What happens in France, stays in France!

Idag är en underbar dag liksom alla andra dagar. Har vart lite depp denna veckan men sen kom jag på att det är höst. Jag älskar hösten! Jag har oxå lov så det finns ingen anledning alls att vara depp på. Idag gick jag upp vid halv 10 och åt frukost. Sen gick jag en härlig promenad med Ina på en timma ungefär. Det va jätteskönt och eftersom att vi inte riktigt vet hur länge hon kommer att vara kvar på denna jord så är det mysigt att umgås lite med henne. Jag vet at det bara är en hund men det är ju en familjemedlem :) 
 Carro försöker att övertala sin mamma så att hon kan få följa med till Frankrike på jullovet. När jag pratade med Carros mamma så verkade hon inte allt för emot det så jag hoppas det går bra. Vi har iaf börjat prata och drömma massor. Tänk silken upplevelse att bara sticka till ett annat land med en av sina bästa kompisar. Tänk att gå på en lång strand och gå på små söta marknader. Eller rent av att träffa en mysig fransmann som man kan helt underbart med i 3 veckor å sen bara åka hem till sverige. Det kan inte bli ett mkt bättre jullov. Ingen där vet ju vem man är så man kan verkligen göra vad man vill nästan. Så Carro slängde ut kommentaren ''What happens in France, stays in France!'' haha skrattade mkt åt det. Härligast är hon! <3 Kommer bli så sjukt skönt att bara sticka här ifrån! Slippa allt. Slippa snön, mamma, kylan och allt som jag inte vill veta av. Låter hårt att vilja slippa sin mamma men så känns det just nu. Hoppas att hon inte läser detta :P Kommer drömma sjukt gott i natt med massa goa drömmar.


Hasta la vista! <33

Vill åka nu!!

Nu har jag bott hemma hos mamma ett tag och det går ganska bra faktikst. Nu när skolan har kommit igång har jag nästan ingen tid alls att sitta framför datan eller tv. Dansar gör jag ju oxå så det blir verkligen ingen tid över. Men denna veckan är det höstlov och det är superskönt. Denna veckan är faktikst fullbokad totalt känns det som. Fika med Frida måste det absolut bli. Sen ska jag ju självklart dansa och på söndag är det model lab som gäller. Jag måste plugga oxå :( blää för att plugga på lovet!  Aja USA resan går frammåt iaf så de känns skönt. Längtar så himla mkt när jag läser bloggar om folk som är där nu. Tänk att vara borta ett helt år! Åh vill åka nu! Funderar på att rymma dit lite tidigare så att jag får se hur det ser ut. haha! Näpp detta blev ett urtråkigt inlägg men jag orkar inte skriva mer. När jag är i USA kommer varenda inlägg vara jätteintressanta haha ! 
 
Hasta la vista! <3333

Grattis mamma!

Jag har inte bloggat på länge nu. Har haft så mycket med skolan och flytten till mamma och allt. Men nu börjar det att ordna upp sig. Idag fyller mamma år :) har precis bakat en kaka till henne och på lördag ska hon få en present. Fast jag vet inte vad jag ska köpa än.
Nu ska jag berätta något roligt! Jag ska på en superstor fest på en båt borta i Rosenlund av alla ställen. Iaf så e det mi´n salsalärare som ska ha festen och vi får mat och grejjer. Sen ska vi dansa hela natten till tidigt på morgonen. Det kommer kanske ungefär 150 pers så det är ingen liten fest. Alla kan oxå dansa salsa så det bli salsa heela långa natten. Dagen efter blir det ännu mera dans fast på dansskolan. Jag ska köpa ett par supersnygga ankelskor från Esprit på fredag som jag ska ha på festen. Ska självklart gå med Carro och hennes supersnälla plastfarsa ska hämta oss klockan 4 på natten :)
 Idag hade jag prov i Näthandel. Det gick nog ganska bra. Det blir nog iaf ett G hoppas jag. Va i skolan i typ 45 minuter och sen gick jag till bussen och var hemma 11.30. Gött va?! Nu har mamma betalat första räkningen till High school year i USA. Fattar ni att jag faktikt ska åka? Jag fattar det inte! SÅ jävla häftigt är de!!!!
Jaha... är det nåt mer som jag kan berätta om som har hänt de senaste veckorna? Jag flyttade ju hem till mamma och nu har min pappa åkt. Saknar honom massor och det har bara gåt 1 vecka. Men tänk va mysigt att fira jul på franska rivieran med bara pappa. Han har lovat mig en shoppingtur i St Tropez.
Pappa skämmde bort mig massor innan han åkte. Jag fick massor va kläder, en superdyr väska och en ny mobil med touchskärm. Haha det kanske inte är så tokigt när föräldrarna åker bort. För övrigt så hade jag en jättemysig fredag med Ring och hennes lillebror Lukas. Vi åt Tacos, drack varm choklad och åt massor med popcorn. Vi tittade på film och var allmänt slappa. Jättemysigt!! Tack för en mysig dag Ring!

Nu ska jag ta och hitta på något annat. Vet inte riktigt vad men jag ska inte sitta vid datan iaf.


Föresten jag måste berätta en sak till! Imon måste jag gå upp kl 5 för att min klass ska vara med i Postkodmiljonären. Roligt va? haha x) Usch för tidiga mornar säger jag bara!


Hasta la vista!


Ingen bra dag idag :(

Igårkväll gick jag omkring på min övervåning och det slog mig hur mkt jag kommer att sakna mitt hus, min pappa och mina katter. Jag är en riktig kattmamma som ligger och gosar med dom hela tiden. Och nu får jag nöja mig med en strävhårig hund. Det som jag kommer att sakna mest är nog att jag har verkligen haft mitt egna ställe hemma hos pappa. En hel övervåning som jag bara kan sitta själv i flera timmar och bara vara. 
 
Imorse så gick jag till skolan med ett glatt humör som sedan ändrades totalt. Jag uptäckte att jag hade skickat in min läxa till fel mailadress pch min lärare blev skitsur på mig. Sen så fick jag IG på en inlämmningsuppgift som vi har haft för några veckor sen. Det var verkligen bara negativa saker läraren hade att säga till mig. Är verkligen skitsur på henne nu.
 Efter skolan så gickjag och bytte min Marc O´Polo väska som gick sönder igår och så fick jag en ny. Hon i affären var supertrevlig och bytte väskan med en gång. Efter det gick jag till synsam och fick mina glasögon lagade så nu kan jag äntligen andvänada dom igen utan att dom sitter helt skevt.
 På bussen i Landvetter så ser jag helt plötsligt en människa flyga ner för trappan. Och det va Louise! Henne har jag saknat massor så det va verkligen jätteroligt. Vi åkte hem till mig och åt lite mat och så fick Louise sina Djungelvrål som jag köpte till henne i Finland. Sen åkte vi hem till henne och va med Tony och så slappade vi lite.

När jag kom hem ringde jag underbara Sara och hon hjälpte mig med matten tills imon. Thanx hun<3 Så nu är matten lite klarare fast fattar fortfarande ingenting :S

Nu börjar skolan blir jobbig faktiskt. Men måste försöka ta mig igenom det så ska det nog bli bra :)

Ciao!

Stressigt nu!

Hej i stugan!
Idag är jag hemma från skolan för igårkväll så slog det mig att jag inte sovit ordentligt på 2 veckor. Och jag har vart i stan varje dag i 3 veckor. Jag är helt slutkörd så i morse klarade jag verkligen inte av att gå upp till skolan. Men jag ska gå på italienskan som börjar idag med Ring. Men hon svarar så klart inte i telefonen så jag får ringa henne senare så att hon vet att jag ska gå på lektionen.
 Igår dansade jag. Först standard och sen salsa. Fast det blev inte så mkt salsa som jag hade velat. Men men det får bli en annan gång. Hade sjukt ont i huvudet igår och mådde inte alls bra. Det var nog det att det är rätt så stressigt nu. Måste ta och lugna ner mig lite. Jag bestämmer så mkt saker som jag ska göra och allt ska göras med en gång.
Idag är det som sagt italienska och jag är superladdad. Fast lite nervös oxå men det kommer att gå bra. Det ska bli kul att gå dit med Ring.

hasta la vista!

Dans dans dans!

Hejsan allihopa! Hur mår ni idag?
 Jag mår superbra! Första dagen på länge som allt känns ganska bra. Det finns en anledning till det men det är en hemlis som bara jag vet.
 Idag blir det en lång men underbart rolig dag. Första ska jag vara hemma och slappa, äta en stoor lunch och packa danskläder. Sen vid 15.00 åker jag in till stan för at dansa vals och bugg tror jag att det ska bli idag. Efter det ska jag byta om, fräscha upp mig och äta ännu mer. Sen ska jag dansa fridans i salsa. Det bli mkt dans idag!
 Vid 22 går jag till centralen och tar bussen hem.
Igår hände det något som gjorde mig glad. Därför känns allt så himla bra nu. Nu ska jag göra en lista på vad jag kommer att se fram emot hela veckan för att det ska bli lättare att gå upp på morgonen. Det lärde vi oss på livskunskapen så jag tänkte att om jag ändå ska skriva ner det så kan jag göra det här!

Mån: Första Språkvalet på Burgården :O
Tis: Kort skoldag och läxan gjorde jag för en vecka sen!
Ons: Antagligen Mirakeldag och sen Salsa hela kvällen!
Tor: Studiedag, bleka tänderna!
Fre: Kanske ut med kompisarna i Sjövik.
Lör: Om inte på fre så går jag ut med kompisarna i Sjövik!
Sön: Dansa!

Någon dag ska jag oxå träffa Linus innan hon åker tillbaka till Anderstorp och det är ju nästan det bästa på hela veckan!
 Jag tänker iaf inte åka in till stan på Lördag. Jag behöver vara hemma iaf en dag i veckan tycker jag.

Hasta la vista!


:)

Idag fick jag gå upp tidigt :( Skulle på ett informationsmöte på STS som var supertråkigt. Men det va en söt kille som pratde om sitt år i USA. Det va la ungeför det enda roliga på hela mötet.
 Sen fikade jag med mamma och Rose-Marie på Frank´s Coffe. Det är helt klart det bästa cafét i hela stan :D dit får vi gå Ring!
 När jag kom hem skulle vi ha släktmiddag. Vi åt jättegod mat och hade det mysigt. Och nu sitter jag här och tittar på Stjärnor på is.

Det börjar faktikst bli riktigt tråkigt att blogg nu :P Så det kommer nog inte att hända lika ofta i framtiden :P

Hasta la vista!

Jag har blivit duktig!

I morse när jag vaknade va jag supertrött. Men efter att jag duschat så va jag ganska pigg. Jag har blivit duktig ska ni veta! Jag äter gröt till frukost, gör mina läxor och skolkar inte. Det låter minsann inte som mig. Men det är mitt nya jag.
 Idag hade vi läxförhör i svenskan. Det gick nog ganska bra tror jag. Sen var det lunch och då gick jag, Alma, Ring, Daniella och Jennifer på kinaresturangen som ligger mittemot Shock vid Brunnsparken. Det ar verkligen asgott med kinamat. Har inte ätit det på väldigt länge. Efter det blev det en latte på Espresso House och sen började handelslektionen.
 Vi hade en föreläsning med en tjej och en kille från Filippa K. Det var verkligen jätteintresant och roligt. Jag lärde mig massor. Tror inte att jag någonsin har lyssnat så aktivt. 
 För övrigt så köpte jag en jättesnygg skolväska igår från Marc O´Polo igår :) Jag dansade oxå och det var första gången jag kunde släppa loss lite. På söndag är det fridans i salsa så då tänkte jag släppa loss ännu mer om det går. Behöver ju faktiskt göra det ibland.
 Det blixtrar asmkt här :O är jätterädd!

Måste plugga lite nu :)

Hasta la vista!


RSS 2.0