Nu är det dags att blicka framåt mot år 2010!

Jösses vad detta året har flugit förbi! Tänkte göra en liten årsresumé av 2009.

Jag firade det nya kommande året med några kompisar i Mölndal. Nyårslöftena var många och dömda att misslyckas redan när jag kom på dem.

I slutet av Januari började jag änga all tid åt dansen. Jag levde på rutiner och gjorde samma sak varje dag. Äta, sova, skola, plugga och dansa. Det fanns inte tid till något annat, men åh så roligt det var.

Jag fyllde 17 år och kände att tide började gå alldeles för fort. Nu var det bara 3-4 månader kvar innan jag skulle flytta till USA.

Sommaren kom och flera härliga danskvällar i veckan var uppbokade. Liseberg var som mitt andra hem och kvällarna avslutades ofta med en påse godis utanför operan med Carro och solnedgången. Under sommaren fick jag många nya vänner bland andra Amanda. Denna sommaren har nog varit den bästa i mitt liv!

Åkte till NYC och fick träffa folk från hela världen. Detta var början på ett helt anorlunda år i USA med min nya "familj". Jag kom till det varma Tennessee och fick träffa familjen White. Men endå styrde jag min kos tillbaka till Sverige. Det som skulle bli mitt nya Amerikanska liv i ett år avslutades efter en månad. Men det var en underbar resa och jag är sjukt stolt över mig själv som varit i USA helt själv!

Skolan hemma i Sverige började och nu var det inte längre dans flera dagar i veckan. Men mina drömmar om att få dansa mer stod kvar och till våren ska det dansas igen! Jag lärde känna Anton som jag varit lite bekant med i ungefär ett år redan.

Julen kom och nu är det redan nyår. Det ska jag fira med Amanda och Anton!

Under året har jag umgåtts otroligt mycket med mina vänner. Mest Carro och Ring som är mina bästa vänner.



I år har jag bestämmt mig för att inte ha några nyårslöften. Jag ska bara "go with the flow" så att säga. Men jag är fast besluten om att göra 2010 ännu bättre än 2009.




Dans på Svenska Mässan!

God Morgon!

Sitter nu och tittar på Robinson. I eftermiddag ska jag träffa Amanda inne i stan, byta julklappar och ta en fika. Ikväll blir det dans på Svenska Mässan. Bugg står på listan och det har jag inte dansat på evigheter. Man får väl hoppas på att Daniel da Silva bjuder upp en så att han kan köra några grymma moves.

Ciao!

jul

Hej i stugan!

Bingolotto i onsdags var jättemysigt! Fick träffa några kändisar och äta go knäck :)

Igår var det julafton och jag fick några fina presenter. Mest pengar dock, eftersom att det vara vad jag hade önskat mig. Så nu har jag pengar att betala dansen med. Dessutom lovade pappa mig att jag skulle få ett par dansskor när dansen börjar.

Nu är det dags att kika på film :)

Ciao!


It takes two to tango!

Hemma hos pappa och har dansfilmsmaraton! Har nyss kikat på "Shall we dance?" och nu satte jag precis på "One last dance". Fick dem av mamma i julklapp idag eftersom att jag inte ska vara hemma i Sjövik på jul.

Åh vad jag önskar att man kunde knäppa med fingrarna och vipps så blev man en proffsdansare. Hade varit häftigt måste jag säga! Men nu går det inte till på detta viset och jag får nöja mig med att gå på mina kurser. Fast dem är ju underbart roliga också. Vad hade jag gjort utan min dans liksom?

Imorgon ska jag gå på Bingolotto med Anton! Det blir roligt! :)

Ciao!


Lördag!

Idag är det lördag och jag har precis kommit hem från en lunch men Ring. Är bara hemma för att vända igen eftersom att jag ska med Ring, Alex m.fl. ut och äta ikväll. Blir kul!

Egentligen skulle jag varit hemma ikväll, men det är ju så mycket roligare att gå ut.

Så nu är det dax för att göra sig iordning igen :)

Ciao!

Jullov!

Åh nu är det äntligen jullov!! 3 veckor utan skola!

Idag var det julavslutning i skolan och alla lärare klädde ut sig och sjöng för eleverna. Några av eleverna sjöng också. Riktigt bra faktiskt! Vi drog tidigare från skolan och åkte skridskor på Heden. Det gick faktiskt ganska bra om jag får säga det själv. Ramlade inte en enda gång! Åt pizza på Baretta i Vasa och sen åkte jag hem.

Det blir ingen bio ikväll så istället ska jag sitta och slappa. Fira att jag har ett helt jullov framför mig. Imorgon blir det julshopping med Amanda och på kvällen ska jag åka skridskor med underbara Carro.  Mys!

Ciao!

 


En vecka kvar till julafton!

Herre jösses vad hösten har gått fort! Men rolig har den varit!

Nu är allt plugg klart och jag behöver bara luta mig tillbaka och slappa! Idag hade vi afrikansk dans på idrotten. Sjukt roligt men jobbigt. Träningsvärken kommer nog att ligga på lur imorgon.

Imorgon är det sista dagen i skolan. Vi ska ha julavslutning med pyssel. Efter skolan drar vi ett gäng och käkar pizza och åker skridskor på Heden. Precis som förra året! På kvällen blir det bio med Anton :)

Min nyårsafton är fixad och klar så nu är det bara att slappna av! Det kommer bli super!


Ciao!

I saw mommy kissing Santa Claus!

Sitter och myser med en kopp te, röda tofflor och julmusik!

Nu är jag hemma hos mamma. Min snälla pappa körde mig hit. Jag har pluggat som sjutton och nu känner jag mig duktig! Bara lite plugg kvar som jag tänkte göra imorgon efter skolan.

Idag när jag stod och pratade med pappa ser jag en chokladkalender! Jag hade alltså fått en utav mina gudföräldrar som pappa hade glömt att berätta!! Så nu hade jag 13 chokladbitar att äta upp! Fast jag orkade bara tre så resten ska jag spara till julafton har jag bestämmt. Mumms! 
 
Favorit låten just nu är santa baby!

Santa baby
Just slip a sable under the tree for me
Been an awful good girl
Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Santa baby
A 54-convertable too, light blue
I'll wait up for you, dear
Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Think of all the fun I've missed
Think of all the fellows that I haven't kissed
Next year I could be just as good
If you'll check out my Christmas list

Santa baby I want a yacht and really that's not a lot
Been an angel all year
Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Santa honey
One little thing I really need, the deed
To a platinum mine
Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Santa cutie
Fill my stocking with a duplex and cheques
Sign your X on the line
Santa cutie, and hurry down the chimney tonight

Come and trim my Christmas tree
With some decorations bought from Tiffany's
I really do believe in you
Let's see if you believe in me

Santa baby
Forgot to mention one little thing, a ring
I don't mean on the phone
Santa baby, so hurry down the chimney tonight
Hurry down the chimney tonight
Hurry
Tonight


Lucia :)

Det blev inget plugg igår. Jag somnade på soffan och sov där hela dagen.

Idag är det luciadagen och jag fick ett starkt sug efter lussebullar. Men det får jag äta en annan dag. Idag MÅSTE jag verkligen plugga men först ska jag bara kika på reprisen av idolfinalen som jag missade i fredags.


Salsa på Chalmers

Det var en superkväll igår. Jag hade jätteroligt! Vi var på Chalmers och dansade salsa och bachata. Jag fick mig även en sväng i tango. Mina tangomoves sitter fortfarande kvar även fast dem inte är lika bra längre. Men förhoppningsvis blir det lite tango till våren. Efter salsan drog vi till Avenyn och käkade hamburgare och vid kl 3 kom vi hem. En jättmysig kväll hade vi!

Nu måste jag plugga. Ska försöka klura ut hur man gör en marknadsplan.

Ciao!




Utgång ikväll!

Äntligen är det Fredag!!!! Jag är helt slutkörd men borde igentligen vara på topp och redo för utgång. Hela veckan har varit full av plugg och efter att ha suttit i två timmar och pluggat utan mat i magen är jag helt död. Dagen i skolan har varit helt onödig och jag hade lika gärna kunnat stanna hemma och pluggat. Men fick i alla fall komma hem tidigare så det var skönt.

Ikväll blir det Salsa på Chalmers kårhus med ett gäng kompisar! Kommer bli super! Men trött som sjutton är jag, hade gärna stannat hemma. Meeeen jag vet att när jag väl är där kommer jag ha roligt så därför måste jag gå så att jag inte ångrar mig efteråt.

Sover hos Carro Barro inatt och imorgon måste jag åka hem tidigt för att plugga. Bussy bussy!

Ha en superfredag!



Tog en paus från pluggandet och lekte lite med camen :)



Såhär taggad kommer jag förhoppninsvis bli ikväll!


Denna helgen blir en plugghelg!

En vecka sedan jag bloggade nu. Denna veckan har gått allt för fort och jag har inte riktigt häng med i tidsschemat om man säger så. Middagen i fredags med Anton och Ring var jättemysig. Sov hos Amanda i Stenungsund lördag till söndag. Kikade på Idolerna och min Eddie! Dansuppvisningen var i måndags och sen har veckan bara farit iväg.

Igår hade jag sista träningen på två månader. men jag skrev upp mig på flera olika kurser som jag ska gå nästa år. Alla mina julklappspengar tänker jag spara till dansen. Per tyckte att jag skulle gå i den svåraste kursen men jag vet inte riktigt. Har ju inte kommit så långt än men jag kan ju alltid försöka.

Idag har jag varit effektiv. Jag har bara varit uppe i två timmar och redan har jag gjort min engelskaläxa, bäddat rent i sängen och städat mitt rum lite. Nu ska jag bara packa och göra mig iordning för att åka hem till kära Hindås och pappa! För idag är jag leeeeedig!

Imorgon blir det utgång till Chalmers kårhus! Salsa står på listan och det kommer bli super!

Idag lyssnar jag på låten I don't belive you- Pink

Ciao!


Slapp skola?

Idag är jag ledig. Igen! Har nog inte gått en full vecka i skolan på flera veckor. Ska jag vara ärlig så tycker ajg det är dötråkigt att gå hemma. Jag antar att har lätt att bli rastlös.
Så denna dagen fyller jag med bra musik som Red hot chilli peppers, Imogen Heap, Joshua Radin och Coldplay. En härlig blandning av känslosam och bra musik. När jag va i USA spelade min musiklärare upp en låt med Imogen Heap för mig. Hide and Seek heter den och den är verkligen bra men sorglig.

Imorgon blir det middag med Ring och Anton. Det kan bli spännande eftersom att Ring ska laga maten. På lördag ska jag åka hem till Amanda och på Söndag ska vi åka in till stan :) Blir en rolig helg!

Ciao!

RSS 2.0