Te Quiero...

...sitter jag och lyssnar på nu. Jättebra låt som Marcello brukar spela på kurserna.

Igår kväll kom dagen jag väntat på ett bra tag! Det var avslutningsfest för salsan på Lázár. Vid kl 19.00 kom jag till Rio Rio med Amanda och hennes kompis Frida. Där träffade vi hela gänget och dansade Bachata, Salsa, Merengue, reaggeton och lite Latin linedance. Vi käkade Tacos och ett gäng visade upp Rueda de Casino för nybörjarna.

Min kväll var superrolig och jag bara längtar till nästa gång då jag kan säga till Marcello att jag faktiskt fyllt 18. Han retas alltid för att jag är minderårig!


Nu är det dags för middag med Lennarts släkt. Missar Odds födelsedag men jag tycker han är den bästa gudfadern endå ;)


Ciao!

Ledig idag=julshopping!

Bio igår med Ring, Anton och hans kompis Niclas. Vi såg Paronormal Activity. Har hört jättemycket snack om den filmen. Tydligen skulle den vara så läskig att folk fått gå ut ur biosalongen och att vissa ångrat att de såg den. Den var bara läskig den sista kvarten ungefär. Men det var i alla fall kul att gå på bio! Sen tränade jag i ungefär tre timmar.

Idag ska jag julshoppa med Ring, bjuda henne på lunch och sen ska vi gå på Trollflöjten med Sofie.

Nu ska jag dra in till stan!

hasta la vista!


Tidig morgon!

Det var jobbigt att gå upp idag. Nu är klockan snart 8 på morgonen och jag fasar för att gå ut i kylan med nyduschat blött hår om en halvtimma. Men jag måste, för precis som alla andra ungomar går jag i skolan. Det blir en lång dag i dag. Istället för att sluta kl 12, slutar jag nu vid kl 15 ungefär. Vi ska åka till Göteborgs Hamn på studiebesök. Besöket innebär att vi sitter i en buss i två timmar och tittar på alla lastfartyg. Efter det tänkte jag och Ring plugga på Chalmers.

Dags för tandborstning!

Ciao!

Live life like you dream it!

Sov hemm hos Ring på Särö inatt. Vi åt ost och drack glögg framför film. Mysigt! Pluggat har vi gjort och det känns väldigt skönt. Nu kan jag bara ta det lugnt i några dagar till. I alla fall till imorgon.
Sitter och lyssnar på Kiko Rodrigues och drömmer mig bort till ett dansgolv fyllt av människor som dansar Bachata. Livet går bra.


Grått

Hösthimlen ligger som ett lock över Göteborg och det enda man går omkring och tänker på är när det ska försvinna. På morgonen när man vaknar är det mörk, vid lunch är det mörkt och vid middagen är det kolsvart ute. Det känns som att jag är den enda som har trotsat höstdepressionen i år. Men ibland förstår jag verkligen inte varför jag har utsett hösten som min favoritårstid.

I eftermiddag åker jag hem till Ring så att hon kan upplysa min söndag lite. Glögg, Pelle Svanslös och Chacha tänkte vi fylla kvällen med. Imorgon ska vi plugga.

Love Johanna

Johanna; Gud är nådig

God Morgon!

Igår hade jag en lång dag. Även fast jag började skolan vi ett och vi gick på teater. Vi såg en engelsk teater som hette "Stones in his pockets". Den var helknäp då det var två st gubbar som hade 5 roller var. Rörigt men ganska roligt!

Där träffade jag en killkompis som det var ett tag sen man såg. Kul! Försöker övertala honom att hänga med till Rio på fredag.

Efter teatern käkade jag, Sofie, Ring och Sussie på Jensens. Jag och Ring gick lite på stan och kikade på stövlar. Jag har verkligen kris nu känner jag. Jag går i mina dygnsura tygskor som varken är fina eller sköna så här års.

Vi tog oss bort till Liseberg och gick på julmarknad. Snacka om  att vi fick trotsa regnet! Det öste ner! Vi tog en fika med Glögg och lussebulle. Årets första!

Nuuu kallar mitt plugg och i eftermiddag blir det middag kommer mina Gudföräldrar!

Ciao!

Ska man slappa eller vara lite duktig?

Igår hade jag en galet nyttig men tuff dag. Simmade på idrotten 600 meter. Hade gjort mer om jag hunnit! Efter det hade jag ju dansträning i 3 timmar. Snacka om att min kropp är mör idag! Som tur är jag ledig idag. Vilket är jätteskönt.

Nu har jag bara en massa plugg att göra. Eller nej, vad tänker jag med? Jag KAN plugga om jag VILL! Så jag tar det lite som det kommer.

Åååh jag är så sjukgt taggad för utgången till Rio Rio nästa vecka! Kommer bli superkul!

Hasta la vista!

Nu är det dags för en uppryckning!

Nu är ännu en salsakväll inbokad den 11 December!

I lördags när vi var ute kom jag att tänka på att för att jag ska kunna bli bättre så måste jag gå ut mer. Så nu får jag sluta vara så lat och helt enkelt gå ut och dansa!

Nästa gång blir den 27 November och sen den 11 December. Ska försöka klämma in en kväll på Oceanen också.


Hoppas att det inte växer ut en knorr i rumpan på mig!

Tjollahopp!

Idag har jag varit i skolan ungefär en halvtimma. Sen satte jag och Johanna oss på Espresso House och pluggade. Det tog hundra år innan vi kom igång men det gick ganska fort att plugga så det var skönt. Efter det blev det en sväng på stan. jag behöver ett par nya stövlar eftersom att mina gamla har gått sönder. Har haft jättesvårt att hitta ett par då alla är så smala i vaderna. Men idag hittade jag ett par med en liten snygg klack på. Så nu är det bara att tigga av lilla far och sen är dem mina.

Tog även svinsprutan idag! En gubbe satt och skrämde upp mig när han pratade om alla värk han fick av sin första spruta. Hoppas verkligen inte att jag får några biverningar. Det är jätteviktigt att jag kan gå till skolan imorgon.



Ikväll ska jag kika på Ullared!

Ciao!

Trött

Nu har jag äntligen vaknat efter att soovit framför tvn halva dagen.
Kvällen igår började med att Jag och Carro träffade Annelie. Vi tog oss upp till Avenyn och tog en fika. Mötte Milad och drog till Musikens hus i Majorna. Vi kom dit vid 21.30 och stannade till ungefär 2.00. Dansade jättemycket och hade jättekul!

Nu är jag helt slut i bena och resten av kroppen eftersom att vi inte kom i säng förän vid kl 5 imorse. Så snart är det läggdags för mig så att jag orkar upp till skolan imorgon.

Ciao!

Krig?

Klädkolektionen från Jimmy Choo verkar vara populär. På nätet är nästan allt slutsållt. De har till och med regler för att man bara kan köpa ett exemplar av ett visst plagg så att man inte säljer det vidare sen. Jag säger då det!

Även om det är Jimmy Choo är det ju faktiskt fortfarande H&M.

Nu ska jag snart bege mig bort mot Onsala. Jag är taggad för ikväll och hoppas att det blir riktigt roligt att dansa! I hope I still got the moves!

Ciao!

Utgång!

God Morgon!

Eller nu är det lunch föreseten. Nu har jag nyss ätit frukost och snart ska jag hoppa in i ducshen en sväng. I eftermiddag blir det släktmiddag hemma hos storasyster i Onsala. Efter det åker jag till Carro för att sen åka in till stan och gå ut. Vi tänkte gå till Musikens Hus i Majorna och dansa salsa.

Igår kväll var jag riktigt taggad men det har dämpats lite nu. Får sätta på lite salsamusik så blir allt i sin ordning igen.


Freeeedag!

Kom nyss hem från skola och fika med kusinen. Dagen började superbra och fortsatte att vara bra. Våran mentor hade sin sista dag idag. Hon ska få en lite bebis snart! Så jag och Johanna tog tag i att köpa en present och ett kort där vi skrev namnen på alla i klassen.

Har ju precis fått upp kontakten med min kusin Madde. Så vi fikade lite och gick runt på stan.

Nu är det dags för räkor och Idol!

Ciao!

Love is my drug, it's my heroin!

God Morgon!

Många finna minnen till låten jag lyssnar på nu. Har precis satt mig framför datorn för att plugga lite. Ska göra en nätbutik där jag hjälper folk att arrangera fester.

Igår skulle jag skriva ett argumenterande tal om att man borde få göra abort i alla länder. Visste ni att 300 personer dör varje dag pga illegala aborter? Det är lika mycket som att ett jubojet skulle störta varje dag. Sjukt mycket!

Idag blir det hemmadag för hela slanten. Plugg och kanske en promenad är det som gäller. Skulle fikat med min kusin men i flyttade på det. Skönt att få en hel dag hemma.

Nu kallar plugget!

RSS 2.0