Yes!

Tja!

Om en stund kommer Ring hit och vi ska färga håret på varandra och lägga ansiktsmask. Vi blir helt ensamma hela dagen med min lilla vovve (eller stora) och så ska vi mysa hela dagen. Ikväll ska vi gå på opran och se en fransk opera, dricka vitt vin och äta laxsmörgås!

Jag har faktiskt redan varit så duktig att jag har gjort två läxor som ska lämnas in om ett tag :) Dagen börjar bra och kommer sluta bra!


18/2

Min pappa har fått världens bästa jobb. Det bästa är att jag får hjälpa honom och så ska vi dela på vinsten sen. Det vi ska göra är att baka bullar till Dr. Oetker. Det är ett företag som säljer typ baksaker typ sånt som bakpulver m.m. Erkänn gött att stå hemma och baka och få pengar för det! Moahaha! Så nu är min pappa iväg för att handla lite.

Idag kom min bok som jag beställde härom dagen.  Elsas mode heter den och handlar om en tjej som bott i NYC ett tag men som flyttar tillbaka hem till Sverige. En typisk "johanna-bok".



En låt som jag lyssnar sönder just nu är Coming to terms - Carolina Liar.  Sjukt bra låt!

Ciao!

Plugg

God Morgon!

När jag vaknade idag så bara kände jag för att vara duktig idag. Så med en gång gick jag upp, tvättade och åt frukost. Fastnade i datorträsket men ska snart dra mig ur för att gå och duscha. Efter det ska jag plugga! Matte B. Hata matte B. Men det måste göras så att jag förhoppningsvis klarar provet vi har på måndag.

Hade behövt städa också men nu får jag inte vara för ambitiös. Kan ju inte ändra på mina gamla vanor :)

Ciao!♥

Det blir en lång vinter

Sitter här med en kopp varm choklad, tittar ut på snön som långsamt dalar ner mot marken och bara myser. Nu har jag ändrat designen på bloggen. Blev ganska nöjd faktiskt. Beställde nyss en bok på bokia.se. En bok som jag velat ha ett bra tag men inte tagit mig i kragen för att köpa. Men nu när jag hade så tråkigt så gick jag ut på nätet och klickade hem den. Den ska komma inom fyra dagar.

Ciao!

V.7

Andra dagen på lovet. Vad händer idag då? Det vet jag inte. Pappa sa att han skulle väcka mig tidigt för att vi skulle göra något. Men jag vaknade av mig själv 11.20. Vill gå på bio. Ring är i London och jag saknar henne då vi inte setts på en hel vecka. Sitter och lyssnar på Laleh och undrar vad jag ska göra här näst. Ta mig i kragen och plugga matte, tvätta och städa. Eller helt enkelt skita i allt och slappa framför tvn, ta ett bad och vara allmänt lat. Kanske göra om designen på bloggen?

Sportlooooooov!

Nu har sportlovet dragit igång! Fast mitt lov har varit sen i onsdags efter som att jag blev magsjuk. Har levt på nyponsoppa i tre dagar. Men nu är jag frisk och fit for fight igen. Denna helgen är jag ensam hemma hos mamma med hunden. Mamma och Knut är i Riga och shoppar.

Igår var jag på Törnrosa med Anton. Den var jättekonstig och handlade inte alls om någon törnrosa utan om några människor som födde ägg istället för barn typ. Fattade ingenting!

Om en stund kommer Anton och Blom hit och jag har varit duktig och bakat kladdkaka! Haha! Ikväll kommer Anna och Daniella hit och myser med mig framför Melodifestivalen. Det blir mys!

Ciao!

Livet leker!

Idag ahr jag varit ledig hela dagen! Skönt!

Jag har varit hos frissan och klippt håret så nu känns det alldeles fräscht och fint. Luktar ananas gör det också.

Imorgon ska jag titta på en danstävling med min underbaraste Carro. Vi har två-årsdag imorgon! Så det ska vi fira med att ha en Johanna-Carro dag tillsammans. Blir jättemysigt!

Ciao!

RSS 2.0