Trevlig kväll

Hade en trevlig och ganska rolig kväll igår på Rio Rio med mina kära salsavänner. Mötte först upp Anton och så begav vi oss hem till Evelina och tog ett glas vin innan vi gick vidare till Rio. De flesta gångerna så har jag alltid vunnit något när vi har haft avslutningsfest. Denna gången vann jag en stor stark. haha! Annars har jag vunnit en cd och en hatt. Var hemma strax efter kl två inatt. Idag är jag helt död.

Ikväll ska jag hem till Linda och ha lite melodifestivalsmys och grillning :) Såå skönt med en lugn kväll! Fast jag lär komma hem lika sent inatt.

Imorgon börjar salsan på Liseberg! :)

Ciao!


Lever på kaffe för att hålla mig vaken!

Jag blir galen av allt plugg just nu! Hinner inte göra något över huvudtaget. Ingen simning, ingen dans och nada fritid! Blä! Till råga på allt funkar inte min dator igen. Sladden har gått sönder.

Aja, förutom att jag inte har något liv på grund av allt plugg så rullar livet på. Till helgen kommer jag att få slappna av med avslutningsfest på Rio Rio i salsan och grillning hos Linda! Det ska bli sååå skönt att få ta det lite lugnt!



Det här med grannar

Vi har en granne! Han går ut med sina två hundar varje dag. En hund är jättetrött och en är jättepigg. Grannen är nog den tröttaste av alla tre. När vi ska släppa ut våran hund tittar vi alltid ut och ser till att han just precis alltid är inne när vi går ut med våran hund. Hans längsta promenadrunda är våran kortaste. Han har sitt hus precis utanför mitt fönster och min rullgardin råkar vara nere för jämnan. Undrar varför?

Just i eftermiddag har jag tänkt på våran granne lite extra :)

Sol, vart är du?

Hola!

Helgen har varit galen och jag har varit lika trött. Men nu är jag fit for fight igen.

Om ett tag ska jag åka in till stan för att gå på dansuppvisning med Evelina. Det blir roligt!

Idag har jag bara slappat på soffan och letat efter billiga resor till typ grekland och spanien. Jag och Ring vill åka utomlands. Jag hittade en resa till Grekland för 998 kr! Fast då måste man åka imorgon och det går ju inte :P

Men någon gång ska vi väll komma iväg :)

Nu ska jag ta och käka lite innan jag drar in till stan!

Ciao!


Nu ska jag göra Göteborgs gator osäkra!

Hej!


Idag är det tisdag och jag har varit hos Lena och Odd sen i lördags. Imorgon åker jag hem till pappa och sover där resten av veckan med lite kopisar. Ska bli kul! Älskar att vara ensam hemma!

Middagen hos Evelina var super och det var jättemysigt att sova hemma hos Amanda i Uddevalla.

Igår var jag i skolan och pluggade matte i några timmar sen drog jag och simmade. Träningsvärken börjar redan krypa fram nu.

Om en stund ska jag åka till min sjukgymnast en stund.

Imorgon blir det Bhonus på liseberg! Ett av mina och carros favvoritband att dansa bugg till. Men jag får ju bara sitta och titta på :(

Aja det blir nog roligt endå! :)

Flygplatserna i Tyskland är stängda så det är inte säkert att min pappa kommer hem på lördag.

Nu ska jag berätta det bästa av allt! Jag är nu anmäld till en handledarkurs! Så snart kan jag börja övningköra!

Ciao!

Nu har pappa åkt

Kom hem klockan 5 imorse! Man mår som man förtjänar och jag ska försöka ligga på soffan så mycket jag kan idag. Men ikväll blir det middag hos Evelina. Så vila får jag göra någon annan dag! Men förhoppningsvis blir denna kvällen lite lugnare än igår.

Efter middagen åker jag med Amanda till Uddevalla. Har aldrig varit där så det ska bli roligt :)

Igår var vi på P.C och sen Karisma. En kille raggade upp oss sex tjejer och vi fick med oss honom till Karisma. Där blev det en galen men roligt kväll fylld av dans :)

Imorgon åker jag till mina gudisar och sover hos dem :)

Ciao!

Funhouse

Tja!

Är hemma en snabbis för att käka och göra mig iordning för utgång. Vi kör en "favorit i repris" och drar till PC på förfest och drar vidare till Karisma där de har glasskväll!!

Blir super!

Sooool underbara sol!

Hola!

Sitter här i solen och glassar hemma hos pappa. Har fått fulaste solränderna efter dä jag har haft datorn i knät. Usch!

Igår var jag på ett möte med ett eventföretag. Vi satt mitt på Avenyn över Hard rock café på takterrassen. Sjukt coolt att sitta där upp med en fantastisk utsikt över Gbg!

Idag åkte jag till pappa. När jag gick av bussen såg jag två fjärilar. Då blev jag lycklig!  Han överraskade mig att ha bokat biljetter till Bayern. Så jag blir ensam hemma en vecka från och med lördag. Men ska bo lite hemma hos mina gudföräldrar som för övrigt var här och åt lunch för en stund sen. Ska väll försöka mig på att sätta mig och plugga om en liten stund. Kan ju passa bra att hitta min mattebok kanske. Så att jag kan plugga inför nationella. 

Imorgon blir det utgång på Karisma! 







Fjantade mig lite framför kameran ;) 

Ciao!  


Fly like you do it!

Träffade Melanie på stan idag och tog en fika. Hon har blivit stor och skaffat sig en pojkvänn som hon har tagit hem till sin pappa. Jag och Ring är de enda som inte vill växa upp och göra samma sak. Vi går bara på krogen och lever livet.

Var på MQ och köpte en klänning. Grön som en oliv är den.

Imorgon måste jag gå upp tidigt och gå till skolan! Fy för det!

Ciao!

Vår

Nu kan man väll säga att det är vår antar jag. Det är ju redan den 2 Maj. Inga vårkänslor har kommit än men vad ska man med sånna till egentligen?

Hemmadag är det som gäller idag. Jag har ont i min fot....

RSS 2.0