Lediga dagar hemma hos Ring!

Hejsan Hoppsan!

Längesen jag var hemma så nu är det dags för en uppdatering.

Åkte till Ring i söndags och myste med en fin ostbricka som hon hade köpt på sitt jobb. Så söndagskvällen satt vi och tittade på Mysteriet på greveholm slott med Rings lillebror. När han gick och la sig tände vi ljus och gjorde det riktigt mysigt.

På måndagen åkte vi in till Kungsbacka och köpte ansiktsmask som värmer. Jättehärlig! Jag hittade en halsduk för 30 underbart billiga spänn. En vanlig svart var det.
Vi gjorde Tacos och på kvällen kom Micka och gjorde oss sälskap.

Imorse försov vi oss självklart en timma så missade första lektionen. En tonårings liv i ett nötskal!

Nu är det dags för att hoppa in i duschen tycker jag allt!

Hasta la vista!

Ostmys!

Kvällen med tjejerna igår blev jättemysig. Vi såg L.A Gigolo som var helt okej. Den var ju inte precis djup men rolig. Att jag inte behövde betala mer än 39 kr för popcornen gjorde det hela ännu bättre!

Senare idag ska jag åka hem till min älsklings Ring och äta ost. Hon har tagit hem desertostar som vi ska knapra på ikväll. När jag sa det till Carro påpekade hon att vi faktiskt bara är 17 år och inte 50. Haha men det ska bli mysigt!

Idag när jag går här hemma i min ensamhet saknar jag USA sjukligt mycket. Jag ångrar mig inte men jag saknar det.

Ciao!

Biomys!

Idag är det lördag! Härligt att få vila lite men trist att sitta hemma så ikväll ska jag på bio med Jennifer och Frida. Så nu håller jag på att försöka lura ut vad jag ska ha på mig. Jag har stillestånd just nu så det går inte särskillt bra. Vill ju ha något snyggt men ändå mysigt. Aja det löser sig alltid.

Idag har jag verkligen suttit och pluggat hela dagen. Så duktig är jag!

Igår fick jag hem en soffa som jag har i sovrummet. Jättefin och passar jättebra till min fondtapet. Det kommer bli jättemysigt när allt är klart.

har gjort ett arbete i svenskan om ett skolminne. Jag slrev om veckorna i USA. Kanske ska lägga upp den?

Hasta la vista



En ny dag med nya möjligheter!

Idag har jag varit en duktig flicka. Dagen började med att jag vaknade vid 7. Mamma gjorde Smoothie till mig och jag fick skjuts till skolan. Nåon vaknade på rätt sida idag?! Hade tre timmars håltimma så jag gick på stan med Ring en stund. Hittade ett par byxor som jag får av mamma om jag städar mitt rum. Vilket redan är gjort!
  När jag kom hem diskade jag och gick 2,5 km med mammsen. Lite plugg har jag hunnit med också. Känner mig duktig.

Nu väntar Färjan 3 och Svenska Hoollywoodkvinnor på tvn. Till det blir det Tacochips med salsa gjord i USA av mig och Heather :)

Ciao!

Mysig helg hemma hos Carro!

Hejsan hoppsan!

Helgen har avrti jättemysig. I fredags var jag med Carro, Emelie och Josefine å dansade bugg. Bandet var Streaplers, ett ganska känt band. Det var jätteroligt att få dansa där igen. Sista gången för i år.

I lördags fyllde Carro 17 år så jag hade köpt premiärbiljetter till baletten In memorian. Den var både bra och tråkig ibland. Men det är ju en väldigt fin dans att titta på. Efter det gick vi två till Bamboo och åt lite mongolisk mat. Jättegott var det! Fick en liten solfjäder som ska upp på väggen också.

Åkte hem till mamma idag och det enda jag ahr gjort är att sitta och plugga i två timmar. Duktigt!

Nu ska jag kika lite på True Blood :) Hasta la vista!

Yummie!

Hemma från skolan idag. Sitter hemma hos pappa med en kopp te och en röd näsa framför True Blood. Grym serie! Snyter mig varannan minut och nyser hela tiden. Pappa har gjort risgrynsgröt till mig. Mumms!

På något vis ska jag väl ta mig hem till mamma idag. Vet inte hur bara. Det slutar väl att jag får ta bussen i två timmar. Hade vart skönt att få skjuts nu när jag är så sjuk att jag knappt vet vad jag heter. Men men, det fixar jag!

Ciao!


Rosa fina fåglar!

Nu börjar hösten att komma på allvar. Det är riktigt kallt ute. Men vem klagar när man får vara i ett sånt här fint land som har varit så saknat.

Skolan idag har varit rätt lugn. Hade först en lektion på en halvtimma och efter det 3 timmar håltimma. Jag och Johanna åkte till Slottskogen och tittade på falmingosarna och sälarna. Efter det hade jag lektion och skolfotografering. Jag och Johanna tog kompisfoton så nu kan vi sätta upp bilder på oss över allt.

Min förkylning blir värre och värre. Har fått bihåleinflamation också.

Ikväll ska jag titta på Färjan för då ska Tony Erving vara med. Fast självklart älskar jag det programmet även om han inte är med.

Nu ska jag kika på Greys Anathomy och äta äpplepankakor :)

Ciao!

I have a dream...

Sitter med en kopp te efter en lång dag. Gick ju på danstävlingen i Lundbystrand. Det är alltid lika roligt att gå dit och varje gång väcks den där stora drömmen om att någon gång bli en tävlingsdansare. Nu när jag har trappat ner på dansen kommer det inte hända på ett bra tag. Eller kanske någonsin?

Idag var det nästan bara B och A-klassare som dansade. Dem är ju roligast att se eftersom att de är så duktiga. Tony Erving var dommare för Sverige minsann! Den förra danstävlingen jag var på var det Ann Wilson som var dommare. Tyvärr blev det inga bilder för jag hade ingen kamera idag.

Nu ska jag mysa framför Ensam mamma söker och Under Toscanas sol. Efter det är det läggdags för imorgon är det skola, som jag nuförtiden tycker är väldigt roligt!

Sov gott!


Underbar dag!

God Morgon!

Planerna om att träffa Carro och gå å kika på lite olika gym ändrades så istället ska jag träffa Amanda.

Nu har jag precis gjort i ordning mig och ätit tidig lunch. Snart ska jag åka in till stan för att träffa Amanda och hennes pappa och gå på en danstävling. Sånna saker som det här gör mig så väldigt lycklig! Det går inte att beskriva. Vädret är underbart, jag får gå på en danstävling med en kompis som jag gillar mer och mer för varje gång vi umgås och livet leker! Visst låter det härligt!

Igår kväll var det ju Svampkalas uppe i Stockabäck.  Jonathan som är ett litet barn älskar svampar och kan alla namnen, om de är ätliga och vilken sorts mark den trivs i. Så det var alltså han som hade önskat sig ett svampkalas. Först gick alla ut i skogen utom jag, Cissi och Odd. Jag och Cissi gick ner till sjön och partytältet som stod där. Vi satte upp ballonger och serpentiner. Så det blev riktigt festligt!

När alla kom tillbaka grillade vi och åt morotskaka!

Nu ska jag åka till stan!

Hasta la vista!


Bild på förra danstävlingen jag var på den 9 Februari!




Vad ska man välja?

Nu har jag äntligen vaknat ordentligt och efter flera koppar te känns det inte lika dåligt i halsen längre. Skönt!

Har pratat med Carro och vi tänkte skaffa var sitt gymkort. Pratade med mamma, hon var inte lika pigg på idén. Hon har aldrig varit mycket för träning. Tror ändå att jag övertalade henne och pappa har gått med på att betala första månaden.

Så alternativen är: Sportlife, Life, Sats och Friskis. Som det ser ut nu så blir det nog Sportlife om det inte funkar på Life. Sportlife verkar ju jättebra och har roliga klasser. Men Life har väldigt många olika dansklasser. Bland annat Salsaaerobic vilket låter helt perfekt för mig.

Imorgon ska vi träffas för att gå runt och fråga lite saker på de olika gymmen. För att se vilket som passar oss bäst och så.

Ska bli otroligt skönt att få röra lite på sig igen!




Ciao!

Who do you think you are?

Min hals dödar mig, jag vill träna men det går inte och utanför ropar en liten treåring på min kanin som går lös. Så ser det ut hemma hos mig just nu.
   Vi har fått två nya hyresgäster som flyttar in idag. En mamma med en dotter. Johanna har smittat mig så min hals gör jätteont. Undrar hur det ska gå på släktmiddagen sen? 
  Massor av spring i benen har jag också, men inga träningskläder har jag. Dessutom är jag ju faktiskt sjuk även om jag oftast inte tar hänsyn till det. 

Nu måste jag äta frukost och duscha :)

Ha en underbar Lördag för det ska jag ha! 

Ciao!
 

Friday!

Sitter hemma hos pappa och fredagsmyser!

Denna veckan har gåt galet fort. Skolan har gått bra och salsan har börjat. Superroligt var det att träffa människorna igen. Ännu har jag inte träffat alla men det blir väl nästa gång. 
   Redan nu har jag insett att jag måste börja träna något annat också. Eftersom att jag bara dansar en gång i veckan så skulle jag behöva göra något annat 3 ggr i veckan. Springa på elljusspåret är ju definitivt billigast men snart blir det ju kallt. Helst av allt hade jag velat dansa mer men det går inte att fixa.

När jag inte tränar ordentligt så blir jag trött, grining och så går jag upp i vikt så fort. Jag är inte alls för att banta och sånt. Tycker det är både dummt och tråkigt så träning är ett bättre alternativ. Får fjäska med pappa lite.

Nu ska jag titta på True Blood och mysa lite ;)

Hasta la vista!


Lördag!

Här sitter jag i min säng och är "Home alone". Mamma och Lennart är i Finland över helgen så jag är hemma och passar hunden. Igår kväll hade jag lite filmkväll med Jennifer, Anna, Frida, Daniella och Johanna. Så jag hyrde lite filmer och sånt.

Johanna sov hos mig natten tills idag. Men i natt ska jag sova ensam. Usch! Inte min grej riktigt.
Men imorgon kväll kommer Johanna hit igen och sover här.

Inte riktigt klokt igentligen att jag är på väg att gå och lägga mig såhär tidigt när jag är ensam hemma :P

Aja, God natt!

Back to the reality!

Nu är det Tisdag kväll och jag ska snart sova. Helgen spenderade jag som sagt hemma hos min kära far i Hindås. Skolan är jätterolig och jag har verkligen saknat den. Men med så många tjejer vi har och inga killar så blir det ju självklart massa drama hela tiden. Men men, allt löser väl sig till slut. Det är i alla fall skönt att vara tillbaka. Dock saknar jag faktiskt Tennessee lite. Värmen och min värdfamilj till exempel.

Jag har köpt ett medel från Trind som ska göra naglarna starakre. Hoppas att det funkar. Idag köpte jag även en höst/vinterjacka från Vila. Jättefin var den! Nu får vi bara hoppas på att det blir bra väder för att andvända den. Det är lite varmt just nu.

Imorgon ska jag åka till Johanna efter skolan och sova där. Mysigt!

God Natt!

RSS 2.0