Vill ha mitt gammla liv tebax :(

I hela mitt liv har jag ridit men så slutade jag för 2 år sen. Å sen dess har jag inte vart samma människa. De e konstigt hur man bara kan förändras bara av de :S men förr va jag gladare å lyckligare.
 Började ju att dansa å ett långt tag trodde jag att de va de som va min dröm men nu har jag insett att de inte är rätt för mig. Jag älskar att dansa men med allt som jag har fått ge upp för att börja dansa. De har inte vart värt de, de va inte värt att sluta göra nåt jag älskat hela mitt liv . Jag gav upp min högsta dröm utan anledning å nu kan jag inte ställa de till rätta.
Jag vill verkligen inte vara kvar här :( va e de för mening med att leva om man inte är lycklig och följer sina drömmar?
Jag vet verkligen inte vad jag höll på med :S Alla säger att jag drömmer för mkt men jag vet ju va de e jag vill göra, men vf gör jag de inte då?

Nu skulle jag bli lycklig bara jag fick röra en häst...Jag behöver veerkligen nån att prata med, har inte pratat med nån på flera månader nu jue :( Jag e så förvirrad å jag klarar mig inte igenom allt detta själv.... :(

En vanlig sommardag :)

Nu sitter jag härigen å skriver. Hade inte så mkt för mig så jag tänkte att då kan jag lika gärna blogga lite :) Igår va jag på bio och såg Mamma mia! den va grymmt bra å man ville bara dansa med i varje låt som va med! Se den!!!säger jag bara :P Haha å nu sitter jag här då och har vääldigt tråkigt. Saknar alla mina vänner å jag börjar nästan längta tills skolan börjar så att man träffar lite nytt folk :D Idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra, kanske åker upp till Stockasjön å badar å hälsar på Lena & Odd. Får se vad pappa får för sig, annars blir de la bara att va hemma å ta de lugnt.
 Hade tänkt å jobba lite på konditionen nu när de inte e så mkt dans men de e så tråkigt å springa ut i skogen. De finns ingen som kan hänga med mig heller. Men nu e de ju bara en månad kvar tills dansen börjar igen så jag klarar mig nog. 
 Imon åker jag till mamma tror jag. Tänkte köpa ett par jeans hemma hos henne för där finns en affär med märkeskläder å nu skulle ju regnet komma oxå så de blir säkert bra med ett par nya jeans :D

Haha mitt nya beroende är isalatte med vaniljsmak i :D e så himmla gott!! Tänk va mkt jag kan dricka nu när jag börjar skolan mitt inne i stan :O Jag förstår verkligen vf folk dricker så mkt kaffe :O

haha aja jag fick ju en stor bunt med papper från STS förra veckan så jag får la försöka övertala pappa att skriva på allt.
 Igår fick jag oxå en läkartid den 1 September så då blir de en läkarundersökning som visar att jag e frisk å sen ska läkaren fylla i massa papper som jag fick med i dendär bunten :P

Nu tänker jag sticka till Stockasjön å bada :D

Chiao!

Kungshamn :D

Igår skulle jag å pappa åka till Kungshamn å träffa min syrra å lite annat folk där å bo på hennes båt.
 Pappa sa att vi skulle åka vid 8-9 på morgonen. Fan tänkte jag då hur sjutton ska jag kunna gå upp så tidigt påå sommarlovet :O haha iaf så väkte pappa mig 9.20 på morgonen då vi igentligen redan skulle vart iväg. Jag packade å va klar efter 1 timma ungefär. Men pappa va ju inte klar så vi kom inte iväg föräns vid 11. å när vi väl hade åkt så kom pappa på att han hade glömt sina mediciner som han har :P så vi fick åka tillbaka hem igen. SOm tur va hade vi inte kommit så långt.
 Sen åkte vi bil i 2 timmar och de va ju självklart jättetråkigt men pappa lät mig faktiskt ha på radion vilket han inte brukar göra :P hahah
 När vi va framme mötte Cissi å dom oss åsså visade dom oss båten :) den va stor å fin å jag stormtrivdes verkligen i skärgårn :D Vi tog oss en tur i båten på eftermiddan å sen åt vi gooda havskräftor :D jag gillar inte havskräftor igentligen men dessa va asgoda :O mumsfillibabba! Sen gick vi till en resturang å tog oss en öl. Jag tog ju ingen öl då men alla andra gjorde de. Å för mig blev de en stoor glass med jordgubbar. Vi satt uppe till ungefär 1 å sen gick vi å la oss.
 Shit, den härliga känslan av att sova i en gungande båt å höra folk lyssna på musik å gå utanför va verkligen de mysigaste jag vart med om. Tänk bara om man hade en egen båt som man va ute med hela sommaren. Jag e såå avundsjuk på dom som har en egen båt :O :P Haha aja sen gick vi upp vid 7.20 imorse :P herrejösses vad tidigt säger jag bara :O haha men de gick änd bra ;) sen tog vi en sväng ut med båten till Hollön efter frukost.
Solade hela förmiddagen försöker ju blilite brun här va :P men de e ju helt omöjligt så jag låg verkligen å pressade vilket e så jävla tråkigt. Sen badade jag några ggr från båten å de va skithärligt. De va 19 grader havet så de va ju rätt varmt.
Käkade lite å sånt å sen åkte jag å pappa hem :) Men shit silka underbara å mysiga dagar jag har haft. Förmodligen dom bästa jag haft i hela mitt liv. De kändes verkligen som ett sommarlov å jag fick komma bort från allt så de va jätteskönt.


Hasta la vista :D

Yiiihaaa!! :D:D

Igår kommer en tjock mapp med papper från STS så nu va de bara å fylla i den. Så jag åkte hem till mamma för att göra de eftersom pappa inte ville.
 Så idag har jag suttit inne å skrivit i massa papper å grejer. Såg oxå att de e en himmla massa sprutor jag måste ta :(   HATA SPRUTOR!!!!! dom e så jävla läskiga :P först när man ser dom stora sprutorna så e dom skitläskiga men sen när dom väl sitter i armen blir jag typ helt fassinerad (stavas?) haha helt sjukt e de xD
 Aja sen körde mamma hem mig åsså satte hon sig ner med pappa å snackade :O Å tänka sig!! Han va lugn under hela tiden :O annars brukar han få sitt vanliga ``utbrott´´ åsså går de inte å prata med honom :P men nu gick de skitbra å de verkar som om allt e helt fixat nu. Så himmla skönt :D klart att de e saker som måste fixas men de känns ändå bra :D

Aja förutom de saknar jag mina vänner spec Andrea & Sara :/ Louise har jag ju ändå umgåtts med i somma så de känns inte lika farligt. Men ni skulle bara veta hur mkt jag saknar Andrea :P haha. Men vi har ju inte sagt ett ord till varandra på hela sommaren :/ 
 
Imon ska jag förmodligen till Espevik :D kommer bli mysigt. Fåår absolut inte glömma BADKLÄDER!!!! Ska iaf bli skönt å komma bort lite äben fast de bara är över dagen. Å slippa allt tjöt om att jag ska jobba fast å andra sidan e ju min syster oxå min chef å jag ska ju träffa henne imon så man vet inte om jag får slippa de :P

Hasta la vista my darlings :P

Allt känns ...

Allt känns så himla jobbigt å tråkigt just nu :( alltid när jag har haft de jobbigt har jag alltid kännt att jag har haft någon å prata med. Men nu finns de ingen här. De e som att alla helt plötsligt glömt bort mig. Har ju lite nya vänner men de e ändå inte desamma.
 Aja nu e jag iaf äntligen hemma hos pappa igen. De e så jävla härligt att jag inte kan beskriva de.

Vill ha mina goa vänner tebax.....dom som man kunde prata med. Fasen vad ett sommarlov kan göra så att man glider ifrån varandra :(


Det var en gång....

Det var en gång en tjej från Stockholm som åkte till en by utanför Göteborg. Några dagar senare skulle hon vara med på Gothia Cup i Göteborg. Men denna dagen bestämmde hon síg för att  gå ut å jogga. Hon hittade ett springspår som hon kunde jogga på. Luften var underbar och fter ett tag fick hon se några mkt vackra cintronfjärilar. Hon började att drömma sig bort till ett fjärilsland där allt var vackert å fridfullt. Hon tyckte väldigt mkt om fjärilarna och den fridfulla luften.
 Men plötsligt stukar hon foten och hon flyger ner i diket. En gubbe springer förbi men han säger inget. Hon skäms och märker att de va nog ganska illa med foten. SÅ hon ringer sin pappa som får ta sig till henne och hon hade hunnit springa en bit så de tog tid.
 Sen plötsligt ringer hon sin kompis som hon bor hos.
- Ta fram cykeln min pappa kommer å hämtar den så att jag kan åka hem igen.
- Okej Okej, jag ska se vad jag kan göra, sa kompisen å tog fram cykeln ur källaren.
 Cykeln va väldigt tung men efter ett tag fick hon fram den.
Pappan kom och cyklade iväg å efter ett tag kom tjejen hem på cykeln med en stor flodhästfot.
Illa att detta skulle hända nu precis innan gothia. Men nu va de ju så att denna tjej va väldigt fassinerad av dessa fjärilar.
 
Så akta er för fjärilarna! DOm kan va farligare än man tror!



Rolig dag idag :D

Jaha nu e jag här igen :P bloggar ju inte så mkt men å andra sidan tvivlar jag på att de e så många som läser den. 
 Aja igårkväll kom Erika å hennes familj hit från Sthlm :D skitkul tycker jag. Träffar dom bara en gång om året typ. Erika ska va med på Gothia Cup nästa vecka så de blir en hel del fotboll för mig. Jag som inte ens är intresserad av de xD men men de kan va kul å kolla på. Om inte de så e ju hela Gbg på flörthumör denna veckan så jag kommer ha fullt upp xD haha! 
Idag ska jag med Torsten & Erika till Klädknallen å kolla lite kläder :D å min snälla mamma har gett mig pengar till ett par nya Björn Borgtrosor :D Sen blir de Nääs slott å då ska vi gå på visning, resturang & opera :D Älskar verkligen slott å tycker att de e skitintresant så de ska bli kul :D å gå på resturang gör man ju inte så ofta. Efter de ska jag övertala Erika å dra ner till sjön å bada. Får se hur de går hon verkar inte gilla kallt vatten. 
 Hhaha detta va de tråkigats einlägget jag någonsin gjort xD 
 

Hasta la vista babes :D
 

Ugglar hemma i Sjövik :(

Nu sitter jag hemma hos min mamma i mitt alldeles nyrenoverade rum :D Kom hit i tisdags så jag har alltså vart här i 3 och en halv dag. När jag kom hit så sa dom åt mig att titta i mitt rum och där finns en överraskning :P mitt rum va klart!!!  :D så jävla kul å jättebra eftersom en kompis från stockholm kommer ner å ska bo med mig i mitt rum :D
 För övrigt har jag haft skittråkigt och bara suttit å läst böcker :P hade glömt av hur mkt jag gillar att läsa så de får bli mer av de nu ;)
Idag ska jag kanske köpa nya skor åsså en rullgardin xD kan ju inte sova på natten annars =/ Jaja nu vet jag inte riktigt  vad jag ska skriva mer :S Jo just de igår gick jag å badade och träffade min granne :D satt å snacka lite med han å hans kompis annars har de inte hänt spec mkt :( häromdagen fick min mamma för sig att jag skulle skaffa barn med honom så de e la lika bra å gå å sätta igång xD haha nej tack! vet inte vad mamma fick för sig :O hon brukar aldrig vilja få ihop mig med några killar men jag klagar inte :P han va ju faktiskt rätt söt å sjysst med :D haha! 
 
Måste bara säga att jag saknar Sara ovanligt mkt:( vill ju träffa henne nu vi har ju inte träffats sen samma veckan skolan slutade men men :( Funderar på om jag ska åka hem till min pappa igen men jag vet inte riktikgt :/ aja nu ska jag la dra å bada igen :D


Hasta la vista babes! :D

RSS 2.0