Jag har inte tid för att vara sjuk!

Hola!

Har inte varit hemma på fyra dagar men nu ligger jag och tar det lugnt. Skulle egentligen gått på begravning trodde jag men av någon anledning så hade jag och pappa missförstått varandra och det var tydligen imorgon. Men jag passar på att vara hemma och försöka bli frisk. Jag har blivit så fruktansvärt förskyld.

Skolan har börjat. Har inte hunnit vara där så mycket än. Jag har varit på möte inför balen och så. Vi hade våran första religionskunskap lektion igår. Det var jätte intressant. Tydligen ska vi läsa kursen i ganska högt tempo vilket jag tycker är jätte bra. Jag lär mig fortare och blir lite effektivare då.

Nu är det bara två veckor kvar till jag ska börja dansa modern dans. Jag är jätte spänd och det ska bli så roligt!

På lördag har de öppet hus på Ballettakademin så jag ska dit med Amanda och pröva på det lite tänkte jag.


Valdand och Frankrike

Yes, året har börjat fantastiskt!

Var hemma hos Amanda och Stephan i början av veckan. I julklapp av dem har jag fått en halv resa till Frankrike. Resten får jag betala själv vilket inte är mycket alls. vi åker troligen till sommaren. Alla fransmän, se upp för nu kommer vi!  

Gick på stan härom dagen då en försäljare kom fram till mig. Eftersom att jag behövde tidsfördriv stod vi och snackade lite. Dagen efter när jag, Carro och Kajsa skulle gå ut så träffar vi på försäljaren och han fixar in oss på Valand. Gratis! Vi hade en sjukt rolig kväll och dansade hela natten.

Nu ska jag strax dra till gymmet! Body Combat står på schemat. Hade velat gå på ett Aerobic pass men det fanns inget passande idag. Men jag gillar ju Combat med :)

Ciao!

2011

Det nya året har börjat. Året är 2011 och det kommer bli ett år fullt med nya upplevelser. Det har startat fantastiskt bra och jag är supernöjd. Vad gör man ett år som detta? Jo, man har beslutat sig för att göra något nytt nämligen modern dans. Man går igenom allt som studenten handlar om. Försöker skaffa sig ett jobb och åker till Frankrike och lever loppan i någon vecka. Sen flyttar man antagligen hemifrån och börjar högskola. ´kommer man inte in så flyttar man nog hemifrån endå och går en danskurs för skoj skull. wow, jag känner verkligen att detta kommer bli ett bra år.

Yes, nu kör vi!

RSS 2.0