Vila

Igår var jag hos sjukgymnasten! Nu har vi nog äntligen kommit på vad som är fel med min lilla fot. Nu ska jag skaffa inlägg till skorna. Förhoppningsvis kommer jag sluta att ha ont i knäna också. Men jag ska vila i 7 veckor!! Usch! Men vi får hoppas på att foten verkligen blir bra av det.

Var i skolan idag och pratade med min mentor. Vi bestämde att jag ska börja vara i skolan på dagarna och plugga lite. Efter mötet med min mentor hade jag nationellt prov i engelska. Tog en fika med ett gäng tjejer i klassen och gick och shoppade lite.

Imorgon är det valborg. Då ska jag titta på Cortegen med Amanda och Evelina. Sen ska vi ut och äta grekiskt.

Ciao!



Måndag

Idag är det måndag och jag är hemma och slappar. Anton var här i några timmar förut och vi kikade lite på film och hade det trevligt.

Imorgon ska jag upp tidigt och gå till studieverkstan i skolan. Sen åker jag till pappa. Han ska följa med mig till sjukgymnasten på onsdag.

Nu blir det chill som gäller hemma hos mig :)

Ciao!

Party party

I FREDAGS var jag ute på krogen med ett gäng vänner. Ring ringde mig vid kl 19 på kvällen och kl 20 var jag redo för att gå ut och festa!

Vi gick först och förfestade på en krog. Sen drog vi till Karisma. Det blev en rolig kväll med mycket dans!

På lördagen mådde man som man förtjänade. Men jag åkte ändå in till Liseberg för att vara med Amanda och hemmes fransmän. Tog en fika med Anton och träffade Ring en stund.

Idag är det vila som gäller för mig. Så att min fot kan blir frisk inna dansen på Liseberg börjar om några veckor. Än så länge har den inte blivit ett dugg bättre.


Nu ska jag ta och städa mitt rum lite :)

Ciao!


Blåbärs smoothie = Dunderkur!

Sitter här med en blåbärs smoothie :)

Har lite huvudvärk och otroligt ont i foten idag. Så jag ahr bara varit hemma och slappat. Får ju passa på nu när man är sjukskriven. Sen måste jag ju börja plugga och gå i skolan igen. Men jag slipper i alla fall långa dagar på praktiken.

:)

Sjukling!

KOM nyss hem från en dag på stan. Åkte in till skolan för att prata med mina mentorer om min fot. De gav mig två alternativ att välja mellan. Antingen skulle vi hitta en ny praktik eller så sjukskriver jag mig och går till skolan istället.

Jag pratade med pappa och sen bestämde jag mig för att hoppa av praktiken och gå till skolan istället. Så nu ät jag sjukskriven en vecka. På måndag v. 17 börjar jag skolan. Då kommer jag att få uppgifter så att jag klarar alla kursmålen som ingick i praktiken. Så nu kan jag ligga och sola i en vecka. Underbart! Ibland är det inte så tokigt att vara skadad :)

Träffade Ring inne i stan. Vi shoppade lite kläder till henne och åt Sushi vid kanalen. Det var mysigt!

Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen och nästa vecka tänkte jag sätta igång och plugga :)

Ciao!


Vårkänslor!

IDAG åkte jag in till stan för att träffa Ring. Vi gick och köpte te. Jag är som min mamma säger "Tetänd" och skulle helt enkelt kunna leva på te.

Sen gick vi och dansade Jive och efter det tog vi årets första glass och satte oss i Trädgårdsföreningen. Mötte upp Carro en stund och vi satte oss i solen på Lejontrappan. Sååå skönt!

När jag satte mig på bussen kände jag hur det bubblade inom mig! Och jag bara kände alla vårkänslorna komma! Jag är glad!

Imorgon börjar min praktik. Jag vill inte gå dit men jag är glad endå. Bara glad!


Bilder från spat!




Två underbara dagar!

Just nu är jag härligt utvilad från spat!

Vi kom till St. Jörgens vid kl 15 igår och sen gick vi ner till spavdelningen och var där i ca tre timmar. Vi fick antikstmask, fotbad, bastu och allt möjligt. Myste lite framför den stora poolen med energigivande te och sånt. på kvällen fick vi sen en tre rätters middag som var det godaste jag någonsin ätit. Vid tio tiden på kvällen fick vi champange i baren.

Hotellrummet var grymmt fint och idag fick jag en manikyr :)

Om några minuter kommer anton hit. Då ska vi äta middag och bli spådda av min mamma!

Ciao!


SPA

Springer omkrig som en galning och försöker packa kläder. Jag och mamma ska åka på spa om några minuter och jag är inte klar för fem öre. Behöver ju ha med mig träningskläder, badläder och allt möjligt.

Dagen börjar med en 3-4 timmars sparitual där vi får bada i källor och sånt. Sen ska vi få tre rätters middag. Imorgon ska jag få en klassiska manikyr och så ska vi träna i deras gym.


I tisdags var jag och Ring på Hard Rock Café med ett gäng tjejer. Det var superkul! Igår var jag ute och dansade salsa. Man får ju passa på att gå ut nu när det är lov.

Imorgon kväll kommer Anton hem till mig. Min mamma ska spå oss i tarotkort! Spännande!

Ciao!


Förfesten som gick lite över styr!

Tjolahopp :)

Idag är jag och Carro sjukt trötta efter att ha festat från klockan 15 igår till tidigt i morse. Sov till typ halv två idag.

Bilderna som kommer får berätta hur kul vi hade :)






Glad Påsk mina kycklingar!

Glad påsk alla!

Jag och Anton hade en liten för-förfest igår hemma hos mig. Imorgon blir det den riktiga förfesten!

Om en stund kommer min pappa och hämtar mig. Vi ska åka och handla mat och sen ska vi på släktmiddag uppe i skogen i Rävlanda. Jag får träffa mina gudföräldrar som  jag inte sett sen jul typ! :) Åh jag saknar dem!

Ciao!

Kan man leva på godis?

I morse när jag vaknade hade mamma precis lagt ett påskägg bredvid min säng. Full med Anthon Berg ägg. Behöver jag säga att de redan är uppätna? Jag har levt på gods i flera dagar och ännu mer kommer det att bli. Det är ju trots allt påsk.

Om en stund ska jag åka in till stan för att kolla in Evelinas lägenhet. Sen ska jag träffa Anton och åka hem till mig. Vi ska baka och titta på Talang ikväll! :)

Ciao!


Yes

Hej då vinter 

Hej vår och sol

Påsklovet har äntligen börjat! Efter åsklovet blir det praktik. 7 veckor utan skola! Ska man jubla eller gråta över att man får jobba hela dagarna istället?

Har fått hem två par brillor som jag ska pröva ut. Båda från Tom Ford. Har nästan bestämt mig för vilka jag ska ha men jag har till tisdag på mig.

Väntar på att jag ska få köpa min mockajacka.

Chillmys med anton och film imorgon. Ev släktmiddag på lördag
 och på söndag party party. Firar jag med vännerna at my house med middag för att fira min födelsedag lite. Sen blir det utgång!


RSS 2.0