

Hej i stugan!
 
Idag var jag lat och orkade inte att gå till skolan. Antar att det avr för att jag satt uppe till ett i natt och titade på Titanic. Självklart började jag att gråta som alla andra gånger eftersom att jag vet att Jack kommer dö och allt.
 Denna veckan har det inte hänt så mycket förutom massa plugg. Jag har vart ute på nätet mycket och letat lägenhet. Jag har hittat flera srycken som skulle kunna funka men då kommer självklart mamma och säger at jag borde flytta till stan efter USA. Så var det med den flytten. Men men vad ska jag göra? Jag hotade till och med att byta skola men det funkade inte.
 Igår pratade jag med Sara i telefon. Vi har inte snackat på aslänge så det var trevligt. Även fast vi nästan aldrig pratar så kändes det som att vi gör det varje dag. Vi MÅSTE göra något på lovet Sara!!!
:)
Det är sista veckan i skolan inna jullovet!!! Ska bli så sjukt härligt. På fredag är det julavslutning och då skulle man tydligen klä ut sig men jag kör bara med en tomteluva. Jag tror Ring hänger på med tomteluva :P
Om en vecka är det julafton!! Kan ni fatta det? Sjuukt härligt är det. Hoppas jag får mycket pengar så att jag kan spendera dom med Ring :)

Nu sk ajag ta och äta:) Ha en bra kväll!

Ciao!

Mysig helg!

Nu har jag kommit igång ordentligt med bloggandet efter en sjukt uptagen höst. Det är lite roligt faktikst.
 Jag tänkte att jag kunde berätta lite om helgen. I fredags var det ju Idolkväll med Daniella och Jennifer. Det va sjukt kul så det måste vi göra om! Efter att de hade gått hem vid 23.00 ungefär kom ju Erika och hennes familj. Det var jättekul att träffa dem igen. Jag fick ett par nya BjörnBorg trosor som va skitsnygga. Vi åt varma mackor och massa gått så vi kom i sängs sent på natten.
 I lördags åkte jag och Erika in till stan föra att ta en fika och gå på stan lite. Men detta var näst intill omöjligt för det var så sjuukt mycket folk. Men vi satte oss i alla fall på Condeco. Men deras Chailatte var inte alls god så vi gick därifrån ganska snabbt. vi gick in i massa klädaffärer. Erika ör ju lika galen i märkeskläder som jag så det var verkligen roligt. Jag hittade massa snygga jeans. Tänkte köpa ett par jeans på rean. Jag tror jag satsar på ett par från Diesel. Efter att vi vandrat omkring på stan några timmar så gick vi till NK och det slutade med att vi hamnade på Espresso House. De har ju sjukt mycket godare både Vaniljlatte och Chailatte. inne på Espresso House satt Malin och Carin från Lets Dance och fikade med någon kille.
 Efter fikat så drog vi oss ner till operan för vi skulle träffa alla andra för att gå på en julkonsert. Den var ganska bra faktikst. Mamma var ju självklart med. Molly Sandén och några andra operasångare var också med. Jag kan faktikst vara ärlig och säga att jag är sjuukt avundsjuk på Molly som kan sjunga så himla fint. Det var nästan magiskt. Haha!

Idag hade jag och pappa middag med en tjej som precis kom hem från USA där hon vart i sju år. Det var jättekul att prata med henne om USA och allt. Det var tydligen pappas gudbarn. Jag had eingen aning att pappa hade ett gudbarn. Men där ser man att det är massor som man inte vet.

Hasta la vista! :D


Kevin vann!!!!!! :D

Daniella och Jennifer gick precis hem nu. Dom kom precis när Idol började och vi hade jättemysigt med massa ljus och popcorn. Haha skrattade massor ikväll. Vi åt massa popcorn och när Alice och Kevin sjön så satt vi knäpptysta och lyssnade. När de inte sjöng så pratade vi och skrattade massor.
 Vi ringde och röstade på Kevin tre gånger bara för att få höra hans röst. Haha patetiskt va de! Som alltid så är det ju en paus på typ en timma så då bytte vi till en film som gick på trean som jag har sett massa gånger. Men när vi skulle byta tillbaka typ en minut innan det skulle börja så händer det värsta som någonsin kan hända. Fyran funkar inte! Vi får självklart panik och funderar mellan att springa hem till Jennifer. Men vi går ner till tvn i vardagsrummet istället för jag va verkligen bombsäker på att den skule funka där. Men tror ni att den funkade där?!?! Nej, självklart inte! Men eftersom att jag är världens snille kommer jag på att de kanske sände idol på Tv400. Haha bäst är jag! Så vi fick i alla fall se hela finalen. Både jag och Daniella började att gråta. Det var jättehemskt...... Men nu har Kevin i alla fall vunnit även fast det har vart klart för mig i flera veckor.
 Haha jag svär på att jag aldrig har haft såna hjärtklappaningar i mitt liv som när jag sprang ner för trappan in i vardagsrummet. Lika hemskt var det när Peter Jihde ska säga vem det är som har vunnit och istället kläcker han ur sig att det är reklam. Haha snacka om att vi blev förbannade. 
 Lite tidigare ikväll hade jag sagt att Daniella är så sjuukt dålig på att ljuga. Men när vi sitter där nere i vardagsrummet så säger plötsligt Jennifer att Daniella är gravid. Det sjuka va att jag frågat Jennifer förut idag om Daniella var just gravid. I alla fall så när vi satt där så börjar jag skratta. Jag skrattade mycket tom. Men både Jennifer och Daniella var gravallvarliga. Jqag fortsatte att skratta men efter ett tag när de fortfarande var lika allvarliga så blev jag lite fundersam. Så jag säger '' Svär du på att du är gravid?'' Då börjar de skratta asmkt och då fattade jag självklart att de inte va sant. Tänk att jag gick på den även fast jag hade sagt att Daniella är så sjukkt dålig på att ljuga xD Sjuukt roligt va de!


Aja TACK för en sjukt mysig och härlig kväll mina underbara tjejjer! Älskar er <3333

Idolfinal ikväll!

Det är inte klokt vad jag har fått ycket tid för att blogga nu. Fast iom att det är så korta dagar i skolan och att jag inte har någon dans så är det kanske inte så konstigt endå. Idag kom jag till skolan vid 9 ungefär. Jag hade turismprov och så gick jag därifrån vid 9.30. Smidigt va? Eftersom att jag ändå inte har så mkt att göra hemma hos mamma så gick jag omkring med Ring och Sofie en stund. Vi gick upp till domkyrkan och där hade de julspel och så hade de en kamel som jag tog kort på. Efter en stund mötte vi Marran, Jennifer och Mikaela så vi vandrade omkring på stan lite tsm. I Nordstan va det ett luciatåg. Nu börjar verkligen julstämmningen komma.
 Ikväll är det Idolfinal och jag är taggad till max. Förra året kom Erika in i mitt rum precis när de skulle berätta  vem som vann och det lär hon väl göra idag med antar jag. De kommer ju vid 23 ungefär så det skulle inte förvåna mig om hon gjorde det. Jag har fyllt skaferiet med massa popcorn. Mums!

Nu ska jag nog ta å slappa lite. Det är sjukt härligt att ha tid med det!

Hasta la vista!

Snö istället för Sol....

Hejsan hoppsan!

Imorse när jag skulle till skolan så glömde jag självklart både mina linser och mina glasögon så jag har fått gå hela dagen med en hemsk huvudvärk. Men snälla rara Ring läste vad det stod på tavlan så det va inte så farligt. Sista handelslektionen var sjukt jobbig. Alla va jättetrötta och fattade typ ingenting. Vi pratade om allt möjligt som jag inte kommer ihåg längre. Haha! Så mycket lyssnade jag. Nu sitter jag och pluggar lite turism inför provet i morgon. Det är helt sjukt att jag hade kunnat legat på en strand i Marocko nu. Fatta vad skönt det hade vart. Tänk att ligga där med en kall drink i handen och spana på killar genom solglasögonen. Det hade varit asskönt verkligen. Men istället för sol och värme fick jag snö. Jag som har hatat snö ända sen jag va liten. Fast det är ju rätt fint om det är mycket snö och så ska det vara julafton men annars finns det inget bra alls med snö enligt mig.
 Imorgon kommer Erika och hennes familj vid 23 på kvällen. Så jag vet inte om jag ska åka hem till mamma direkt efter skolan eller om jag ska åka hem till pappa först. Får se hur det blir. I morgon är det i alla fall Idolfinalen. Den får vi inte missa! Ska bänka mig frmaför tvn med en stor skål med popcorn och massa fina ljus :D Mysigt kommer det att bli!

Nu glömde jag bort turismen helt och hållet. Haha så kan det gå! Aja plugget får vänta en stund till. Nu skulle det vara sjukt gott med en kopp varm choklad. Kanske borde gå ner och göra en kopp.

Ciao!

Ledig idag!!!

Nu sitter jag här med en kopp varm choklad och knarkar sönder en låt. Det känns sjukt skönt att ha tid och sitta å slapa framför datan. Eller jag slappar väl inte för jag pluggar men just nu när jag skriver detta inlägget tar jag det rätt lugnt. För en stund sen fick jag reda på att jag inte ska ha något handelsprov imorgon. Jag har verklgen gått hela veckan och oroat mig för att jag måste ta mig tid till det. Men som sagt så har jag inget prov imorgon så jag arbetade lite på min näthandelsuppgift och ska nog göra lite turism och svenska sen.
 Pappa pratade om att ta en sistaminutenresa till Marocko imon. Men när han hörde att jag skulle ha prov och två inlämmningar så tyckte han inte att det var en så bra idé endå. Först blev jag verkligen jättlycklig och började att drömma massa och jag hann nästan att börja packa när han sa att det inte alls va en så bra idé när allt kommer omkring.

Usch jag borde nog städa en stund också men jag får se om jag orkar. Till helgen kommer Erika och hennes familj ner från Sthlm. Det ska bli sjukt kul, fast jag måste hänga med på operan. Men men, vad gör man inte för sina kompisar? haha!
 Något som är helt sjukt är att den första terminen på gymnasiet är slut om en vecka. Hösten har gått så himla fort. Jag tror inte att någon tid har gått så fort som denhär. Jag har väl Ring att tacka för de. Hon får mig alltid att skratta varje dag xD Vi två tillsammans har kass humor. Haha!

Såhär ser jag ut när jag inte förstår något :)

Flyttat hem igen!

Rysk kaviar på mitt fat, det går bra nu kompis det går bra nu...... Hörde den låten på tvn för en stund sen och nu har den fastnat. Nu har jag något fantastiskt att berätta. Jag har flyttat hem till pappa igen. Det är verkligen jättehärligt! Så for jag kom hit lagade han en Wienerschnitzel till mig och så satt vi och pratade till 1 på natten. Han köpte även ett par jättefina skor till mig. Jag antar att han ville ge mig något eftersom att han hade vart borta så länge.
 Nu har sista danslektionen varit. Det är jättehemskt verkligen. Jag har deppat i en vecka. Det börjar ju inte förän i februari igen, men då ska Ring börja Chacha, Samba och rumba med mig. Kommer bli superkul! Hahah när jag ändå pratar om Ring så kan jag berätta en om en ska som hände igår. Jag och Ring satt med en grupp andra och pratade om förbjuden kärlek på livskunskapen. När är kalra och ska gå så reser sig RIng upp och plötsligt så hör man en duns. Gissa vad det var? hahah xD Hon gick in i en glasvägg. Shit vad jag skrattade.

Idag hade jag ett prov i näthandel och sen fick vi gå hem. Det är anldeningen till att jag bloggar så tidigt på dagen. När jag och Ring gick till bussen såg vi Gustav som är med i Svensson Svensson. Haha!

Aja, det börjar närma sig jullovet nu. Härligt! Det kommer bli ett mysigt lov med massa shopping och festande. Nu ska jag ta och plugga en stund.

Ha det härligt!

RSS 2.0