Linköping :D

Igår åkte jag på roadtrip med Louises mamma Ann och hennes lillasyrra Qamilla til Linköping. Mötte sen Louise här :D Skulle gått upp 07.30 imorse men jag å Bea va minsann pigga så vi gick upp redan klockan 05.00 :O Sov inte en blund inatt. Så de va rätt jobbigt å gå upp men eftersom jag inte hade sovit nåt sp va de ju iaf inte svårt å vakna xD Men idag har Louise tränat å de va verkligen skitkul å se :D e så avundsjuk på att hon gör nåt så häftigt :O:D haha men min pappa tyckte att jag va dum i bananen :SxD
 Imon e de tävling å massa annat :D så jävla kul åsså kommer jag hem på söndag kväll :D haft en asbra helg här fast har ju bara vart här en dag men men:P haha tror att jag kan spå in de i min framtid iaf xD nu e jag så trött att jga inte vet vad jag gör lr säger xD

Hasta la vista sov så sött :D(A)

Tack kära pappa! <3

Idag väckte pappa mig vid 9 :O jättetidigt me tänka på att jag gått upp 12 - 12.30 nästan varje dag på sommarlovet. Gick upp vid 11 åsså skällde lite på pappa å sa att vi behöver en ny vattenkokare :P Min pappa har vart helt konstig idag :S fast på ett bra sätt, han har vart snäll!! Okej han är aldrig spec elak men han e alltid emot mig så de va en stor chock i morse när han va snäll å svarde snällt på mina frågor. Han brukar aldrig ta något på allvar å när de e nåt jag vill så skrattar han bara åt mig men i morse va han snäll som bara den. Haha nu tror ni ju att jag tycker jag har världens bästa pappa bara för att han köper en vattenkokare till mig men han gjorde mer än så.
 Han lovade mig att jag skulle få mitt studiebidrag igen :D jag hade mitt barnbidrag för ca ett år sen men så va pappa tvungen å dra in de. Å nu ska jag få tillbaka de igen :D jag har levt ett år under fattighet men nu kan jag äntiligen få leva i rikedom xD inte rikedom direkt men ni fattar. Och i morse hade han även vikt mina nytvättade kläder!! Oj oj oj säger jag bara. Å inte nog med de, han har fixat en lägenhet till mig som jag kan bo i när jag börjar skolan i Gbg. Å den e ju fin oxå. Haha men jag tror inte att jag kommer flytta dit men endå! De va jävligt snällt av honom. Och en till sak som va snällt av honom idag va att han sa att jag inte behöver jobba om jag inte vill och att han ska hjälpa mig om mamma blir arg på mig vilket hon kommer bli, hon kommer bli vansinnig (som hon säger). 
 Ja så jag kan bara säga att min dag har vart jättebra å snart e de måndag vilket betyder 5 timmar att dansa bugg på liseberg :D HA! de e minsann inte bara gammlingar som dansar bugg inte!! 
 
Tänkte skriva ett roligare inlägg än såhär men nu måste jag dra så de får bli en annan gång ;)

Hasta la vista <3

Tänk vad man kan tänka!

Nu e jag här igen. De har blivit bloggande två dagar i rad (STOLT!!) Idag har jag tänkt väldigt mkt, de e väldigt ovanligt för å vara mig men idag har jag iaf tänkt. Detta kommer oxå bli min första blogg där jag verkligen säger vad jag tänker & känner.
 Satt nyss å kolla på Oprah på tv, de va ett gammalt program för de va jul åsså gav hon bort massa julklappar till hela publiken å då snackar jag om att hon gav dom typ 10 julklappar var. Å dyra va dom en va tex ett jättedyrt kylskåp med dvd å grejer i :O Tänk vad den kvinnan kan göra! Hon gav lixom bort skitdyra grejer till hur många människor som helst. Okej, allt hon gör är ju inte att ge bort saker utan hon ger pengar till behövande på ett sätt som nästan ingen annan kan. De finns ju några rika människor som oxå ger bort, men WOW hon e ju fantastisk! inte nog med att hon e fantastisk hon fick mig att få julkänslor mitt i sommaren xD
 Haha nog om henne.... började sen prata med en kille på msn :D haha jag har inga killproblem så va inte oroliga  :D har aldrig träffat honom men aja ni förstår vad jag menar :P Va fasen va jag nu då, jag tappade bort mig i allt prat om dendär killen xD Just de! Han fick mig attt tänka!! :D han sa att saker e inte de viktigaste i livet är inte saker utan att man är en bra människa. Asså de fick mig verkligen å tänka. Vf tänker inte jag så? E jag dum för att jag inte tänkt så innan? De känns som att jag har vart väldigt självisk å bara klagat på allt, på vad jag inte har och vill ha lr vf den människan är på de viset. Jag har inte brytt mig om hur andra mår tex min familj å min pappa. Jag har inte tänkt på hur han mår när han behöver hjälp hemma och jag bara har skitit i honom. Eller när jag inte velat jobba för att de e så hemskt å jobbigt. Vi behöver pengar å borde jag inte hjälpa till för att gör allt lättare?
 Sen fick ju denhär killen mig att tänka på andra saker igår när jag ville ha ett riktigt svar på vad en kyss va. Då sa han: de är inte viktigt hur en riktigt kyss är utan värdet av den. Precis!! vf har jag inte tänkt på de :O E jag helt utan hjärta?!! 
 Å nåt annat jag har tänkt på e vf har jag inte gjort nåt bra av mitt liv ist för att bara bry mig om mig själv, surat och slappat!! Å vf har jag inte ansträngt mig mer i både skolan & jobbet?! Jag tror verkligen att mitt år i USA kommer få mig att inte ta allt för givet :D fast jag vill känna så nu! inte om två år när jag har kommit hem.

Aja nu blev de en massa klagande idag men de känns bra nu efteråt när jag har fått ut allt :)

NU SKA JAG GÖRA MITT LIV TILL DE BÄTTRE Å BLI EN BÄTTRE MÄNNISKA!!
Detta e mitt nya mål som jag absolut ska följa! De är inte som ett mål som att tex gå ner i vikt lr nåt utan detta är ett viktigt mål som måste nås!

Tack för mig:P Hasta la vista <3

Skolavslutningen :D

Jag å Louise hade precis hämtat oss från alla tårar :PNu va de slut, tre år på Rävlandaskolan som jag absolut hatat och älskat under hela skolgången. Men nu kan jag inte säga att jag hatar den för jag skulle mer än gärna gå kvar där ett tag till. Bara lite till, tills jag känner mig redo för ett annat äventyr. Skolavslutningen va jättekul vi sjöng såklart åsså dansade vi. Jag va en av några tjejer som dansade inför alla :D de va skitkul snacka om att man fick en kick när man stod där med alla männinskor och musiken började. Sen fick jag springa in i omklädningsrummet för sen skulle jag sjunga med min underbara klass som jag aldrig kommer att glömma.  Alla som uppträdde va skitbra å även våra 4 konferensierer som representerade varje klass. Den som representerade våran klass var Olof å han gjorde ett asbra jobb :D han kallade våran klass för vikariebilflyttande klass vilket vi oxå är :P Efter de så va de va dom kallade de mingel :P men jag tycker mingel är när man går runt å pratar massa med alla men vi satt bara ner och åt tårta :P den tårtan jag åt va jättegod. Sen hade alla lärare ställt upp sig på en lång rad så att man fick säga hej då till alla. I början tyckte jag att de inte va så svårt jag va inte ens i närheten av å lipa men när jag kom till mina absoluta favoritlärare Sofia & Maria så forsa de ner tårar :O å så höll de på i trekvart ungefär sen va jag ju faktiskt tvungen å sticka hem även fats jag inte ville. De va verkligen hemskt å jag kommer aldrig glömma den stunden när jag stod där å grät. De blev många bilder med för att vara noga så blev de 103 stycken :P Ikväll e de Hemliga resan de kommer verkligen bli askul å min klänning e asfin :D va lite osäker på vilken jag skulle ha men alla mina underbara kompisar fick mig att bestämma mig. De blev den blåa även fast en viss kompis sa att jag skulle ta den svarta :O han fick mig verkligen att få panik eftersom jag alltid har svårt å bestämma mig :P men iaf så hoppas jag att de kommer bli skitkul ikväll men de tvivlar jag inte på för en sekund. snart kommer min pappas förrra fru och hennes snubbe på middag sen bär de av till skolan igen för där kommer en buss och hämtar upp oss ;) men jag kommer ju gråta asmkt sen på hemvägen :( de kommer bli en underbar kväll, både rolig, underbar och alldeles hemsk ;)


Hasta la vista my darlings <3 hoppas ni har de lika bra som jag kommer att ha de ikväll :D

RSS 2.0