Regn = Slappdag

Sitter inne och myser med en kopp vanilj te medan det spöregnar ute. Gick upp vid halv ett idag. Var så utmattad igår.

Om det slutar regna ska jag dra ut och springa. Det behöver jag. Skönt att rensa tankarna ett tag. Det behöver ju inte sluta regna. Det räcker ju att det lugnar sig lite.

Idag ska jag vara hemma heeela dagen. Så otroligt skönt. Jag har inte varit hemma en hel dag på typ en vecka känns det som.
Men en regning dag som denna ska jag fylla med te och underbara Lars Winnerbäck som förgyller mina dagar.

Igår kväll var jag på Liseberg och dansade bugg som vanligt. Tar mig nog dit imorgon igen tror jag.



Jag och Evelina i lördags när vi var ute :)


Dags att slå klackarna i taket och gå ut

Hade en grymt mysig kväll på Liseberg igår med massa dans. tur att jag aldrig var ute och sprang igår för då hade jag aldrig orkat dansa så mycket som jag gjorde. 

Det var lite svårt för att sova inatt så jag har sovit bort halva dagen ungefär. Men det ska man ju göra på sommarlovet. Det är nog bara jag som går upp kl 9 på morgonen för att springa.

Ikväll blir det utgång. Vi ska äta Nachos och chilla hela kvällen. Evelina ska följa med för första gången! Vi har aldrig gått ut tillsammans och ändå umgås vi jätteofta. Så ikväll blir det party för hela slanten!

Ciao!

I'll be dancing all night long

Idag har det varit en skön dag hemma. Om ungefär fem minuter ska jag åka in till stan för att dansa lite bugg och foxtrot tänkte jag.

Imorgon blir det utgång med Ring, Evelina m.f. Kommer bli otroligt kul. Har inte vart ute på ett bra tag nu!


Ciao!

Onsdag

Idag är det onsdag och min namnsdag. Enda sen jag var liten har det varit en ganska speciell dag eftersom att vi alltid har firat den. Hemma hos mamma har vi alltid bakat en tårta och så har jag fått en liten present. Jag brukar få något av mina gudföräldrar och varje gång blir jag lika överraskad efterssom att det bara är min namnsdag och inget större.

Gick upp vid kl 9 och ska dra ut och springa vid 10. Ja, mitt liv består typ av att springa och träffa mina vänner just nu. Inte så intressant kanske.

:)

I'm gonna run to you

Sommar sommar sommar! Det är varmt och skönt men jag längtar otroligt mycket efter hösten! Det är så mysigt med alla gula löven. Nu när jag äntligen har fått börja springa igen så längtar jag extra mycket. nu har min fot läkt och jag får springa hur mycket jag vill så länge jag har ett par bra skor. Det har min pappa skaffat åt mig så nu är jag fit for fight igen :)

Har varit ute flera gånger nu den senaste veckan. Härligt!

Imorgon är det min namnsdag och då ska jag vara med Evelina hela dagen. På kvällen blir det nog lite bugg på Liseberg tror jag.

Nu ska jag sova så at jag orkar upp tidigt imorgon bitti för att springa! Ciao!

RSS 2.0