Love Dirty dancing!

Kom nyss hem från Mälndal där jag var på middag. De bor så himla fint med jättefin villa, grymmt fin trädgård med pool och grejer. Verkligen ett drömhus när man är sådär 50 och gillar att pyssla omkring i huset och göra fint.
Alla kommenterade mina Hilfigerskor och min nya frisyr och de tyckte att det var jättefint. Man blir så glad. USA var ett stort samtalsämne under kvällen också.

När jag kom hem såg jag att Dirty dancing 2 kommer klockan 21 på 5an. Jag som är helt kär i den filmen. Fast det kanske inte är så svårt att förstå eftersom att jag själv dansar sådär :) Åh vad glad jag är! Hela dagen har kännts som att det är min födelsedag!

Ledig idag!

Oj vad skönt det är att vara ledig! Tänkte dra ut och springa efter att jag hade vaknat men jag låg kvar i sängen och slappade istället. Man ska ju faktiskt vila en dag innan man tränar igen så det var väl ganska bra endå. Gick och la mig sent igår så jag var så trött i morse.

Idag ska jag göra mig iordning för att sen åka till Mölndal på middag. Problemet är bara vad jag ska ha på mig. Jag vill ha mina kilklackar men man vill ju liksom inte vara för..... Åh vet inte hur jag ska beskriva det! Aja huvudsaken är att jag blir fin i håret! Haha!

Nu måste jag verkligen duscha men jag kommer aldrig iväg!


Nu somnar jag snart

Nu har jag precis kommit hem från salsan. Det var jätteroligt idag och alla har kommenterat mitt hår. Alla utom Marcello som påpekade att jag hade byxor på mig och att det gjorde så att jag såg äldre ut. Sen efter en timma ungefär så sa han att jag såg vuxnare ut. Från ingen stans kom det. Lektionen var i alla fall rolig coh jag fick höra att vi ska ha avslutningsfest den 30 på Rio Rio. Superkul!

Nu måste jag sova för imon ska jag springa och gå på middag :)

Det är så härligt att springa!

Idag är det tisdag och vi fick sluta efter nationella i matte. Så nu är jag hemma och ska först springa och sen åka till Mölnlycke för att hämta några papper.

Igår var det dansuppvisning i Lisebergshallen. Jag var jättelugn hela dagen men ungefär en timma innan vi skulle vara där så började nervositeten komma. En kvart innan det skulle börja var jag dönervös. Jag hittade inte Carro och inget gick rätt. Då såg jag Sara och bara kastade mig över henne och sa att jag var jättenervös. Då berättade hon om hennes första uppvisning och mina tårar började komma. Men som tur var började jag aldrig gråta helt. Men oj vad jag skakade. Jag trodde inte att man kunde vara så nervös. Sen var det bara att gå ut till den fullsatta publiken och dansa. Helt själv, utan partner och allt. Det gick i alla fall ganska bra och när jag skulle dansa latin så var det helt okej. Då har jag ju en kille brevid mig som hjälper mig.

Om en stund ska jag ut och springa när jag har smällt min mat. Sen blir det att hoppa in i duschen och åka till Mölnlycke. Tur att pappa kör mig!


Ensam hemma :)

God Morgon!

Idag är jag hemma hos mamma och passar valpen. Mamma och lennart är i Ullared och shoppar. Just nu sitter jag och väntar på någon tjej som skulle komma på förmiddagen för att lämna lite saker. ´Vill bara att hon ska komma så att jag kan dra ut och springa. Fast igentligen vill jag inte springa. Det är så mycket backar här. Funderar ¨på att göra det på torsdag istället. Är ju ledig då och hemma hos pappa.

Göteborgsvarvet!

Hallå hallå!

Idag har det varit en bra dag. Fast jag försov mig en timma på morgonen men vad gör det en lördag lixom. Träffade Johanna i stan och tog en fika, provade massa klänningar och tittade på Göteborgsvarvet. Igår lovade jag Lennart att jag skulle vara med där när jag kommer hem från USA. Haha lyckat! Jag som inte ens orkar springa hela 2,5 km. Aja i veckan köpte jag faktiskt ett par tights från Nike som jag ska ha och springa i. Jag brukar ju springa på sommaren när inte dansen är. Så tomorrow början springsäsongen för min del.

Just nu håller jag på att ladda ner massa bra musik. Det har blivit för lite av det på senaste tiden.

Nu är snart Maj slut. Då är det bara två månader kvar tills jag åker. För ungefär en vecka sen när jag skulle få en lapp om att fortsätta dansen och jag sa att jag inte behövde någon. Då blev det lixom verkligt. Hela denna veckan har kännts lite jobbig. Det är ju så många danslektioner som det var den sista lektionen för terminen. När alla säger att de ska fortsätta blir jag så ledsen. Jag kommer ju inte att komma tillbaka föräns om ett år.

Aja nog om sorgligheter! Jag har klippt av mitt hår! Det går ungefär till axlarna. Så nu vet ni det!

Hasta la vista!

Would you be happier if you let me go?

Idag är det en sån där dag som man bara vill gå och lägga sig under täcket hela dagen och sova. Morgonen började också dåligt med att jag inte hittade några rena kläder som jag ville ha. Det var kallt ute och jag kunde inte bestämma vilken jacka jag skulle ha och jag var allmännt grinig.

Men nu är jag äntligen hemma och ligger på soffan pch myser. Ikväll ska jag bara titta på Färjan och sova. Ska bli skönt!

10 Maj, Datumet jag kommer minnas!

Åh vilken helg det har varit! I fredags gick jag ju på Rio Rio med Jessica, Carro och Robin. Vi dansade och hade det trevligt. Fast vi gick ganska tidigt vid ett och satte oss på Tin Tin ocg fikade lite. Kom hem vid 3 och somnade med en gång, Resten av helgen så har jag faktiskt bara sovit och tränat.

Nu är jag äntligen hemma hos pappa och i morgon börjar skolan igen.

Det regnar som sjutton ute!

Det går verkligen långsammt at göra sig i ordning idag. Orkar bara göra en liten sak och sen blir jag trött. Dessutom måsste jag vänta på att mina kläder ska bli torra. Seegt! Nu har jag ungefär exakt en timma på mig att bli klar.

Idag  regnar det jättemycket så jag sak faktikst ha mina nästan oandvända gummistövlar. Köpte dem för att vi skulle på klassresa i 6an och hade dem typ en gång där. De är röda och är från Esprit så de är faktiskt ganska fina.

Rio Rio :)

God Morgon denna fredagmorgon :)

Inatt vaknade jag av att jag grät. Det sjuka är att jag inte minns vad jag drömde om. Jag mår ju inte så jättebra så det är väl anledningen till alla konstiga drömmar jag har haft sista veckan. Trots allt har jag tränat hela veckan och ska gå ut ikväll till Rio Rio och dansa. Ska bli roligt i alla fall! Nästan alla danskompisar jag känner ska med!
Sover hemma hos Carro inatt. Det är så synd att man inte kan ta bilder när man dansar för jag har ju liksom alldrig några bilder från själva festen och alla som var där.

Ikväll kommer det i alla fall bli roligt! Ska åka till Carro vid tre först. Sen ska vi göra oss i ordning och åka så att vi träffar alla vid 22. Nu kom jag nyss på att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig. Högklackat ska det bli!

Comin around

I'm here and I think of you,
yes I do
baby I can't forget you
can you feel it too?
now that I love you
do you love me too?
It's so complicated
tell me why
I know that I can't make it
as time goes by
and why won't you give me
just another try?
Speak to me darling
all my dreams are falling down
now that I need you
I'll never be
what you want me to be
you're not comin' around,
you're not comin' around.
This love that I'm feeling
it's what I feel for you
or am I just dreaming
oh, it can't be true
I want to know now
is it hard for you?
would you be happier
if you let me go?
and I will find my anchor
think you oughta know
I just can't stop loving you
you won't come back for more
so please
Speak to me darling
all my dreams are falling down
now that I need you
I'll never be
what you want me to be
you're not comin' around,
you're not comin' around.
Speak to me darling
all my dreams are falling down
now that I need you
I'll never be
what you want me to be
you're not comin' around,

you're not comin' around.

Alla dessa måsten!

Denna dagen har gått fort. Jag fick åka hem en halvtimma tidigare från praktiken och det var jätteskönt. Hade så sjukt ont in ryggen och fötterna! Träffade Martin på bussen så vi pratade lite om allt och ingenting.

Jag har gjort massa saker sen jag kom hem:

Hängt upp tvätt, tvättat, läst igenom ett frågehäfte, målat naglarna och jag har inte ens varit hemma i en timma.

Nu ska jag bara hänga upp mer tvätt, packa träningskläder och duscha. Ikväll ska jag titta på Färjan 2 och sedan sova en djup och härlig sömn.

Söndag kväll

Hej i stugan!

Sitter i soffan framför Wipeout med en kopp te och katten hos mig. Nu har söndagen rullat iväg och imorgon är det Måndag. Det betyder att det snart är onsdag och bara jag vet avd som händer då. Haha!

Just nu blev jag på städhumör så jag kanske plockar undan här lite innan jag går och lägger mig. Väldigt vad jag har blivit pedantisk på senaste tiden! Haha jag som alltid har haft det stökigt i hela mitt liv.

Aja sov sött mina änglar där ute!

I wanna feel love love love!

God Morgon!

Jaha då är det åter igen söndag. Det blir ingen träning idag. Måste åka hemm till pappa och tvätta inför veckan och lite sådant. Mamma kör mig som tur är för jag orkar inte åka buss. Så nu måste jag städa mitt rum för att kunna åka iväg. Kan ju inte lämmna det hur som helst.

Asså det är inte klokt vad allt kan kännas bra ibland! Vill bara att det ska bli onsdag igen av någon speciell anledning....

Oh man, I have easy to fall in love!

Nu sitter jag hemma hos mamma. Hade en trevlig valborg med Johanna på träningen och sedan hemma hos Cilla. Kul att se Tildas pojkvän! De var så söta tillsammans.

Kom hem igår och var stolt över att vara en av få som inte var bakis. Drack inte en droppe på valborg! Vi kom ju sent och så, så det var liksom ingen mening. Men jag hade minst lika kul endå. När jag kom in genom dörren till mamma så fick jag höra "hallå lusen!". Haha så nu kallar alla mig det här hemma. Undrar varför?!

Idag borde jag igentligen ligga ute och sola. Tror att jag ska göra det efter att jag har skrivit inlägget. Jag vill vara lika brun som en viss person som just nu är i mina tankar 24/7.

Näpp nu kallar solen och gräsmattan!

RSS 2.0