Seegt!

Jaha nu sitter jag här på centralen och väntar på Olivia. Känner mig skitluffigsom sitter här så jag går nog till ett café snart tror jag. Men fick inloggningsgrejen av en gammal tant så jag behövde inte betala nåt :P
 Slutade vid 11.40 förutså då gick jag hit en stund. Vi har haft en lååång genomgång av massa information. Vi körde flörtleken och massa andra lekar oxå xD Tog oxå en latte inne på NK på rasten. Det får INTE bli en vana!!! PÅMINN MIG OM DET!!! Det blir ju väldigt dyrt i längden. 
 Olivia kommer om typ 40 min :O vadfan ska jag göra då? ännu mer latte kanske? haha! Hon måste komma nu för jag börjar bli nervös inför imon :S haha:P Jag ska ska sova i robins systers rum tydligen. Och jag måste dra hem vid 11på morgonen. Pinsamt å gå upp när han föräldrar är hemma :O!

Haha aja Bye Bye!

vart börjar man? :S

Nu står jag här och försöker packa tills imon eftersom att jag ska till mamma. Och på Lördag ska jag på fest hos Robin.
 Det är helt omöjligt... Jag vet inte vart jag ska börja. Det är så mkt jag ska ha med mig. Mest småsaker desutom.  Ett hårspänne hit och en sko dit jag blir ju helt galen! det blir ju inte bättre av att jag ska gå till skolan imon och inte vill ha så mkt saker med mig. Jag ska iofs bara va i skolan i 3 timmar men man vill ju inte släpa runt på en stor väska :S Vad fan gör man?! Jag har ju som alltid skrivit en lista på vad jag ska ha med mig annars så glömmer jag ju hälften :P men det hjälper verkligen ingenting i detta läget eftersom att jag inte vet vart jag ska börja :O:S Några råd kanske?

Ciao!<3

Sälj på Stan!

Kom nyss hem från skolan. Det har vart en bra dag.
 Vi fick i uppgift att gå i grupp och sälja massa saker som lärarna gett oss. Det var b.l.a en servett och en julgranskula. Inte spec lätt att sälja men vi lyckades. Vi ålde servetten för 20 kr!! Och en bok som man kunde få gratis från västtrafik sålde vi för 70kr!! :O vi fick totalt ihop 230 kr :)
 Fick ickså min klass idag. Jag ska gå i 1A och fick nog en ganska bra klass. Bara en av bratskillarna går i min klass så han kommer säkert att byta klass. Fick inte dom bästa lärarna men det är okej.
 Jag fick nästan alla jag önskade så det är jag nöjd med.
 Imon ska vi ha ännu mer lekar för att lära känna varandra. Vi går bara 2 timma imon :) gött!! Så efter skolan ska jag stanna kvar i stan och vänta på Olivia i 3 timmar :/ Skittråkigt! Men ska kanske luncha med några kompisar. Och sen åker jag hem till mamma och sover där en natt.
Ikväll ska jag ut och springa med Louise tror jag :) Det ska bli skönt! Då försvinner alla tankarna som går runt hela tiden.

På lördag fyller Sara år och jag vet inte vad jag ska köpa till henne :S Fast jag kommer nog på en överaskning till henne. 
 Jag tycker det är så tråkigt att köpa en sak det är mkt roligare att öra något tsm så jag tänkte hitta på nåt sånt :D

Ciao!


Tom & förvirrad

Jag känner mig helt tom... Vet inte om jag vill eller inte vill. Ska jag ta chansen? eller ska jag vänta tills efter gymnasiet?
 Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. När jag tänker på det så känner jag mig helt tom. Det är som att det inte finns något i mitt huvud :S vad gör man? 
 Antar att jag borde prata med någon. Men vem? Det är ju inte alla som fattar.
Jag har det bra nu ska jag verkligen ge upp det då?
 Jag har alltid lärt mig att man ska avsluta det man har påbörjat så fort som möjligt. Om jag åker så gör jag ju inte de :S
Är jätteförvirrad och vet inte alls vad jag ska göra.

Åka, Inte åka, Åka, Inte åka......jag vet verkligen inte. Och tiden stannar ju inte precis. Jag måste bestämma mig. Men tänk om jag ångrar mig? vad gör jag då? Vill jag verkligen leva med det isf?

Aaaah jag blir galen :S

Att ingenting ska gå rätt för mig :O

Jösses vad allt kan vara krångligt ibland! :O Idag har jag ju tagit ledigt från skolan för att gå till läkaren. Men när jag kommer dit så säger dom att jag ska till skötreskan och kolla synen och blodtrycket bara. Jag som trode att jag skulle gå till läkaren och få alla papper ifyllda. Men ist får jag en annan tid nästa vecka. Så jag får ta ledigt från skolan IGEN!!!
 Då har jag precis fått min klass så vi ska göra massa roliga saker tsm å de kan jag inte vara med på :( Så nu är jag riktigt sur. Och jag sak ju ta ledigt mer för att gå till tandläkaren och åka till Finland oxå. Jag vet ju inte ens om jag vill åka till USA :S jag är verkligen förvirrad nu.....
 Det är ju världens chans att få komma bort och lära sig engelska och allt men är det verkligen värt allt? Är det värta att man måste börja om på gymnasiet med en helt ny klass? Är det inte bättre att avsluta gymnasiet och åka efter på College?
 Allt har varit så bra nu dom sista veckorna men nu är jag bara förvirrad igen :S Det hjälper ju inte att mamma & pappa är på mig hela tiden. Pappa har bokat resan till franska rivieran och tänkter lämna mig här i sverige hos mamma. Att han ens tänker på att jag ska bo hos mamma! :O

Aja ikväll blir det släktmiddag i Rävlanda :) mysigt! Undrar vad jag ska ha på mig :S?
 Imon får jag även min klass :D Superkul!!!:D

Ciao!

Ingenting gick rätt!

Imorse gick ingenting som det skulle. Jag orkade inte göra i ordning mig och eftersom att vi skulle till en ö och det skulle regna så jag sminkade mig inte lr nåt. Slängde bara på mig ett par jeans och en tjocktröja.
 När jag kommit så långt som till Landvetter så pajjade bussen såklart. Felet var ju inte precis farligt men vi va tvungna att gå av och byta buss.Blev jätteiriterad för de :P Och när jag väl var på väg mot Göteborg så var det kö på motorvägen :O Jag blev ju nästan galen! Aja jag var bara sen 5 minuter iaf.
 Vi åkte till Vrång ön idag. Det var mysigt men det regnade. Men vi hade jätekul med lärarna och alla elever:D
 Vi fick oxå önska vilka vi skulle vilja ha i samma klass. Så jag önskade några st. Fick oxå reda på att alla bratskillar vill gå handel så dom kommer gå i min klass. Men ska jag vara ärlig så verkar dom inte så himla konstiga endå xD Den ena är desutom riktigt jävla snygg :O Asså sjukt snygg! xD haha! fjortisvarning!!!! Men det var iaf roligt idag och en å annan skämde nog ut sig lite xD Eehm Rosenström tex xD
 
Kom tillbaka till stan vid 15.00 och ´jag missade bussen precis. Den var ju typ bara 20 meter ifrån mig:O  Blev ju lite sur då eftersom att jag fick vänta :P hatar att vänta! Men träffade Linus på bussen hem så hon hängde med mig hem och vi gjorde kladdkaka :) som vanligt nästan xD Å vi lyckas aldrig :O
 Nu har jag och pappa kört hem Linus men jag ska träffa henne vid 20.30 och ta en sväng på elljuset igen ;) det är riktigt skönt att sticka ut och springa faktiskt :)

Har ju tänkt mkt på USA de senaste dagarna och jag har funderat på om jag verkligen vill åka. Men nu dom sista dagarna så har jag faktiskt inte velat åka men nu har jag ändrat mig. Är så fövirrad! Men jag antar att det hör till lite? eller?

Aja mina tankar kanske blir klarare när jag sticker ut och springer :D

Hasta la vista!

Fräschat upp minnet nu!

Sitter här med en varm kopp choklad och myser.
 Idag har det vart en ganska bra dag faktiskt. Började skolan kl 10.30 och slutade 16.00. Hela dagen har vi suttit vid varsin laptop och hittat på lite saker. Vi fick lära oss saker som vi redan kunde men det var ju ändå bra med lite uppfräschning för minnet. Vi fick typ lära oss hur man andvänder Excel, World och sånt. Självklart kunde alla nästan allt men lite saker var lite trixiga och det är alltid bra att få reda på bra knep man kan andvända. Men att sitta hela dagen var ju lite mkt. Fick ont i huvudet och blev trött men det kan ju faktiskt bero på att jag inte åt något förutom ett äpple.
 Gick till NK med en go tjej som heter Linnéa och tog en latte på Espresso House. Självklart såg vi bratskillarna åka upp för en rulltrappa upp till herravdelningen. Haha! Men jag ska inte säga nåt elakt om dom eftersom jag inte har pratat med dom. Men det sägs att en av dom faktiskt är riktigt sjysst.
 Aja jag kan säga att latten var det bästa jag stoppat i mig på hela dagen. Huvudvärken och tröttheten försvann med en gång nästan.
Slutade som sagt vid 16.00 så då tog jag bussen direkt hem. Sen stack jag ut och sprang 2,5 km. Riktigt stolt är jag. Fast det är ju inte så långt men jag har inte tränat något på en vecka så jag är nöjd. Plus att jag börjar minsann att få benmuskler vilket jag aldrig haft. De ni!!! ha! Har alltid blivit lite retad på skoj för att jag inte haft några benmuskler xD haha!
 Nu börjar jag fundera på vad jag ska göra ikväll oxå.  Ska nog prata lite med en kille i telefon tror jag. Haha att jag aldrig kan slappna av och bara va :S Men ska föröska att lägga mig tidigt och läsa några sidor i Mias Hemlighet :)
 
Imon börjar jag vid 9.00 å då ska vi åka ut till Vrångön och fiska krabbor. Eehm ja de blir kanske inte så kul med krabborna men det är alltid kul att få känna sig som ett litet barn igen. Om inte annat så lär jag ju känna alla bättre. Kanske blir jag kompis med en av bratsen xD haha!


Hasta la vista!


Kräftskiva!

Igår var det en rolig kräftskiva hos mamma. Mamma blir nästan aldrig full men när hon blir det så blir hon väldigt rolig med all göteborgshumor som hon säger på småländska. Så jag skrattade ganska mkt igårkväll. Vi började att äta vid 19.00 och vid 3.30 på natten va vi klara. Då hade vi ju ätit allt från kräftor till efterätt och ost. Vi fick reda på ett och annat vid matbordet som va lite roligt. Jag hade satt klockan på 9.00 imorse så då ringde den ju så klart. Jag skulle igentligen åkt buss hem till pappa men jag orkade inte så tidigt. En ung flicka som jag behöver sin sömn. så pappa hämtade mig i stan vid 13.30 så då åkte vi till Kungsmässan i Kungsbacka och köpte ett par mörkblåa chinos till mig. Tack pappa! Sen bar det av mot Onsala och min systers fiina hus med havsutsikt. Mat fanns det oxå och det var gott minsann. Träffade några amerikanare där men pratade inte så mkt med dom, bara tillräkligt för att min pappa skulle bli imponerad. Imon är det skola kl 10.30. Det kommer bli kul nu när man snackat med så många så att man inte är så ensam och förvirrad. Ciao!

Usch!

Idag mår jag verkligen inte bra. Jag gick och la mig klockar 3 inatt eftersom att jag pratade i telefon en stund. När jag gick och la mig va jag även jättehungrig men orkade inte gå ner och äta så jag somnade hungrig som bara den. Och när jag inte äter ordentligt så får jag typ frossa å grejjer så där har jag legat i min säng och mått dåligt iantt.
 Och när jag skulle duscha och ta schampo så orkade jag knappt hålla uppe armarna. Har aldrig vart så trött i hela mitt liv. Men ska åka in till stan om en stund och då blir det en extra stark latte till mig.
 Ikväll är det kräftskiva det ska bli askul! Om jag inte sommnar då. 

 Nu ska jag dra till bussen :)
 

Ciao!


Underbart! :D

Jag kan berätta föe er alla att min dag har varit totalt underbar :D Fast den började inte så bra för när jag klev ur hissen i skolan var jag jätteförvirrad och gick fel. Men jag kom till rätta och sen delade dom upp oss i 2 stora grupper åsså gjorde vi lite lekar. Haha de låter jättetråkigt men de va faktiskt kul :D fick massor med nya kompisar och så fick i uppgifter som vi skulle göra tsm runt på stan. Så vi fick gå runt och fråga folk  om massa saker. Sen kom vi till Gothia tower och skulle fråga hur många rum dom har och då kliver ingen mindre än Ola svensson in. Så vi fick autografer och bilder på honom. :D Orkar inte berätta allt är så himla trött men sen ringde Sara och ville gå på NRJ så då gjorde vi det. Åsså träffade jag min granne på vägen hem så jag fick skjuts från bussen. Har haft en jättebra dag :D tack alla som gjort den så underbar! <3

Ciao!


Första dagen i skolan!

Eehm jaa, vad ska man säga om första dagen i skolan?
 Kan ju berätta att jag började morgonen att göra i ordning mig. Det blev inte shortan och dom gråa jenasen. Det blev ett par blåa jeans från Vila ist och ett vanligt svart linne med en vit bolero över. Jag tänkte att dehär är nog lagom fint. Inte för fint och inte fult. Men nej du! Här ska de inte vara jeans och linne utan chinos och shorta! Haha! Ni skulle sett killarna. Det var typ 7 killar och ALLA va Stureplansbrats hela högen, med långt backslick och allt.
 Alla var jättefina och så kom jag dit bonnig som jag är. Men vi får la se hur de blir sen. Imon blir det nog dendär shortan iaf.
 Aja vi ska inte ha några lektioner på evigheter vi ska typ åka på massa utflykter till en ö och till slottskogen och lite sånt. De blir la kul hoppas jag. Vi får la se om jag blir kompis med nån av snobbarna. Alla kan ju faktiskt inte vara brats.
 Paratde inte med någon idag, men va bara där 1 timma och då pratade lärarna hela tiden. Vi fick en almenacka men jag har ju redan köpt en så dn kommer jag nog inte att andvända. Sen fick vi ett Parlino konstankort :P kommer jag inte heller att andvända. 

Imon börjar jag 9.30 och slutar 15.00 så jag undrar vad vi ska göra då.

Ciao!

Imorgon är det dags!

Jag är nervös!! Jag har vart lugn hela dagen men helt plötsligt så blev jag jättenervös. Å jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Funderar på en skjorta och jeans med pumps. Men får se vad det blir.....
 Idag har jag slappat och eftersom Tony hade påpekat att de vart lite stökigt  hemma hos mig när han va här så städade jag lite. Jag behöver lixom alltid nån som säger till mig att det är stökigt annars märker jag ingenting xD Skulle åkt till Ikea men de blev ju inget med de eftersom att jag vaknade alldeles för sen enligt pappa.
 Jag undrar hur det kommer att gå när jag ska uop kl 8 på morgonen imorgon.
 Det ska iaf bli skönt att börja skolan och komma in i rutinerna igen. det känns som att allt jag har lärt mig i 9:an har försvunnit ur mitt huvud i sommar. Jag kan inte ens skriva snyggt längre xD haha 
 
Aja här kommer ett förslag på vad jag tänkte ha på mig imon!












Säg vad ni tycker om kläderna! :D

Ciao!


Mycket sänderslaget idag :P

I morse satte jag klockan på kl 10.00. Duktigt va? Jag måste ju vända tillbaka dygnen nu när skolan börjar på torsdag. Och eftersom att jag inte har något att göra så är det pest och pina att g upp så tidigt på morgonen.
 Pappa fick för sig att han skulle tvätta mina fönster fast det igentligen ä in min uppgift att göra. Men jag sa ju absolut inte nej till det. Vem skulle säga nej till att någon annan städar åt en? :O Men dum som jag var så tänkte inte jag på att jag  precis städat inomhus så när pappa väl var klar med fönstrerna och dom va fina och glansiga var det inte lika fin innomhus kan jag säga. Så nu måste jag städa! Helst innan skolan börjar oxå. Tack så himla mkt pappa! 
 Helt plötsligt bara såsär så brakade mitt skrivbord ihop så jag övertalade pappa om att vi skulle åka på en gång och titta på möbler i Borås.
 Ojdå glömde säga att pappa oxå hade pajjat min taklampa när han skulle tvätta fönsterna. fråga mig inte hur han gjorde eftersom lampan sitter lååångt ifrån ett förnster. 
 Vi åkte iaf till Borås och min favorit möbelaffär Mio men hittade inget bra där. Så vi åkte till Porsche ist och provkörde en 911 :D min favoritbil så jag kunde absolut inte klaga :D
 
Sen gick jag och pappa in i en rätt underlig affär med massa möbler och grejjer från Thailand. Dom har verkligen massor av fina möbler som är gjorda av någon speciel rot. Haha nu ska vi inte prata mer om sånt. Men iaf så när jag gick omkring där så hittade jag den perfekta födelsedagspresenten till Louise så den köpte jag. Hon fyller inte år föräns i slutet av oktober men  vad gör de. :P haha

Sen när jag kom hem så tränade jag en halvtimma ungefär. Min kondis förbättras och musklerna oxå :D

Längtar massor tills skolan börjar :O Bara 2 dagar kvar :P

Ensam dag :(

Idag började i princip alla mina kompisar i skolan. Alla förutom jag som börjar på torsdag. Igentligen borde jag ju tycka att det är jätteskönt att ha några dagar ledig till men jag tycker faktiskt att det är skittråkigt. Jag har ju inget att göra utan alla mina kompisar.
 Idag har jag hasat mig långsamt fram genom dagen. Fick ett sms av Louise 7.30 i morse så sen dess har ja vart vaken. Sen satte jag mig vid tvn och pappa åkte och handlade. Vad gör man då? Om ingen överhuvudtaget inte ens kan prata med en? Jag slappade frmaför tvn en stund sen tänkte jag springa ut på spåret 2,5 km men ist satte jag mig på träningscykeln och efter det gjorde jag några andra övningar. Sen vid 17.00 ungefär så kom Louise & Tony för att jag skulle få tillbaka mitt busskort. Dom stannade en stund och vi stog och pratade lite i trädgården. När dom skulle åka så funkade inte moppen så då fick dom stanna ett tag till och vänta på Louises pappa som fick hämta dom. Vi gick och tittade på grannens hästar och skrattade och skämtade lite.
 Sen kom Louises pappa och hämtade dom och moppen. Det blev mångfa skratt där kan jag säga xD

Dagen var trots allt inte så tråkig endå, fick ju skratta en hel del xD Undrar vad som händer imon? Det återstår att se ;)

Ciao!

Snart börjar skolan igen :D

Nu har det inte vart så mkt bloggande på ett tag. Men jag har haft så mkt att göra och så har jag haft så roligt att jag inte hunnit blogga nåt. Rix fm & Takida va jättebra verkligen så roligt som jag hade då har jag inte haft på länge. Har vart mkt med Louise denna veckan och det ska jag oxå vara idag.
 Vi ska ta en sväng till Allum och köpa lite skolsaker eftersom att skolan börjar nästa vecka. Nästa vecka!!!! Tänk att sommarlovet har gått så fort. Pappa kör oss till Allum eftrsom att Louise inte har några pengar att åka buss med. Det är inte klokt va de är dyrt att åka buss. Aja jag skulle igentligen köpa en alemnacka från Ordning & Reda men de är ju lika bra att köpa en nu när jag änd är i Allum och kan få en billigare :P

Aja nu ska jag dra till Allum

Ciao!

Rix fm festival ikväll :D

Godmorgon!
Nu är jag snart på väg till stan med Louise. Vi ska bänka oss framför cenen till Rix fm festival och vänta tills det börjar ikväll. Bara det inte börjar regna idag för då är det ju inte kul att gå på en konsert utomhus och då vill inte Louise gå heller. Men det stod på Aftonbladet att de skulle vara uppehåll precis då när Rix fm är så vi får hålla tummarna för det!

Jag har faktiskt oxå kommit på att kläderna inte tvättar sig själva. nu sitter jag här med en stor hög med kläder som jag måste tvätta. Det är nästan som att jag har flyttat hemifrån förutom att pappa lagar maten. Jag har ju eget vardagsrum, badrum, kök och sovrum. Men som tur är lagar pappa maten, jag är verkligen kass på att laga mat!

Idag har pappa iaf skrivit på alla papperna till High School Year i USA så nu kan man va lite lungnare. Spec mamma kan ju vara de. Men jag behöver fortfarande ett kort på mig där jag ler och ser någorlunda snygg ut. Tog massa kort med mamma men hon e kass på att ta bra bilder så de gick ju inte spec bra xD

Aja nu ska jag ta och fixa i ordning mig och försöka att bestämma kläder till ikväll :D

Ciao my friends! :D

Trött nu

Igår kväll kom Louise hem till mig för hon ville att jag skulle slinga hennes hår.  Vi satt läänge och pillade upp håret ur dendär mössan som kommer med. Sen blandades det färg åsså började vi. Allt gick ju bra ända till hon skulle böja sig över badkaret och då slog hon i huvudet jättehårt. Louise blev kissnödig så hon sprang till toaletten åsså satt vi där och skrattade, hon på toaletten och jag på golvet framför. Haha aja men håret blev faktikst bra. Jag brukar alltid va så rädd när jag sak bleka folks hår eftersom nästan vad som helst kan hända men det blev ju snyggt denna gången iaf.
 Louise sov hemma hos mig till idag. Hon låg mig hela natten typ. haha!

Idag blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade ju tänk åka in till stan och ta en fika men Louise stannade länge så de blev inget med de. Sen när kl va 18.00 fick jag för mig att vi skulle ut och springa i ösregnet. Så jag fixade fram lite kläder som louise kunde låna sen sprang vi ut. Vi sprang 2,5 km, de va skönt men ganska jobbigt. min kondition har fallit nu under sommaren nu när jag inte dansar.

Aja nu ska jag ta och slappa lite med en kopp the frmaför tvn lr så tar jag min nya bok och läser. Och imon blir det Rix Fm festival så jag ska in till stan. Kanske vi syns där :D
ciao!Louise har mössan klar och ska snart färgas!

My week

Idag har jag städat mitt sovrum. Det behövdes kan jag ju säga. Sen tog jag mig en dusch och nu sitter jag här. Om några timmar kommer mamma en stund.
 Tänkte skriva lite om vad jag ska göra denna veckan. 
 
Mån: Stanna hemma och fixa lite. Träffa mamma
Tis: Tänkte kanske åka till stan och ta en fika med en kompis
Ons: Rix Fm festivalen med Linus
Tor: Optiken och sen titta på Takida med Linus
Fre: Ta en fika i stan och sen åka hem till mamma
Lör: Då åker jag tillbaka till pappa för att gå å en kräftskiva hos Lena & Odd och träffa massa folk som jag inte har nån aning om vika de är :S fast har tydligen träffat dom förr.
Sön: hmm vet jag inte riktigt. Öppen till förslag ;)

Hemma igen! :D

Som sagt så hämtade Andrea & Annelie upp mig förut. Fast vi åkte bil med Andreas kille eftersom det regnade. Vi åkte till Bollebyg och tittade på Charlotte när hon tävlade. Tyvärr glömde hon vägen och red en gammal väg. Sen tappade hon hårnätet oxå. Fast de va ju en mindre katastrof.

Sen när jag kommit hem rinde Louise, hon hade oxå tävlat idag. Hon starsatde 8a och kom 3a så hon fick minsann stå på pallen som enda tjej i hela tävlingen :D(STOLT!) GRATTIS GUMMAN!!


Sen kom pappa hem och vi stack till Mölndal, Frölunda och Partille. Vi tittade på lite bilar och lite sånt där som vi nrukar göra. öpte en bok som heter Smuts och handlar om en advokat tror jag. Ska bli kul att läsa den. Jag har ju blivit en riktigt bokmal på sista tiden.


Nu ska jag äta och kolla på gammla avsnitt av Gossip Girl och sen blir de att sitta i min fiina fotölj!

Ciao


Det spöregnar just den sagen som jag inte vill de!

Nu sitter jag här och klockan är strax 9.30. Anledningen till att jag r uppe så tidigt när det är så regnit och fult väder är att Andrea & Annelie ska plocka upp mig med sina moppar och så ska va dra till Bollebygd och titta på en hästtävling. Men funderar alvarligt på att stanna hemma ist. Kul att sitta på en moppe i en halv timma i spöregn. Men har ju inte sett varken Andrea lr Annelie på hela sommarlovet.

Ska dra och fixa i ordning mig nu. Men det är la ingen idé att sminka sig eftersom det regnar ute.

Ciao!

SATS!

Haha jag som är efter visste ju inte att SATS fanns i Göteborg. Men nu när jag äntligen vet funderar jag på att börja träna där. Men eftersom jag kommer att dansa 2 ggr i veckan á 1 tim 30 min så vet jag inte riktigt om jag hinner lr behöver de. Kommer ju bli en hel del plugg men de hade ju vart kul om man hade nån med sig. Dom har jättebra gruppträningar som skulle vart jättekul att gå på. SATS har ju riktigt bra rykte så jag antar att dom e bra.

Men de hade ju kännts bra om man var en såndär människa som folk alltid säger ``Hur orkar du?!´´ till hela tiden :P Skulle faktikst kunna se mig som en som tar sin bag å sticker och tränar nån timma några ggr i veckan. Haha även om inte mina kompisar skulle se mig som de xD

Vill ha nån med mig som oxå vill träna :) funderar oxå på typ power yoga lr vanlig yoga och sen verkar vattenaerobics kul :P haha oj vad mkt de finns som man kan göra.
 Aja den 31 börjar ju dansen igen så jag slipper vara rastlös så länge till.

Ciao!

Så jävla arg!!!

Kom hem till pappa i morse och fick se en lapp från en släkting där et stog att pappa låg på sjukhus. BRA ATT NI RINGER!! fick ett litet utbrott oxå eftersom jag tyckte det va lite dålig stil att dom inte hade ringt och sagt nånting. Men han kom hem precis då så jag glömde de. Han hade haft lågt blodsocker så han fick åka ambulans in. Men de första han gör när han kommer in genom dören är att skälla på mig. Blir så jävla trött på att alla skäller på mig hela tiden.
 Hade bokat tid hos optiken men nu vill inte pappa betala längre så nu får jag avboka och vänta flera månader tills jag kan betala det själv :O så jävla trött e jag på denna skiten. Jag vill varken bo hos pappa lr hos mamma längre. Jag e så jävla arg :O Och de som är mest jobbigt det är att pappa säger att om jag sticker till USA så kommer han inte finnas kvar här. Han säger att han kommer flytta utomlands! Tack för den!!!!!

Ååh vad de blev jobbigt nu. jag som tyckte de va så skönt att vara hemma åsså blir de såhär!!


Nu kommer hösten! <3

Nu börjar de kännas att hösten är på väg vilket jag tycker är helt underbart. Hösten har alltid varit min favoritårstid å de är verkligen inget undantag detta året heller. Det är så mysigt att gå runt i massa mysiga kläder och titta på alla träden som skiftar i massa olika färger. Det finns inget bättre än en fin höstadag enligt mig.
 Sen är jag ju inte lika skoltrött som jag är på våren och de är ju bra. Ska bli så skönt att få nya kompisar! Jag älskar mina gammla kompisar men jag vill ju ha flera :)

Idag har min dag vart ganska slapp eftersom jag var tvungen att stanna hemma och passa hunden. Längtar hem till pappa nu och ändå har jag bara vart här sen i onsdags. Mamma håller på att tjata på mig hela tiden. Vill verkligen inte vara kvar här, men åker ju hem imorgonbitti. Sen åker jag nog inte hit på ett tag igen.
 Bhöver va hemma hos pappa lite och spendera lite tid med honom, vilket brukar betyda att vi åker och tittar på bilar och hus. Men de gör absolut ingenting eftersom jag älskar att göra de, då får jag ju ett intryck av hur det är att vara mäklare. Fast mamma har inte insett att jag vill bli de än. Men nu har jag ju bara gjort saker som hon vill så nu vill jag göra saker som jag vill!

 Nu ska jag äta middag och sen ta mig ett förmodligen sista dopp i sjön för i år.

Ciao!
Tog med en bild på favoritårstiden :) tänk att gå där och mysa en fin höstdag! längtar massor tills hösten kommer <3

Mysig dag med mamma i Göteborg! :)

Nu är jag hemma hos mamma :) Fick skjuts in til stan av Gunnar i hans grymmt fina Audi. Mamma ringde mig för hon va ledig från jobbet i några timmar så hon ville fika. Vi fikade i Kronhusbodarna. Det e väldigt mysigt där och jag & mamma går nästan alltid dit och fikar när vi är i stan. Det va skitgott med en latte verkligen.
 Sen gick vi omkring på stan lite och tittade. Vi gick in till optikern i Nordstan och bokade en tid till nästa vecka :D Snacka om att jag har längtat efter de. Sen gick vi in på Åhlens och hälsade på Jenny och jag hittade ett par skitsnygga pumps från Esprit som jag tiggde till mig :P Thank you mamma! :D

Hmm funderar på vad jag ska göra nu :P får la ta och äta å slappa lite framför tvn med Knut & Ina. LIte popcorn hade ju inte vart fel.

Mom today :)

Tänkte blogga lite innan jag sticker till mamma. I morse när jag vaknade så hade pappa lämmnat en lapp om att han skulle jobba så jag va helt ensam i hela huset. Det är inte ofta de händer kan jag ju tala om. Sen gick jag upp från sängen å de första jag va tvungen att göra va å hänga upp tvätten. Haha bra start på morgonen :P Sen blev Louise hitkörd av nån av sina föräldrar åsså fick jag tillbaka mitt busskort. Utan de kommer man inte långt i min ålder.
 Sen bar de av mot mamma, en bussresa på 2 timmar eftersom jag måste in till stan först.
Tänkte ha mina nya kläder på mig idag :D man känner sig så mkt snyggare när man har nåt nytt på sig.
 
Kom på att jag glömt be min pappa skriva på papprena till USA så när jag kommer hem till mamma e de nog inte en glad mamma jag får se. 
Igentligen skulle jag åkt så fort jag hade vaknat men eftersom jag varken hade packat eller hade mitt busskort va ju de omöjligt...

aja nu måste jag dra å packa :D

Ciao

Hmm...

Tog precis en paus från min nya bok som kom på posten idag. Jag får alltid stoppa mig så att inte böckerna läses ut på en dag. Syskonkärlek heter den och handlar om två syskon som har ett mkt spec förhållande till varandra. Den verkar bra, har hört talas om den att de va bra så de e upp till bevis.
 Idag har jag mest suttit å slappat i soffan med katten i knät. Låter nästan som att jag har åldrats väldigt mkt i förtid. Haha!
 
Andrea pratar om att sticka å tälta som vi brukar gö på sommaren. De blir fredag till lördag isf. Vi brukar åka till en öde ö där vi tältar å badar å har trevligt. Men vet att vädret inte kommer bli de bästa så vi får la se hur de blir.
 Men måste ju sncka med farsan oxå och se vad han tycker. Skulle ju åka till mamma oxå å fylla i resten av papprena från STS.
 Sen har jag ju tid hos optikern oxå. Känns som att de kommer igång nu lite. Jag hatar verkligen att inte ha något att göra såhär på sommaren. När skolan kommer igång finns de alltid nåt att göra men sen på sommaren kan de bli riktigt trist faktiskt.

Pratade med pappa förut å han funderar på att boka en resa till Grekland och självklart kan jag inte följa med av 2 olika orsaker. Snacka om att jag blev glad när han sa att vi skulle till Grekland och sen kommer jag på att jag inte KAN följa med.
 Ingen aning om vad som händer idag. Det blir la lite mer läsande i boken med en kopp te lr kanske varm Oboý.
Längtar massor tills skolan börjar igen. Först va jag bara nervös men nu tycker jag att de ska bli riktigt kul.

Ciao!


I feel good...

Sitter här och tittar på Sex and the city. Det börjar bli en vana nu såhär på dom sysslolösa sommarkvällarna. Ändrade nyss min design på bloggen, vad tycker ni om den?
Just nu känner jag att allt är bra. Fast å andra sidan sitter en kille på msn å ger mig massa komplimanger så de e ju inte konstigt. Men nåt som är konstigt är hur folk kan reagera på olika komplimanger.
Jag tex hatar när folk säger att jag e söt och gullig. Har alltid tyckt att de e jobbigt å inte trott på folk när dom säger att jag ser bra ut eftersom att de känns falskt på nåt sätt. Även fast folk kanske menar de på riktigt. Men om dom säger att jag ser ut som en spanjorska blir jag jätteglad. Dom är ju för de mesta väldigt vackra och snygga enligt mig.
Sen är ju en komplimang bra om den handlar om att man har varit duktig och det är en bra själförtoendeboost.
Men vad jag tänker på är: Varför är vissa komplimanger så jobbiga att få? Kan de vara att självförtroendet är botten lr vad kan de vara? Eller kanske att man inte är van vid att få dom? Need an answer to that!
Jag kan verkligen reagera starkt om folk ger mig vissa komplimanger som jag inte gillar men som inte alls är elaka till nån procent.

Aja inget känns iaf spec jobbigt å allt flyter bara på. Som vanligt har jag lite problem med pappa men de e ju inget ovanligt.
 Alla papprena från STS börjar bli lite smått klara så snart ska dom skickas iväg till USA antar jag. Åker till mamma på onsdag för att fixa de sista.
 Måste också säga att jag är otroligt sugen på att ha en kille nu såhär när dom kalla höstdagarna ligger framför oss. Tur då att gymnasiet börjar så att man träffar lite nytt folk. Om inte annat kommer jag ju träffa nya folk på foxtrott, bugg & valsen. DeT är ju en ungdomsgrupp så jag har ju några chanser iaf.
 Nu ska jag titta klart på Sex and the city sen blir de nog sängen och en bra bok som kallar. Har faktiskt börjat läsa mkt nu på sista tiden, det är verkligen ett bra sätt att koppla av på.





Ciao som min pappa alltid säger!

RSS 2.0