28 oktober

God Morgon!

I morse när jag vaknade var det så där mycket frost att det var alldeles vitt ute. Snart kommer vintern och visst ska det bli mysigt. Så länge snöbollar och slask håller sig borta från mig.

Om en stund ska jag äta frukost. Ta mig i kragen för att plugga lite matte. Idag känner jag mig redo för lite vuxenarbete så jag kanske städar lite också? Tvätta kanske?

I eftermiddag åker jag in till stan. Fick 300 kr på MQ i helgen så jag tänkte köpa ett fint festlinne eller liknande till Halloween om det inte blir maskerad. Jag behöver hämta ut mina tågbiljetter och sen drar jag mig vidare till salsan. Vi kanske går till Oceanen ikväll eller så stannar vi kvar på en annan danskurs.

Ciao!

Höstlooooov!!

Nu rä det äntligen höstlov! Vi har haft 50 årsfester hela helgen och ikväll kommer de sista gästerna för att fira mamma. I Lördags kom Ring hit och mamma blev firad av jobbkompisar och vänner. Igår kom släkten hit. Jätteroligt att få träffa släkt som man inte sett på flera år.

Ikväll kommer en kusin hit och imorgon åker jag till pappa. Denna veckan kommer gå superfort! på onsdag ska jag som vanligt dansa och på fredag åker jag till Ängelholm! Ska träffa Matilda som är en kompis jag träffade i NYC som också har åkt hem.

:)

Strömlöst!

Om en stund dör strömmen här hemma. Om ungefär 4 minuter. Har sprungit runt som en galning för att försöka göra allt som jag kan tänkas behöva el eller vatten till. Jag insåg att jag skulle behöva det till ungefär allt så då var det ju ingen idé att stressa eftersom att jag visste att jag inte skulle hinna endå. Det är inte riktigt klokt vad vi är beroende av ström egentligen!

Så nu sitter jag här med min dator. Strömmen gick för två sekunder sen och som tur är har jag en laptop. Om ungefär en timma ska jag åka hem till min mamma och hjälpa henne med lite städning. Om jag städar mycket får jag en tågbiljett till Ängelholm.

Hoppas, hoppas, hoppas!



Tror ni att det vänder?

Jordin Sparks har gjort en ny singel, kommit ut med ett nytt album och på sista tiden har hon varit väldigt populär. Superbra tycker jag! Personligen gillar jag inte alla låtar så mycket men något som jag gillar är att hon är så otroligt stolt över sin kropp. Hon är definitivt ingen size 0 men endå ser hon så lycklig ut. Hon borde vara mångas förebild! Nu kanske Size 0 idealen vänder i världen. För visst är hon vacker även fast hon inte är smal? Hon har sån utstrålning!


Tror ni att det vänder?

Jordin Sparks har gjort en ny singel, kommit ut med ett nytt album och på sista tiden har hon varit väldigt populär. Superbra tycker jag! Personligen gillar jag inte alla låtar så mycket men något som jag gillar är att hon är så otroligt stolt över sin kropp. Hon är definitivt ingen size 0 men endå ser hon så lycklig ut. Hon borde vara mångas förebild! Nu kanske Size 0 idealen vänder i världen. För visst är hon vacker även fast hon inte är smal? Hon har sån utstrålning!


Söndag

Idag har jag varit duktigt och tagit tag i min matte. Imorgon blir det mer plugg på stadsbiblioteket med Johanna. Mys!

Jag och Matilda har pratat om att vi måste träffas. Vi har tänkt på Halloween och nyss såg jag på SJ att det bara kostar 270 kr! Superbilligt! Så om det fortfarande går bra och så kanske jag kan boka biljetterna. Hade varit så himla roligt!

Om en stund ska jag gå och lägga mig. Först ska jag kika lite på SATC.

Ciao!

Tänk om man hade krafter som en superhjälte!

Sitter och tittar på Catwoman. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den filmen. Häftigt att ha samma egenskaper som en katt har men rätt dåligt att göra en film av det.

Men men, idag har jag köpt hårfärg så på onsdag kommer jag till träningen med en ny look. Det blir ännu mörkare än vanligt denna gången så jag hoppas verkligen att det blir bra.

Härom dagen nämnde jag till min mamma att jag ville bo varannan vecka hos pappa. Jag trodde att hon skulle dampa loss totalt på mig, men hon tog det ganska bra. Jag bad henne att tänka på det. Så nänsta vecka när höstlovet börjar ska jag ju vara hos pappa hela veckan. Veckan efter blir det väl hos mamma då. Jag gillar det inte, men det är det enda jag kan göra för att vara hemma hos pappa mer utan att mamma blir arg.

Nu ska jag snart sova efter att filmen slutat :)

Ciao!



Ännu mer shopping med far :)

Hola!

Idag åkte min pappa med mig in till stan. Vi fick lite shopping gjord och tog en fika i Saluhallen. Köpte en vinterjacka på ReadEvil.

Hade sedan en handelslektion och fick åka hem vid 15.30.

Gjorde en nyttig Smoothie med banan och blåbär och satte mig och pluggade matte i 1 timma och 40 minuter! Duktigt! Måste verkligen ta tag i matten om jag ska få godkänt. Så nu blir det att fråga lite folk om hjälp eftersom att jag inte hinner gå på Studieverkstan i skolan. Måste ju klara Matte B så att jag kan gå Matte C och komma in på högskolan. Men det löser sig nog :)

Om en stund ska jag slänga mig på soffan och kika på Lyxfällan och sen sova.

Ciao!

Shopping med far! :)

Idag har det varit en slapp dag! Slutade skolan kl 10. Jag och Ring satte oss på franska bageriet och åt macka och varm choklad. Vi pluggade lite och sen möttevi micka.

Kom hem till pappa vid 17.00 och eftersom att jag har haft sån otur när det gäller byxor på sista tiden så ville han åka och köpa ett par nya brallor till mig. Ett par jättesnygga från Twist&Tango blev det.

Nu är det dags för mig att titta på Andra Avenyn och soooooova. Jag är jättetrött!

Hasta la vista!

Just living the life of a student!

Hejsan :)

Igår var jag, Ring, Sofie och Sussie på bio och såg den nya 3D filmen. Kom inte ihåg vad den hette men den var helt okej i alla fall. Åkte sen hem till Ring och sov där för idag var vi lediga.

Vi hade som mål att göra klart vårat samhällsarbete och till alla förvåning så gick det faktiskt bra. Efter några hundra avbrott där någon av oss (mest jag) fjantade oss så blev vi klara. Imorgon slutar vi skolan vid 10 så då tänkte vi stanna kvar och plugga. Sen käkar vi nåt och drar upp till biblioteket. En riktig pluggisdag!

Jag har strakt börjat fundera på att färga mitt hår igen. Har inte gjort det sen jag gick i 8an. Nu känns det som att det är dags för en  uppfräschning igen. Jag ska färga det mörkbrunt så det blir inte så jättestor förändring men det kommer i alla fall syna. Det blir samma färg som jag andvänt flera gånger.

Ikväll blir det mys framför Färjan och Svenska hollywood fruar :)Mys!

Ciao!


Bara för att jag är duktig!

Hello!

We had a blast at gymnasiemässan och imorgon ska jag och Ring dit igen för att vi hade så roligt. Inte varje dag man har jobbet att flörta till sig folk till skolan. Haha!

Talet som jag hade inför klassen idag gick helt okej. Jag är nöjd! Efter det var jag med Ring en stund och när jag kom hem fick jag sätta mig direkt och plugga för att jag sak ut imorgon och dansa salsa. Så hinner inte plugga imorgon.

Nu är det dags för dusch, tv och Andra Avenyn innan jag somnar i min knarriga säng!

Ciao!

Tacktal :)

Vi har fått en uppgift i svenskan då vi ska skriva ett tacktal. Jag har valt att skriva mitt till min värdafamilj i USA. Tänkte att jag skulle lägga upp det här så att dem  och andra kan läsa det.

Familjen White, värdfamiljen som jag bodde hos i USA är en underbar familj. Jag är jättetacksam för att jag fick lära känna dem.
De tog på sig ansvaret att ta hand om mig ett helt år. Jag vet att de, precis som jag hade förväntnigar på det kommande året.

Även fast jag bestämmde mig ganska snabbt att jag ville åka hem var de snälla mot mig. De tog hand om mig. Även om det bara var för en månad.
De hjälpte mig med allt. De gav mig ett fint rum, vi gick och shoppade och om kvällarna satt vi och pratade och myste i köket.

Jag kommer ihåg när min hemlängtan precis hade börjat. De tog med mig ut på forsränning i ett naturreservat för indianer. Jag var helt fascinerad och just den stunden kändes allt så himla bra. Det var dem som gjorde att det kändes så.

Jag hade ganska svårt att lära känna pappan i familjen. Men i slutet kom han med väldigt bra råd som kommer att följa mig resten av livet.

Mamman är helt underbar. Hon är den mest självständiga och coolaste kvinnan jag vet. Jag hoppas att jag någon gång kommer att bli som henne fast i min egen version.

Den lilla dottern var precis som en liten 7åring ska vara. Glad och lekfull. När jag var ledsen ritade hon tekningar till mig för att jag skulle bli gladare. Dem hjälpte.

En av de sista dagarna tog de mig till ett glasscafé. Vi åt jättestora glassar till lunch och åter igen kändes allt så himla bra.  Jag fick beviset på att glass hjälper mot allt. 

Så även fast de inte var skyldiga mig något, eftersom att jag bestämde mig för att åka hem, tog de hand om mig och stöttade mig. 

De var aldrig arga på mig, inte ens besvikna. De ville alltid bara mitt bästa.  

Kommentera gärna vad ni tyckte :)

God natt!





Gymnasiemässan

God Morgon!

Idag är det gymnasiemässan som gäller. Alla tvåor på min skola måste stå och göra lite reklar för skolan. Så att vi får fler elever. Blir ganska spännande eftersom att jag inte var med på genomgången om vad vi ska säga så det får jag lista ut själv. Haha! Vem vet? det kanske blir ett framtida jobb?
   Jag kan se mig själv när jag är lite äldre i en snygg kostym med pennkjol och cool kavaj. Kanske ett par Dolce eller Dior- glasögon. Så står jag där och gör reklam för något företag och tjänar massa pengar. Hmm, nåt att tänka på kanske?

Aja, tillbaka till verkligheten. Efter gymnasiemässan ska jag på middag hemma hos Lena & Odd och hjälpa dem lite med datorn. Som tack får jag min favoriträtt.

Ciao!

Torsdag!

Idag är det torsdag och jag är ledig! läraren blev sjuk så jag fick en uppgift att göra klart till nästa vecka. Skönt! Har sovit till  kl 11 idag och snart ska jag packa lite för att sedan åka hem till min underbara pappa.

Igår var det som vanligt den bästa dagen på veckan. Onsdag som innehöll roliga lektioner och dans i 3 timmar. Vi bestämmde att vi skulle gå till Oceanen nästa vecka och dansa lite salsa efter lektionen. det är ju perfekt eftersom att jag börjar kl 13 på torsdagar.

Så denna månaden är det Bröstcancermånaden. Funderar på att köpa en sån där liten broch (stavas?) och sätta på jackan. För ja, jag tycker faktiskt att de är fina!

Ciao!

RSS 2.0