Jättehärlig dag vid havet!

Hallå denna underbara sommarkväll!

Kom hem från Saltholmen precis :) Hade en jättetrevlig dag med lite folk. Vi kom dit vid halv ett tror jag och så gick vi och la oss högt upp på en klippa. Jag med min höjdskräck fick påminna mig själv om att andas. Men men det gick bra och jag ramlade inte ner och dog. Har blivit härligt brun också. Mer än förut i alla fall.

Jag åkte faktiskt hem direkt efteråt. Igentligen skulle jag ju dansa. Men mina ben var helt slut över att ha klättrat omkring på klipporna hela dagen. Ska ta och duscha och sen slappa hela kvällen :)

Sommardag med sol och bad!

Jag spenderarde min kväll igår på Liseber och dansade salsa. Jag hade jätteroligt och även fast jag fick skämmas lite så kändes det ändå bra. Det gick lite för mycket skitsnack så det var ju tråkigt men jag är som man säger.... åh vad heter det? Det som Sverige sa att de var i Andra världskriget? Aja det belv mer dans igår än vanligt och när jag kom hem och hade gått och lagt mig hade jag jätteont i mina knän så jag hade väldigt svårt för att somna.

Anledningen till att jag skriver så tidigt på morgonen är att Sara jöd med mig till Vargön med hennes kompisar och Agnes. Så kl 10 tar jag bussen in till stan för att åka till Saltholmen. Ska bli superhärligt! Men även jag som aldrig har brännt mig i sverige är lite rädd för att göra det idag. Även fast jag har solat lite nästan varje dag. Aja jag får väl ta det då. Ikväll blir det ännu mer dans på Liseberg. Massa massa bugg!

Hasta la vista!

R.I.P Michael Jackson

Jag kan verkligen inte tro att det är  sant. Michael Jackson är död! Han är ju typ den kändaste popstjärnan någonsin. Detta var verkligen inte något jag väntade mig eftersom att han skulle ha spelningar i London snart. Stackars hans barn som får leva utan pappa.

Snacka om att det kommer hållas månag minnesstunder och sånt nu.

Spaning på stan

Åh vilket härligt väder det är ute! Perfekt väder för att bada. Men idag upptäckte jag att min bikini var för stor. Då hade jag världens tur som fick tusen kronor av en släkting för att jag ska åka till USA. Så om några timmar ska jag åka in till stan och kika lite. Det får bli både en bikini och en baddräkt för i USA är det tydligen bra om jag har en baddräkt.

Ikväll ska jag dansa bugg på Lisebeg. Ska bli jättemysigt men det kommer bli otroligt varmt. Carro kommer dit och förhoppningsvis någon mer som jag känner.

Nej nu kallar duschen. Ska ju snart åka in till stan :)

Sommarmys med alla kompisar :)

Nu känns det verkligen att sommaren har kommit. Grillfesten som jag hade hemma hos mig i Sjövik igår blev verkligen jättemysig och supertrevlig. Vi var femton tjejer som åt mat och pratade massor. Efter ett tag gick vi enr till sjön och alla gick hem ganska tidigt. Men det betydde verkligen jättemycket att alla ville komma. Det blev massa kort och bra musik.

Jag har ju tre olika datum med resor till USA. Ett av dem ska jag åka. Så idag räknade jag ut hur lång tid det var till första datumet och det var bara 29 dagar kvar! Förstår ni hur sjukt fort tiden kommer att gå?! Jag njuter verkligen varje stund jag har med mina kompisar just nu.

NU ÄR DET SOMMAR OCH JAG SKA HA DET SÅ SJUKT ROLIGT!

Plannerar min grillfest :)

Nu har jag piggnat till lite och Get rich or die trying. Samtidigt planerar jag inför min grillfest som jag sak ha på tisdag. Det blir bara ett gäng tjejer och än så länge är vi 10 st med det kommer nog ungefär 15 tror jag. Ska bli superroligt! Så imorgon åker jag hem till mamma för att städa och sådant innan. Kommer att vara ensam hemma och det hatar jag. Men men vad gör man inte för att få ta hem lite folk på en sommarkväll? Så nu sitter jag och planerar lite överraskningar och sådant till festen.

Åh vad roligt det kommer att bli! :D

Midsommarafton

Hallå i Stugan!

Midsommarafton blev så sjukt mycket bättre än jag förväntat mig. Först åkte jag ju hem till min syster på Onsala och dansade runt midsommarstången och åt jordgubbar. Sen fick vi jättegod mat och ännu mera jordgubbar.

Efter middagen i Onsala körde pappa mig hem till Johanna på Särö. Vi grillade och myste lite med Micka och Svanå. Sen framåt kvällen kom Madde och hennes kille Anthon. Då gick vi ut till Johannas bror och satt med honom och hans kompisar.  Vi satt vid en eld och snackade lite med folk. Mysigt!

Sen gick vi till havet för Johanna ville bada så jag och Micka följde henne dit. Vi somnade aldrig innan vi skulle åka hem imorse så jag och Johanna tog en mysig frukost medans alla sov.
Kom hem vid 10.30 och somnade med en gång och sov till kl 18. Damn vad jag var trött!

Så i stora drag var min kväll jättebra. Men jag hade ju verkligen inga förväntningar heller och det är då det brukar bli som bäst :)

Love Johanna

The day before the Day!

Nu är det dagen innan Midsommar. Om några timmar är det den stora dagen. Om jag ska vara ärlig är jag inte alls pepp för att fira med släkt och vänner. Först ska man ut och springa kl 8 på morgonen för att sen göra sig snygg inför middagen med släkten och förbereda sig om att man ska vara middagens hela samtalsämne. Sen ska man snygga till sig lite till för att åka till vänner och festa. I mitt fall ska jag bara grilla och mysa med kompisar. Men jag är verkligen inte alls taggad.

Det är liksom en helg som man har massa förväntningar på men så blir det inte alls som man har tänkt sig. Ungefär som jul!

Om jag skulle åkt ut till skärgården till en stor fest där det fanns massa folk jag inte kände och där man verkligen kunde ha roligt så hade jag nog sett fram emot denna helgen.

Men ärligt talat så vill jag bara stanna hemma och dansa med vänner som vanligt. Eller kanske skriva massa listor på vad jag ska ha med mig till usa.

God natt!

Mysigt med böcker när det regnar

Usch det är så tråkigt väder ute! Jag vill ut och springa men det blåser så mycket så jag sitter inne med musik och en mysig bok. Jag har kommit in i en såndär period när jag läser mcyket. Det händer alltid på sommaren hos mig. Så om jag itne har något annat för mig sitter jag gärna och läser en bra bok. Så jag tänkte gå upp llite tidigare imorgon och springa innan jag åker vidare till släkten .

You have to make the way you want to go!

Asså det här med kärlek är så konstigt tycker jag. Ena stunden är man lyckligast på jorden och har massa fina drömmar och i andra är man bara deppig. Bläää för kärlek! Så känner jag just nu! Aja det var längesen jag bloggade nu. Men jag gör det ju mest för min egna skull eftersom att jag gärna vill skriva dagbok men det är så tråkigt så jag bloggar istället. Hade gärna dragit ut och sprungit nu. Men klockan är så mycket så jag vågar nog inte det. Får blir imorgon bitti istället. Jaha nu är det bara ungefär en och en halv månad kvar tills jag drar till staterna! Ska bli sjukt spännande att stå på egna ben i ett helt okänt land :)

Flashbacks....

Usch jag gick nyss in på Lázárs dansskolas hemsida. Det var nog det dummaste jag kunde göra. Alla känslor bara kom med en gång. Året som har gått kommer i snabba bilder och jag tittar tillbaka på sista danselktionen jag hade. Jag stog inne vid receptione. Pär var inte där och jag mindes alla roliga stunder jag har haft detta året. När jag och Carro satt och pratade med Pär sena kvällar. När vi dansade och njöt av musiken. När vi skrattade så att tårarna rann. När jag gick till bussen så började jag att gråta. Jag har nog alldrig gråtit så hysteriskt. Jag ringde Carro och hon hjälpte mig och stog där för mig och sa att allt skulle ju faktiskt finnas kvar när jag kommer hem igen.

Nu börjar det verkligen kännas att jag ska åka. Det är ungefär två månader kvar och tiden går så fort. Jag vet att jag kommer ha sjukt roligt där och att jag kommer växa flera år i min mognad och allt. Men endå kan jag inte sluta tänka på vad jag missar här. Jag kommer inte kunna ringa Johanna när jag vill bara för att snacka och jag kommer inte kunna få ta den där latten som betyder så mycket bara för att jag dricker den tillsammans med henne.

Men jag kommer tillbaka. 18 år och vuxen! Då Johanna, då sjutton ska vi ha roligt! Vi ska göra allt som vi har pratat om och vi ska LEVA vi ska leva livet ur oss!

Det kommer att kännas som att jag har flyttat hemifrån!

Åh det var så länge sedan jag bara var hemma en Lördag. Så idag när det är Lördag coh Nationaldagen ska jag fira det med att bara slappa. Jag ska äta hemmalagad Pizza, titta på film, sitta vid datorn och kanske ta ett bad. Fast lite duktig har jag varit också. När jag var hemma hos Jessica förra veckan blev jag så inspirerad att hålla det städat och fint hemma i garderoben och på alla andra ställen så jag har faktiskt städat.
   Just nu är det väldigt rörigt hemma för vi håller på att renovera både lillstugan och vårat hus. Så till sommaren ska jag bo i lillstugan medans pappa gör iordning min övervåning. Ska bli mysigt!

älskar liseberg!

Hellu hellu!

Igår var jag och dansade på Liseberg. Foxtrott och bugg. Damn vad svenskar har moves asså! Sexy Sexy! Haha!

Dansade flera danser på raken med samma killar. Allt var så bra. Jag önskar att hela livet vore som i den stunden som när jag dansar. Att jag var lika lycklig, att allt kändes så lätt och att inget kan krossa mig. Varför kan det inte alltid kännas så?


Carpe Diem

Oh damn vad länge sen det var jag bloggade nu! Jag har verkligen haft fullt upp. Hela helgen har hag festat/dansat och solat massor. Nu är det redan onsdag och ikväll ska jag och Carro gå på Liseberg och titta på dansabandet Black Jack och dansa lite bugg tänkte vi. Innan tänker jag ta med mig lite annanas och sätta mig på biblan inne i stan och plugga. Har massa inlämmningar tills imon och prov.

Tog första doppet i Måndags. Jag var med Ring på Särö och badade i havet. Sen pluggade vi på klipporna. Oj oj oj nu är klockan jätte mycket måste dra till skolan!

Bloggar imorgon igen tror jag :)

Hasta la vista

RSS 2.0