Äntligen!

Jättelängesen jag bloggade nu - So here we go!

Massor har hänt sen sist. Först och främst så blir det ingen 18-årsfest för min del eftersom att jag ska vara så envis och börja tjaffsa med mamma. Så jag sa att jag inte ville fira över huvud taget. Det blir väl utgång med ett gäng kompisar istället.

Jag har varit hos mamma i nästan två veckor. Men när mamma kom hem med en överraskning - nämligen min mormor - fick jag nog och åkte till pappa.

Imorgon börjar dansen igen! Jag är sjukt taggad men faktikst lite nervös inför hur det ska gå. Min kondition är ju på lägsta nivå efter jul och ingen träning på två månader.

Med dansen börjar pluggandet. Jag och Amanda ska ha biblioteksdagar varje tisdag och onsdag. Duktigt!

Livet leker

Party party!

Nu är datumet satt för min 18årsfest! Den 13 Mars blir det fest hemma hos mig i Sjövik. Kommer bli superkul! Nu är det bara att planera för fullt :)


Myyyys!

Idag har jag haft en riktig lyxdag! Vaknade av mig själv kl 9. Låg och drog mig en stund. Åkte in till stan för att shoppa och gå till skolan. Åkte hem tog ett bad och målade naglarna. Nu är det dags för att kika på Färjan och sedan veckand höjdpunkt Lets Dance!

Livet leker!

Just happy!

Lovet bara rusar fram! Men endå tycker jag att det ska bli rätt kul att börja skolan igen. För jag har insett att nästan vad jag än gör så är jag alltid glad. Visst är det bra? Antagligen är det för att jag bara umgås med kompisar som gör mig glad. Tänk vilken inverkan mina vänner har på mig.

Idag ska jag åka in till stan för att fika med Kusin Vitamin Madde. Det blir mysigt! Vi ses ju inte så ofta.

Imorgon kommer Fam. Lind från Sthlm. Självklart får jag inte missa säsongsstarten av Lets Dance. Hela helgen har jag fullt upp! Sen börjar skolan.

Nu ska jag dra mig in till stan!

Bättre sent än aldrig!

Nyår, nyår nyår! Vart ska jag börja? Har inte orkat blogga efter nyår, men nu gör jag det! Träffade Amanda inne i stan för att åka hem till Anton och förfesta lite. Vi skålade i Champange och hade det mysigt. Efter ett tag drog vi till festen där vi dansade, åt, drack och hade det underbart roligt. Träffade en hel del av Antons släktingar och vid kl 4 på morgonen blev vi hämtade. Då var jag rätt död kan jag säga. vi låg och babbalade en stund men sen däckade jag direkt. Dagen efter var man ju helt död så vi gick och käka lite pizza och hängde hemma hos Anton.

Sammanfattningen av nyår: Jag hade jätteroligt och det var en väldigt anorlunda nyår!



Förfest hemma hos Anton :)

RSS 2.0