Glögg och lussebullar!

Berättade jag att jag var så sjukt sugen på lussebullar och glögg?  Jag har vart det i flera veckor så idag när jag va hemma så tidigt passade jag på att göra mig lite glögg. Det var mumms! Jag funderar på att julpynta lite också. Men det kanske är lite för tidigt eller vad tycker ni? Det är riktigt gott med en varm lussebulle med socker på och ett glad mjölk eller glögg. I Arkaden har de börjat sälja lussebullar så jag tänkte gå dit en morgon påväg till skolan och smaska i mig en till frukost. Mumms!

Nu ska jag nog göra mig i ordning för att gå i sängs tidigt och läsa min nya bok som jag köpte i tisdags.

Sov sött mina kära<3

Snabb vecka!

Det börjar närma sig pappas hemkommst nu. För någon timma sen hörde jag att han var på väg upp till Bayern igen. Så det kan inte dröja allt för länge innan han kommer hem. Ska jag berätta det senaste som har hänt kanske? 
 Pappa kommer som sagt hem snart. Så jag är överlycklig över det medans jag försöker att vara hemma så lite som möjligt hemma hos mamma. Denna veckan har jag tränat i tre dagar och kommit hem sent 3 dagar. Idag kom jag hem vid 17.00 så det känns lite jobbigt att vara hemma så tidigt. Jag och Carro har bestämmt oss för att köpa var sitt terminskort nästa termin. Det betyder att vi får gå på så många kurser vi vill för bara 2800 kr. Vi tänkte gå på 7-8 st så det blir träning fem dagar i veckan. Det kommer bli roligt. Jag tror att det finns en lite chans att Johanna börjar att dansa också :D Härligt säger jag bara!
 Imon ska jag träffa älskade Linus som jag inte sett på nästan två månader tror jag. Det ska verkligen bli kul. Men jag är sjuk så jag får se om jag orkar gå till skolan. Vill ju inte vara seg och tråkig om jag nu ska träffa Linus. Jag sover nog antagligen där. På lördag åker jag hem till Lena och Odd. Nu kom jag på att jag måste köpa en liten blomma till Odd som fyller år. Det blir ett mysigt släktkalas på kvällen med massa mat och folk. Jag sover över där och på söndagen ska jag jag ha träning igen. 

Denna veckan har gått sjukt fort. Någon mer som tycker det?

För övrigt så sitter Felicia i min klass och snackar om USA hela tiden. Det får mig att längta så sjukt mkt. Det får mig att drömma bort under mina tråkiga bussresor.

Idag hade vi en debatt i skolan. Jag skulle vara för dödsstraff vilket inte var så jättesvårt men jag har verkligen svårt för att debatera med människor. Jag kommer liksom inte på något att säga. Så jag sa inte så mkt men jag försökte iaf.

Kom hem nu!

Jag har precis tittat på min absoluta favoritfilm Stolthet & Fördom. Den är så himla fin. Det är nästan så att jag önskar att jag levde på den tiden istället för nu. Jag börjar nästan alltid att gråta i slutet. Haha! Jag är en sucker för kärleksfilmer.
 Keira Nightley är ju så sjukkt vacker också. Tycker ni inte det? 
Förut så pratade jag i telefon med pappa. Han mådde bra men hade det lite tråkigt. När jag ringde så sa han att han precis satt och tänkte på mig. Det fick mig att sakna honom ännu mer. Jag vill bara att han ska komma hem. Det är så sjukt ensamt utan honom. Jag har lixom ingen att prata med när han är borta. Han lovade iaf att han skulle komma hem innan jul, senast om 4 veckor. Han sa också att jag ska få min klocka som jag önskar mig och han skulle ta hem en jättefin lammstek och spetzli till mig. det är en slags spagetti fast sjukt mkt godare. Så fort han kommer hem ska jag flytta hemtill honom och allt ska bli som vanligt. 

Saknar dig så otroligt mkt! 

Ciao! 

Denna bebishysteri!

Pappa svarar inte i telefonen borta i France så jag drogs tillbaka hit.
 Jag har tänkt på en sak under hela denna dagen. Första lektionen i morse så satt jag och några tjejer och snackade. Plötsligt från ingen stans säger en av tjejerna: Jag vill ha en bebis!! Och min första tanke var ju såklart: Är hon inte riktig?! Så jag ropar ut ett stort: OJ!! haha! Tänker ju aldrig riktigt på vad jag säger. Men alltså grejen va ju inte att jag skulle säga att min klasskomis inte är riktig i huvudet för hon är verkligen asgo. Men det fick mig att tänka. En annan sak som hände idag var när jag och mina kompisar åt lunch på Jensens Böfhouse. Det sitter en barnfamilj med en liten bebis brevid oss och mina kompisar blir helt galna i den och tycker att den är jättesöt. Allt jag såg i den ungen var att den var jobbig och äcklig. Haha! Jag förstår inte varför alla vill ha en bebis nu när de är så unga. Jag vill absolut inte ha någon bebis och om jag skulle vilja ha det så skulle jag adoptera en när jag är typ 30.
 En gång vid nyår var jag på en fin middag med några jag och pappa känner. Då frågar en man om jag gillar barn och jag säger verkligen rakt ut att nej det är verkligen det värsta jag vet. Då sa mannen att jag var helt konstig och att det aldrig kan vara sant. Men det vet ju jag bättre själv lr hur? hahah! Asså jag vet inte riktigt vad jag hade för mening med att skriva detta. Men jag antar att det var för att jag tycker att folk kan ta det lite lugnt. Enligt mig borde man inte ha en tanke på ebbisar i min ålder. Men det är väl olika från person till person antar jag.


Mindre tid och mera slit!

Hejsan alla godingar där ute :)

Jag uppdaterar inte bloggen så mkt längre för att jag har så sjukt lite tid på dagarna. Men nu har jag tid så då är det ju lika bra att blogga lite. Har jag sagt att pappa antagligen kommer hem innan jul? Det har jag nog sagt. Nu kom jag på att jag kanske borde ringa honom när jag bloggat klart.
 Just nu går jag på extra vitaminer för jag känner att jag håller på att bli sjuk. Men det går väl inte att hindra såhär på vintern. Denna veckan har verkligen gått jättefort och det känns verkligen bra. Jag har ju börjat träna en dag till i veckan. Det blir stressigt men endå väldigt skönt att slippa vara hemma hela tiden. Idag fick jag reda på att jag fick VG på mitt handelsprov. Skitbra! Som nästan alla mina kompisar vet så fick jag bara högst G på högstadiet och nu får jag nästan bara VG. Jag tror att jag fått två G och resten Vg på alla prov. Det känns så sjukt skönt! haha har jag nämmtdetta i alla inlägg på senaste tiden lr? Det känns så iaf.
 För övrigt så väntar jag fortfarande på fikan med Frida. Vi bestämmde väl det i sommraas tror jag? haha! Föresten!! Det har börjat en ny kille i min klass :) han verkar rätt okej tror jag. Smartare än vissa andra och ganska trevlig, fast har ju inte snackat med honom än. Idag fick vi våra kakor som vi ska sälja så säg till om ni vill köpa en burk för 50 kr. Asgoda var dom.

Nu fick jag brottom! Måste ju ringa pappa!

Hasta la vista!  

Jättehärlig kväll i lördags!

Festen i lördags va sjuukt kul!!! Tack alla som gjorde den så rolig! Jag var hemma hos Carro vid 14.30 tror jag. Vi tittade på en dansfilm och gjorde oss i ordning inför festen. Vi va i stan vid 19.10 så vi tänkte att vi skulle gå bort till Rosenlund ist för att åka spårvagn. Så vi började att gå och när vi va i Rosenlund så var det en bil som körde förbi ni vet så där långsammt. Han körde runt kvarteret och förbi oss igen två ggr till. Lite läskigt va de. 
 Festen började kl 20.00 med välkomstdrink/ mingel. Vi dansade Bachata också. Det är jättekul. Sen fick vi mat, det var typ Tacos öch lite sånt. Efter maten så var det bara att öva en gång inför uppträdandet, träningen gick kasst. Men sen när det väl gällde så gick det ganska bra. Marcello lärde oss Raeggeton och det var jättekul verkligen. Vi dansade verkligen mkt och det var sjuukt kul. Marcello bjöd upp mig och det verkade som att han blev chokad över att jag va så bra. Han sa flera ggr att jag va jätteduktig. Det kändes lite specielt.
 Vi dasade också Merenge (tror det stavas så) fats det var inte lika roligt. Men klockan 01.00 kickade vackterna ut oss. De tckte väl att vi var för små antar jag. Men då had evi endå vart där sen 20.00 så de va rätt okej. Jag vann en CD-skiva med massa bra slasalåtar på. Gissa om jag knarkar sönder den nu?

Aja nog om festen! Igår var det släktmiddag och jag fick träffa Cissi som jag har saknat så mkt. Det var härligt! HOn skjutsade hem mig till mamma sen.
 Idag va det en vanlig måndag med skola. Jag fick bäst i klassen på ett engelskaförhör och det kändes bra :) hihi!

Är ledig imon så det blir sovmorgon för både mig och hunden. På kvällen åker jag in til stan för att dansa standard/bugg i tre timmar.

Bara en dag kvar!

Vet ni vad? Det blir inget Frankrike på jullovet. Pappa trivs inte så han kommer nog hem tidigare. Det är ju både bra och dåligt. Jag får flytta hem snart men jag får inte åka till Frankrike med Carro. Idag pratade jag med pappa och han sa att han kanske kommer hem om två - tre veckor. Underbart att få komma hem igen säger jag bara!
 Idag har jag vart på världskulturmuséet. Vi snackade om barnarbete och sånt där. Det va ganska tråkigt faktiskt. Men sen gick jag och Ring och badade på Valhalla. Vi simmade några längder och bastade nästan i en halvtimma. Underbart va de. Skönt att slippa åka hem så tidigt på dagen också. Nu ska jag titta på Idol en stund och prata med Carro. Det är ju fest imon....bara en dag kvar!! Ska bli skitkul!!

Ännu mera dans på gång!!

Idag är det Torsdag och jag är supertrött. Känns som att jag alltid är trött. Från och med nästa vecka ska jag börja dansa 3 dagar i veckan. Ska bli sjukt kul. Till helgen är det salsafest och jag fick en klänning av Lena så jag kommer vara supersnygg.

Tänkte berätta lite om veckan som gått. I måndags var det en helt vanlig måndag med skola 10-18.30 så jag kom hem rätt sent. Tisdagen var jag ledig för att jag skulle till tandläkaren och lacka en tand. Den blev jättefin och vit. lena hämtade upp mig hos tandläkaren och så åkte vi hem till mitt hus och kollade till det lite. Det var sknt att få komma hem igen även om det bara var för en halvtimma. Jag fick gosa lite med mina djur och hämta min post. Senare på eftermiddagen fick jag och Lena för oss att åka in till Kinna. Där köpte hon en underbar klänning från Vila till mig. Den ska jag ha på Festen med stort F. Lena lagade min favoriträtt och allt var helt underbart. Man kan verkligen slappna av när man är där uppe mitt ute i skogen. Sov där till onsdagen sen. nu kommer vi till onsdagen. Jag tog tåget till skolan och då visade det sig att mattelektionen var inställd så jag åkte hem och va hemma 10.30. Jag hade en föreläsning men orkade inte gå på den. Den handlade om tinnitus och jag tyckte att jag kunde tillräckligt om det så jag skippade den. Det var asskönt att vara hemma och jag hann med en hel del plugg. På eftermiddagen åkte jag tillbaka till stan för att möta Carro. Jättemysigt va det att gå på stan i mörkret med henne. Vi smed lite planer också så nu har vi världens hemligaste deal tsm. Dansen gick asbra och vi dansade salsa i 3 timmar. Fick en jättegullig komplimang av Marcello så jag blev superglad. Och så kommer vi till idag..... Denna dagen har vart en helt vanlig torsdag och jag har barar gått i skolan. Vi fick lära oss att skriva ett CV och lite sånt. Imon ska jag simma på Valhalla. det ska bli skönt att ta några längder. Det var längesen nu.



Ååh det är sjukt hur mkt jag längtar tills på lördag. Det kommer bli så himla roligt. Jag, Carro och massa snygga latinos som dansar salsa. Är så upptagen nu och det är superskönt nu när jag bor hos mamma och inte trivs så bra.


Haha detta inlägget blev väldigt rörigt...fattar knappt själv vad det står xD men men...

Hasta la vista!


Party Party!

Längtar så jävla mkt!!! Nästa lördag blir det FEST HELA NATTEN!!!!! hahaha ååh längtar så sjuukt mkt. Bara jag och Caroo hela natten. Fan vad vi ska dansa. Denna veckan kommer gå såå långsamt. Fast ska dansa rätt mkt i veckan så den går kanske inte så långsamt endå. Det blit dans imon, tisdag och på onsdag. Roligt roligt!! Aja det är kanske inte så kul att sitta och läsa om vilka dagar jag ska dansa med det har verkligen blivit en del av mitt liv nu.

Idag har det vart en jättelugn dag. Jag har bara sovit, gått en lång promenad med hunden och tittat på film. Jag har pluggat lite också. Men imon blir det ju dans och lite plugg kanske. Men bara kanske. Kanske går på superbilsmässan imon. För övrigt är det helt okej här hemma. Mamma är inte hemma så det är bara jag och Lennart hemma. Han gjorde min favoriträtt och ikväll ska vi titta på Postkodmiljonären med en stor skål med popcorn. Hela nästa vecka kommer vara ganska lugn med plugget. Har ett läxförhör och ett prov på måndag men annars är det lugnt. Aah längtar så sjukt mkt efter massa saker. Festen, Frnakrike och självklart USA :D  Sjuukt kul kommer det att bli!

Haha detta inlägget av nog det mest meningslösa jag gjort... men va fan! skit samma!

Ciao!!

Hjälper det att gråta?

Det slog mig att jag inte har gråtit på flera veckor. Jag gör alltid det när jag inte mår bra eller är ledsen. Men hemma hos mamma kan jag inte göra det för då skulle de fatta det direkt. Hemma hos pappa gråter jag alltid om jag känner för det. Men här kan jag inte göra det. Det kanske är därför jag är depp just nu.....

Förvirrad som vanligt....

Nu sitter jag här igen och bloggar. Det var några dagar sen sist så jag tänkte att jag skulle skriva lite. Är på lite dåligt humör nu så det kan vara skönt att skriva av sig lite. Annars brukar jag springa när jag är sur men nu är det mörkt så det går inte.

Först vill jag berätta att jag fick VG på både näthandelsprovet och novellen i svenskan. Det är jag nöjd med eftesom att jag aldrig fick ett VG på högstadiet. Var på utvecklingssamtal idag och det gick oxå bra. Vi pratade mest om hur jag trivs och sånt. Skolan går faktiskt bra å de känns skönt.Men skolan hade inte gått lika bra utan mina kompisar som jag har där. Hur som helst så har jag den senaste veckan varit lite depp och jag tror att det är för att jag saknar pappa. Eller jag saknar inte honom så mkt men jag klarar inte av att bo här mer. Det ska bli så otroligt skönt att åka till Frankrike på jullovet. Synd bara att jag kanske inte kan vara borta hela lovet för att Carro ska med. Men jag skulle oxå bli så otroligt glad om hon följde med. Ikväll ville mamma & Lennart snacka. Ni vet ett sånt snack när föräldrarna tycker att man har gjort något fel. Det som jag hade gjort fel va väl att de tyckte att jag hade ''dålig attityd'' å sånt. Men shit vad ska jag göra lixom. Jag vill inte vara kvar på detta hemska stället och jag trivs inte att här. Jag vill bara härifrån bort från detta stället, bort från Göteborg och bort från ALLT. Ni fattar nog inte hur mkt jag vill de.
 Nästa vecka ska jag sova över hos Lena & Odd. Det ska bli asskönt. Det var igentligen tänkt att jag skulle sova där flera nätter men så blev det inte. Till råga på allt så har mamma & Lennart bestämmt sig för att åka till landet över jul. Jag vägrar följa med så jag får ha julafon hemma ensam med granen som sällskap.

Tänk när jag får åka till USA då är det ju inte två veckor jag ska bort utan ett helt år!!! Sjukt skönt!

Fick bilderna från Model Lab igår. De va skitfina tkr jag allt <3


Arrivederci!

RSS 2.0