Vi ses om ett år igen!

Om fem timmar drar jag till USA!!!! Jag kan knappt tro att det är sant!

först flyger jag till Köpenhamn och sen till London. Från London till New York!

Min älsklingsjohanna är här och myser med mig en sista gång :)


Just packing down my life

God Morgon!

Här hemma i mitt rum är det kaos! Jag har så mycket att göra så jag vet inte vart jag ska börja. Min resväska är överfull och måste packas om, papperna måste samlas ihop, jag skulle köra med lite skönhetsgrejer,  jag ska ringa kompisar för sista gången o.s.v.

Allt är ett enda virrvarr!





Min nya fina ipod! :D Visst har den en härlig färg?

Nä nu är det dags att ta tag i att går upp från sängen och börja packa om allting. Förmodligen har jag massa övervikt också.

Ciao!

Packar hela tiden känns det som!

Nu är det bara lite mer än ett dygn kvar tills jag åker! helt sjukt är det!

Kom nyss hem från en jättetrevlig dag på stan. Träffade Marika och fikade lite i två timmar typ. Sen mötte jag upp Amanda och åkte till Liseberg och buggade. Där träffade vi på en kille hon gillar och Fredrik. Hade en rolig kväll med allihopa.

Igår köpte jag en ipod som jag ska ha på flygresan. Det blev en orange!

Imorgon ska jag packa, packa och packa hela dagen. Kanske åker hem till pappa en stund och på kvällen kommer Johanna hem till mig och sover över. Mys!

Nu ska jag äta och sen lägga mig och läsa lite.

Hasta la vista!


Fyra bugg å en cocacola!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på stan och massor med dans! Var inne i stan vid 12 och träffade Olivia och vi gick på stan ett tag. Köpte ett jättefint nagellack i färgen Paris från Mavala. Superbra nagellack som inte kostar så mycket! 
   Efter en fika och lite ögonshopping åkte vi hem till Olivia och tittade på Linas kvällsbok med en kopp te och ostmackor. Precis som i gamla goa tider i Rävlanda. Efter ett tag åkte jag in till stan och mötte upp Carro och Emelie. Vi gick till Liseberg och dansade hela kvällen. Det känns som att min fötter har gått av! Jag brukar ju dansa ganska mycket men det här va faktiskt rätt jobbigt. Men åh så roligt! Jag skulle inte byta ut en så här kväll för någonting i världen.

Imorgon ska jag sova ut och sen åker jag nog in till stan för att fika med goa Marika! Supermysigt!

Nu ska jag börja på min nya bok En shopaholic säger ja heter den. Det är den tredje boken i Shopaholicserien :)

Hasta la vista!

Packing down my life!

Här står jag och försöker samla ihop i princip hela mitt liv. Och allt ska få plats i en resväska. En resväska som inte får väga mer än 23 kilo. När min värdmamma säger att jag ska ta med svala kläder som är lämpliga för skolan så börjar jag få problem. Eftersom att det är kallt i Sverige mer än hälften av året så har jag mest varma kläder. För att inte tala om klädreglerna de har på skolan. Du får inte ha uringat, inga linnen om du inte har en kofta över, shorts, kjolar och klänningar ska räcka ner till knäna, inga tröjjor med oläpligt tryck på, ingen onaturlig hårfär, inga kedjor, inga percingar o.s.v. Jag kan hålla på i en evighet!

Jag behöver kläder som funkar i skolan, kläder till kyrkan och kläder till att vara hemma.

Hade behövt någon att prata med i denna deppiga tiden. Men som vanligt så har man inte det. Det känns inte så härligt att känna.

Saknar livet på landet :)

Nu är jag hemma från min syster som bor i Resville utanför Lidköping. Vi kom dig vid 11.30 då gick jag och Cissi ut till hästarna i sommarhagarna och gosade lite och tog några bilder på dem. Vid 15. 00 grillade vi och åt hemmagjorda pomes frites. Det var skönt att komma ut på landet lite. Jag är ju bara inne i stan hela tiden. Enda gången jag går ut här hemma är ju när jag ska till bussen. Väl hemma väntade ett mail från någon annan släkting eller om det var vän till familjen White.
  Jag chattade även lite med Heather. Hon tycker att jag ska åka till New York första veckan och just nu ser det ut som att det blir så.

Nu tänkte jag börja packa lite smått ikväll. Ska ju göra det med mamma imorgon men ju snabbare det går ju snabbare kan jag dra hem till Carro och hennes familj.

Hasta la vista!

Äsch de e ju bara ett glasspapper!

Ciao!

Nu är jag hemma från en mysig kväll med kompisarna :) Gick till buggen men det var ett ganska segt band så vi drog igen och då gick jag och Carro och satte oss vid operan med en ganska stor godispåse. Vi har ju gjort det några gånger i sommar och detta var ju troligtvis den sista innan jag åker. Det känndes nästan som att det var ett närmare steg till farväl. Typ som en förberedning för det.


Vi två kan göra mirakel <3

Nu ska jag snart sova. ska upp tidigt imorgon :)

Hasta la vista!

Hoppas att maten är bra :)

Nu har jag varit hemma hos mormor och kusinerna. Det var väldigt längesen sist coh jag borde verkligen åka dit lite oftare. Köpte en liten fickordbok också. jättebra att ha i handväskan om jag skulle behöva leta upp ett ord.

Jag har mailat varje dag med min värdmamma Heather sen jag fick reda på vilka dem var. Idag skickade hon till sina vänner och familj och skrev att jag ska komma. Roligt att hon berättar sånt! :D  Sen fick jag ett mail där hon hade gjort en powerpoint presentation med bilder på huset och sånt. idag fick jag ett mail där hon berättade hur en dag ser ut och ungefär vad jag kommer att få för sysslor. Typ städa mitt rum och bädda sängen och sånt. de verkar faktiskt äta rätt normal mat. Typ grillat och sånt. Men dottern äter mackor med massa sötsaker på. Inte så gott! Hon frågade vad jag gillar för grönsaker så antagligen äter de det med.

Nu är jag hemma en snabbis för att äta och fixa mig lite innan dansen. Sitter med en kopp te nu och svarar på lite mail :)

Träffa släkten

Idag blir det förhoppningsvis en bra dag. Vaknade för ungefär en halvtimma sen och snart ska vi åka till min mormor borta i Älekulla. Låter som typ Villa Ville kulla :P Träffar nog några av mina kusiner också. Sen åker vi till min mammas morbror och säger hej.

Ikväll blir det dans med Kungsbacka och Carro! Kommer bli superkul då det säkert inte kommer vara så mycket folk eftersom att bandet inte är så bra :P

Nu fick jag båttom!

Hasta la vista!

Det är så svårt

Vi har nyss avslutat en middag med mina gudföräldrar. Det var mysigt  och vi fick god mat. Även fast vi inte sa hej då förutom en kram och ett sköt om dig så känns det i alla fall bra om vi inte träffas igen. Det kändes lite tungt när de sa att de inte skulle komma till flygplatesen. Men vad ska jag göra åt det liksom?
   Jag fick även en summa dollar som jag ska ha om jag hamnar i knipa. Om jag inte har andvänt dem innan jag ska hem så får jag sätta sprätt på dem sista veckan.

Imorgon åker jag och pappa hem till mormor för att säga hej då till henne och kusinerna. Det kommer bli en tuff vecka!


Ont om tid!

Här blir man väckt kl 9.30 abv sin mormor som ringer. Vi pratar inte ens en gång om året och nu ville hon komma hit och hälsa på mig. Men var tvungen att säga nej till det då det finns för lite tid. seg som jag är på morgonen så har jag ett inte så jätteroligt morgonhumör och då ska ju självklart min pappa göra mig sur och grinig. Ny är jag så sjukt trött på att altid få sin dag förstörd redan på morgonen. Varför kan jag inte få vakna glad och vara glad resten av dagen?

Dagen slutade iaf bra!

Kom nyss hem från en jättetrevlig kväll på Liseberg. Dansade ganska mycket men med ungefär samma killar hela tiden. Det blir lite mer personligt då. Ikväll var det Arvingarna som spelade och då känner man verkligen att man dansar med musiken istället för till musiken. Men som vanligt när det är kända band så är det väldigt mycket folk som är där. Många som inte dansar också. Det är ju lite tråkigt. Dansade till flera gammla goingar.

Min blivande lillasyster skrev till mig på FB. Hon sa att vi kommer att få så roligt tillsammans! Så söt hon verkar :)

Nu känns allt meningslöst

Förungefär två timmar sen ringde STS och sa att jag måste åka till USA imorgon om jag ska vara med på lägret. Det betyder alltså att jag inte skulle hinna att packa, att säga adjö till släkt, till Johanna och till Carro. Jag skulle inte få en chans att få förbereda mig över huvud taget. 
   Jag satt och pratade med Johanna i telefon när hemtelefonen ringde. Det var en tjej från STS som berättade allt för mig. Under tiden låg Johanna kvar i mobilen och hörde hela samtalet. När jag sen tog upp mobilen för att prata med henne grät jag. Jag har nog aldrig varit så förtvivlad. Jag kan inte åka imorgon!n 
   Jag stannar hellre hemma hela året än att åka utan att säga adjö till alla. Så nu har jag två alternativ kvar. Det första är att jag åker till USA den 31 Juli och går på lägret en vecka och missar de första dagarna i skolan. Det skulle innebära att jag skulle komma hem till min familj, gå och lägga mig och sedan gå upp tidigt till skolan dagen efter. Jag skulle haft roligt i New York men det känns inte riktigt värt det längre. Innan allt det här så hade den veckan varit den roligaste på hela året men nu kän den helt menigslös. 
  Andra alternativet är att jag åker den 30 Juli direkt till familjen. Det skulle innebära att jag skulle få ungefär  3 dagar med familjen innan skolan börjar. Men då har jag ju inte veckan i New York. Då får jag inte träffa de andra utbytesstudenterna där. Men å andra sidan kan jag åka till New York när som helst i livet.

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Just nu känns det som att jag lika gärna kan stanna hemma hela året och bara vara med Johanna och skolka första lektionen för att ta en latte. Allt bara för att vara med min bästa kompis.


Mitt Mirakel!

Lilla söta Johanna ringde och väckte mig 9.30 och vi satt och pratade lite om min värdfamilj och sånt. Om jag åker fredagen 31Juli så hoppas vi att hon kan få ledigt från sitt jobb. Jag skulle aldrig klara av att säga adjö typ i  stan eller något. Det måste vara på flygplatsen.

Nu är det dags för frukost! Idag blir det bara chill hemma och ikväll ska jag dansa :D

Häng med till USA ;)

Fixade nyss en ny header till min blogg :) Nu när jag faktiskt vet vart jag ska åka kan jag lika gärna ha det där :) Nu kommer ni att kunna följa mig på min flytt till USA. Vad tycks? 

WOW!

Nu ska ni få höra! Jag satte mig vid tvn för att se en film men då ringde mamma och berättade att hon hade fått ett mail från USA. Då tittade jag på min mail och mycket riktigt så hade jag också fått samma mail. Det var min blivande värdmamma Heather som skrev. Hon berättade att de bor i Tenessee/ Cleveland. De är tre stycken i familjen. Mamma Heather 38 år, pappa Darwin som va typ 49 år och de har en dotter som heter Jessica på 7 år.

Vi ska åka och campa och träffa indianer och se fina vattenfall. Det med indianerna är ascool men att campa är inte riktigt min grej. Men men! Vad gör man inte?

Nu ska jag bara få mitt exakta datum också!


Why are you doing this to me?

Nä nu får det vara nog! Nu förbjuder min pappa min släkt att åka till flygplatsen med mig när jag åker till USA. Han tycker alltså inte att de ska få säga adjö, vinka av mig och stödja mig på min livs svåraste dag! Men jag hoppas så innerligt att de inte lyssnar på honom. Vi skulle ju ha avskedskalas med tårta och grejer i cafét på inrikes. Han tänker inte ens själv komma till flygplatsen. Det gör mig så himla ledsen! Jag vill bara härifrån. Jag klarar inte av en minut till i detta huset!

Mitt humör skönk så snabbt!


Johannadagen!

Idag är det Johannadagen! Min namnsdag och Rings namnsdag också! Ikväll blir det grillning på Tubbared. Hopas att vädret är på våran sida. Det blir varma kläder och paraply som gäller. Synd bara att mina gummistövlar är hos mamma.

Ciao!

Vad händer idag?

Detta vädret gör mig galen! Jag har sett fram emot hela helgen att jag skulle dra ut och springa. Men det både reganr och blåser. Det är ju nästan storm! Aja dansade ju massor igår och imorgon kommer dte bli ännu mera.

Så idag skulle jag alltså sprungit och ikväll skulle jag ha grillat med lite gamla kompisar från högstadiet. Men i detta läget tror jag inte att nått av det blir av. Synd eftersom att det är så svårt att hitta en tid som alla kan på. Jag hatar att få folk att anpassa sig efter mig men eftersom att jag ska vara borta så länge så vill jag ju så gärna träffa dem.

Hoppas att vädret blir bättre!

Helgen!

Helgen , helgen, helgen! hur ska jag börja? Jag kom till Johanna på lördagkvällen, hade med mig jordgubbar och vi åt färdigrätt till middag. På kvällen såg vi lite filmer och efter ett tag så sussade vi båda sött med tvn på.
   Söndagen började med att vi pkte och handlade lite. Självklart glömde vi hälften. Men vad är en tonåring utan sin korkade hjärna? Det kom lite folk och vi bakade muffins och kladdkaka. När alla var trötta satte vi oss och kikade på Dagboken. Jättefin och mysig film måste ja säga! Den får en sjuttonåring som jag att drömma bort lite.
   Idag var jag hemma en snabbis för att duscha och hämta mitt visa. Så nu är jag redo för att åka till USA!


Sen drog jag in till stan för att dansa bugg och foxtrot. Hade faktiskt ovanligt trevligt och ännu bättre blir det på onsdag. På vägen hem träffade jag Frida och vi pratade på som bara den. Så häligt att träffa positiva människor!

Har blivit en stolt ägare av en byxdress idag!



Ciao!


Visa

Denna stress igen! Aja helgen hos Johanna var jättemysig och nu är jag hemma en snabbis för att ducha och fixa i ordning mig. Bussen går till stan om 20 minuter så jag har lite tid över.

Berättar mer om helgen ikväll. Var och hämtade mitt Visa idag. Så fullt blev det faktiskt inte :P




Oj nu blev det superbråttom!


Städningen klar!

Jaha, det här med att vara lite extra nyttig förutom att träna går inte så bra. Min pappa är ju kock så jag får alltid massa god men fet mat. Med grädde, smör och sånt i. Men jag njuter i alla fall av maten och tränar jag är det ju okej.

Snart drar jag in till Johanna i stan för att sen åka hem till henne och bara mysa. Föresten då borde jag ju ta med ett par mysbyxor också kanske.


Ciao!


Dagens låt!

Jag är en sucker för både Erik Hassle, Michael Jackson och John Mayer men för dagen är det Milow som gäller.



Sjukt mysig låt tycker jag!

Konditionen börjar bli bättre!

Nu är jag hemma från spåret! Det har börjat bli lite råkigt att springa samma väg varje gång så jag bytte håll och det var jättekul. Fast jag visste aldrig vart jag var. Förutom när jag kom till Hindåsgården och den där ängen som jag brukar göra mina armövningar på. Så då visste jag ju aldrig heller om hur långt det var kvar. Men jag kände att jag orkade mycket mer idag och sprang mycket längre. Ibland måste jag ju vila lite. Än så länge orkar jag inte springa hela varvet utan vila.


Nu är det dags för att duscha och packa inför helgen. Ska hem till Johanna i eftermiddag och imorgon har hon bjudit hem massa kompisar och så ska vi baka cupcakes. Mys!


Ciao!

Ikväll firar vi våran namnsdag som vi har på Tisdag!

God morgon! Eller nu är det ju förmiddag men aja. Snart ska jag dra ut och sprinag så fort jag smällt min frukost. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så klarar jag verkligen inte att träna innan frukost så nu har jag ätit. Ska snart dra ut och springa en sväng. Det regnar ute och det brukar vara väldigt skönt att springa i.

Det känns som att jag har massa att stå i idag.

Min to do lista ser ut såhär:

♦ Springa
♦Duscha
♦Packa till helgen med Johanna :)
♦Städa min våning innan pappa blir galen
♦ Och om jag hinner! Lite skönhetsbehandling så som att måla om naglarna, raka benen och peela fötterna.



Skymtar jag some muskler on my ass? ;) Ignorera mitt trötta, trashiga ansikte utan smink!

Ciao!

I'm gonna run to you!

Nu är jag faktiskt ganska nöjd med dagen. Sprang imorse och har inte allt för onyttig. Eller jo det har jag. Ungefär 5 muggar te med massa sockeroch en äpplepankaka med ännu mer socker. Men jag njöt i alla fall! haha! Imorgon ska jag springa igen :)

Hot hot hot!

Nu är jag äntligen hemma från min springtur. Körde lite powerwalk ocskå för det var så varmt ute. 25 grader! Damn det var varmt! Nu ska jag väl snart hoppa in i en kall dusch också :)

Spechless

Yes yes yes! I'm on my way to the woods for som running! Jag vet att man helst ska träna innan frukost men jag klarar verkligen inte det. För det mesta är jag så hungrig att jag måste sitta ner imellan smörningarna av mackorna. Så nu har jag ätit frukost. Grov fralla och te. När jag har smällt maten ska jag dra ut och spinga. Eftersom att jag har musklerna från dansen men inte konditionen så kör jag med 2,5 km och när jag klarar det så ökar jag.

Och ja, jag har ett par sånna där snygga tighta tights från nike som blondinbella har :P

Önska mig lycka till!

Ny börjar mitt nya liv!

Vilken fin sommarkväll det blev! Åkte upp till Stockasjön för att träffa mina gudföräldrar och min syster med familj. Vi satt vid sjön och grillade korv och badade lite. Fast jag doppade bara fötterna. Badkruka som jag är! När man träffar familjen Erander så blir man alltid så sugen på att träna. De är ju träningsnarkomaner hela högen. Speciellt min svåger. Idag kännde jag också att det blev lite för mycket mat och choklad så imorgon börjar mitt nya nyttiga liv. Godis på helger och grönsaker i veckan! Tänker dokumentera allt i bloggen för att se om jag får några framsteg. Imorgon börjar jag. Det blir te utan socker. Tar väl honung istället och sen drar jag ut och springer. 

För det mesta när man bestämmer sig för något sånt här så går det inte att hålla så vi får se hur det blir nu :)

Hasta la vista!

Kläder kläder kläder!

Snart är det dax att göra sig i ordning för släktmiddag i Rävlanda. Ska man köra på en simple outfit eller lite mer dressy? Jag tänker så det knakar!

Det blri nog mina Levis och en ny grå T-shirt. Lite avslappnat och snyggt! Kanske klackar till?

Misstag gör man många!

Sitter och tittar igenom gammla bilder på datorn. shit vad långt hår jag har haft! Åh vad jag vill ha tillbaka det! Varför varför varför klippte jag av mitt hår? Kan knappt vänta tills det växer ut igen och blir långt.

Förr sa alltid folk till mig att de var så avundsjuka på mitt hår. Det första någon såg var det långa fina mörka håret. Åh varför varför varför?!




Nu är det mer än hälften så kort!

Aja det växer ju ut igen :)

Let me just forget everything!

Jag är så trött på att alltid tänka på samma människa, att alltid undra hur det kunde ha blivit, att alltid gå omkring och leta även fast det inte är någon idé för du är ju så långt borta och att aldrig glömma. Jag vill bara kunna gå vidare. Jag vill inte komma hem varje dag och tänka på att jag måste gå in på facebook bara för att se om du kanske, bara kanske har kommit hem igen. Jag har verkligen försökt! Och jag vet att jag aldrig har kännt så här för någon.

Jag har till och med försökt att göra det som egentligen var helt fel bara för att glömma. Hjälpte det då? Nej det är klart att det inte gjorde. Det kanske till och med gav motsatt effekt.

Varför allt bara inte vara som man vill att det ska vara?

Drömmer om det varje dag!

Jösses vilken stressig dag! Mamma ringde ju mig fem minuter efter att jag hadevaknat och sa att jag skulle till läkaren 13.45. Hon kom efter en halvtimma och då åkte vi till Alingsås. Väl där gick vi en sväng med Atos och sen fikade vi. Tog självklart en latte och så delade vi på en chokladboll.

Inne hos doktorn träffade jag en dam var dotter var i USA i min ålder. Efter att hon kommit hem gick hon klart gymnasiet och åkte sen tillbaka för att plugga igen. Nu bor hon där permanent och är gift. Åh vilket drömliv!

Efteråt åkte jag hem till mamma och tog bussen till stan. En halvtimma för sen var jag men vi hade trevligt och fikade. Skulle dansat efter men med fem olika vaccin i armen så var det i stort sett omöjligt. Jag jar så ont att jag kanppt kan skriva :S

Stress stress stress!

Jag blir galen! Nu ringde mamma mig nyss och sa att hon kommer hämta mig på studs för att hon fått en läkartid åt mig i Alingsås. Jag vaknade ju precis. Jag har inte ätit frukost och jag har definitivf inte hunnit duscha! Åh jag hatar att stressa!

The city

Nu är jag äntlogen hemma och klockan är ungefär 21. Jag började dagen med att åka in till stan för att luncha med Erika och mamma på Avenyn. Jag åt en jättegod paj med spenat och fetaost med en islatte till. Jättegott! Sen gick vi till apoteket nere vid Kungsport och köpte lite champoo och sånt till resan. behöver ju det första veckan i New York.
 Åkte sen hem till mamma lite och hämtade kläder och åt middag. Sen fick ja skjutts hem och då åkte jag och pappa för att titta på en prästgård som han vill köpa. Den var väldigt fin men låg mitt ute i buchen så det blir nog inget köp där tror jag. Nu är jag äntligen hemma och tänkte se lite på film och bara mysa :)

City chic!

God Morgon!

Sitter och äter frukost vid datorn nu. Ska åka in till stan om ungefär exakt en timma. Vi ska luncha lite och sånt. Tänkte ha på mig mina nya gråa jeans och mina höga kilklackar från Tommy Hilfiger.

Hasta la vista!

Nagelvård är en viktid del!

Jag har länge varit en sucker för nagellack och jag älskar att sitta och måla naglarna. Jag känner mig på något sätt fräschare och finare med målade naglar. Tyvärr så lägger jag sällan ner pengar på nagellack men funderar faktiskt på att köpa ett fint från O.P.I. Det håller rätt länge och jag har alltid en favorit som jag andvänder nästan hela tiden.

Aja nu sitter jag i alla fall och målar naglarna. Ska snart lägga på det andra lagret och sedan fixa tånaglarna som enligt mig är superviktiga nu på sommaren. Det finns inget äckligare än för långa, ofixade och skitiga tånaglar. Haha Det är lite av ett beroende för mig.


Denna färgen har jag som favorit just nu :)

Hasta la vista!

klant klant klant!

Aaaaah jag är så arg! Jag är arg på mig själv! Jag åkte in till stan för att dansa och köpa te. Te köpte jag ett jättehärligt med massa frukt i. Men när jag skulle gå in till Liseberg så såg jag att Lisebergskortet var hemma. Pank som jag är kunde jag inte betala inträdet på 75 spänn så det var bara att åka hem igen. Det värsta är att nu när jag sitter här hemma så händer det massa roliga saker. Dans på liseberg, Gothia invigningen som jag alltid går på och Britneys konsert. Vad gör jag nu liksom? Detta var verkligen inte min dag! Jag blir så himla arg! Det enda som går på tv är Lotta på Liseberg men det är självklart inga bra artister. Åh jag vet itne vart jag ska ta mig till!


Dans är den roligaste träningen som finns!

Jaha nu är det Måndag igen. Idag börjar Gothia Cup coh jag ska in till stan en stund för att träffa High Tech och dansa lite bugg och foxtrot. Ska bli trevligt. Fast jag är sjukt seg mend et brukar vända när jag sätter mig på bussen. Tänkte faktiskt gå och köpa lite Te för det har tagit slut här hemma och jag behöver verkligen det på morgonen.

Imorgon skulle jag varit med Melanie men fick avboka det för att Erika har en hel dag som hon itne har något att göra i Göteborg. Hon är ju här med ett lag hon tränar som spelar i Gothia. Så jag träffar henne och mamma i stan för att luncha och sen gå på stan några timmar. För än gångs skull är det jag som får visa henne runt och inte tvärt om.

Ciao!

Love is my drug

Grym låt med John Meyer om jag får säga det själv. Fint efternamn har han också!

Nu är jag äntligen hemma från Stockholm. Eller jag kom hem i fredags men har inte varit hemma. Åkte ju till Sthlm i fredags och var framme vid halv fem. Så vi hade ju lite tid på kvällen då jag och Erika turistade lite och tog en fika i gamla stan. Kom hem coh såg Vingar av glas och sen somnade vi.

Mitt i natten vaknade jag av panik. Jag var rädd att jag hade försovit mig till min tid på Amerikanska ambasaden. Men när jag tittade på klockan var den bara halv fyra. Tur!  Vi gick upp vid sex och åkte till ambasaden. Erika fick tyvärr stå utanför och vänta i en och en halv timma. Stackarn! Men vi har köpt en present till henne som tack. Väl inne på abasaden fick jag lämna alla mina papper och den så kallade intervjun tog typ två se4kunder och de frågade bara vad mina föräldrar jobbar med.

Vi hade sedan hela dagen att gå på stan coh kika på kläder och sånt. Lunchade lite med Rose-Marie också. Trevligt var det . Vid 20.00 gick mitt flyg hem och jag var hemma typ 21.30 hos mamma.

Hasta la vista!

Resfeber!

Kom hem från dansen på Liseberg för unegfär en timma sen. Mcyket trevligt var det och jag fick dansa av mig lite vilket var skönt. Trodde verkligen att det skulle regna massor men det kom inte en droppe. -Super! Dansade bugg och foxtrot och för en gångs skulle gick det superbra.

Jaha, nu sitter jag här med min resfeber inför imorgon och det enda som är på tv är porr. Vad gör man då liksom? nu finns det snart inget att göra på datorn heller. Bläää! Aja imorgon drar jag upp till Stockholm med flyget. Skönt att slippa tåget.

Aja kom och tänka på resfebern jag kommer att få innan jag åker till USA. Den kommer vara sjukt mycket värre än den jag har nu. Kommer typ dygna innan för jag kommer inte att kunna sova.

Hasta la vista!

Jag vill inte vara som alla andra!

Nu är jag så sjukt trött på folk som inte kan förstå att jag verkligen vill åka. Varför jag tycker det är värt att plugga ett år till även fast jag inte alls gillar att plugga. När jag fick reda på att man kunde göra något sånt här så känndes det självklart att jag ville åka. Men jag visste inte då alla problem och hur ledsen jag skulle vara ett år framåt. Varje bråk och alla tårar är värt det. Jag har tvivlat men jag har också alltid varit säker på att det är detta jag ska göra.

Folk frågar mig hela tiden varför jag inte gör som alla andra och går ut gymnasiet först. Men jag vill inte vara som alla andra, jag vill se världen och gå min egen väg. Jag är övertygad om att detta året kommer bli det bästa i mitt liv. Jag kommer att sakna alla mina vänner i Sverige men jag träffar dem ju igen. En riktigt vän stannar kvar!

Idag har jag ett viktigt samtal framför mig. Jag kommer gråta och säkert skrika men jag kommer alltid stå för hur jag känner. Jag skiter i vad alla mina vänner säger om att jag borde stanna hemma det är min pappa som jag måste få att förstå. Han är den enda som jag bryr mig om vad han tycker. Men i detta fallet ska jag stå upp för mig själv och säga att jag verkligen vill och klarar det här.

Jag måste klara det här!

Love J ♥


The thanks I get

Oh damn vad Erik Hassle är grym! Den killen kan sjunga! love him!

The thanks I get

Oh damn vad Erik Hassle är grym! Den killen kan sjunga! love him!

Livet leker!

Wow silken helg jag har haft. Jag är helt slut! Åkte ju till Stockhom i torsdags. det var en bilresa på ungefär sex timmar. När vi kom fram åt vi lite och sen gick jag och Erika ut på stan en stund. Vi gick till ett ställe som låg ganska högt upp och vi såg stadshuset därifrån.

På fredagen tog vi en fika på stan innan vi åkte till båten. De bor ju mitt på Södermalm typ så det är jättenära till allt. Väl på båten fick vi skynda oss för att byta om till middagen. Vi åt en jättefin buffé med massa god mat. Sen gick vi omkring och tittade lite och benen styrde oss sedan till baren där vi tog varsin drink.

Vi gick upp tidigt på Lördagen för att komma iväg så tidigt som möjligt till Hälsingfors. Väl där åkte vi till bergskyrkan och gick på Stockmanns (Finlands NK). Vi åt en lunch och gick sedan igenom saluhallen på vägen till båten. På kvällen tog jag en massage för rygg, axlar och nacke. Det var sjukt skönt och när massören tryckte på ett ställe brevid ryggraden så fick jag så ont att mitt ben typ flög upp i luften. Samma sak hände när hon tryckte på andra sidan ryggraden. Jätteont gjorde det! Men hon fixade det och smärtan försvann.

På söndagen bilade vi hem igen och nyss kom jag hem till pappa.

Helgens shopping:

Bodylotion Tommy hilfiger typ 250 spänn

Handväska Christelle & Co 1300 kr

smink ungefär 500 kr

några drinkar

två hårklämmor


Bilder kommer snart att läggas upp på facebook :)

I'm going on a roadtrip!

Tjollahopp!

Idag drar jag till Stockholm :) Imon ska vi på mammas översakningsresa fast det äör itne riktigt en överraskning längre. Ska blu superkul ändå! Och jag får träffa Håkan som jobbar på båten. I Love! Näpp nu måste jag packa :)

Hassle var föresten superbra igår! Dont bring flowers after I'm dead har alltid varit min favorit enda sedan jag började lyssna på honom och han sjöng den grymmt live!

RSS 2.0