Did you think that you could smile and steal my heart away?

Idag har det varit en superskön dag! Jag vaknade vid 12 och då gjorde pappa frukost till mig. Gulligt va? Fast han gör ju frukost varje dag så det var väl inget ovanligt. Efter frukosten städade jag faktiskt lite och tvättade. Jag kan ju säga att min tvättkorg var överfull till 100.
Sen gick jag ut på en mysig promenad och rensade tankarna lite. Det behövdes verkligen! Jag hade sammlat på mig massa tankar eftersom att jag inte kan sticka ut och springa längre. Det är verkligen något jag kommer att sakna under våren. Jag kommer inte kunna sticka ut och springa när vårvädret kommer och när vitsipporna börjar slå ut. Jag kommer inte ha tid till något sådant. Jag får väl försöka dra mig ut på den enda lediga dagen jag kommer att ha. Det är ju så skönt och alla tankar och känslor bara släpper.

Just nu har jag ganska mycket som snurrar omkring i mitt huvud. Ring är den enda som vet vad jag tänker. Det är väl inte världens problem men det känns lite jobbigt. Därför var det perfekt att gå ut på en promenad! Jag var ute minst en timma.

Nu ska jag bänka mig framför tvn med pappas underbart goda hemmagjorda chokladpudding. Mumma!

Ciao!


Kommentarer
Postat av: freddi<3

haha jag får ju vårkännslor av att läsa :D

2009-01-07 @ 21:42:45
URL: http://fridatrorjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0