Du klarar allt bara du vill!

Jag trodde att jag skulle slippa höra ''gnugga keniknölarna nu'' på gymnasiet. Men inte! Min mentor säger så varje dag nästan. Haha!
 Nu har jag börjat skriva om Australiens politik på engelska. Det var nog svårare än jag trodde men jag är riktikgt taggad på att få åtminstone ett VG. 
 Har ett ny motto och det är: Du klarar allt bara du vill!
Desutom har jag börjat att tycka att politik är ganska intressant så det här fixar jag :)
 Jag älskar skolan! Det är verkligen roligt och det känns helt narutligt att jag ska plugga i USA ett helt år. Trots att alla är emot det så måste jag ju ändå kämpa. Jag har inte gett mig och kommer inte att göra det.
 Hörde för ungefär en timma sen eller nåt att det är helt bortkastad tid att åka bort ett år. Och det var från en kille som vill träffa mig. Glöm att han får det nu! Vill ju ha en klle som stöttar en.
 Aja det regnar ute.... Asmysigt om man sitter inne och dricker te eller varm choklad.

Imorgon blir det mirakeldag och salsa. Kommer bli en lång dag men rolig.

Nu ska jag ta en kopp te och bara mysa :)

Ciao!


Politik börjar faktikst att intressera mig :P

Min plan om att ta en dag i taget går alldeles utmärkt! Jag känner verkligen att jag är på god väg att komma ut ur allt jobbigt :)
 Idag hade jag 2 lektioner. Först va det Livskunskap och då pratade vi om alkohol och festande. Gillar den lektionen, den är ganska slapp och man sitter bara i en ring och pratar om livet och allt möjligt.
 Sen hade jag engelska och vi blev indelade i grupper och så fick vi välja ett land att skriva om. Vi valde Australien och jag ska skriva om mat och typ politiken.
 Politikgrejjen ska bli jättekul att skriva om! haha :P 
 

En dag i taget!

Min dag har vart ganska bra faktikst. Jag tar en dag i taget och det funkar faktikst asbra! Det börjar kännas bättre nu och jag håller på att kommma över allt. Denhär gången har jag fixat det helt sälv!
 Idag tog jag först en latte på stan. Sen träffade jag Carro och Melanie och så gick vi till dansskolan.
Det gick ganska bra faktiskt.
 Jag har tänkt på en sak. Varför förändras man så mkt när man börjar gymnasiet? Alla jag känner har verkligen förändrats jättemkt. Det är bara en kompis som inte gjort det. Jag har oxå förändrats men inte så mkt.
 Aja nu måste jag sussa så att jag orkar med Livskunskapen och Engelskan imon.

Sov sött!

Promenader och honung!

Just nu försöker jag att vara hemma så lite som möjligt. Jag vill må bra och det känner jag inte att jag gör hemma just nu. Även om vissa stunder hemma är jättemysiga. Det är en sån mysig stund nu. Så om en stund ska jag gå ner och göra en kopp te.
 Jag var väldigt trött i morse och det enda jag ville göra va att ligga och sova hela dagen. Men eftersom att jag inte ville vara hemma så åkte jag till stan med Melanie. 
 Jag köpte ett par nya skor från Nike och en ny mobil från Samsung. Så nu ska jag nog överleva ett tag till.
 Sen gick vi på en modevisning där dom dansade på catwalken. Det va ganska fräckt och Daniel Dasilva hade koreograferat det så det va ju latinsteg. 
 Imon är det först fika på stan och sen dans. Mysigt! Så imon är jag inte hemma på hela dagen heller. 
 Det är väldigt jobbigt att åka till stan varje dag men eftersom att jag itne vill vara hemma är det de enda alternativet.
Jag känner ändå att jag håller på att komma över allt nu. Men denhär gången har det vart svårt eftersom att jag inte haft någon att prata med och någon som hjälper en igenom allt. Det hade jag i våras när det var Sara som jag kunde prata med allt om <3 Det glömmer jag inte i första taget älskling!
 Det börjar iaf bli bättre. Älskar verkligen hösten så dte hjälper massor med typ promenader och sånt.

Aja nu så ska jag ta mig en kopp härlig te. Och vet ni vad? Jag har slutat att ha socker i tet. Nu har jag honung om det finns hemma :) bra va?!

Hasta la vista!

 

Min flytt är flyttad!

Trodde väl att detta skule hända. Pappa har flyttat fram flytten en vecka eftersom att han måste till sjukhuset nästa vecka.
 Så jag stannar antagligen en vecka till hemma hos pappa.
Han skjuter alltid upp sina resor. Han kan aldrig bestämma sig.

Aja för övrigt så har jag svikit mig själv riktigt rejält!
 Jag gjorde något som jag har svurit på att inte göra på en månad och så sviker jag det efter en vecka :O!!

Skolan bättre än hemma?

Hej i stugan alla underbara läsare! (sara och johanna)haha.
 
Igår var jag ju deppig med idag mår jag bättre. Jag har vart i skolan och ska jag vara ärlig så trivs jag mycket bättre där än hemma. Där kan jag vara lugn och slipper höra massa skit. Jag har kompisar där som får mig att må bra och lektionerna är faktiskt roliga.
 På dansskolan är det samma sak. Jag trivs verkligen bättre där än hemma.
Idag hade jag en turismlektion kl 9-12 och sen slutade jag. Jag, Sofie och Alma köpte Sushi och tog med den till Vallgraven och åt den där. Det var mysigt at sitta där och prata. När Alma hade gått till bussen pratade jag och Sofie om killproblem och massa sånt. Skönt att höra att man inte är ensam på vissa punkter. 
 Efter det så åkte jag hem och nu sitter jag här med ett kuvert från STS i handen. I  kuvertet ligger en räkning på 6280 kr och lite information om vad som kommer att hända näst och lite tips om vad jag kan göra för att vara förberedd på att komma till USA.

Idag är det verkligen slappa som gäller heela dagen :) asskönt!

Hasta la vista!


Deppig nu

Ursäkta för dåligt uppdaterande men jag har vart hemma hos mamma och desutom har jag inte mått så jättebra psykiskt heller. Så jag har helt enkelt inte haft lust att blogga.
 Som sagt har jag vart hemma hos mamma sen i tisdags och jag åker hem imon.
Skolan går bra och allt är ganska bra. Fast jag känner mig ensam. Jag vet varför. Jag saknar hur vi pratade med varandra. Jag sakna mycket som jag inte kan säga i bloggen. Men jag är ledsen och det är bara en person som kan ändra på det.
 Varför blir det såhär? Varför kan allt vara så jobbigt? Det kändes ju som att allt höll på att ordna sig.

Förutom det så är det skolan som gäller. Det ska ju helt klart komma i första hand. Än så länge går det bra och jag väntar på besked från Burgården så att jag kan börja Italienska där. 
 
Pappa åker antagligen nästa vecka.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är helt tom. Det finns lixom ingen inspiration längre.

Konstigt möte

Igår bloggade jag inte så jag tänke först berätta vad jag gjorde igår och sen berätta vad jag gjorde idag :) låter det bra?
 Igår var det ju söndag, och som nog alla vet vid detta laget så dansar jag på söndagar.
 Jag träffade Carro och Melanie innan dansen och så gick vi dit tsm. Det var mysigt och vi gick och pratade om allt möjligt.
 Men vi var 1 hel timma för tidiga så vi ängnade den tiden till att flumma och läsa veckorevyn ute på balkongen.
Sen började vi dansa.  Jag har väl berättat om dendär killen som alltid ber mig att ta längre steg? Iaf så har jag vart tvärsäker på att det är han som tar för långa steg och inte jag som tar för korta. Men när jag dansade med just honom så kommer min danslärare fram och säger till mig att jag tar för korta steg. Där fick jag!
 Men dansen gick iaf ganska bra. Men det var ett väldigt jobbigt pass med många snurrar hit och dit hela tiden.
Eftersom att jag skulle med Carro hem efteråt så fick jag vänta på henne för hon skulle dansa ett pass till. Så Melanie var så snäll att sitta och vänta med mig i en och en halv timma. Thanks principessan!<3
 Som sagt så skulle jag följa med Carro hem efteråt så det gjorde jag. Det var jättemysigt hemma hos henne. Och jag fick träffa hennes mamma och bror och dom var jättesnälla så jag kände mig hemma nästan med en gång. 
 Efter att vi hade gått och lagt oss så låg vi och pratade till ungefär 3 på natten. Det kändes som att man var lite igen och gick typ i 5an. Asmysigt!
 Och nu kommer vi till Idag!
Skolan började vid 10 med livskunskap. Vi pratde om att må bra och kompisar å sånt. Andreas (läraren) tyckte att vi skulle skriva upp varje vecka vad vi hade att se fram emot varje dag.
 Så min vecka såg ut såhär:

Mån: Mirakeldagen med Ring (vi har en egen dag varje vecka som vi ska gå till biblioteket och plugga. Den dagen kallar vi för mirakeldagen)
Tis: Träffa mormor och träna.
Ons: Dansa
Tor: Springa ut i skogen
Fre: Man ser ju fram emot alla fredagar. Men då sak jag åka hem till pappa igen.
Lör: Springa ut i skogen
Sön: Dansa

Det behövde inte vara superroliga grejer men ändå saker som man ser fram emot lite. Så att man har något att längta efter. För visst blir man gladare om man har något att se fram emot?

Skolan slutade vid 15.00 och då gick jag och Ring upp till stadsbiblioteket och pluggade.
 Det blev lite matte och så skulle vi plugga svenska men den hade jag glömmt kvar i skolan. Jag hjälpte Ring lite med läxan vi har till imorgon i Näthandel.
 Träffade oxå Agnes där inne och hon var duktig och pluggade hon med.

På vägen hem när jag väntade på bussen i Landvetter så ser jag en kille som ser väldigt bekant ut. Så jag ler och vänder tillbax huvudet. Snabbt vänder jag huvudet å killens håll och då ser jag att det är killen från Robins 18årsfest. Ni kommer ihåg att jag berättade det va?
 Så vi satt och snackade en stund. Vi bestämmde att vi skulle träffas nån dag så vi får se hur det blir med det. haha!
Och nu sitter jag här. Lyssnar på en underbar spansk låt och min läxa är gjord och den är ivägmailad till min lärare så jag är helt avslappnad :)
 Fast känner lite stress över att jag måste sova.

Aja nu ska jag sova :)

Vill oxå kunna dansa så!

Nu har jag vart på Balett och dom dansade asfint. Jag va på premiärfesten en liten stund men det var tråkigt så efter att jag fått min champange så stack jag hem.
 Inne på bussterminalen blev jag attackerad av Philip och hans polare. Och sen kom Sara och Agnes. Har saknat Sara asmkt så det va mysigt. Sen klev Viktor och hans polare på bussen, Så min bussresa var ganska händelserik.
 Nu har jag blivit riktigt festsugen så säg till om det är nån fest snart :)

Nu ska jag slappa en stund framför tvn:)

Hasta la vista!

Underbara dag!

Ser ni vilket underbart väder det är?! Om ni inte gör det så kan jag berätta att det är jättesoligt och en aldeles perfekt höstdag.
 Dethär är den bästa dagen på länge. Jag gick upp halv 11 och det har jag inte gjort på 3 veckor. Och allt är bara så himla bra! Jag måste ut och springa när jag ätit upp min fukost! Jag älskar hösten!!
  
Idag så är det ballet och premiärfest som gäller :) Kommer nog bli ganska kul hoppas jag. Jag måste ju klä upp mig och allt. Och min fina svarta halsduk ligger hemma hos mamma så den får knutte ta med sig.


Allt är bara så himmla bra idag. Jag mår jättebra och vill bara sticka ut och springa som jag inte gjort på 3 veckor pga förkylningen. Hösten är min favoritårstid och allt blir bara så underbart när vädret är så fint oxå.



Ciao! från en glad Johanna :)


Trött idag

Idag har det vart en långtråkig dag. Jag hade en lektion kl 9 - 12 och sen slutade jag.
 Har bara vart hemma resten av dagen och slappat. Så fort jag kom hem satte jag mig i soffan och rätt som det var sov jag. helt död va jag och ändå hade jag inte alls haft en lång dag.
 När jag kom hem var jag ensam hemma och det va askönt. Jag kunde lixom slappna av och bara va. Älskar att vara ensam hemma så länge man har något att göra annars blir det tråkigt. 
 Pappa kom hem vid 18.00 så jag va ensam hemma ganska länge. Sen fick jag mat och nu sitter jag här.
Ska ta en kopp te om en stund och slappa framför tvn. Det blir en mysig hemmakväll.
 Imon ska jag gå på ballet och antagligen blir det premiärfest efter om jag orkar. Undrar bara vad jag ska ha på mig. Det ska ju vara uppklätt å grejjer :P

Föresten! jag fick mitt CSN-kort idag :D asbra ju! nu kan jag fika mkt mer på espresso house :D haha! Jag + Ring <3 espresso house xD

Nu börjar det närma sig pappas resa. Om ungefär 2 veckor åker han och jag flyttar till mamma. Jag har det ju bra hos mamma men det är ändå inte samma som hos pappa. Här har jag ju bott i 16 år. Med bara pappa. Och han förstår inte att jag vill att han ska stanna. Det finns lixom inget jag kan göra.

Nu ska jag ta det lugnt med en kopp te!

Hasta la vista!

Så lika man kan vara

Igår när min danslektion hade slutat så satt jag och tittade på Idol med Carro.
 Och plötsligt hör jag att en tjej som satt brevid oss hade gått ut från lektionen för att hon inte trivdes.
  Jag kände igen mig så jävla mkt. Vi satt och pratde en stund och jag berättade om hur jag verkligen inte trivdes och hade ont i magen varje gång jag skulle gå dit. Jag hade inte roligt föräns jag hade haft 10 lektioner. Så jag sa till henne att ge det några lektioner till så att hon ser att det minsann inte är så hemskt när allt kommer omkring.
 Nu har jag dansat ett helt år och jag älskar det verkligen. Spec nu när vi har en så duktig danslärare.
 Men det kändes så sjuk för hon sa exakt samma saker som jag sa för ett år sen när jag började. Hon började tom att gråta. Jag tyckte verkligen synd om henne. Men jag skulle med bussen så jag var tvungen att sticka därifrån så kunde inte prata med henne mer. Men hoppas att vi syns nästa onsdag.

Aja nog om det.
 Idag har jag vart i skolan 9-16. Det var faktikst ganska kul. Fast vi började dagen med 2 timmars svenska och jag tycker det är astråkigt. Sen hade jag håltimma i 2 timmar så då gick vi över till NK och tog en chailatte :D
Har även vart inne på Butteriks :P Sen hade vi Handel 13-16 sen fick jag gå hem :) Vi åkte till Bollebygd och jag köpte en morgonrock från Lord Nelson och en kavaj från Stockholm så nu är jag nöjd.

Snart får jag middag och Linus kommer antagligen hit och då ska hon få sina djungelvrål som jag köpte i Finland :D haha!

Hasta la vista!

Dansat!

Nu har jag vart och dansat :D Det gick asbra om jag får säga det själv.
 Vi körde en slinga som är typ massa steg som sitter ihop. Alltså en koreografi. Och i slutet av slingan så gjorde vi en såndär ni vet när killen har tjejen i armarna och hon lutar sig bakåt. Haha nog om det.
 Det är så himla roligt att dansa med min nya danslärare. Jag har lärt mig massor med nya saker.
Och när man dansar med honom så tittar han alltid en djupt in i ögonen och samtidigt sjunger han med i låten. Och det brukar vara ganska fina ord om typ kärlek och hur vacker någon är. Så när man dansar med honom tittandes djupt in i ögonen känner man sig så supersexig. Desutom går ju stegen bara av sig själv så man behöver inte tänka på vad man gör.
 Sen avslutar han alltid med någon fräck snurr eller nåt. Åsså säger han Mui Bien! (stavas?) om det har gått bra.
Haha har nog aldrig kännt mig så sexig som jag gjorde idag. 
 
Det är så att jag alltid tänker på mat när jag dansar med Marcello (dansläraren). förra veckan tänkte jag på en Hawaii med vitlökssås och idag var det chips med lökdipp. Haha!

Aja nu ska jag gå och sussa :) ska upp tidigt imon

Ciao bella!

Vart hos frissan nu!

Nu har jag vart hos frissan :) jag blev jättenöjd! Klippte av ungefär 12 centimeter! massor va det :P

Vad tycker ni?

Tandläkaren gick bra!

hej i stugan!

Har jag berättat att jag älskar hösten? haha jaa det har jag nog för så gott som alla jag känner vet om det.

 Men nu ska jag berätta vad jag igentligen hade att säga. Det är så att jag har vart hemma från skolan idag för att gå till tandläkaren. Skolan var ju bara från 9-11 så jag hade kommit dit när det bara va en timma kvar av lektionen. Så jag pluggar lite hemma ist. 
 Nu ska jag berätta hur det gick hos tandläkaren.
Jag var som vanlig sen 5 minuter men jag fick ändå vänta 5 minuter så det gjorde väl inget antar jag. En tjej med krulligt hår ropade upp mig. Som vanligt så uttalade hon mitt efternamn fel men det brydde jag mig inte om.
 Hon visade vägen in till ett av domdär rummen och jag fick sätta mig i den läskiga stolen. Hon tog kort och fixade med massa saker. Så där låg jag och tittade upp i den bländande lampan och hörde inte att den riktiga tandläkaren kom in.
  Eftersom att jag har haft problem med mina tänder sen jag va liten så kommer alltid tandläkaren till mina kontroller. 
 När han gick in i rummet så sa han hej men jag reagerade inte föräns långt efter. Så mitt hej kom ungefär 1 minut efter hans. Och 1 minut är faktikst ganska lång tid om man tänker efter. haha!
 Aja han sa iaf att mina tänder såg bra ut men att jag måste börja skölja med flour för jag håller på att få ett litet hål. Jag har oxå fått en tid för böekning av tänderna för jag har några missfärgningar som jag haft sen jag vart liten. 
 Det är bulldag idag i skolan så jag missar det. Men Johanna har lovat att äta upp min bulle :)
 
Nu ska jag äta snart men måste vänta en stund eftersom att jag fick bananlack. Och efter det så ska jag åka till frissan och ta pappas tid för att klippa mig. Lika bra att passa på när man ändå tagit ledigt.

Hasta la vista!

Frisk nu!!

Nu har jag friskförklarat mig själv :D har ju vart förkyld i 2 veckor men nu känns det äntligen som att jag har blivit frisk.
 Har ju inte kunnat sticka ut och springa eftersom att jag vart sjuk. Men eftersom att jag är frisk nu så tänker jag göra det i eftermiddag efter att jag gjort läxan. 
 Nu har skolan kommit igång och läxor har vi börjat få. Det är faktiskt ganska mysigt att sitta vid skrivbordet på kvällen när det börjar bli mörkt. Man kan ju lyssna på musik samtidigt eller dricka en kopp te. Så det ska jag göra om en stund.
 Läxorna som jag ska göra idag är Näthandel, Matte, Svenska och lite Turism. I Näthandel ska jag planera en utlandsresa på 3 dagar till en stor stad. Jag valde Tallin som min stad och det ska helst kosta 3000 kr bara.
 Det är verkligen skönt med så korta dagar. Det känns verkligen som att man lär sig mer än på långa dagar eftersom att man inte blir så trött. Vi har ju typ bara 2-3 lektioner per dag.
 Idag hade vi ju bara en lektion på 3 timmar sen fick vi gå hem. Asskönt!
 Nu ska jag plugga lite och sen blir det en sväng ut på spåret!

Hasta la vista!


Finland!

Moj!

Haha dom säger så i Finlad och det betyder tydligen Hej.
 Det är ju så att jag har vart i både Sthlm och Finland denna helgen. Vi åkte i Fredags kväll vid 18.00 ungefär. Vi kom fram vid 00.00 :P
 Bilresan gick bra men det var så himla tråkigt så vi körde lite ''Ett skepp kommer lastat'' haha det var kul. Vi stannade en snabbis på Burger King och käkade lite. Sen bar det av mot Sthlm igen. 
 Vi skulle ju sova över hemma hos Ros-marie, Torsten och Erika så vi åkte till deras lägenhet inne på Söder. Vi fick mat och grejer när  vi kom fram. Massor med gott fick vi så vi va uppe till ungefär 2 sen gick vi och la oss.
 På lördagen skulle vi inte vara vid båten förän vid 16.00 på eftermiddagen så jag och Erika stack ut på stan och tittade i affärerna och tog oss varsinn latte.
 Dom bor verkligen mitt inne på Söder så det var bara att gå ut genbom porten så var man bland massa affärer. Det var kul att gå omkring nånstans som verkligen ingen känner en på. 
 Människorna där va typiska Södermänniskor. Ni vet med nördglasögon och allt :P
 Sen tog vi en taxi till båten och det var skönt att slippa gå även fast vi kunnat göra det eftersom att dom bor så nära.
 När jag väl hittat våran hytt och stod utanför så gick en lite äldre kille än mig förbi. Jag tittade på honom och log och han log tillbax. Och helt plötsligt så kommer ett jättekonstigt ord ut ur hans mun xD Han sa '' Mojs!'' hahaha!! jag var verkligen inte beredd på att han skulle säga det så när jag skulle säga hej så började jag att skratta ist xD haha skrattade asmkt. 
 På kvällen gick vi runt i Taxfreen och shoppade lite sen blev det drink innan middagen. Jag tog en Pina Colada :) tar alltid det när vi är ute på sånt :PDet är ju enda gången jag får dricka när mina föräldrar är med så det är lika bra å passa på. Sen blev det en asgod bufet med massor av god mat. Blev verkligen asmätt :P
 Jag och Erika gick omkring på alla olika barer och flörtade och lyssnade på en asbra kille som sjöng. Sen va det dags att sova eftersom att vi skulle upp tidigt på söndagen.
 På söndagen fick vi gå upp tidigt men det gjorde ingenting för jag fick en asfin frukostbufet. Dom hade massa frukt och allt möjligt. Asgott va det!!
 När vi kom fram till Helsingfors så gick vi omkring på en marknad åsså tittade vi på lite sevärdigheter :P Dom hade massor med pälsar och renhudar och sånt. Jag köpte mig ett par äkta skinnhandskar som var assnygga :D
 På båten sen så shoppade vi lite till och åt middag. Eftersom att jag älskar lamm så tog jag det och det var verkligen det godaste lammet jag någonsinn ätit :D mumms va de!
 
Det finns massa mer jag kan berätta men det orkar jag inte :P haha!
Har iaf haft en asmysig helg med familjen och vännerna! 

Hasta la vista!
 


Sthlm nästa!

Nu bär det snart av till Sthlm :D är bara hemma en stund för att hämta packningen och för att äta. Sen sak jag tillbaka till stan och där hämtar mamma mig. Vi ska åka hem till henne en stund men sen bär det av till Sthlm.
 Kommer vara där vid 12 inatt så det blir en lång dag. 
 Jag slutade i skolan kl 12 altså var jag där i 3 timmar. Vi hade våran första Turismkektion. Den far faktiskt ganska kul coh vi har fått våran läxa. Haha! Och vet ni vad? Jag har redan gjort den :D den va så rolig å göra så jag gjorde den faktikst frivilligt :D haha! Så nu har jag lärt mig massa om olika sorters turister :P Så enligt den boken ska jag vara typ genomfartsturist idag:P haha:)
 Aja nu väntar maten...

Ha en bra helg alla sköna! <3

Nu har plugget börjat!

Har inte bloggat på ett tag nu. Men å andra sidan är det typ ingen som läser min blogg vad jag vet. Förutom Sara då <3
 Igår va det ju Salsa som vanligt och den var superkul :D vi fick lära oss lite shine och det är när tjejen gör massa snygga grejjer:) Skitkul va det!
 Men dom har flyttat fram lektionen en kvart så nu missar jag bussen precis på minuten typ. Så jag får stanna kvar på Lázár en timma och slappa med Pär och Carro :D;) haha!
 Idag hade vi 2 ganska roliga lektioner. Eller den sista va det iaf :) Då hade vi nåt Handelsämne som jag inte kommer ihåg :P
 Tog en fika med tjejerna idag oxå. Vi hade 2 timmars håltimma så vi gick och åt på ett café och efter det gick vi till NK och Espresso House för att ta oss varsinn latte:) mysigt va det.
 Jag börjar verkligen trivas på skolan. Den är helt underbar! haha! Trodde aldrig att en jag skulle säga så om en skola.
 Men det är massa roliga och snälla människor i min klass. Vi har Ring som är nästan identisk med mig på alla sätt förutom utseendet. Och vi har Sofie som är så himla söt med sitt smile. Yones som alltid försöker vara rolig. Han lyckas faktiskt ibland. Marina som är helskön :P haha jag kan hålla på hur länge som helst.
Vi tog skolkortet idag oxå och det blev la sådär. Får det la om några veckor skulle jag tro. 
 Jag har fått massa med matteläxa eftersom att jag inte kan gå på matten nästa vecka. Så nu har plugget startat. Jag gjorde några tal förut och funderar på att ta med matten till finland men jag får se hur det blir. Det är ju så himla svårt med alla bråk hit och alla divisioner dit. Tur att jag ska gå på chalmers mattehjälp iaf :P haha! 
 Nu borde jag igentligen packa men det går dåligt som alltid. Åker till Sthlm imon kväll för att sen på lördag åka till FInland med finlandsbåten :D kommer bli askul!

Nu väntar packningen...
Hasta la vista!

Söta Alma :)

Sofie fikar gärna :)
 

Funderingar igen

Nu har jag funderat lite igen. Jag tänker väldigt mkt på allt möjligt och idag har jag kommit fram till 2 st brister med mig.
 Nr 1 är att jag aldrig kan slappna av helt och hållet och bara tänka på mig själv.  Jag sitter alltid och är rastlös och behöver alltid något att göra.
 Idag har jag haft en kort dag och slutade kl 12 i skolan. Men sen när jag väl kommit hem så blir jag rastlös och önskar faktiskt att skoldagen skulle vart längre bara för att jag vill ha något att göra.
 Jag sitter aldrig still. Jag behöver alltid något att pilla på lr så sitter jag och rör på mig på andra vis.
Jag tränar och rör på mig ganska mkt så det kan ju inte vara det att jag behöver röra på mig. Fast nu den sista veckan har jag inte kunnat springa pga förkylning och då har jag blivit ännu mer rastlös. 

 Nr 2 är att när jag väl får en kille som jag gillar att gilla mig så blir jag typ rädd och springer iväg :P Asså det händer verkligen inte ofta att jag gillar en kille. Och det händer aldrig att en kille gillar mig samtidigt som jag gillar honom.  Haha!
 Och då när jag fått killen att gilla mig så vågar jag typ inte  mer... Lr asså ni fattar väl? Jag blir typ rädd :S
 Inte för att det är ett så stort problem nu när  jag är så väldigt ung :P men asså man tänker ju ändå. 
 
Haha aja nu har jag skrivit av mig lite :) Imon slutar jag ju kl 11 så då ska jag gå och köpa en tröjja som jag ska ha på skolfotot som ska tas på torsdag. Vill ha nåt snyggt på mig första året ;)
 Men jag måste åka hem absolut senast halv 3 för jag måste hem och äta och packa mina danskläder. Sen vid 16.30 måste jag åka tillbaka till stan för att dansa. Det blir mkt bussåkande imon :/ usch vad tråkigt!


Sov sött! <3


Mitt Schema!

Nu är jag hemma! 
 Klockan är bara 14.00 och jag är redan hemma! Fatta vad skönt:O haha
 Jag gick till skolan imorse för att se om jag skulle ha lektion på Tisdagar och det ska jag. Så varje tisdag går jag i skolan från 9 till 12. Det är ju inte alls länge.
 Jag fick mitt schema oxå!

Mån: 10-15
Tis: 9-12
Ons: 9-11
Tors: 9-16
Fre: 9-12

Ganska lyxigt schema va?haha
 
Kommer vara asskönt med så korta dagar :D Funderar faktikst på att söka ett jobb i stan. Jag behöver ju pengar och eftersom att jag är i stan hela dagarna så ser jag alltid massa kläder som jag vill ha. Så vi får se om jag hittar något :)

Imon blir det en jobbig dag. Det är ju en kort skoldag men eftersom att den är så kort måste jag åka hem innan dansen. Så jag kommer att få åka buss 4 timmar imon :O och så kommer det bli flera dagar i veckan eftersom att jag ska få extrahjälp efter skoltid. Men men, det fixar jag!

Mamma undrade om jag ville gymma gratis på hennes jobb med henne. Så det ska jag självklart göra. Det blir ju jättemkt billigare än att gymma på SATS som jag ville göra förut. Skitbra! Ska försöka få med mig lite kompisar oxå ;)

Nu ropar pappa på mig!
Ciao!

Tack för en väldigt mysig dag Ring!

Jaha nu är jag här igen!
Idag har jag inte vart duktig för jag har skolkat igen. Jag är verkligen inte stolt över det! Men det är så jobbigt med alla dagisdagar som vi har haft i 2 veckor. Men imon börjar plugget. Tror jag iaf. Det är så att halva klassen är ledig på tisdagar och eftersom jag inte var i skolan så vet jag inte om jag tillhör den halvan av klassen.
 Så jag ska träffa Ring som jag har spenderat hela dagen med imon och så ska vi gå till skolan och be om chema och gruppen. Jobbigt om jag ska va ledig imon och så kommer jag till skolan och måste åka hem med en gång. Men det är smällar man får ta om man vart olydig :P haha!
Aja ska jag berätta vad jag har gjort istället för att gå till skolan?
 Jag och Ring har gått omkring på stan hela dagen. Ring heter igentligen Johanna men eftersom att jag oxå heter Johanna så kallar vi varandra för efternamnen. Så hon heter Ring och jag Mayer.
 Vi har som sagt gått omkring på stan hela dagen. Och vi började med att gå in på biblioteket och sjukanmälde oss. För vi skulle inte skolkat utan sjukanmälan inte!
 Har ni sett lr kanske hört domdär lådorna som hostar lr föder barn på stan? Haha! Dom är verkligen roliga och vi såg flera stycken sånna idag. Först såg vi eller rättare sagt hörde en såndär låda hosta. Så vi stannade och skrattade lite och sen hörde vi en som födde barn!! Haha helt sjukt! :O 
 Asså jag och Ring kommer råka illa ut snart eftersom att ingen tittar efter bilar när vi går över vägen. Så vi höll faktikst på att bli påkörda idag oxå :O Men jag blev inte spec rädd för bilen utan för Rings skrik xD haha! Mitt hjärta dunkade som bara den.
 Sen gick vi i alla mina favoritaffärer som jag inte går i så ofta annars. Det var jättekul och nu har vi massor med planer om saker som vi ska göra tsm!:D 
 Vi tog oss varsinn islatte på Dahls uppe i Akaden oxå :D den var grymmt god. Vi kommer nog spendera många timmar där tror jag :)
 Sen gick vi in på Björn Borg och där fick jag mig en glad nyhet och det var att dom har en ny trosmodell :D Jag andvänder jämmt BjörnBorg trosor men har alltid tyckt att dom inte är spec kvinliga. Men den nya modellen är mer som hipsters, alltså mkt snyggare! 
 Haha snacka om att jag blev lycklig! 
 Sen hände det inte spec mkt förutom att jag fick reda på hur mitt nya chema ser ut och det var sjuukt bra. Men det tar vi imorgon när jag har fått det. 
  

Hasta la vista!
 

Mysig dag med Sara!

Idag så skulle jag åkt och shoppat med min snälla far. Men så sa Sara att hon ville träffas så det gjorde vi :D
 Vi bestämmde det typ 15 minuter innan bussen skulle gå så det vääldigt brottom. Han inte ens sminka mig :P
 Ville igentligen vara hemma idag eftersom att jag är sjuk och att lördagar är den enda dagen i veckan som jag inte åker till stan. Men det var iaf jättekul å träffa min lilla Sara som jag inte alls träffar nu nästan.
 Jag köpte en sport-bh, svarta puma- shorts, 3 st t-shirts, strumpor, vanlig bh & ett 10-ämnes block till skolan. Behövde lite träningskläder eftersom att jag börjat springa så mkt åsså börjar ju gympan i skolan snart. Desutom är det mkt roligare att träna om man har snygga kläder på sig!
 När vi va inne på Åhlens så var det en liten kille som sprang runt och sjöng ''I like to move it, move it'' hela tiden xD det var asroligt å jag som inte ens tycker om barn tyckte han va gullig.
 Vi fikade på mitt stamställe. Det börjar nästan bli pinsammt att gå dit för jag är där så ofta xD
 Vi satt oxå och pratade på Gustav Adolfs torg å det var jättemysigt och ett bra slut på dagen. Vi pratade om allt möjligt :)
Sen när vi skulle ta bussen hem så bråkade vi om vem som skulle få vänta ensam och eftersom att jag är så envis så blev det hon som fick vänta själv. :P Tack för en mysig dag Sara!! <3

Jag vill sooova!

Här vaknar man tiidigt på morgonen och tittar på klockan. Så tänker man men vad bra att jag vaknar precis innan klockan ska ringa så att jag slipper oljudet. Så man går upp och duschar och när man väl står där i duschen med schampoo nerlöddrat i håret så kommer man på det! Man skulle minsann inte gå upp kl 7 utan kl 8 ist :O Snacka om att jag blev sur! Sova är ju det bästa som finns och så får man inte ens sova tills klockan ringer. 
  Jaha så här har jag gått hela morgonen och försökt sega mig massor men det har verkligen inte funkat. Så nu sitter jag här och har inget att göra på 1 hel timma. 
Ska till stan tidigare för att träffa Ring och sen sak vi gå till skolan tsm.
Vill ni veta vad vi ska göra hela dagen?  Jo vi ska sitta vid datan heela dagen. Skittråkigt! Men jag får mitt schema idag och det är ju bra :D så att man kan börja i rutiner och lixom bara vara. Ist för att gå på typ ''dagis'' hela tiden. 
 
Nu ska jag slappa framför tvn en stund innan jag sticker till bussen :) Hoppas man träffar någon rolig där..

Ciao!

Ny danslärare :D

Hej i stugan!

Fortfarande sjuk :( börjar bli trött på att vara sjuk. Det va ju inte heller så bra att jag dansade igår. Men aldrig att jag skulle hoppa över en hel danslektion för en kraftig förkylning bara :O
 Idag har jag vart i stan med Ring & Sofie. Det var jättemysigt! Vi gick omkring på stan och köpte lite skolgrejjer men sen blev vi hungriga så vi gick in på Café Vasa och åt bakad potatis med skagenröra :D mumms va de!
 Vi hade iaf en mysig dag tsm!
 Haha som vanligt träffade jag Therese på bussen xD hon är faktiskt en ganska go tjej xD helknäpp e hon.
Nu tänkte jag berätta vad som hände igår!:D
 Jag gick ju i skolan från 9.00 till 15.20 ungefär. Sen mötte jag mamma och vi gick och fikade. Jag åt en jättegod macka :D Sen mötte jag Carro & B2 (Johanna) så gick vi till dansen. Det var första salsan sen i maj! :O Så det var verkligen askul.
 Jag har fått en ny danslärare :D han heter Marcello och är typ chilenare lr nåt. Iaf var han latino till 100 :D han var grymmt bra på att dansa åsså var han rolig med :D så det var verkligen en lyckad lektion!
 Men nåt som verkligen inte var bra var att det inte fanns en enda kille där :O å vi har typ alltid vart jämmna par så det var jättekonstigt. Men vi gjorde så att vi bad tävlingsdansarna altså Nicklas, Fabian och alla att komma över efter deras lektion så vi fick oss allt lite killar ändå :D å dom är ju tävlingsdansare så dom var ju inte helt nybörjare :P Dansen gick bra för mig :) stegen va skitfräcka men inte så svåra att lära sig så de gick asbra :D 

Nu är jag så sjukt trött... Är nog sjukare idag än igår :S Så nu ska jag slappa lite framför tvn eftersom att jag inte orkar å tänka nåt :p

Ciao!

Funderar?

Jag har funderat på en sak. Vf har man sånna humörsvängningar? Mitt humör är aldrig stadigt. För det mesta är jag jättesur på morgonen och det går inte att prata med mig. Men sen när jag väl är i skolan så blir jag glad och efter 1 timma lr så så blir jag jättegrinig igen. Är det typ PMS lr för att man är tonåring lr vad fan är det?
 Jag blir iaf galen på det. Man vill ju inte gå omkring med massa humörsvängningar hela tiden :O Kanske äter jag för onyttigt lr tränar för lite? Fast jag tränar ganska lagom enligt mig så det borde ju inte va så :S
 Nån som kan svara på detta kanske?

Ciao!


Sjuuk :(

Jag är sjuk :( riktigt förkyld men imon MÅSTE jag gå till skolan för då börjar salsan. Det är verkligen inte klokt vad jag alltid blir sjuk efter att jag har festat :S måste ju va nåt fel.
 Sitter och tittar på Uggly Betty :D det var aslängesen jag gjorde det.
Jag har funderat på en sak. Alla säger alltid till mig att ta ett bad på söndagkvällen innan veckan börjar. Dom säger att det får en att ladda upp för kommande vecka och allt. Så jag funderar på att börja med det lr vad säger ni? Och när man är förkyld så säger ju alltid folk att man ska ta ett varmt bad.
 Skola imon då. Vi ska till stadsbiblioteket sen blir det nog inte så mkt mer tror jag. Men jag börjar faktikst på allvar längta tills vi kommer igång med alla ämnen. Det är så skönt att komma in i rutinerna och allt.
 Har jag berättat att jag sak börja läsa spanska? :D Det är så att på min skola så kan man bara läsa spanska annars får man åka till en annan skola och plugga men det är jag för lat för så jag tänkte börja med spanska. Man behöver ju inte läsa något språk över huvud taget men jag vill verkligen det :D så det får bli spanska!
 Sen har jag en till sak att berätta! Dendär killen från festen som jag eehm strulade med :P han har börjat smsa med mig xD han ville snacka men jag är sjuk så jag kan inte prata xD så nu tror han att jag inte vill snacka med honom :P haha! 
 Aja imon börjar som sagt salsan å det kommer bli askul! fast det bli bara jag och Carro som sak dit av oss som känner varandra. Men vad gör det? Det finns ju massa nya människor där.
 Det är verkligen mysigt nu när dansen börjat igen. Det är så härligt att bara gå in där och känna sig aldeles hemma. I söndags såg jag alla nybörjare som var så vilsna som inte vågade att gå ifrån studion när det var paus lr som inte vågade prata på lektionen. Dom vågade knappt hämta vatten. Dom hämtade det på toan ist för bakom kassan. Asså det är småsaker men som ändå märks. Jag blev påminnd om hur vilsen jag var första terminen. Men nu går jag in och är helt vild och vågar prata högt och känner folket där. 
 Det känns som att man har en egen familj där nästan. Det är verkligen spec. Det är jätteskönt att ha någonstans att gå som inte har att göra med hemmet eller skolan.

Nu ska jag se en film och bara myysa framför tvn en stund.

Ciao!

Värsta baksmällan ever!

Jag vet att det är några dagar sen för att berätta vad som hände i helgen. Men jag skrev minsann ett lååångt inlägg igår men det försvann så nu tänkte jag skriva ett nytt. 
 Festen! Den var ju i Lördags. Jag hade riktigt kul faktiskt och eftersom att jag är lättpåverkad av alkoholen så blir det billigt oxå. Jag var full efter 1 timma när alla var nyktra xD Träffade en kille som går på hulebäck i 3:an och vips så va jag helt plötsligt ute med denhär killen. Jag tänker inte berätta vad vi gjorde för det kan ni räkna ut själva :P men tänk inte för mkt nu för så långt gick det inte som tur va!
 Olivia fick ju höra heela kvällen hur jävla snygg en viss kille va (inte han som jag var ute med) så när denna killen blev för full så tog jag tillfället i akt lr vad det heter :S så jag tog hand om honom där :) Han verkade iaf uppskatta det eftersom att han sa tack senare på kvällen när han hade nyktrat till :)
 I söndags alltså igår kom jag hem eftersom att jag sov över där borta i Öjersjö. Så igår åkte jag hem med bussen. Men när jag skulle byta buss i Landvetter så kunde jag inte gå på eftersom att jag mådde så dåligt. Så pappa fick hämta mig ist. 
 Jag var sjuukt bakfull :O jag spydde hela dagen, tappade rösten, huvudvärk och värst av allt så hade jag feber. Så alkohol är inte riktigt min grej. Och nu när jag sitter här och det är måndag så är jag fortfarande bakis :O så jag kanske borde bli nykterist lr nåt xD


Aja även fast jag var så sjuk igår så åkte jag in till stan ändå eftersom att min första danslektion i foxtrott, bugg & vals skulle börja. Carro och Melanie höll mig oxå sällskap vilket var vääldigt kul eftersom att Sara inte vill längre. 

 Fast killarna va ju inget man skulle vilja dansa med igen. Men det måste jag ju göra. 
 Vi hade Johan Lázár som danslärare och han va grymmt bra. Han hade mig som fick visa upp hur man skulle göra nästan hela tiden så han måste tyckt att jag vart bra oxå :D å när det fattades en kille så tyckte Johan att jag skulle hoppa in som kille eftersom att jag kunde tjejstegen redan. Haha! Så där stod jag och fick vara kille i 1 och ½ timma. 
 När jag dansade så känsdes det som att baksmällan försvann men det gjorde den minsann inte. För då kom febern.
 När jag kom hem så ringde en killkompis så vi snackade lite men sen gick jag och la mig tidigt eftersom att jag va så trött.

Och nu sitter jag här hemma. Vaknade för 1 timma sen av att mamma ringde och då svarade pappa så dom började att bråka igen! Att dom alltid ska bråka fattar jag inte :S Mamma kommer iaf hit om 1 timma ungefär för vi ska till läkaren. Det är massa saker till USA som måste fixas.
 Har en bra nyhet oxå :Djag har gått ner 10 kilo!! :Odet är massor tycker jag.

Nu ska jag dra och byta om :D Ciao!


RSS 2.0