Första Advent!

Idag är det första advent! Åh som jag har längtat. Men när jag väl fått upp min stjärna i förnstret så funkar den inte. Där rök min första advent. Man kan ju inte ha julmys utan julpynt och ljusstakar.

Igår hade jag en mycket rolig och trevlig dag. Köpte mig ett par byxor på MQ. Gick på ishockey. Dansade salsa och kollade film. Hade riktigt trevligt!

Idag skulle jag ha gått på släktmiddag men den blev inställd. Vilket för min del var ganska bra då jag inte vaknat förrän kl ett och behövde plugga. Så nu har jag fått pluggat klart allt till provet. Nu måste jag bara träna in det. Avskyr naturkunskap!

Glad första advent!

Ishockey!

Är på G som vanligt!
Om en stund ska jag in till stan. Shoppa lite, ta en kaffe och sen blir det ishockey Frölunda - AIK. Hockey i två veckor nu. Haha låter inte riktigt som jag men det är roligt! Ikväll blir det salsa. Lär ut lite smått ibland. Går jag inte i skolan så är det något annat jag gör. Men IGÅR då hade jag hemma kväll. Kikade på filmen "Flashdance" som var ganska mysig faktikst. Den handlar om en strippa som vill bli ballettdansös.

Rotade runt i min garderob efter julpynt. Hittade inget julpynt men däremot hittade jag kläder jag inte andvänt på evigheter.




Modern Dans

Hej hopp!

Idag är det fredag. Min heliga lediga dag! Fredagar är min dag och bara MIN dag. Det är då jag tar det lugnt. Jag ska kolla idol och sen se på Flashdance tänkte jag.

Idag har jag varit i skolan, fixat med studenten och simmat med Amanda. Nu när vi har gymkort så kommer vi in gratis på Valhalla. Superbra!

Under hösten har jag varit ganska uttråkad och nu har jag bestämt vad jag ska göra. Jag ska börja dansa modern dans på Ballettakademin. Jag är jätte taggad och det är den bästa idén jag haft på länge.


mycket att göra som vanligt!

Onsdag idag! Sov hos en kompis inatt så jag fick åka hem efter skolan som slutade halv elva. Så nu har jag fixat och donat lite hemma. Har hunnit med en hel del faktiskt. Ska snart åka tillbaka in till stan för att styrketräna och sen dansa salsa i typ 3 och en halv timma! Älskar onsdagar!

Sitter just nu och lyssnar på en ny salsaskiva som faktiskt är ganska bra!

Jag tänker så det knakar på högskolor och sånt. Trollhättan kommer nog bli mitt första val!


Fullt ös! h

Åååh jag fattar inte hur tiden kan gå så fort! Jag pluggar, planerar allt med studenten, tränar och umgås med vänner. Denna veckan har flugit förbi. Jag har inte öppnat min dator sen i måndags då jag hade den i skolan.

Samtidigt som att jag älskar att ha mycket att göra så känns det ibland som att man inte riktigt hinner ikapp sitt eget liv. Mina lediga fredagar blir heliga då jag kan ta det lugnt. Alla andra dagar är det fullt ös medvetslös!
Som tur är har jag fått en iphone så att jag kan uppdatera mig via den :)

idag har jag varit på gymmet och tränat Body Combat. Imorgon ska jag sälja tvål på Särö Second Hand och på kvällen blir det salsa avslutningsfest! Kommer bli grymmt kul! men det blir mycket buss åkande!


Slut med time outen!

Jösses jösses jösses! Bloggen har stått helt stilla sen augusti, så har även mitt liv också gjort kan man väll säga. Men nu får jag väll försöka mig på att uppdatera lite oftare. Det är så roligt att titta tillbaka på om ett tag. Kanske ska jag ändra lite i designen också?

Just nu är det höstlov! Vääldigt skönt måste jag säga. Jag har bara latat mig hela veckan och dansat salsa så klart. Det är som någon en gång sa till mig "Vad vore Johanna utan dans? Jo det skulle vara som Sotis utan svans!". Sotis är min katt.

Idag händer det absolut ingenting. Jag hade dragit ut i skogen och sprungit om jag inte varit så rädd för älgarna, så nu ska jag istället åka in till stan för att gå på ett träningspass. Idag är det Body Combat som står på schemat.
Strax efter att skolan började i somras skaffade jag gymkort på SATS. Sjukt roligt att träna på gym!

Ciao♥


RSS 2.0