Två flugor i en smäll!

God Morgon!

Nu har jag äntligen släpat mig ur sängen. Jag har bara sovit och sovit enda sen i torsdags kväll. Men jag antar att det är det bästa sättet för att bli frisk. Jag har ju faktiskt inte varit sjuk sen jag kom hem från USA vilket var i agusti. Så jag har klarat mig länge!

Idag ska jag träna trots att jag knappt kan prata eller tänkt normalt. Men jag vill verkligen inte missa dansen idag. Men jag kör på platta skor idag eftersom att jag skadade foten i veckan. Vilken vecka! Sjuk plus skadad fot! Men när jag redan ligger på soffan och är sjuk kan jag ju lika gärna ha ont i foten också. Då får ju fossingen vila lite.

Nu är det dags för mig att ta mig i kragen och hoppa in i duschen! :)

ciao! ♥

Sjuk

LIGGER hemma och är sjuk idag. Som tur är behövde jag inte gå till skolan endå. Har haft ont i halsen och huvudvärk i två dagar snart. Har till och med tappat rösten så jag kan inte prata.

Så nu ligger ja och tittar på Gossip girl och slappar. Ikväll blir det hemmamys med massor av te och Lets Dance!

Ciao!

Träningsvärk

Bara för att Ring sa att jag aldrig uppdaterar min blogg så gör jag det nu :)

Fiiiina presenter fick jag i lördags när vi hade släktmiddag och vid tolvslaget ringde Anton och läste upp en dikt han gjort till mig.  Tränade på söndagen och nu har jag en sjuk träningsvärk i högra halvan av kroppen så jag går lite ojämnt.

Igår åt jag lunch med Ring och vi beställde vin att dricka! Då kände jag mig stor!

Nu när jag inte har några bra tv- kanaler så har jag insett hur mcyket annat man kan göra. Så nu ska jag plugga och ta mig ett varmt bad med en kopp te. Bästa att passa på nu när jag är hemma hos pappa eftersom att vi inte har badkar hemma hos mamma.

Ciao!


Släktmiddag på G

Yes, om några timmar kommer mina systrar med familj hit och ska fira lilla mig som fyller 18 imorgon! Hoppas hoppas att jag får några paket.

Igår bakade jag choklad kaka och brände mig på ugnen. Fast nu gör det inte så ont längre :) Idag har jag städat och varit duktig hela dagen så nusitter jag och slappar framför datorn och lyssna på mysig musik.

Ikväll ska jag nog gå ut om jag orkar och känner för det :)

Ciao!



Torsdag

Idag är det torsdag och jag ska snart till skolan :)

Dagarna har varit stressiga med mycket dans och plugg. Men sova kan man ju göra när man är död. Eller hur? På söndag är det ju min födelsedag så just nu håller jag på att städa lite hemma. Det blir släktkalas på lördag nämligen :) På kvällen blir det utgång!

Nu ska jag dricka mitt te och njuta av livet!


Tisdag

Idag är jag ledig från skolan! Sjukt gött!

Igår var jag på bio med Anton efter träningen och såg Shutter Iland. Sjuk film men ganska bra tycker jag. Åkte hem till pappa efteråt och då gjorde han oxfilé till mig mitt i natten. haha! Bästa pappan någonsin har jag!

Ikväll ska jag träna med Amanda panda :) Efter det måste jag åka hem till mamma. HAde gärna stannat lite längre hemma hos pappa men åker tillbaka på torsdag.Då ska jag stanna läääänge! :D

Ciao!

RSS 2.0