Överraskningsresa!

Ligger på soffan och tittar på Färjan. Jättemysigt tv-program om jag får säga det själv. Jag har en hemlighet som jag tänker berätta! Mamma fyller 50 i Oktober och vi har bokat resa med just dendär båten till sommaren. Eftersom att jag inte är hemma i oktober så ska vi åka i Juli istället. Rose-marie och alla ska följa med också. Fast allt detta är en stor hemlighet. Det är tur att mamma inte vet att jag har en blogg. Haha!

Om ungefär 20 minuter ska jag gå och lägga mig. Är så himla trött nu. Jag måste packa träningskläder också ju.

Detta blir nog det sista inlägget innan Fredag. Hoppas det är lugnt?

Sov gott kära blogg!

Måndag

Hallå hallå!

Idag är det Måndag och jag är på jättedåligt humör. Men så kan det vara ibland. Idag hade jag ju praktik och fick stå i kassan lite. Sista timman typ. Men det är så pinsammt när man gör fel. Haha! Kom hem vid 16.00 ungefär  så det var skönt att vara hemma tidigt. Istället för 23.30 som jag annars brukar vara hemma. På onsdag eller imorgon ska vi sätta upp uteserveringen. Hoppas att jag får vara med om det så att jag får lite variation. Idag kom Sandra in och fikade så jag tog en latte och satte mig med henne. Dagen går så mycket fortare när det kommer in folk som man känner. Fast idag var alla ovanigt trevliga så det var skönt.

Nyss kom jag ut ur duschen och jag har precis målat min tånaglar i rosa färg. Jag behöver verkligen pyssla om mig nu när jag är så trött och sunkig. Det värsta med praktiken är nog inte att man är så trött utan att man inte få klä upp sig. Jag får lixom ha samma tråkiga svarta tröja och jeans hela veckan och det är så tråkigt. Så igår klädde jag upp mig lite inför fikan med Ring.

Aja ikväll är det bara slappa som gäller. Imorgon är det en ny dag och träning. Ska bli skönt! Jag är så uttråkad. Haha!

Ciao!

Tack för en underbar dag Ring <3

Idag så har jag varit i stan och fikat med Ring. Det var så skönt att träffa henne och få prata med en normal människa. Haha! Vi fikade på Järntorget och sen gick vi in på Trädgårdsföreningen med en glass och satt vid vallgraven i solen. Mycket mysigt var det. Måste säga att jag har saknat henne! Men snart är det påsklov och då ska vi umgås.

Vid 18.30 gick jag till träningen och får då reda på att jag redan har haft sista Tangolektionen. Så jag åkte hem igen och träffade Philip på bussen så vi satt och babblade lite. Trevligt!

Nu sitter jag och tittar på "Sanningens ögnblick". Jag känner verkligen att jag borde gå och lägga mig men jag vill inte. Så jag funderar på att ta ett bad och ladda upp inför veckan. Fryser lite också så det hade varit skönt. Fast klockan är redan 22. Åh vad jobbigt att bestämma sig:P

Det blir nog att käka något gott och sedan sova :)


God natt :)

Lets Dance

Hallå där!

Nu sitter jag och tittar på reprisen av Lets Dance. Fast om en stund ska jag åka in till stan. Det ska bli så otroligt skönt att träffa Johanna och få prata av sig lite. Jaha, vad tyckte ni om vinnaren i Lets Dance då? Jag tycker att Magnus var helt rätt vinnare. Visst var Laila väldigt duktig i början men det känns som att Magnus har utvecklats mer. Som att Laila typ har stannat i utvecklingen och att Magnus gick om henne. Så jag är nöjd med vinnaren!

Nu har jag precis slängt in en maskin tvätt. Så när jag kommer hem så har jag att göra med att hänga upp den. om inte min kära far vill göra det om en stund. För det måste torka tills imorgon.

Imorgon är det praktik igen. Usch sägert jag bara! Visst det är inte så jättehemskt att gå dit igentligen men jag längtar efter skolan och alla vänner. Det är så mycket skönare att sitta vid en bänk och slappa. Haha!

Nu börjar Lets Dance igen:)

Såhär såg jag ut i Fredags



Lägger upp en bild på mig med klänningen från i Fredags :)

Söndag=Träning!

God morgon!

Är det någon mer än jag som inte visste att man skulle ställa om klockan idag? Jag vaknade imorse och trodde att jag hade gått upp klockan 10 men igentligen var klockan 11. Så när Johanna ringde vid 11 tänkte jag "Varför ringer hon så här tidigt? Hon skull ju ringa vid 11!". Men när jag sen satte på datorn stod det att tiden hade ändrats.

Idag blir det en bra dag. Först och främst måste jag tvätta! Tvättkorgen svämmar över oc garderoben är snart helt tom. Så jag ska lägga in en stor maskin så att jag har kläder för veckan. För pappa får inte tvätta mina kläder för då förstörs dem så jag måste göra det själv.

Efter det måste jag göra mig iordning för jag ska in till stan för att fika med Ring och träna. Det ska bli så roligt att träffa RIng! Saknar henne verkligen efter att bara ha träffat henne en gång på hela veckan. Så vi ska väl fika och snacka lite skit tillsammans. Sen ska jag träna.

Scandinavian Salsa Congress

Jösses vad denna veckan har gått fort. I måndags började min praktik i Mölnlycke och det känns redan som att jag har varit där i flera veckor. Tommy och Marika kom in och fikade i onsdags och det är vä typ det roligaste som har hänt på hela veckan. Senare på kvällen gick jag, Carro, Robin och Nicolina till Oceanen och dansade salsa.

Men nu tänker jag hoppa till vad som hände igår! Gick upp 05.30 på morgonen med ett glatt humör. När jag sen går in i duschen så kommer jag på det. "Fan fan fan!" var det enda jag tänkte. Jag kom då på att i Onsdags på Oceanen så gick jag med i ett vad. Och på fredagkvällen så skulle jag då alltså vinna vadet. Så hela dagen så gick jag och laddade för att vinna. När jag åkt in till stan så tyckte hon att jag skulle ha en ny klänning så vi gick till H&M och så blev det två klänningar. En partyklänning och en träningsklänning.
Sen åkte jag till Carro och vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Vid 8 träffade vi Robin och Nicolina och gick till Park Avenue på Avenyn. Vi skulle alltså gå på "Scandinavian Salsa Congress". Det är en stor kongress som det kommer folk från hela världen typ och dansar och festar. Först var det en show med några av världens bästa salsadansare. Sen var det dans. Jättestort var det. Typ 100 ggr större än Gothia. Haha! Så från klockan 22 ungefär dansade vi till 3. Men tiden gick otroligt fort.

Jag dansade bachata. Det är typ en latinotryckare kan man väl säga. Man är helt fastklistrade vid varandra och tar på varandra hela tiden. Haha det låter jättesnuskigt men det är det inte!
Jag förlorade vadet så nu har jag en svår uppgift att lösa. Tyvärr är det hemligt så kan inte säga vad det är.

Aja nu ska jag ligga hemma hela kvällen och titta på Robinsson.

Hasta la vista!


:)

När jag ser dig stannar allt till.

När jag ser dig blir jag varm i hela kroppen.

När jag ser dig känner jag mig trygg.

När jag ser dig fylls jag av glädje och av lycka.

När jag ser dig känner jag kärlek.


När ska du se mig?


Första dagen på praktiken!

Tjosan i trosan!

Idag är det måndag. Vaknade upp klarvaken och ganska glad. Idag hade jag ju min första dag på min praktik på Johnséns konditori i Mölnlycke. Det gick bra och alla där var jättetrevliga så det var skönt. Det blri liksom roligare att gå dit om alla är trevliga och glada. På morgonen fick jag göra mackor och lite sådant. Det var en anna praktikant där som gick i 8:an så han fick diska hela tiden. Tyckte lite synd om honom men jösses så skönt det var att slippa diska. 
Vid lunchen träffade jag Sara och Tommy en sväng. Mycket trevligt! Mer av det ska det bli! Det var jätteroligt att man såg så många som man kände. Fast vissa var inte alls roliga att se om man säger så.
 På eftermiddagen fick jag stå i kassan lite sen gjorde jag mig en vaniljlatte och tog det lite lugnt.

Dagen gick ganska fort och det känndes bra hela dagen. Fast på morgonen var jag sjukt nervös. Men det behövde jag ju inte alls vara.

Ikväll ska jag slappa. Prata i telefon och bara ta det lugnt. Imorgon är det ju träning igen efter praktiken så jag behöver vila lite.

Love Johanna♥

Söndag

Hallå hallå!

Idag är det söndag och jag har träning som vanligt. Träningen börjar 19.30 men jag brukar vara där vid 17.00 så att jag kan sitta och prata med alla människor och kanske gå och dansa något annat. Jag får ju gå på vilka kurser jag vill. SÅ jag träffar Carro vid 16.40 och så går vi till Lázár. Idag ska jag dansa Tango och kanske lite foxtrott,bugg, vals eller salsa. Får se hur det blir och vad jag känner för.

Idag har jag städat och lekt lite med hunden. Jag städar och så får jag pengar av mamma som jag ska ha om jag åker till Jönköping över påsklovet.

Vad tyckte ni om Robinsson igår då? Jag älskar verkligen det programmet så jag hade det riktigt roligt när jag satt där med valpen i knät.

Ciao!

Härliga vårdag!

God morgon!

Idag är det lördag och vädret är underbart idag med. Men tydligen så ska det bli kallare nu. Vaknade vid 11 och ringde mamma. Hon ska komma och hämta mig och så ska vi åka hem till hennne. Jag vill gosa lite med valpen och så hade jag inget att göra. Annars så skulle jag inte åkt dit denna helgen igentligen. Dessutom kan de behöva lite hjälp med att gå ut med valpen eftersom att man får göra det jämmt och ständigt så att den inte kissar inne. Tydligen har den börjat att tugga på skor nu också.

Aja nu kallar duschen och så behöver jag packa!

Hasta la vista!

Bläää

Hejsan hejsan!

Som alla andra fredagar är jag hemma och tar det lugnt. Eftersom att jag har så fullt upp hela veckan så behöver jag vara hemma för att trappa ner lite. Louise skulle ha kommit hit men så blir det nog inte så att jag sitter här och har så sjukt tråkigt. Det finns inte ens någon att prata med i telefon för alla är upptagna. Usch vad jag känner mig ensam :(

Jag kan ju faktiskt ha en typiskt tjejjig skönhetskväll men det lockar inte så jättemycket. Det går ingenting på tvn och datorn lockar inte heller. Jag är sugen på något men vi har inget gott hemma. Jag är riktigt sugen på att gå på fest eller i alla fall bio men det går inte heller.

Vad ska jag göra?


Fredag

Nu har jag gjort om lite på min blogg :) vad tycker ni?

Våran första kyss

Detta är historien om vår första kyss.


Precis som i en film, fast allting var tyst.


Mina händer var kalla så du tog dem i dina.


Allting annat var på väg att försvinna.


Du såg i mina ögon och jag i dina.


Våra läppar möttes och mitt hjärta började brinna.


Allting för försvann.


Våra läppar skilldes.


Dina händer togs ur mina, ögonen var slutna och hjärtat slutade brinna.


Jag vaknade upp ur en drömm som jag önskar av hela mitt hjärta vore sann....


Underbara sol!

Nu är jag hemma från springturen. Så nu är jag alldeles rosig och fin om kinderna. Har hunnit äta lunch och tvätta också så nu känner jag mig duktig. Tänkte städa lite om en stund också för jag är så bra!

Det var jätteskönt att dra ut och springa. Jag orkade så mycket mer än vad jag gjorde i höstas. Jag kände verkligen att mina muskler jobbade. Konditionen är det inte lika bra med men det är den som ska byggas upp. Jag började med att gå till elljusspåret ochd et tar ungefär 8 minuter. Sen stoppade jag hörlurarna i öronen och började springa. Ni vet dendär låten 1000 miles som var med i melodifestivalen? Den var grym att springa till!

Hör sen ;)

Äntligen fint väder!

God Morgon!

Idag är jag ledig som alltid på fredagar. Så jag ska faktiskt vara hemma hela dagen. Till Lunch tänkte jag dra ut och springa för det är första dagen som jag är hemma när det är plusgrader. Fast jag är ju inte riktigt frisk än men jag kan inte hindra mig. Jag har ju längtat så mycket efter att få bara dra ut och rensa tankarna.


Veckan har verkligen varit superbra. Förkylningen har ju inte gett med sig och jag har fått ont i ryggen. Men det är inget som betyder något när det är så fint väder och jag gör så mycket roligt. Har tränat hela veckan och umgåtts med Johanna och Carro.

I onsdags hade vi Kick Off inför praktiken i skolan. Vi fick bullar och lite sånt. Efter det åkte jag till Chillerska som har blivit mitt nya hang out. Haha! Nej men Carro går ju där och jag har hjälpt henne med hennes idrottslektion som hon ska hålla i. Tydligen så hade några nazister varit där på morgonen så Carros kompis hade hämtat massa flygblad om anti rassismen typ. Så vi delade ut dem i alla skåp på Chillerska.
Efter det så dansade jag ju salsa. Det var en trist lektion med bara massa repetion så jag var inte med så mycket utan jag satt ute i soffan och pratade istället.

I torsdags var det sista dagen i skolan för min del på 7 veckor. SKitskönt fast lite hemskt också. Men på Måndag börjar praktiken i Mölnlycke så alla som vill får gärna komma och hälsa på tycker jag. Det ska faktikst bli jätteroligt att praktisera där. När jag ringde igår var hon som svarade jätteglad och trevlig. Så det känns verkligen bra!


Nu lockar elljusspåret och det vackra vädret!


Hasta la vista!


Måndag

Hallå hallå!

Idag är det Måndag och jag på rätt bra humör. Idag har jag bara varit i skolan och jag hittade en skitsnygg jeansjacka på MQ som jag la undan tills imorgon. Min förkylning börjar ge sig och det känns superbra. Som vanligt kändes det jättekonstigt att inte gå till dansen. Men imorgon ska jag dasa street dance. 
Ikväll är det slappa till hundra som gäller. Har inte några läxor så det är skitskönt. Laddar upp en bild på den nya söta valpen.

Så söt så söt!

Usch nu har jag blivit riktigt sjuk. Men jag måste orka mig igenom dagen. Vi ska ju ut ikväll. Jag har haft feber hela netten men nu har jag tagi en Ipren så nu känns det bättre.

Middagen igpr gick bra. Det var trevligt och det kändes bra att min syster och hennes man är så positiva till att jag ska åka till USA. Till skillnad från vissa andra. Jag fick den fjärde boken i Twilightserien så nu ska jag bara köpa den tredje. Jag fick även 500 kr och för några veckor sedan fick jag ju Hummeltröjan också. Så jag är ganska nöjd. Om ungefär två veckor ska vi ha en till middag och då blir det mer presenter.

Mamma hämtade mig efter middagen. Jag ville ju träffa valpen så det var därför jag åkte hit. Den är verkligen jättesöt och mycket mindre än vad jag trodde. Det första den gjorde var att kissa på min fot. Väldigt trevligt tycker jag. Jag ska ladda upp lite bilder någon dag hade jag tänkt.

Nu ska jag ta det lugnt och titta på reprisen av Lets Dance och bara slappa.

ciao!

Hur kommer det att bli i USA?

Det har verkligen inte känts som att det är min födelsedag idag. Jag är brukar alltid vara på jättebra humör mrn inte idag. Jag är sjuk,trött och kan knappt prata. Men nu när brandlarmet sattes igång så blev jag på lite bättre humör. Det låter asdumt men grejen är den att varje gång pappa ska ha middag så gå allitd larmet igång. Det har liksom blivit lite av ett skämt i våran släkt.

Nu har jag precis sminkat mig och kan slappa resten av tiden som jag väntar på att min syrra med familj ska komma. Kom jusst på att nästa födelsedag kommer jag att fira i USA. Undra hur det kommer att bli? Tänk om det blir görtråkigt. I USA är det väl inte alls speciellt att fylla 18? Eller?

Aja nu ska jag fortsätta titta på Mysteriet på greveholm en stund.

14 Mars

Tjollahopp!

Vet ni vad det är för dag idag? Jo det är min födelsedaaaaag. Haha! Vaknade imorse vid halv 11 eller något. Hade sjukt ont i halsen så jag gick ner och gjorde te med en gång. Nu måste jag duscha och städa lite grann. Meeeeen jag orkar inte. Vid 16.00 kommer min syster och hennes familj på middag. Om några veckor ska vi ha en till middag för resten av släkten. Ikväll åker jag kanske hem till mamma för att gosa på valpen som kommer idag. Zorro tänker jag kalla den för.

Igår kväll va jag och åt räkmacka på Gothia. Vi åt inte i baren utan i resturangen. Det var lite dyrare men lugnare.


Love Johanna♥

Tappat rösten

God mogon!

Imorse när jag vaknade upp så hade jag ännu mer ont i halsen. Så nu har jag tappat rösten helt och hållet. Kan inte prata och inte äta. Hur ska jag klara mig genom denna dagen. Ikväll ska jag ju äta räkmacka på Gothia Tower i returangen. Kul att sitta och hosta hela kvällen där.

Men men, jag häller i mig te och hoppas på att det ska bli lite bättre tills ikväll. Ska ju inte vara där föräns vi 19.00. Dum som jag var igår så glömde jag mitt nya linne som jag skulle ha ikväll på Lázár. Så jag får ta ett annat ikväll och joppas på att ingen tar det linnet jag glömt. Köpte det igår så det hade varit surt om någon tog det.

Nu måste jag dricka lite mer te och städa inför imorgon.

Hasta la vista!

Nu börjar det lugna ner sig lite :)

Igår kväll dansade jag ju salsa. Roligt som vanligt var det! Men jag hängde inte med till Oceanen som jag skulle gjort. Behövde plugga och sova. Så det kändes riktigt surt när alla gick från salsan för att gå ut medans jag fick stanna kvar och vänta på bussen hem. Men men, vi går nog ut på söndag eller onsdag. Ska bli riktigt roligt!

Idag hade jga handelsprov och det gick faktiskt bra. Sen var jag med Johanna hela dagen. Vi dansade ju och det gick väl sådär. Men man kan ju inte alltid vara på topp. Efter att Johanna hade åkt hem kände jag att det nog inte var så bra om jag dansade eftersom att jag har blivit så pass sjuk. Så jag satte mig för att titta på Frölundamatchen med Pär. Vi vann!!! Roligt för oss alla men framför allt för Johanna. Haha!

Sitter och lyssnar på en jättefin skiva med dansmusik som jag fick igår. Snart ska jag gå och lägga mig och sova ut riktigt länge imorgon. Känner att allt börjar lugna ner sig nu och det är superskönt. Nu har jag två dagar som jag ska vara hemma och slappa/plugga/fira min födelsedag. Ska bli superhärligt!

Sov sött♥

Har blivit sjuk

God morgon!

Gick upp 9.30 idag för att göra i ordning mig och plugga lite. Börjar ju 13 idag så jag tänkte att om jag pluggar på morgonen så kan jag hänga med bättre på genomgången. Har prov imorgon på samma sak så nu känner jag mig lite duktig i alla fall.

Igår dansade jag Street Dance. Glömde att strecha så nu har jag lite träningsvärk men det får jag leva med. Fick väldigt ont i halsen i går kväl så det första jag ska göra när jag har klivit av bussen är att köpa halstabletter. Eller det kanske jag gör innan jag går på den här hemma istället. Blir nog billigare så. Ikväll ska jag dansa Salsa. Men jag tänker inte gå ut till Oceanen för jag behöver sova lite så det får bli Kåren på söndag isället. Det ska bli superkul att komma till ett nytt ställe. Ska försöka få med Tommy dit också tänkte jag. Just nu rä det bara jag, Carro och High Tech som ska dit.

Nu ska jag åka in till stan och träffa Johanna och Daniella. De ska fika men jag hoppar nog det och umgås bara. Har ju startat en såndär nyttig period igen. Haha! Än så länge har den inte gått så bra men idag..... Då SKA det gå!

Ha en fin dag!

Love Johanna♥

Måndag

Hej i stugan! 

Idag har jag bara varit i skolan. Vi hade vikarie på matten så vi fick gå hem tidigare. Jag åkte med Johanna hem och vi åt fiskgratäng och pluggade. Johanna slog vad om att jag inte skulle äta Samba oelek för 100 spänn. Men jag hällde typ i mig det. Fick jag hundra spänn? Näpp inte ett öre förutom massa ont i magen. Men roligt var det! Längesen jag skrattade så mycket. Johanna blev värsta förvånad över att jag kunde äta så mycket av det. Det är u så sjukt starkt. Sen åkte vi och handlade mat. Johanna såg ut som en liten gullig hemmafru som gick omkring med en kundvagn och plockade varor. och nu sitter vi här och tittar på hockey. Johanna är helt galen och skriker och hållerpå. Galen är hon! Haha!

Ska sova här inatt och imorgon har jag skola, utvecklingssamtal och träning. Är sjukt nnervös inför utvecklingssamtalet. Men pappa skulle inte gå så nu kan inte mamma och pappa bråka något. Haha!


Sov gott :) Bloggar på fredag tror jag ;)

 Love Johanna♥


Snart bär det av in till stan :)

Nu har jag både pluggat, duschat och hängt upp min tvätt. Sminkad och klar är jag också så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 15.50. Jag kommer att vara typ 2 och en halv timma för tidig på dansskolan. Men jag tänkte plugga lite och så finns det så många att prata med så det blir roligt endå!

8 Mars och det snöar!

God morgon!

Här går man upp vid 11 och allt man ser är snö. SNÖ SNÖ SNÖ! Jag blir galen på det! Varför kan det aldrig vara fint vårväder så här års?

Haha aja :) Just nu sitter jag och dricker te. Ska snart titta på reprisen av Lets Dance. Sen ska jag vara duktig och plugga i en timma eller kanske två. Har så sjukt mycket att göra nu känns det som. Efter plugget ska jag åka in till stan för att dansa Tango. Det ska bli roligt! Hoppas att vi får med oss High Tech idag med. Han lär mig så mycket. Haha!

Love Johanna♥


Lördag kväll!

Ååh vad skönt det är med lördag kvällar hemma i soffan. Kom nyss upp ur badet och ska snart göra lite te och titta på melodifestivalen. Härligt med lite tid för sig själv! Denna veckan har verkligen varit stressig och allt har gått så snabt att jag inte ens har hunnit reagera. Plötsligt var det liksom lördag och hela veckan har gått. Det känns lite sjukt faktiskt. Imorgon börjar det ju igen.

Söndag: Tango!
Måndag: Skola och sova hos Ring
Tisdag: Skola, utvecklingssamtal och träning.
Onsdag: Skola, träning och vidare till Oceanen.
Torsdag: Skola, ett svårt handelsprov och träning.
Fredag: Räkmacka på Gothia Tower
Lördag: Min födelsedag! Det betyder släktmiddag och massa firande.
Söndag: Träning igen.

Jag fattar inte hur jag hinner med allt. Mellan allt detta så måste jag ju faktiskt plugga till handelsprovet, svenskaprovet och datornkunskapen. Hur ska jag hinna igentligen? Fast jag gillar när livet är lite speedat. Tiden går så mycket fortare då.


Sov gott :)


Upptagen vecka!

Hej i stugan :) Idag är det lördag och jag såg nyss att jag inte har bloggat sen i tisdags. Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Så nu får jag väll uppdatera min blogg lite hade jag tänkt.

Efter persen på IKEA i tisdags så åkte jag till träningen. Det gick inte särskilt bra men det var okej endå. Jag stretchade riktigt ordentligt efter så träningesvärken som jag hade väntat på kom inte på hela veckan. Vadå skönt?! Jag har fortfarande inte packat upp påsen från IKEA. Så det ska jag göra nu om en stund hade jag tänkt.

I onsdags hade jag skola och sedan träning. Jag dansade salsa och det gick ganska bra. Det var en roligt tur som vi fick lära oss. Efter träningen åkte jag med Tommy och Carro till Oceanen. Ni vet det där stället som vi går och dansar på. Vi dansade jättemycket och det var så roligt. Jag var verkligen på danshumör så det gick lixom bättre än sist. Vi givk vid 23.00 och åkte hem till Tommy där vi sedan sov. Vi hade jättemysigt när vi kom hem och åt mackor med te. Vi pratade massor med Tommys mamma Marika. Hon är asgo!

Torsdagen började ju bra med att jag vaknade upp hemma hos Tommy. Carro skulle börja kl 8 så hon åkte tidigare till skolan medans jag tog det lugnt och åt frukost med Tommy och Marika. Vi hann till och med titta lite på tv och mysa lite. Skönt att inte stressa på morgonen. Skolan började vid 9 och efter det var det ju träning igen. Denhär gången var ju Johanna med och vi dansade Chacha och Samba. Det gick ganska bra. Men det kunde ha gått bättre.
Pär är ju så go så jag var ju bara tvungen att berätta att vi sov hemma hos Tommy. Haha vadå att han tappade hakan? xD Roligt var det!

Fredag! Träffade Johanna inne i stan och vi tog en fika. Köpte en mascara från Qlinique och fikade en stund. Träffade mamma en snabbis och sen åkte vi hem till Johanna. Alex körde oss till ICA så att vi kunde handla inför kvällen. Johanna skulle ju ha födelsedagsmiddag typ. Det var verkligen jätteroligt och vissa av oss blev allt lite snurriga. Jag kan vara stolt och säga att jag för en gångs skulle inte var en av dem. Haha!

Nu ska jag äta och slappa hela dagen.

Love Johanna

IKEA

Usch jag har nyss varit på IKEA. Det var rent ut sagt hemskt. Massa småungar som skriker, jobbigt ljus och dålig luft. Fick huvudvärk så fort jag kom in typ. Vi köpte temuggar och lite kontorsgrejjer. Aja nu är jag hemma och vi har köpt te. Så nu sitter jag här och myser framför Dirty Dancing. Ska snart åka in till stan och dansa Street dance. Jag ser inte fram emot träningsvärken.

Love Johanna♥

Ledig!

God morgon!

Idag är jag tydligen ledig. Eller jag försov mig till första lektionen och den andra är inställd. Härligt! Jag är alltså ledig idag. ELler jag fick en uppgift att göra men den tänkte jag göra lite senare. Har ju nästan hela dagen på mig. Nyss hittade jag en portion ärtsoppa i kylen. Blev väldigt sugen så jag åt faktiskt upp den. Inte ofta man äter mat kl 8 på morgonen. Nu blir det nog film en liten stund. Tänkte se The Wedding Date. Fick den i någon solotidning för ett tag sen. 

Ha en bra dag! 

Långsam dag

♥Hallå där!

Nu är klockan jättemycket men jag är inte alls trött. Eller jagär faktiskt väldigt trött men jag har inte lsut för att sova. Vad gör man då lixom? Ska man gå och lägga sig endå? Nu sitter jag i alla fall i soffan och dricker apelsinte. Mitt te hade tagit slut så jag fick ta av pappas. Det var ganska okej men jag fick rejäl ont i magen av det. Project Runway går på tvn nu också. Tänkte se klart det och sen gå och sova. De gör typ kläder av skräp eller nåt. Typ plastmuggar, dukar, soppåsar och kaffefilter m.m.

Imorgon är det skola och sen har jag träning vid 6. Hej träningsvärk! Förra veckan hade jag så ont att jag inte kunde gå eller ens gå på toa. Skitont gjorde det med andra ord. Denna veckan ska jag strecha både före och efter träningen. Hoppas att det hjälper. Ska i alla fall bli kul att träffa alla människor igen.

Sov sött :)  ♥

Tråkigt!

Jag har så sjukt tråkigt. Funderar på om jag sak öva lite på street dance koreografin. Men jag känner att jag håller på att bli lite sjuk. Så jag vet inte vad jag ska göra. Förut ¨försökte jag göra lite nytta men det enda jag kunde göra var att tvätta så jag gjorde det. Men nu finns det inget kvar att göra. Borde igentligen kännas skönt men det är riktigt tråkigt faktiskt.

Johanna♥

Måndag

Aaaaah när jag startade datorn så hade allt försvunnit. Alla bilder, all musik och allt annat. Den är lika tom som när jag köpte den. Fan också!!! Riktigt irriterad är jag. Men men får väl vara glad över att den startade över huvud taget. Men igår funkade den ju prima nästan bättre än vanligt. Jag blir galen på den.

Igår kväll var det roligt. Fast jag var så sjukt trött så jag orkade inte vara med på hela lektionen så jag satt och pratade med Tommy en liten stund. Kanske hänger med alla till Oce anen på Onsdag. Men vi får se hur det blir med det. Carro följer nog inte med men jag gör nog kanske det. Jag dansade ju tango igår och det gick jättedåligt. Jag orkade inte konsentrera mig och var lite tjurig. Men sen kom Robin in och då blev det lite bättre. Han sa att jag fösökte föra honom hela tiden så då sa han åt mig att blunda och att jag skulle lita på honom. Det gjorde jag och så gjorde vi lite övningar medans vi dansade. Tror det hjälpte ganska mycket faktiskt.

Idag har jag varit väldigt trött men det har varit en ganska okej dag. Det första Johanna gjorde var att bjuda mig på en vaniljlatte. Sen hade vi bild men gjorde en uppgift som vi fick gå ut på stan och göra. Vi tog en frukost och gjorde uppgiften. Efter det hade vi matte. Jag upptäckte att jag låg väldigt långt efter men jag pratade med Linda och hon visade vad jag skulle göra. Så nu får jag plugga lite extra denna veckan. Men Robin har ju lovat att hjälpa mig med matten. Haha!

Nu ska jag slappa resten av dagen. Mår inte alls bra faktiskt. Jag vet inte vad det är men jag mår allmänt dåligt. Har hänt lite saker också.

Love Johanna♥

Söndag

Sitter hemma hos pappa nu. Kom hit vid 12 och fixade mig lite. Ska snart åka in till stan för att träna. Det blri foxtrott, bugg, vals och tango. Ikväll kommer Carro även att träffa dendär killen som va på tangong förra veckan. Haha undrar vad hon tycker om honom. Inte för att jag bryr  mig så mycket.

Imorgon börjar skolan igen. Trist som fan faktiskt. Men snart är det Tisdag och då ska jag dansa igen så veckan kommer nog att gå fort.

Hasta la vista♥


RSS 2.0