Valborg!

Idag blev jag väckt av min mattelärare som skickade ett sms om att vi har nationella prov snart. Det var väl bra att hon påminnde mig men inte att hon väckte mig. Fy på henne! Men jag kan i alla fall glädja er (eller mig) om att jag inte har ont i magen längre.

Idag ska jag träna chacha, samba och rumba. Sen åker jag och Johanna  till Cilla och grillar. Ska bli jättetrevligt faktiskt. Måste ta med kameran.

Nu måste jag ringa johanna och går ner och be pappa om pengar.

Ha en bra valborg!

Magen börjar må bättre nu

Nu är jag tillbaka från salsan. DEt var jätteroligt och Marcello körde ett rätt högt tempo. Med tanke på att jag fortfarande har ont i magen så var det jobbigt men jag stannade kvar på den andra kursen också. Så jag har dansat non stod från 18.30 till 21.30.

Haha hände faktiskt en lien rolig sak. Jag satt och skulle äta en banan och självklar så får jag inte upp den som vanligt och då kommer en söt latinokille fram till mig och undrar om han kan hjälpa mig. Och han fixade det galant! Haha man brukar ju inte precis erbjuda sin hjälp med att öppna en banan. Så jag tyckte det var lite gulligt. När han sa hej då gav han mig en kyss på kinden och när han åkte förbi mig i bilen så busvisslade han och vinkade. Snacka om att man känner sig lite speciell. Han ville även att ja skulle lära honom vals till studenten. Haha!

Jag vet....Det låter som att jag är upp över öronen förälskad men man är inte van vid att behandlas så.

Börjar bli lite brun nu!

Nu håller jag på att göra i ordning mig efter att ha suttit lite mer ute i solen. Men jag fastnade framför tvn så nu står det stilla i mitt göramigiordningstadium. Men jag har i alla fall volymtångat mitt hår.

Jaha så ikväll är det alltså salsa och jag har ingen aning om vad jag sak på mig. Varken när jag går dit eller när jag ska dansa. Jag vill ha mina bruna pumps men Carro säger alltid att man inte kan ha svart och brunt tillsammans. Då blir det lixom jobbigt eftersom att jag ska ha svarta byxor. Aaaah hatar klädproblem!

The sun is shining

Oh MY God vad varmt det är ute! Det är ju för sjutton 23 grade i SKUGGAN! Jag satt ute och åt mat och jag höll p¨att dö av värme. Sen tänkte jag sätta mig och måla naglarna men det var så varmt att nagellacket typ torkade innan jag han lägga på det. Men nu är de färdigmålade och fina. Det måste de ju vara imorgon eftersom att jag ska ha ett par skor med öppen tå på kvällen.

Jag tror det blir så att jag och Johanna åker till Cilla och grillar med några till. Ska bli trevligt. Fast jag och johanna kommer ju att vara rätt sena. Meb fint folk kommer alltid sent eller hur var det?

Kramper i magen :S

Igår vid typ 2 så fick jag plötsliga kramper i magen. Men jag åkte endå till mammas jobb och vilade lite och sånt. Det känndes hela tiden som att jag skulle spy när som helst. Jag tog flera stycken värktabbletter. Ingen funkade men jag var ändå med på träningen men när jag var på¨väg hem så blev det bara värre.

Så idag är jag hemma från apraktiken eftersom att jag fortfarande har ont. Men jag måste ¨gå på salsan ikväll. Annars dör jag!

Imorgon är det Valborg! Då ska jag först träna med Johanna sen ska vi göra något roligt som faller oss in under kvällen.


Nu måste jag duscha och byta om.




Stämmer så sjukt bra!

Det tar en sekund att lära känna dig,


en minut att tycka om dig,


en dag att blir kär i dig,


men en evighet att glömma dig.....


Ny vecka

Åh idag är det måndag! Med blandade känslor kan jag ju säga. Jättekul att träningarna börjar men inte lika kul att gå upp på morgonen.

Hade en jättekonstig dröm inatt om att jag kom för sent till praktiken. Istället för att bara ta nästa buss så åker jag in till stan för att fråga om de kan köra mig till Mölnlycke. Till slut så får jag min svenskalärare att löra mig och när jag kommer fram så är alla jättearga på mig. Sen vaknade jag. Men när jag sedan satt på bussterminalen och lästa mitt horosko. Gissa vad det stog då? Jo att jag måste passa tider! Haha! Skummt eller vad?!

Aja den nya praktikeleven som skulle komma idag var sjuk så jag hade massor att göra. Diska, göra sallad, diska och göra sallad. Men dagen gick fort i alla fall.

Nu när jag äntligen är hemma så har jag varit duktig och städat i badrummet och tvättat kläder. Känner mig jätteduktig nu!

Söndag igen

Nu är jag äntligen hemma hos pappa igen. Imorgon börjar praktiken igen. Usch vil verkligen inte gå upp så tidigt imorgon.  Men det är ju bara en 4 dagars vecka nu så jag får väl stå ut.

Idag har jag bara varit hemma hos mamma. Jag och mamma tog en promenad efter frukosten och sen har jag bara tagit det lugnt och grillat lite.

Nu är jag trött och hungrig men pappa är inte hemma och jag hittar ingen mat :(


Jag kan inte säga nej, det går inte när du rör vid mig

Drömde en jättefin dröm inatt. Drömde om en viss kille och allt var så fint. Ååh jag har gått omkring på moln hela dagen. Man blir ju typ förälskad i drömmen....


Nu har jag bestämmt mig för att skriva dagbok i USA. det måste inte vara flera rader varje dag utan bara någr meningar som säger vad jag känner. Det kan nog vara jättekul att läsa sen.

3 månader kvar tills jag lever min dröm!

Idag har det varit en hektisk men bra dag. Hade ju ett så kallat avresemöte med STS idag. Det var massa folk där som ska åka till USA och även några andra länder. Träffade en kille där som jag pratade lite med i höstas. Fast glömde ju sjävlklart att ta hans nummer ifall jag får några frågor. Men men, shit hapens.

Sen åkte jag och mamma till Allum och köpte lite smink från Estée Lauder. Fick en jättebra mascara och lite ansiktskrämer och ett fint läppstift som gav alldelels lagom mycket färg. Jag köpte även ett te som hette Kärlekste. Det var små söta röda hjärtan i det.

När vi kom hem lagade jag Tacos och helt plötsligt kom min morbor med halva sin familj och mormor. Igentligen är det nio barn han har men han hade bara med sig två som tur var. Jag och barn tillsammans......Ni som känner mig vet ju hur jag är.

Nu ska jag ta och gå och lägga mig snart tror jag. Är sjukt trött. Imorgon ska jag och mamma ha skönhetsdag och lägga ansiktsmask tillsammans.


Denna dagen gick sjukt fort!

Idag har jag varit duktig igen! :D Fast dagen har varit helt sjuk! Den börjar ganska bra och jag är på bra humör tills en viss person kommer in på konditoriet. Det förstörde mitt humör totalt men efter ett tag kom Marika och Tommy in och det gjorde min dag alldeles jättebra. Vi stog och pratade lite och allt verkde vara bra med dem. Har ju inte sett dem på flera veckor. Sen fick jag lunch och helt plötsligt hade dagen gått så väldigt fort. Tiden bara försvann. Sen åkte jag till solariet och solade. Men självklart hade jag bara penagr till typ tio minuter men det är väl lika bra antar jag. Man vill ju inte ha hudcancer.

När jag kom hem var det så jäkla rörigt så ajg började att städa min våning. Men hur mycket jag än städar känns det inte som att det blir bättre. Jag har helt enkelt förmycket möbler som gör att det ser rörigt ut. Måste försöka få bort en fotölj. Problemet är bara avrt jag ska ha den eftersom att jag inte vill slänga den.

Aja inte så roligt att läsa om men nu tänkte jag berätta om vad som händer i veckan.

Tisdag: Praktik, äta middag med mamma, träna
Onsdag: Praktik, träna och gå ut och dansa
Torsdag: Praktik och ännu mer träning
Fredag: Nationella prov i Engelska sedans ak jag åka till mamma
Lördag: Ska på ett stort möte i fyra timmar på munkebäcksgymnasiet och USA
Söndag: Kanske träna och åka hem till pappa.

Tror inte att det var så mycket mer.

Nu ska jag äta middag!


Söndag

God morgon!

Idag är det söndag igen. Första dagen på veckan enligt mig. Då börjar ju träningsveckan igen. Skönt!

Igår skulle jag har solat på gräsmattan men det var för kallt så imorgon ska jag gå till solariet tror jag. Måste ju får bort de där fula linjerna som jag fick förra helgen. Det är så fult!

Idag är det en slapp dag till att börja med. Jag ska bara ta det lugnt och packa lite. Ska ju åka hem ikväll. Så i eftermiddag åker jag till träningen och dansar lite salsa tror jag att det blir. Sen åker jag hem till pappa.

Nu är snart april slut och om några månader åker jag till USA! Shit Shit Shit vad spännande det är!

Veckorna går så fort!

Shit vad längesen det var som jag bloggade! Snart en vecka sen. Jaha idag är det alltså lördag och jag sitter hemma hos mamma och slappar. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Min vecka har varit bra. Det har börjat en ny prkatikelev ¨på min praktik så det är mycket roligare nu. Vi pratar massor och äter lunch tillsammans. Killen som var där förut sa ju inte ens hej på morgonen. Vi var så duktikga i torsdags så igår fick vi varsinn tårta med oss hem. Jag beställde en moccatårta för det är ju min favorit.

Träningrarna har gått bra denna veckan. Salsan kändes roligare och jag lärde mig nya steg i valsen. Jättekul! Igår hämtade mamma mig på praktiken så jag sak vara hos henne i helgen. Idag har vi varit i en klädaffär och köpt en mysdress och en fin shal. Just det! I onsdags köpte jag ett par jättesnygga skor från Tommy Hilfiger. Jag blir över 180 cm lång i dem så höga är dem!

Aja ikväll ska jag titta på Robinsson och äta popcorn!

Ciao!

Nu har våren verkligen kommit!

Hola!

Kom nyss hem från en springtur. Jag tog ut mig rejält i slutet denhär gången. Det kom en gubbe som sprang efter mig och jag hatar verkligen när folk springer förbi mig. Så jag sprang och sprang tills jag höll på att stupa. Jag var andfådd typ 10 minuter efter x) Haha!

Idag har jag lite grejjer att göra hemma så såm att tvätta och städa lite. Men sen ska jag bara gå ut och sätta mig i solen i några timmar som igår. Då hade jag pumashorts på mig och jesus vad jag fick en ful solbränna. Så idag måste jag få bort den på något vis.

Nu ska jag äta lunch. Jag blev så hungrig när jag sprang!

Sol sol sol!

Åh silket underbart väder det är ute! Jag gick ut och satte mig med datorn i en solstol. Där satt jag sedan i flera timmar och blev brun om magen. Åt min lunch där ute om bara levde. Underbart var det! Ända tills pappa fick för sig att han skulle låsa ute mig. Haha! Just nu tittar jag på en konstig film.

Häromdagen kom jag på att jag inte har dansat på två veckor! Helt sjukt!

Söndag

God Morgon!

Idag är det söndag och jag mår bra. Sitter och äter massa godis till frukost. Synd bara att jag inte gillar påskgodis. Idag ska jag slappa. Måste ju passa på när jag kan. För på tisdag drar ju allt igång igen. Praktik och träningar hela tiden. Aja Efter att jag tittat på reprisen av Robinson så ska jag gå ut och sätta mig i solen med en mysig bok. Tänkte dra ut och springa men jag tror att jag tar det imorgon istället.

Vet ni vad? Jag blev brun på armarna igår :D så glad jag blev haha!

Great day!

Hallå hallå!

Som jag trodde så fick jag en aldeles underbar dag. När jag kom till Lena och Odd satt de med Cissi och hennes familj på trappan utomhus i gassande sol med ett glas rosévin i handen. Så jag fick mig lite dricka och så gav Cissi mig ett paket. Där i låg en såndär volymtång till håret från Björn Axen. Jag har velat ha en sån jättelänge och hon visste inte ens det. Så ajg blev jätteglad.

Sen var det dags för mat. Vi åt buffé med lax, köttbullar, kyckling, sill, paj och lamstek m.m. Jag kan hålla på i en evighet att räkna upp all mat vi åt. När vi var som allra mättast och inte kunde röra på oss så var det dags för äggjakt. Jag hittade två chokladkakor varav den ena var gigantisk och två ägg. Det ena ägget var också jättestort. Så nu kan jag äta godis i flera veckor. Eller i några dagar. Det beror på hur sugen jag blir. Sen var det chokladtårta som gällde. Då fick jag en present av Lena och Odd. En underbar halsduk gjord i kaninpäls. Jättevarm och snygg! Jag fick även 500 spänn som jag verkligen behövde. Jag sparar ju nämligen till ett par skor.

Efter det så hade vi en påskbrasa. Jag var där från 14 till 20.30 ungefär. Hela dagen med andra ord.

När jag kom hem så ringde Carro mig och vi satt och pratade massor om dans och allt möjligt. Nu ska jag nog faktiskt sova tror jag. Börjar bli väldigt trött nu.

Åh så skönt!

Nu är jag hemma från springturen. Vilket underbart väder det är ute! Jag sprang mycket i början men sedan började jag få lite svårt med andningen. Inte så konstigt eftersom att jag är sjuk. Så hur mycket jag än ville springa så fick jag ta mitt förnuft till fånga och gå en bit. Jag kan ju inte sjukanmäla mig en vecka till från praktiken.

När jag kom hem strechade jag lite och satte mig för att kolla på tv en halvtimma. Då såg jag att Rädda Willy 3 börjar en halvtimma senare så jag fick rusa in i duschen så att jag kan kolla på filmen. Jag såg 1an och 2an häromdagen så det hade varit roligt att se 3an också. Jag älskar de filmerna! De är så mysiga! Det låter kanske lite fjantigt. But that's the way it is!

Aja eftersom att jag inte vill missa filmen får jag göra mig i ordning i reklamerna. Tacka Gud för att tvreklamen finns! Haha!

Ciao!♦


Glad Påsk!

GLAD PÅSK!
Nu är klockan 10.15 och jag gick upp för en halvtimma sedan. Vaknade vid 8 och kom genast på vilken underbar dag som väntar mig så det var omöjligt att somna om. SKulle gått upp 10 men när klockan var kvart i så fick jag nog och gick upp. Pigg som en lärka! Nu har jag ätit frukost och om ungefär 40 minuter när jag har smällt min mat ska jag dra ut och springa. Bara för att det är Påskafton! Haha nej jag behöver ju faktiskt få lite bättre kondition. Jag ska i alla fall dra ut och springa snart. Så underbart skönt! Min mamma sa igår att jag skulle behöva lite nya springkläder. Ni vet sånna där tajta brallor, ett par skor och typ en keps. Det är ju så mycket roligare att springa om man har snygga och coola kläder.

Så vad händer idag? Vid 13.30 ska jag åka till Rävlanda. Där väntar hela släkten, Cissi med familj, Sussande med familj, Lena och Odd. Ja tillsammans är vi jättemånga! Jag råkar även veta att Lena och Odd som jag inte har träffat sen jul har med sig en present från Frankrike. Cissi har nog både julklapp och födelsedagspresent till mig. Snacka om underbar dag!

Nu ska jag dra ner till pappa och käka en frukt som piggar upp mig ännu mer!

Ha en superdag allihopa för det kommer jag att ha!

Långfredagen

Idag är det Långfredagen. Då ska väl dagen kännas lång antar jag. Men den känns precis som vanligt.
Valpen väckte mig lika tidigt idag. Så jag gick upp och åt frukost med mamma och lennart. Jag fick ett påskägg och en trisslott vid frukosten. Jag undrar hur det kommer sig att man äter godis på Påsk. Jag menar det hör ju inte till Jesus och allt sånt. Aja idag ska jag åka hem till pappa. Mamma kör mig nog ikväll så att jag slipper åka buss så långt. Skönt! Då slipper jag sminka mig också, haha!

Räknade nyss ut att det typ bara är 3 månader kvar tills jag drar! Sjukt roligt ska det bli. Att veta att det är så kort tid kvar gör att dagarna inte känns så långsamma och går fortare. Det är två månader kar tills skolan slutar och tre till jag åker till USA! Åååh så skönt!

Skärtorsdagen

Idag är det skärtorsdagen och jag sitter hemma hos mamma och har det mysigt. Valpen väckte mig kl 6 i morse. Sen igen vid 9. Jag höll på att bli galen. Men jag gick upp vid 9 och satte mig vid tvn och åt frukost. Sen var jag tvungen att laga lunch, diska och gå ut med Atos. Så jag har varit duktig! Haha!

Som sagt så gick jag inte ut igår. Mitt humör var typ helt förstört så jag sket i det och satt hemma med Knut och tittade på en jättekass dansk Thriller. Den var inte läskig någon stans men det kanske danskarna tyckte. Haha! Aja så imorgon åker jag hem för på lördag ska jag på släktmiddag i Rävlanda. Det ska bli så roligt att träffa Lenaoch Odd. Jag vet också att jag kommer att få både julklappar och födelsedagspresenter.

Nu är jag sådär sugen på att dra ut och springa igen. Speciellt efter att jag stod framför spegeln och såg att jag har blivit lite mulligare av allt godis på sista tiden. Så nu har jag bestämmt att på Påskaft ska jag ta och dra ut en sväng innan middagen. Får gå upp tidigt men åh så skönt. Så det ska jag göra för att fira påsken! Härligt!

Love Johanna♥

På väg till mamma igen

Asså jag blir så arg! Nu ska jag inte gå på Oceanen ikväll och då blir jag anklagad för att jag har planerat taskigt. Herre gud jag får väl stanna hemma om jag vill det?! Det förstörde hela min dag.  Aja mitt i alltihop bestämmde jag mig för att åka till mamma. Eftersom att det tar så lång tid att åka buss så kör pappa mig till Lerum vid 15.00 och så hämtar mamma mig där. Jag stannar nog till Fredag eller Lördag förmiddag. Åh vad jag ska gosa med valpen. Så mysig är han!


Vart tog våren vägen?

Hallå där!

Idag regnar det. Massor! Varför? varför? varför?! Idag är det alltså onsdag. Jag ska nog bara stanna hemma hela dagen. Kanske åker jag till Majorna och dansar lite salsa. Men då åker jag inte föräns vid 19.00. Och så måste jag ju prata med Carro. Usch jag orkar inte! Vill bara stanna hemma och slappa framför tvn. Måste ju passa på nu när man har lov. Annars blir det inte mycket av tvtittande och slappande.

Just nu tittar jag på Extreme home make over och nu ska jag äta lunch också. Lamstek blir det!


Youn don't know what you got until you're missing it alot

Hejsan bloggen :)

När Linus gick hem så somnade jag nästan med en gång. Jag sov typ 2 timmar. Jätteskönt! Självklart så väcktes jag av telefonen som ringde. Det var Robin som ringde och ville veta om jag hade pratat mednågon om Oceanen imorgon. Känndes lite som att han ville att jag skulle fixa ihop alla. Så nu har jag ringt Carro och messat Tommy så vi får väl se hur det blir. Än så länge verkar det som att bara jag och Robin vill gå men jag har inte fått svar från Tommy än för han är så seg. Haha!

Aja just nu sitter jag och ätergodis och väntar på att pappa ska komma hem med hostmedicin. Jag kan ju knappt sova av all hosta på natten.

Godis Godis Godis!

God Morgon!

Just nu sitter jag med underbara Linus och tittar på tv. Hon kom hit igår och då var vi så sjukt godissugna så vi gick till Hindås och sen tillbaka. vi köpte massor av gods och cheeseballs. Mummmmmmms! Sen tittade vi på tv jättelänge och låg uppe och pratade. Något som är bra med att vi inte träffas så ofta längre. Det är att vi alltid har så mycket att prata om.Visst är det bra?! Under natten hade vi tusetals olika samtalsämmnen. Jättemysigt! Under tiden så hostade vi ikapp för vi är båda så sjuka.

Idag skulle vi egentligen gått på fest på kvällen. Men nu verkar det inte bli så längre. Hoppas att det händer något annat kul.

Jag vet att det var superlängesen jag bloggade men jag har varit hemma hos min mor och gosat med valpen. Jag va på bio med Ring och såg Fast and teh furious. Asbra var den!

Nu ska jag slappa slappa slappa!

Hasta la vista!

Torsdag

God Morgon!

Eller nu är ju klockan halv 12 men jag säger God Morgon endå! Idag nät jag vaknade kände jag mig mycket bättre än igår. Jag hade bara lite huvudvärk och ingen feber. Men jag har fått hosta istället. Idag måste jag ju träna så det var i alla fall bra att jag ät lite friskare. Och som Carro säger! "Kan man dansa med spöket så måste man gå dit!" Haha! Så nu ska jag dansa med spöket ikväll.

Idag har jag duschat, packat och ätit lunch. Jag tar bussen in till stan vid 16.15 tror jag. Då ska jag träffa Johanna och sedan ska vi gå till Lázár tillsammans. Tänkte överraska henne med en iste från Espresso House om pappa kan ge mig pengar.

Just nu borde jag städa men jag fastnade åter igen framför Extreme home make over. Idag började jag till och med lipa. Det var en liten 6-årig tjej som hade cancer och hon var så söt. Jag grät i en evighet. Haha!

That just made my day!

Hallå där!

Jag är fortfarande väldigt sjuk med feber och huvudvärk.Men hur sjuk och trött jag än är så har jag massor av myror i brallan. Jag vill bara dansa, dansa och dansa ännu mer! Har legat deppig hemma hela dagen för att jag inte kan träna och så skickar Carro ett sms om att det inte var någon träning idag. Att några stod och övade inne i en tom lokal var lite halvt roligt också. I alla fall om man vet hur de ser ut xD Det gjorde verkligen min dag! Härligt!

Nu när man ligger hemma och tiden går så långsammt så kommer tankarna om USA fram. Det är verkligen inte riktigt klokt att jag tänker göra det. Vad än alla säger så ska jag åka! Jag kan ju säga så att i min släkt så är det bara en familj som tycker att det här är bra. Det är min systers familj. De är väldigt positiva och det känns så otroligt skönt. Resten av släkten gillar det inte alls. Bara mamma och Lennart.... Apropå USA så ringde mamma mig förut och hon sa att hon och Rose-Marie har planerat en helg när sommarlovet har börjat så att vi kan fixa Visum. Hon vet ju inte att vi redan ska åka till Sthlm och fira henne. Jag tänkte då att vi kunde ta det sammtidigt. Så det enda jag hade att säga var "Ehm jaa....Vi kan väl tänka på det lite? Jag menar vi kanske kunde ta det lite längre in på sommaren?" Haha! Så nu blir det kanske två resor upp till Sthlm i sommar. Men visst jag klagar inte^^

Nu ska jag slappa framför tvn och sova lite.

Love Johanna♥

sjuk igen

Jag har blivit sjuk IGEN! Jag blev ju nyss frisk från en förkylning. Men men, pappa säger att det är mitt eget fel som går på träningarna även fast jag är sjuk. Så igås slog det till igen. Jag var på väg till praktiken när jag fick världens huvudvärk. När det kommer så plötsligt så brukar det alltid vara migrän. Men det var det inte denhär gången. Så när bussen var i Landvetter gick jag av och bytte till bussen mot Hindås igen. Lätt och smidigt! Jag somnade med en gång och vaknade upp vid 12 med feber och ännu värre huvudvärk. Så pappa tyckte att ag skulle vara hemma resten av veckan. det suger att jag missar salsan ikväll men om jag gör det så kanske jag orkar vara med på rumban imorgon. Jag MÅSTE vara frisk till fredag om jag eventuellt ska åka till Jönköping.


Så idag har jag bara legat på soffan och slappat med Sex and the City filmen :) Nu tittar jag på Extreme home make over. Jösses vad längesen det var jag tittade på det.

RSS 2.0